2014 Kasım Anneleri

Canim ben 1 tane 5 ki aldim...bir tanede onlu alicam

Idil baby nin takimlari indirimce cnim dusjnursen ben birtane 20 li aldim 2 takim var icine 10 lu olarak havlu ve battaniyeside var kumasi flaan cok guzel %100 pamuklu hepsi bi incele istersen bulhndugun yerde magazasi varsa o sekildede bakarsan daha ii olur ben magazadan aldim netegorup

Canım cevabın için çok teşekkür ederim.Doktora gittiğim zaman sıkıntımı anlatıcam.umarım safrayla ilgili bir durum değildir.Bende şöyle birşey oluyor,sırt üstü dümdüz yatınca ağrı acı olan bölgede hiçbir acı kalmıyor.ancak yan yattığım,oturduğum zamanlarda aşırı artıyor.Bende anlamadım ne olduğunu valla.Hamile iken herşey normal olabiliyor ama tabi yinede doktorlara danışmak gerek.sanada çok geçmiş olsun,umarım ağrın sızın yoktur.Annem safra kesesinde taş olduğu için aylarca kıvranmıştı ve bilmediği için hep midesi ağrıyo sanıyodu.sonunda ultrasonda belli olup ameliyat oldu.çok dikkat et canım.

idil bebenin ki kayseride 100 lira

idil bebenin ki kayseride 100 lira

Evet cnm bende o civarda aldim birseyler daha eklediig icin biraz indiirm yaptilar fazla geliyosa sethalinde alma tek tek alip seti sen yap o sekilede daha uyguna gelir hastane cikisi setlerini cok kulanilamiyo zaten 3.giyislerinde kucuk gelebilio

Kızlar selamhaftaiçi kızımı görücem tatile çıkmadan dr a görünmem lazım inşallah doya doya yüzmeme bir engel yoktur çok öpüyorum sizi

bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. bebeğim çok büyümüş görmeyeli, bi de şimdiden 655gr. normalin biraz üstü ama sıkıntı olmaz iyi beslenmiş dedi doktorum. var mı böyle olan başka????

bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. bebeğim çok büyümüş görmeyeli, bi de şimdiden 655gr. normalin biraz üstü ama sıkıntı olmaz iyi beslenmiş dedi doktorum. var mı böyle olan başka????

ben iki hafta once giitigimde 700 gr falandi.doktorum gayet iyi demisti.bu hafta sonu yine gidecegim.bakalim ne kadar olmus

selam kızlaaarrr burda çok güzel yağmur yağıyorrrr

Kızlar selamhaftaiçi kızımı görücem tatile çıkmadan dr a görünmem lazım inşallah doya doya yüzmeme bir engel yoktur çok öpüyorum sizi

yarın bende doktora gidicem ama yarım yamalak görcem başlarını bide bacak kemiklerini ölçüp kapatıyo uyuzz

maşallah canım
ne güzel beslemişsin işte ne sıkıntı olucak...
artık hızlı kilo almaya başlıycaklar yağ dokuları oluşuyo organları büyüyo bundan sonra...

Evet canım:) kimya öğretmeniyim. Ben milli eğitime bağlı özel bir etüt merkezindeyim. 2 senedir aynı kurumdayım şimdi 2 sene ara verip sonra devam etmeyi düşünüyorum. Senin branşın ne?

Ben ortaokuldayım sizin iyiymis ben önce doğum izni sonrasında 1 yıl ücretsiz izin düsünüyorum bebise bakacak kimse yok bakıcıya da güvenemem.bransçıyım bende bu arada fen.

Ben ortaokuldayım sizin iyiymis ben önce doğum izni sonrasında 1 yıl ücretsiz izin düsünüyorum bebise bakacak kimse yok bakıcıya da güvenemem.bransçıyım bende bu arada fen.

Branşlarımızda yakınmış:) haklısın ilk etapta bakıcıya güvenemeyiz. Benimde bakacak kimsem yok. Bende 2 yaşına kadar kendim büyütüp sonra kreş düşünüyorum. Ama kreşlerde en erken 36 aylıkken alıyo sanırım. Artık o zamana kadar Allah büyük, buluruz bi çaresini. Bu arada Isim konusunu naptın:) Eren'e karar verdiniz mi?

Son düzenleme:

Biz ismimize çoktaaan karar vermistik:) çok da alıstık.siz ne yaptınız en son Uras'dı değismediyse

Biz ismimize çoktaaan karar vermistik:) çok da alıstık.siz ne yaptınız en son Uras'dı değismediyse

Biz hala karar veremedik:)) Eşim sağolsun her isme bişey buluyo. Uras içinde U harfi ile başlaması biraz garip gelmiş:)) çok ısınamadım Uras ismine diyo. Onun derdi Aras koymak. Arasıda anlamından dolayı ben istemiyorum. Dün dedim ona bizim bebişin adı sonunda Eren olucak:) olsuuunn Eren güzel dedi. Napıcaz canım hiç bilemiyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…