merhaba kızlar
hastane çıkışını bir tane mi aldınız iki mi?
Eki Görüntüle 1194875
Kizlar bu biberin nasil??
Yenidogan, 120 ml ve cam
Kucukmu cok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ben 1 tane 5 ki aldim...bir tanede onlu alicam
Merhaba okuyunca benzer sikintiyi bende yasadim paylasmak istedim. Bulanti ve kusmalarim cok siddetliydi yani sira goguslerimin tam ortasinda sanci seklinde agrilarim oluyordu 12. Haftam da kadindogumcum dahiliyeye sevk etti ultrasonla baktilar safra kesesi tasi cikti. Suan agir bir diyet yapiyorum. 22. Haftamdayim. Ozellikle yemeklerden sonra yada uzun sure ac kalirsam oluyordu benim agrim. Umarim bir sorun cikmaz ama bence doktoruna muhakkak danis cok gecmis olsun..
Idil baby nin takimlari indirimce cnim dusjnursen ben birtane 20 li aldim 2 takim var icine 10 lu olarak havlu ve battaniyeside var kumasi flaan cok guzel %100 pamuklu hepsi bi incele istersen bulhndugun yerde magazasi varsa o sekildede bakarsan daha ii olur ben magazadan aldim netegorup
Eki Görüntüle 1194875
Kizlar bu biberin nasil??
Yenidogan, 120 ml ve cam
Kucukmu cok
idil bebenin ki kayseride 100 lira
idil bebenin ki kayseride 100 lira
Eki Görüntüle 1194877
Carputi senin aldigin bu sanirim ama bu cam degil
Fark eder mi ki ya
bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. bebeğim çok büyümüş görmeyeli, bi de şimdiden 655gr. normalin biraz üstü ama sıkıntı olmaz iyi beslenmiş dedi doktorum. var mı böyle olan başka????
Kızlar selamhaftaiçi kızımı görücem tatile çıkmadan dr a görünmem lazım inşallah doya doya yüzmeme bir engel yoktur çok öpüyorum sizi
bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. bebeğim çok büyümüş görmeyeli, bi de şimdiden 655gr. normalin biraz üstü ama sıkıntı olmaz iyi beslenmiş dedi doktorum. var mı böyle olan başka????
ben ıyıyım cok sukur ama ağrım oluyo ınsallah ekım sonuna kadar dayanırım...:26:
Evet canım:) kimya öğretmeniyim. Ben milli eğitime bağlı özel bir etüt merkezindeyim. 2 senedir aynı kurumdayım şimdi 2 sene ara verip sonra devam etmeyi düşünüyorum. Senin branşın ne?
Ben ortaokuldayım sizin iyiymis ben önce doğum izni sonrasında 1 yıl ücretsiz izin düsünüyorum bebise bakacak kimse yok bakıcıya da güvenemem.bransçıyım bende bu arada fen.
Branşlarımızda yakınmış:) haklısın ilk etapta bakıcıya güvenemeyiz. Benimde bakacak kimsem yok. Bende 2 yaşına kadar kendim büyütüp sonra kreş düşünüyorum. Ama kreşlerde en erken 36 aylıkken alıyo sanırım. Artık o zamana kadar Allah büyük, buluruz bi çaresini. Bu arada Isim konusunu naptın:) Eren'e karar verdiniz mi?
Biz ismimize çoktaaan karar vermistik:) çok da alıstık.siz ne yaptınız en son Uras'dı değismediyse
Slm kizlar ohhh misss gibi evde oglusumla meyvekkeyfi yapiyrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?