- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
slm canım burda daha önce bebek odası gösteren sen miydin canım ya pembe kalpler vardı üstünde?
Çok pardon ya:)) sen diye kalmöıs aklımda:) resmini ekleyim de kimse o arkadas kendini belli etsin bari yoksa rezil olcam:))Eki Görüntüle 1194306 arkadaslar bu bebek odasını almayı düsünen kimdi?
Pegasusunicorn gostermisti neler aldik formunda
valla süpersin:)iyi oldu dur yazim ona.teskkr ettm
rica ederim ne demek ayni firmadan almisiz oda takimlarini ordan aklimda kalmis:)))
Evet canim caplonbaa oda ayni firmadan almis ...sen nerden almıstın?mavi hatırlıyom seninkini caploonba mıydı onuı tam çıkaramadım da biz erol mobilya dan beğendik aynısından görünce merak ettim.
Kizlar üromisin saşe duydunuz mu?
Aile hekimim verdide hamilelikte kullanmayiniz gibi birşeyler yaziyor.. doktora danışın falan yaziyor. Ne yapsam ? Kullanan var mı? Bu enfeksiyn için veriliyor, gece içiliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canim caplonbaa oda ayni firmadan almis ...
bizde erol mobilyadan aldik zaten bu firmanin mobilyalarini daha uyguna satiyo...
Evet canim caplonbaa oda ayni firmadan almis ...
bizde erol mobilyadan aldik zaten bu firmanin mobilyalarini daha uyguna satiyo...
Bende Eröl Mobilyadan aldım 3 kapılı dolap, uygun ve orta kalite bi dolap aldım, daha kaliteliler daha ücretli ama kısa sürede değiştirebilirim diye böyle aldım. Alternatif olması iyi, 2 haftada da gelip kurdular. Zile basmadılar telefon ile aradılar, sanırım bebek uyuyo düşüncesi bilemedim artık :) tavsiye edilir.
way ki onun için arıyordum bende:))bizde ordan almayı düsündük gezdiğimiz yerlerdeki modellerle aynı fiyatı da uygun geldi ama gidip görmek lazım kalitesi nasıl ama evime uzak benim gören bilen varsa sorayım demistim.sen gördün mü yakından canım ?
Tabi gordum canim dr bi gun izin verdi artik yatma dedi bende gittim takimi aldim aksamina hatta hastanede yattim boylede bi ani birakti bana
Gayet icimize sindi bizim, hatta cila icin bebek icin uygundur sertifikalarida var kendileri yapmiyo caplonbaa dan siparis uzerine getirtip eve kendileri teslim ediyomus.ben tavsiye ediyorum gayet bilincliler bu konuda ...
Valla takim fiyatlarini gorunce bu takim bana uygun geldi yoksa bende takim almasammi acaba diye dusunuyodum...buyuk mobilyalarindan pahali :SBende Eröl Mobilyadan aldım 3 kapılı dolap, uygun ve orta kalite bi dolap aldım, daha kaliteliler daha ücretli ama kısa sürede değiştirebilirim diye böyle aldım. Alternatif olması iyi, 2 haftada da gelip kurdular. Zile basmadılar telefon ile aradılar, sanırım bebek uyuyo düşüncesi bilemedim artık :) tavsiye edilir.
Kizlar üromisin saşe duydunuz mu?
Aile hekimim verdide hamilelikte kullanmayiniz gibi birşeyler yaziyor.. doktora danışın falan yaziyor. Ne yapsam ? Kullanan var mı? Bu enfeksiyn için veriliyor, gece içiliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladım canım çok saol güle güle kullanın insallah sağlıkla mutlulukla...
aa sen de mi öğretmensin:)meslektasmısız sayın hocam...izin olayını nasıl yapacaksınız?ben semirden sonra düsünüyorum izin olayını tabi durumum iyi olurda zorlanmazsam insallah.
sen hangisini aldın canımcım?odasını gördük de mobilyasını göstermediğin için bilemedim nasıl iyi mi kalitesi falan?bende ekleyim beğendiklerimizi sizde bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?