2014 Kasım Anneleri

Yok ben değildim zaten benim ki erkek :) dilimin ucunda ama unuttum kimdi o hatta kalpler sonra çıkarılıyo diyordu

Çok pardon ya:)) sen diye kalmöıs aklımda:) resmini ekleyim de kimse o arkadas kendini belli etsin bari yoksa rezil olcam:)) arkadaslar bu bebek odasını almayı düsünen kimdi?

Kizlar üromisin saşe duydunuz mu?
Aile hekimim verdide hamilelikte kullanmayiniz gibi birşeyler yaziyor.. doktora danışın falan yaziyor. Ne yapsam ? Kullanan var mı? Bu enfeksiyn için veriliyor, gece içiliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

rica ederim ne demek ayni firmadan almisiz oda takimlarini ordan aklimda kalmis:)))

sen nerden almıstın?mavi hatırlıyom seninkini caploonba mıydı onuı tam çıkaramadım da biz erol mobilya dan beğendik aynısından görünce merak ettim.

sana ne için verdi onu aile hekimin?

Evet canim caplonbaa oda ayni firmadan almis ...
bizde erol mobilyadan aldik zaten bu firmanin mobilyalarini daha uyguna satiyo...

Bende Eröl Mobilyadan aldım 3 kapılı dolap, uygun ve orta kalite bi dolap aldım, daha kaliteliler daha ücretli ama kısa sürede değiştirebilirim diye böyle aldım. Alternatif olması iyi, 2 haftada da gelip kurdular. Zile basmadılar telefon ile aradılar, sanırım bebek uyuyo düşüncesi bilemedim artık :) tavsiye edilir.

Evet canim caplonbaa oda ayni firmadan almis ...
bizde erol mobilyadan aldik zaten bu firmanin mobilyalarini daha uyguna satiyo...

way ki onun için arıyordum bende:))bizde ordan almayı düsündük gezdiğimiz yerlerdeki modellerle aynı fiyatı da uygun geldi ama gidip görmek lazım kalitesi nasıl ama evime uzak benim gören bilen varsa sorayım demistim.sen gördün mü yakından canım ?

sen hangisini aldın canımcım?odasını gördük de mobilyasını göstermediğin için bilemedim nasıl iyi mi kalitesi falan?bende ekleyim beğendiklerimizi sizde bakın.

Tabi gordum canim dr bi gun izin verdi artik yatma dedi bende gittim takimi aldim aksamina hatta hastanede yattim boylede bi ani birakti bana
Gayet icimize sindi bizim, hatta cila icin bebek icin uygundur sertifikalarida var kendileri yapmiyo caplonbaa dan siparis uzerine getirtip eve kendileri teslim ediyomus.ben tavsiye ediyorum gayet bilincliler bu konuda ...

Anladım canım çok saol güle güle kullanın insallah sağlıkla mutlulukla...

Valla takim fiyatlarini gorunce bu takim bana uygun geldi yoksa bende takim almasammi acaba diye dusunuyodum...buyuk mobilyalarindan pahali :S
Bana daha gelmedi takim ama benimde bunu ogrrndigim iyi oldu satistada gayet titiz davranmislardi ,kurulumdada titiz olmalari arti hosuma gitti saol caanim..
Bebislerimiz saglikla iyilikle uyusunlar kullansinlar insallah..

Pazartesi kadin dogumcuna danis bence. O da onaylarsa icersin. Ben de cok cekiorum enfeksiyon dan iki kez monurol kullandim. Pazartesi de tekrar dr ye gidecegm.gecmis olsun.

Bunlar birini seçelim dedik sanırım bu bahsettiğimiz yerde istediğimiz gibi yapabiliyorlardır onu bilmiyorum mesela gardrop üstüne bir dolap daha istiyorum ben sandık gibi birde mobilyaların altı yerden yüksek olsun ki temizlene bilsin...bu arada bebisimiz erkek yani ona göre renk de yapabilirler umarım...

Eklentiler

• $9.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 63
  • $10.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 75
  • $12.webp
    2 KB · Görüntüleme: 57
aa sen de mi öğretmensin:)meslektasmısız sayın hocam...izin olayını nasıl yapacaksınız?ben semirden sonra düsünüyorum izin olayını tabi durumum iyi olurda zorlanmazsam insallah.

meslektaş buldum benim de izin konusunda kafam karışık. sizin benden 10 gün önce sanırım. ben de kurban bayramıyla mı çıksam diye düşünüyorum. tam olarak kaçıncı haftada çıkabiliyoruz, hiç araştırmadım daha.

sen hangisini aldın canımcım?odasını gördük de mobilyasını göstermediğin için bilemedim nasıl iyi mi kalitesi falan?bende ekleyim beğendiklerimizi sizde bakın.

Dolabı yeni geldi, dün bebek arabası geldi, bikaç güne park yatağı gelecek, az dolsun öyle çekip göndereyim dedim.
Akşam çekerim gene de :) dolap kaptan takımının dolabı, beyaz, mavi daire camları var mikadan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…