2014 Kasım Anneleri

geçmiş olsun canmm..nekadar yaygın..belirtileri neki idrar yolu enf nunun..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar nbr?bişey danışayım size benim ayaklarım çok şişmeye başladı ya😔aynı durumu yaşayan var mı?tansiyonumda normal Allah şükür ama ayaklarım pek şiş. 2gündğr😔

aynı şişme durumu bende var canım.uyandıgımda biraz şiş oluyo sonra diyelimki gün içerisinde evde işim varsa temizlik vb ayakta biraz fazla kalayım hemen şişlik belli oluyo ve minik minik kızarıklık oluyo damar damar.değişik bişey tam tarif edemedim işte.yürüyüş yapıncada aynısı oluyo.yani kısacası ayakta kaldıgımda 2 saati geçtiğinde ayaklarım iflas.uzanıyorum dinlenince geçiyo.sanırım normaldir.

aa sen de mi öğretmensin:)meslektasmısız sayın hocam...izin olayını nasıl yapacaksınız?ben semirden sonra düsünüyorum izin olayını tabi durumum iyi olurda zorlanmazsam insallah.

Evet canım:) kimya öğretmeniyim. Ben milli eğitime bağlı özel bir etüt merkezindeyim. 2 senedir aynı kurumdayım şimdi 2 sene ara verip sonra devam etmeyi düşünüyorum. Senin branşın ne?

geçmiş olsun canmm..nekadar yaygın..belirtileri neki idrar yolu enf nunun..

Sağol canım..Ben ağrıyla uyandım karın ağrısı...hemen dr a gittim, idrar tahlilinde çıktı..hamilelerde normal denildi..

Sağol canım..Ben ağrıyla uyandım karın ağrısı...hemen dr a gittim, idrar tahlilinde çıktı..hamilelerde normal denildi..

anladım canmm..hamilelikte sık görülüyoya ondan sordum,olursa doktora söliyim diye.. tekrar geçmiş olsun

Daha önce iki kez kullandm ama elmde degl tuvalete gidiyorum ister istemez, bide kaşıntım çıktı, onada krem suruyorum. Hamile kaldim kalalali kurtulamadim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1194877

Carputi senin aldigin bu sanirim ama bu cam degil

Fark eder mi ki ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet cam degil ama bu degil natural olan benim ki bunun emzik kısmı eski benim aldıgım anne memesi gibi olan natural yaziyo gaz olusumunu onluyomus..ya kucugu cam aldim büyük olan ağır geldi suratina fln düser kırar.. Tecrubeli arkadaslari dinledim bunu aldim bpa yok icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…