Selam kızlar, bugün mesaideydim pestilim çıktıı resmen(
Ayaklarım şişmeye başladı zatenbu arada idrar enfeksiyonu bende de varmışşşş dün dr a gittim monurol şase verdi...tekrar test yaptırcam..inş geçmiştir..
Kızlar nbr?bişey danışayım size benim ayaklarım çok şişmeye başladı ya😔aynı durumu yaşayan var mı?tansiyonumda normal Allah şükür ama ayaklarım pek şiş. 2gündğr😔
Enfeksyn icn canm.idrar yolu. Simdi ögrendim içebliyomusum.
Selam kızlar, bugün mesaideydim pestilim çıktıı resmen(
Ayaklarım şişmeye başladı zatenbu arada idrar enfeksiyonu bende de varmışşşş dün dr a gittim monurol şase verdi...tekrar test yaptırcam..inş geçmiştir..
bilmiyorum canım gidince öğreneceğim
karadenizdeyim canım ben..
muayene ücreti de 35 tl veriyorum ama çok üstünkörü bakıyor doktor...
Bende Ordudaym cnm..
aa sen de mi öğretmensin:)meslektasmısız sayın hocam...izin olayını nasıl yapacaksınız?ben semirden sonra düsünüyorum izin olayını tabi durumum iyi olurda zorlanmazsam insallah.
geçmiş olsun canmm..nekadar yaygın..belirtileri neki idrar yolu enf nunun..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kacgun gecince yaptiriosun tekrar testi???
Çok pardon ya:)) sen diye kalmöıs aklımda:) resmini ekleyim de kimse o arkadas kendini belli etsin bari yoksa rezil olcam:))Eki Görüntüle 1194306 arkadaslar bu bebek odasını almayı düsünen kimdi?
Sağol canım..Ben ağrıyla uyandım karın ağrısı...hemen dr a gittim, idrar tahlilinde çıktı..hamilelerde normal denildi..
karadenizdeyim canım ben..
muayene ücreti de 35 tl veriyorum ama çok üstünkörü bakıyor doktor...
hehe evet öyle oldu
ya hem uyku hemde biraz ayakta kalınca tansiyon düşmesi oluyor pazartesi doktora söyliycem ama normalmiş..
kullandım ben canım idrar yolu iltihapı için doktorum vermişti..
bende prospektüsü okuyunca tereddüt ettim ama içinde bir de şuna benzer bir şey yazıyodu "bu ilacı kullanmazsanız doğacak zararlar kullanınca oluşacak yan etkilerden daha fazla ise kullanınız"
e doktor da verdiğine göre bi bildiği vardır dedim kullandım..
zaten tek kullanımlık gece en son tuvaletini yaptıktan sonra iç ki en az 3-4 saat tuvalete çıkma bütün mikrobu söktürsün...
benim geçti sorunum..
aldınız mı kız mobilyayı gözün aydın
biz eylülde alabilicez sanırım bu ay sıkıştık biraz...
Eki Görüntüle 1194875
Kizlar bu biberin nasil??
Yenidogan, 120 ml ve cam
Kucukmu cok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de bundan aldım.. bide 260 ml olan bpa %0 natural biberon aldım
merhaba kızlar
hastane çıkışını bir tane mi aldınız iki mi?
Kendin bakmıyormusun şeker ölçüm cihazıyla canım
Evet cam degil ama bu degil natural olan benim ki bunun emzik kısmı eski benim aldıgım anne memesi gibi olan natural yaziyo gaz olusumunu onluyomus..ya kucugu cam aldim büyük olan ağır geldi suratina fln düser kırar.. Tecrubeli arkadaslari dinledim bunu aldim bpa yok icindeEki Görüntüle 1194877
Carputi senin aldigin bu sanirim ama bu cam degil
Fark eder mi ki ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?