2014 Kasım Anneleri

Burada idilbaby magazasinda 20 li hastane cikisi 200 tl siz kaca aldiniz?? Bize indirime girmeyecek dendi ama.

Selam kızlar, herkese iyi pazarlar..Bir kaç gündür takip edemedim , özlemişim burayı

İyi akşamlar.
Bugün ilk defa ciddi ciddi alışveriş listesi yapıp teeekk teekk site site fiyat araştırması yaptım.
Aklıma
*e-beyi
*e-bebek
*hellobaby
*bebefix
*kidycity(kanz bebe)
internet siteleri geldi.
Ben bebeğime tekstil ürünleri (kıyafeti-battaniyesi vs.) almayacağım. daha önce de bahsetmiştim. annem alıyor hepsini.
Benim alacaklarım bakım malzemeleri, park yatak, anakucağı/anadizi ve kendim için bir iki ürün...

Bütün bu sitelerin ikisinde fiyatlar diğer sitelere göre oldukça hatta bazı ürünlerde şaşırtıcı derecede uygun...

1. hellobaby 2. ise bebefix

hellobaby ' nin İstanbul' da iki mağazası var ikisi de bana çok uzak olsun, yine de Beylikdüzü mağazasına gitmeyi düşünüyorum. Bebefix' in ise malesef İstanbul' da mağazası yok.

Kendimce oluştuurduğum liste ise;

*bebek bezi
*banyo süngeri
*şamppuan
*sabun
*ıslak mendil
*pişik kremi
*bebek yağı
*nemlendirici/losyon
*tırnak makası
*tarak-fırça seti
*kulak çubuğu
*burun aspiratörü
*biberon(biberon başlığı biberondan daha önemli bence)
*emzik
*park yatak
*anakucağı(aynı zamanda isofiksiz şekilde oto koltuğu olarak kullanılanlardan)
*anadizi(aslında ana kucağı ile hemen hemen aynı şeyi yapıyor,bir nevi ev tipi anakucağı)

kendim için ise meme ucu kremi, emzirme sütyeni, çatlak önleyici krem (pijama/gecelik konusu da annemde )

bu ürünler için taze bir anne ile görüştüm, akrabamız olan. az çok markaları da belli kafamda... geriye kaldı alışveriş :)

bu siteye girmeyeli o kadar uzun zaman olmuş ki nereden cevap yazabileceğimi bile unutmuşu.ben ekim 2011 de doğum yapmıştım.bir oğluşum var ikinci de yolda .onun doğumu da temmuz sonu ağustos başı gibi.doktorum önce kız dedi sonra erkek.kız demesine çok seviniştim.erkek dediklerinden sonra kendimi alıştırmam zor oldu.hala acaba kız doğar mı diye düşünüyorum.Allah ne derse o olur.Kün feyekün.bu topiğe de çok zaman olmuş kimse girmeyeli sanki.

Unibaby ıslak mendilini herkes beğeniyor bende primayla ikisinin arasında kaldım peki unibaby şampuanını kullanan varmı çevrenizde iyimidir acaba

Burada idilbaby magazasinda 20 li hastane cikisi 200 tl siz kaca aldiniz?? Bize indirime girmeyecek dendi ama.

ne yaptın canım ya bi hastane çıkışına 200 tl verilir mi
annem istanbul eminönündeki havuzlu han dan 35 tl ye almış 10 parçalı hastane çıkışını markası sebi baby..
dün bakabildim aldıklarına çok kaliteliler ben çok beğendim..
bi çok hastane çıkışında göremediğim bir içlik vardı mesela takımda yumuşacık..
bayıldım ona da göbek bağlarının olduğu yer incinmesin diye incecik yumuşacık bir kumaştan içlik..
üstüne zıbını bilmem nesi herşeyi vardı 10 parça..
ayrıca zaten o hastane çıkışını giyeceği 10-15 gün o kadar para verilmez bence..
daha ne masrafları var...

Unibaby ıslak mendilini herkes beğeniyor bende primayla ikisinin arasında kaldım peki unibaby şampuanını kullanan varmı çevrenizde iyimidir acaba

iki çocuğu olan bir tanıdığımız bize uni baby ıslak mendili önerdi canım..

Kızlar istanbul da bebek odası satan yer var mı bildiğiniz,duyduğunuz...masko ve erol mobilya hariç bilenlar yazarsa sevinirim bulamadık bir türlü

az önce ben de merak edip baktım ve hakkaten 200 e 150 ye falan hastane çıkışları var ....
dün bir mağazada da idil in bir salopetini gördüm, tam oğluma göre dedim ama indirimli hali 50 idi sanırım...

Ben cok begendim de almadim zeyy indirimde mi diye merak ettim.

Kızlar istanbul da bebek odası satan yer var mı bildiğiniz,duyduğunuz...masko ve erol mobilya hariç bilenlar yazarsa sevinirim bulamadık bir türlü

Merhaba,
Maskoyu neden istemiyorsun bilmiyorum ama biz kızıma masko tombik bebeden oda siparişi verdik. Kalite ve fiyat olarak en iyisi orasıydı. Ben çok yer gezdim bebek odası için, Tombik bebeyi tavsiye ederim.

Merhaba,
Maskoyu neden istemiyorsun bilmiyorum ama biz kızıma masko tombik bebeden oda siparişi verdik. Kalite ve fiyat olarak en iyisi orasıydı. Ben çok yer gezdim bebek odası için, Tombik bebeyi tavsiye ederim.

Merhaba canım maskoyu bastan sona gezdik nerdeyse çok güzel bebek odaları var açıkçası bende ordan beğendim ama fiyat olarak fazla geldi ortalama 2800-3000 +... bahsettiğin yere de gittim tombik bebe de ayıcıklı bir model beğenmistim esim fazla diyor fiyatlarına arada kaldım zaten hevesim kaçmaya basladı( önerin için tesekkür ederim...

Burdan bi kaç kişi ikeadan aldıklarını söylemişlerdi sen kendine uygun bi takım yapabilirsin bakmanda fayda vardır

Burdan bi kaç kişi ikeadan aldıklarını söylemişlerdi sen kendine uygun bi takım yapabilirsin bakmanda fayda vardır

İkeaya da baktık canım ya genel de genç odasına yönelik takımlar var orda bebek odası olarak parça mobilyalar var tek sifonyer yada dolap gibi hosumuza gitmedi.netten de bakıyorum kısmet artık...önerin için tskkrlr canm.

şeker ölçüm cihazı vermediler bana canım iyikide vermemişler bu sefer hiç birşey yemez direk kafayı yerdim 10 gün oldu başlayalı gr kilo almadım inşallah böylede devam eder

Evet öle oluyor bende tatlıyı kestim tamamen busefer şekerim düşmeye başladı bıraktım diyeti napayım

Tesekkur ederim :) senin sikayetin gibi bir sikayet bir arkadasimda oldu gebelikte olur genelde demis gaviscon isimli bir surup vermis doktoru simdi cok iyi insallah seninde bir an once gecer ne zaman doktor randevun?

Tesekkur ederim :) senin sikayetin gibi bir sikayet bir arkadasimda oldu gebelikte olur genelde demis gaviscon isimli bir surup vermis doktoru simdi cok iyi insallah seninde bir an once gecer ne zaman doktor randevun?
Bende ölüyorum mide ağrısından utanmasam şuan oturup ağlayacağım eşim süt getirdi yarım bardak biraz iyi geldi ama bugün çok saçma yedim kahveymiş acıymış götürdüm yarın dikkat edicem bakalım olacak mı olursa mecbur bende gaviscon yazdırıcam çekemem 9 aya kadar bu ağrıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…