Idil baby nin takimlari indirimce cnim dusjnursen ben birtane 20 li aldim 2 takim var icine 10 lu olarak havlu ve battaniyeside var kumasi flaan cok guzel %100 pamuklu hepsi bi incele istersen bulhndugun yerde magazasi varsa o sekildede bakarsan daha ii olur ben magazadan aldim netegorup
Burada idilbaby magazasinda 20 li hastane cikisi 200 tl siz kaca aldiniz?? Bize indirime girmeyecek dendi ama.
Unibaby ıslak mendilini herkes beğeniyor bende primayla ikisinin arasında kaldım peki unibaby şampuanını kullanan varmı çevrenizde iyimidir acaba
iki çocuğu olan bir tanıdığımız bize uni baby ıslak mendili önerdi canım..
ne yaptın canım ya bi hastane çıkışına 200 tl verilir mi
annem istanbul eminönündeki havuzlu han dan 35 tl ye almış 10 parçalı hastane çıkışını markası sebi baby..
dün bakabildim aldıklarına çok kaliteliler ben çok beğendim..
bi çok hastane çıkışında göremediğim bir içlik vardı mesela takımda yumuşacık..
bayıldım ona da göbek bağlarının olduğu yer incinmesin diye incecik yumuşacık bir kumaştan içlik..
üstüne zıbını bilmem nesi herşeyi vardı 10 parça..
ayrıca zaten o hastane çıkışını giyeceği 10-15 gün o kadar para verilmez bence..
daha ne masrafları var...
ne yaptın canım ya bi hastane çıkışına 200 tl verilir mi
annem istanbul eminönündeki havuzlu han dan 35 tl ye almış 10 parçalı hastane çıkışını markası sebi baby..
dün bakabildim aldıklarına çok kaliteliler ben çok beğendim..
bi çok hastane çıkışında göremediğim bir içlik vardı mesela takımda yumuşacık..
bayıldım ona da göbek bağlarının olduğu yer incinmesin diye incecik yumuşacık bir kumaştan içlik..
üstüne zıbını bilmem nesi herşeyi vardı 10 parça..
ayrıca zaten o hastane çıkışını giyeceği 10-15 gün o kadar para verilmez bence..
daha ne masrafları var...
Kızlar istanbul da bebek odası satan yer var mı bildiğiniz,duyduğunuz...masko ve erol mobilya hariç bilenlar yazarsa sevinirim bulamadık bir türlü
Merhaba,
Maskoyu neden istemiyorsun bilmiyorum ama biz kızıma masko tombik bebeden oda siparişi verdik. Kalite ve fiyat olarak en iyisi orasıydı. Ben çok yer gezdim bebek odası için, Tombik bebeyi tavsiye ederim.
Kızlar istanbul da bebek odası satan yer var mı bildiğiniz,duyduğunuz...masko ve erol mobilya hariç bilenlar yazarsa sevinirim bulamadık bir türlü
Burdan bi kaç kişi ikeadan aldıklarını söylemişlerdi sen kendine uygun bi takım yapabilirsin bakmanda fayda vardır
şeker ölçüm cihazı vermediler bana canım iyikide vermemişler bu sefer hiç birşey yemez direk kafayı yerdim 10 gün oldu başlayalı gr kilo almadım inşallah böylede devam eder
Canım cevabın için çok teşekkür ederim.Doktora gittiğim zaman sıkıntımı anlatıcam.umarım safrayla ilgili bir durum değildir.Bende şöyle birşey oluyor,sırt üstü dümdüz yatınca ağrı acı olan bölgede hiçbir acı kalmıyor.ancak yan yattığım,oturduğum zamanlarda aşırı artıyor.Bende anlamadım ne olduğunu valla.Hamile iken herşey normal olabiliyor ama tabi yinede doktorlara danışmak gerek.sanada çok geçmiş olsun,umarım ağrın sızın yoktur.Annem safra kesesinde taş olduğu için aylarca kıvranmıştı ve bilmediği için hep midesi ağrıyo sanıyodu.sonunda ultrasonda belli olup ameliyat oldu.çok dikkat et canım.
Bende ölüyorum mide ağrısından utanmasam şuan oturup ağlayacağım eşim süt getirdi yarım bardak biraz iyi geldi ama bugün çok saçma yedim kahveymiş acıymış götürdüm yarın dikkat edicem bakalım olacak mı olursa mecbur bende gaviscon yazdırıcam çekemem 9 aya kadar bu ağrıyıTesekkur ederim :) senin sikayetin gibi bir sikayet bir arkadasimda oldu gebelikte olur genelde demis gaviscon isimli bir surup vermis doktoru simdi cok iyi insallah seninde bir an once gecer ne zaman doktor randevun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?