İlahi emii yahu o kadar çok yorum yaptınız ki bende şüphelenip netten baktım ordada 50 ml lik yükleme aç yok farketmez diyor aaaaaa!!!
Aaaaaaaaaa bacım bak ne diyo
10-Gebelerde 24-28. haftalar arasında 50 gram şeker yüklemesi herhangi bir anda (aç-tok fark etmez) yapılır. Şeker tarama testinde 1.saat glukoz değeri >130 mg/dl üzerinde olan hastalara 75 gram OGTT (2 saatlik) veya 100 gram OGTT (3 saatlik )yapılabilir.
Biz gebe olmayanı gördük diye öyle kaldı heralde hep. Doktorlar da aç istedi, sıkıntı etme doğruymuş senin doktor da :) farketmiyomuş
Bak bakalım, resimlerimiz kısmına koydum resmi.
Bu arada banyo filesi bende almayı düşünmüyorum. suyun içinde cıbı cıbı yaptırıcam. Rahat diyolar ama bebeğin cildine sert mi geliyo ne, videolarda hep ağlıyo bebişler.
Kendi verdiğin linktede 10. Maddeyi okumamışsınGEBELERDE AÇ TOK FARKETMEZ YAZIYOR. Sonuçta dr söylüyor yanlış yönlendirir mi böyle bir testte alemsiniz
Valla haklısın, bende bazen sinir oluyorum, doktor bişi diyo, burda biz kızlar aaa OOOoooOOOoo olmaz öyle diye karışıyoruz işe, karşıda okuyan gebe diğer arkadaş panikliyo ve doktora soruyo, doktordan azarı yiyo, nerde okuyosunuz bu saçmalıkları diyo (başıma geldi çünkü) ve kendini cahil hissediyosun çok koyuyo insana :)
Kusura bakma bacım, valla bidaha doktor işine asla mı ki asla karışmicam.
Özür çiçeği
Ayyy canım benimmm severek aldım çiçeğiniyok o kadar çok yorum yapıldı ki bende bian dr u sorguladım nete baktım,ordada öyle yazıyo arkadaşlar diyorum yine aaaooolar geliyo annelik işte bazen fazla sorguluyoruz sanırım
İlahi emii yahu o kadar çok yorum yaptınız ki bende şüphelenip netten baktım ordada 50 ml lik yükleme aç yok farketmez diyor aaaaaa!!!
Bizde hiç görmeyince tabi senin adına panikledik, hata olmasın istedik, herşey bebişlerimiz için. Tekrardan özür valla :)
Sen çok tatlısınya dün kontrolde son adetle hemen hemen uyumlu çıktı hep bir hafta önde çıkıyordu ben bu takvimi tekrar geri mi çekeyim napayım :44:
yok çekme, adetine göre kalsın o, benimde sık sık değişiyodu doktora sordum doğum şimdi ne zaman gözüküyo dedim, sen adetine uygun olan ilk dediğim tarihi baz al dedi, gerisini boşver dedi, adet tarihini düşün dedi. değiştirme kuzum
Kraft israil urunu diye duydum arkadaslar. Pahali ve kaliteli denilen pek cok urun gibi.almazsak fiyatlari inanin bu kadar yuksek olmaz.
Bakırköy sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesinde var ben de gideyim diyorum ama iş güç vakit bulamadım
Renksz canim bu.cevabin için teşekkürler.cuma kontrolüm var doktorada söyleyeceğim
yok çekme, adetine göre kalsın o, benimde sık sık değişiyodu doktora sordum doğum şimdi ne zaman gözüküyo dedim, sen adetine uygun olan ilk dediğim tarihi baz al dedi, gerisini boşver dedi, adet tarihini düşün dedi. değiştirme kuzum
Arladaşlar bilgisayarınızın çalışmasını sağlayan Microsoft işletim sistemi, her gün milyonlarca insanın kullandığı Facebook, sofranızdaki domates, salatalık, mısır ve her türlü meyvenin tohumu İsrail ve Yahudi ürünü zaten. Bu ülkede son 10 yılda uygulanan tarım politikaları yerli tohum üretmeyi ve kullanmayı yasakladı. Yani şu daika manavdan ve pazardan alışveriş yapıyorsanız aldığınız her şey İsrail ürünü. İsrail'in Gazze'ye bomba attığı füzelerin yakıtlarını da biz dolduruyoruz bu arada. Malesef iş 2 tane ürünü satın almamak kadar basit değil. Biz İsrail'e ticari anlamda göbekten bağlıyız.
Kizlar gercktn oglum kismetyle geldi k.kartlarm dun itibaryle sifrlndi ve kapatldi 2 kredm vardi 500tlilik onlarda esimin patronlari kapatti cocuk hediyesi olsn dediler toplamda 8bin vardi suan itibariyle su elektrk internt odemmden baska bi borcm yok sukurler olsn yaniii calismazsamda olur cok sıkılydm yetistremcem die bin sukur darsi sizlere olsn ummadgm yerdn geldi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?