2014 Kasım Anneleri

günaydın kızlar bende hafta sonu şeker testi yaptım tok karına doktor 50 ml gerek olmaz aç tok dedi dün sonuçları aldım iyiydi. Ama doktor ultrasoda bakarken suyun fazla dedi tekrar bizi 3 hafta sonrasına radyolojiye gönderdi.Oysa bir hafta önce devlette ayrıntılı ultrasona girdiğimde bir sorun yoktu dua edin bana benimle aynı durumda olan var mı?

İlahi emii yahu o kadar çok yorum yaptınız ki bende şüphelenip netten baktım ordada 50 ml lik yükleme aç yok farketmez diyor aaaaaa!!!

Aaaaaaaaaa bacım bak ne diyo

10-Gebelerde 24-28. haftalar arasında 50 gram şeker yüklemesi herhangi bir anda (aç-tok fark etmez) yapılır. Şeker tarama testinde 1.saat glukoz değeri >130 mg/dl üzerinde olan hastalara 75 gram OGTT (2 saatlik) veya 100 gram OGTT (3 saatlik )yapılabilir.

Biz gebe olmayanı gördük diye öyle kaldı heralde hep. Doktorlar da aç istedi, sıkıntı etme doğruymuş senin doktor da :) farketmiyomuş

Allah ım çok şükür aydınlığa kavuştu şu olay don't panic bu yüzden battı titanic

Son düzenleme:

Bebekler genelde sudan değil temastan hoşlanmıyorlar yıkarken değil giydirirken maalesef daha çok ağladığına şahit olacaksın.. yumuşak hareketler yapmak lazım acele etmeden

Kendi verdiğin linktede 10. Maddeyi okumamışsın GEBELERDE AÇ TOK FARKETMEZ YAZIYOR. Sonuçta dr söylüyor yanlış yönlendirir mi böyle bir testte alemsiniz

Valla haklısın, bende bazen sinir oluyorum, doktor bişi diyo, burda biz kızlar aaa OOOoooOOOoo olmaz öyle diye karışıyoruz işe, karşıda okuyan gebe diğer arkadaş panikliyo ve doktora soruyo, doktordan azarı yiyo, nerde okuyosunuz bu saçmalıkları diyo (başıma geldi çünkü) ve kendini cahil hissediyosun çok koyuyo insana :)
Kusura bakma bacım, valla bidaha doktor işine asla mı ki asla karışmicam.
Özür çiçeği

Ayyy canım benimmm severek aldım çiçeğini yok o kadar çok yorum yapıldı ki bende bian dr u sorguladım nete baktım,ordada öyle yazıyo arkadaşlar diyorum yine aaaooolar geliyo annelik işte bazen fazla sorguluyoruz sanırım

Bizde hiç görmeyince tabi senin adına panikledik, hata olmasın istedik, herşey bebişlerimiz için. Tekrardan özür valla :)

İlahi emii yahu o kadar çok yorum yaptınız ki bende şüphelenip netten baktım ordada 50 ml lik yükleme aç yok farketmez diyor aaaaaa!!!

Aç yapılması gerekiyormus canım standartı 75 gr. açlık sekerine tok bakılmazmıs.esime sordum öyle sey olmaz dedi.yaptırmasan da olur zaten biz yaptırmadık yaptırmıcaz gerek görmedik.avrupa da yapılmıyormus zaten.kafana takma yani.

Bizde hiç görmeyince tabi senin adına panikledik, hata olmasın istedik, herşey bebişlerimiz için. Tekrardan özür valla :)

Sen çok tatlısın ya dün kontrolde son adetle hemen hemen uyumlu çıktı hep bir hafta önde çıkıyordu ben bu takvimi tekrar geri mi çekeyim napayım :44:

Sen çok tatlısın ya dün kontrolde son adetle hemen hemen uyumlu çıktı hep bir hafta önde çıkıyordu ben bu takvimi tekrar geri mi çekeyim napayım :44:

yok çekme, adetine göre kalsın o, benimde sık sık değişiyodu doktora sordum doğum şimdi ne zaman gözüküyo dedim, sen adetine uygun olan ilk dediğim tarihi baz al dedi, gerisini boşver dedi, adet tarihini düşün dedi. değiştirme kuzum

Hımmm o zaman ben bunu bir hafta geriye çekiyim çünkü dr bir hafta önde diyince bende ileri almıştım anaaam mehter gibi oldum,o zaman dediğin gibi son adete çekeyim öyle kalsın

Kraft israil urunu diye duydum arkadaslar. Pahali ve kaliteli denilen pek cok urun gibi.almazsak fiyatlari inanin bu kadar yuksek olmaz.

Arladaşlar bilgisayarınızın çalışmasını sağlayan Microsoft işletim sistemi, her gün milyonlarca insanın kullandığı Facebook, sofranızdaki domates, salatalık, mısır ve her türlü meyvenin tohumu İsrail ve Yahudi ürünü zaten. Bu ülkede son 10 yılda uygulanan tarım politikaları yerli tohum üretmeyi ve kullanmayı yasakladı. Yani şu daika manavdan ve pazardan alışveriş yapıyorsanız aldığınız her şey İsrail ürünü. İsrail'in Gazze'ye bomba attığı füzelerin yakıtlarını da biz dolduruyoruz bu arada. Malesef iş 2 tane ürünü satın almamak kadar basit değil. Biz İsrail'e ticari anlamda göbekten bağlıyız.

slm kızlar gebelikte ağda yaptıran var mı ben korkuyorum bu zamana kadar kendim hallediyordum ama artık yapamıyorum bayramda da tatile gitcez gitmeden halletmek istiyorum kendimi kasarım diye tedirgin oluyorum 24 haftalğm siz nasıl hallediyorsunz

Renksz canim bu.cevabin için teşekkürler.cuma kontrolüm var doktorada söyleyeceğim

Canim bende de olmustu renksiz bi akinti.. doktor normal demişti gebelikte bana bi ped verdi kalınca bunu islatrsa riskli dedi bebegin suyuda iyiydi bide idrara bakti cok şükür bişey çıkmadı ya cok terliyoruz yada akintidir panik olma diye soyluyorum sen yinede gidince söyle

Kizlar gercktn oglum kismetyle geldi k.kartlarm dun itibaryle sifrlndi ve kapatldi 2 kredm vardi 500tlilik onlarda esimin patronlari kapatti cocuk hediyesi olsn dediler toplamda 8bin vardi suan itibariyle su elektrk internt odemmden baska bi borcm yok sukurler olsn yaniii calismazsamda olur cok sıkılydm yetistremcem die bin sukur darsi sizlere olsn ummadgm yerdn geldi yani

Benim 15 ocak senin de öyle sanırım aynı gün doğurucaz galiba

biz de yazın fethiyeye gittik arkadaşın köyüne uğradık tarımcılık yapıyolar aynen senin dediklerini anlattılar bütün tohumlar israilden geliyor.. devlet büyükleri kınıyor ediyor ama ülkenin göbeğine yerleşmiş tüm ürünleri.. yine de eli gitmiyor işte insanın biz de anca bi kaç markanın ürününü almayarak destek olabiliyoruz

Kızlar ya ben bugün hiç iyi değilim, moralim bozuk ama neden bilmiyorum; acayip sıcak yada bana öyle geliyor bilmiyorum. Sanki derimin her deliğinden ateş çıkıyor, ofiste ki arkadaşlar klimadan öleceklerini düşündükleri için ara ara klimayı açıp kapatıyorlar. Şu an elimde kağıt kendimi yelliyorum, oturduğum yerde ağlıyorum, neden ağlıyorum bilmiyorum. Tuvalete gittim, deli gibi ağladım, karnımı sevdim. Her an düşüp bayılacakmışım gibi içim tuhaf oluyor arada. Ya ne oluyor bana bugün, az önce eşim aradı, ağlamaktan konuşamadım. Ne oldu diyor, olan birşey de yok ki neden ağlıyorum ben.

Ne güzel olmus tam zamanında patronlar babalık yapmıs size kul sıkısmayınca hızır yetismezmis derler...Bebisin her zaman mutluluk ve bereket getirsin evinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…