ayy çok şekekr yaaa...bayılıyorum kız kyafetlerine..
kızım olsa batardım galibaa
Günaydın annişler
Glikoz u içtim sabırla bekliyorum vir saat olmasıni
Tesk tatlim
Kız kiyafetleri bi farkli ama ya rengiyle tokasiyla al beni diyor :) o elbiseler
💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın annişler
Glikoz u içtim sabırla bekliyorum vir saat olmasıni
Kızlar böyle cici bici giyinince bacaklarını kıtlayası geliyor insanın
Biz erkek annelerini seçenekleri az maalesef
Eki Görüntüle 1197322
Bak sana teyzesi ya rengi bile bir baska rabbim ogluna saglikli gunlerde en iyi kiyafetleri giydirtmek nasip etsin
������
Metbel tok karnına mı şeker yüklemesi yapıldı sana anlamadım ben ilk kez duyuyorum bunu
Bi yaşıma daha girdim
Bi yaşıma daha girdim
Gerçekten çok güzel benim de iki kız yeğenim var doğum günlerin de tütü aldık o kadar tatlı oldular ki bayılıyorum böyle süslü kıyafetlere
Allah hepimize sağ salim kucağımıza alacağımız günleri göstersin
Bana oruç gibi ac geliceksin dedi 12 saat bisey yeme sadece su ic dedi
💌💌💌
Bana oruç gibi ac geliceksin dedi 12 saat bisey yeme sadece su ic dedi
💌💌💌
Eki Görüntüle 1197333
Park yatak cok uygun kizlar bilginiz olsun
💌💌💌
Ben buna yerinde baktım e-bebek mağazasın da çok renkli gözümü yordu benim bide çok sağlam gelmedi bana.. Kraft ın vardı 330 tl baya sağlam bişeye benziyordu..
Renksz canim bu.cevabin için teşekkürler.cuma kontrolüm var doktorada söyleyeceğimBen coktandir almamak icin direniorum. Ama oyle bir piyasa ki en iyisi deyip surekli onumuze getiriyorlar. Insanlar almadikca da indirim uyguluolar. Dun mmarkette cok satilan ariel deterjan indirimdeydi.adamin biri alırken israil urunu almayin dedi esim. Ben temizligine bakarim dedi adam. Abartmiorm 3 yil oldu ben o deterjani evime sokmuorum. Cola icmiorm. Karinca misali arkadaslar elimden bu kadari gelio.
Bebek baski yapinca idrar kacio olabilir ya da ter. Cok kafana takiliosa dr ye amnion sivini sor. Yeterli diosa bi sorun yoktur. Bir de medicallerde bunla ilgili bi ped varmis die duydum. Eger amnion siviysa renk mavi oluomus. Normal idrar vs terse renk deismiomus. Bi arastirirsn.
Günaydın cnm ben de sürekli aynı problemi yaşıyorum. İlk basta ben de korkmuştum ama bu surecte dr a da gıttım hersey normal. Akıntı ya da ter muhtemelen. Sanırım yakında işe gelirken çamaşır bıle getırecem yedek o kadar kötü durumdayım 😔😔😔😔
Bu yataktan biz aldik arkadaslar. Farkli renkleri de vardi. 100 tl ye dusmustu.Eki Görüntüle 1197333
Park yatak cok uygun kizlar bilginiz olsun
💌💌💌
Medicalden aldigin pede eger amnion sivisiysa mavi renk oluo zaten. Pedle alakali.Renksz canim bu.cevabin için teşekkürler.cuma kontrolüm var doktorada söyleyeceğim
Ben bakiyim kampanya ne war derken buldum tatlim sen yakindan gorduysen dogrudur.
Peki bu bebek arabasina baktin mi ??3 bir arada ben begendim internetden arastirdik ama yakindan gormedik yorumlarda iyi
Eki Görüntüle 1197338
💌💌💌
mrb canım bende de var koyu sarı akıntı oluyor bazen coooooooooooook koyu oluyor (sütlü kahve gibi) seninkide böylemi dr rahim kendini koruyamıyor adet görmedigin icin dede eger cok rahatsız olursan fıtıl verecem dedi bende fıtılı hic sevmiyorim elma sirkesi suya 1 damla damlatıp kulanıyorum..dogrumu yapıyorum onuda bilmiyorum ama fitilden daha iyi gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?