- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
geçen gün mağazadayız eşimle. ben gittim kız bebek kıyafetlerine bakıyorum. eşim yanlış yerdesin canım, erkek bebekler için olanlar burada diyorTesk tatlim
Kız kiyafetleri bi farkli ama ya rengiyle tokasiyla al beni diyor :) o elbiseler
💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de buna bakıyorum. yeşil ve mavi renkte olanı var. bir de e-beybi de yatak hediyeli var bitane. ama onu gidip görme şansım yok. muhtemelen bunu alıcam ben de.Park yatak cok uygun kizlar bilginiz olsun
💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hmmm:26:+emzirme yastığı+havlu+tırnak makası+saç fırçası
Kraft israil urunu diye duydum arkadaslar. Pahali ve kaliteli denilen pek cok urun gibi.almazsak fiyatlari inanin bu kadar yuksek olmaz.
Kraft israil urunu diye duydum arkadaslar. Pahali ve kaliteli denilen pek cok urun gibi.almazsak fiyatlari inanin bu kadar yuksek olmaz.
evet bak tırnak makası falan aklıma gelmemişti
bu durumda liste şu şekilde oluyor:
Bebek bakım çantası
Biberon (dr browns)
Emzik - kauçuk olandan
Puset
Bebe yağı
Islak mendil (uni baby)
Pişik kremi (nivea olabilir)
Bebe şampuanı (dalin olabilir)
Küvet, kova, maşrapa (uzun saplı)
Küvet filesi (içi köpük dolgulu olandan olabilir)
Alt açma (kalınlardan-2 tane)
Tırnak Makası, tarak-fırça seti (bebedor olabilir?)
Banyo havlusu
emzirme yastığı konusunda ise çok emin olamadım. gerçekten faydalı, kullanılan bir şey mi bu kızlar?
başka eklenmesi gereken bir şey var mı?
Günaydın kızlar.. :)
evet bak tırnak makası falan aklıma gelmemişti
bu durumda liste şu şekilde oluyor:
Bebek bakım çantası
Biberon (dr browns)
Emzik - kauçuk olandan
Puset
Bebe yağı
Islak mendil (uni baby)
Pişik kremi (nivea olabilir)
Bebe şampuanı (dalin olabilir)
Küvet, kova, maşrapa (uzun saplı)
Küvet filesi (içi köpük dolgulu olandan olabilir)
Alt açma (kalınlardan-2 tane)
Tırnak Makası, tarak-fırça seti (bebedor olabilir?)
Banyo havlusu
emzirme yastığı konusunda ise çok emin olamadım. gerçekten faydalı, kullanılan bir şey mi bu kızlar?
başka eklenmesi gereken bir şey var mı?
Evet tatlım dr aç tok farketmez dedi
Ben buna yerinde baktım e-bebek mağazasın da çok renkli gözümü yordu benim bide çok sağlam gelmedi bana.. Kraft ın vardı 330 tl baya sağlam bişeye benziyordu..
Bu banyo filesi köpüklü mü alalım yoksa normal mi için de köpük olanlar iyi kurumayınca küf gibi bişey oluyor :44:
Emzirme yastığı ya da minik bir yastığa bence ihtiyacımiz olcak canim.gorumcem baya kullanmıştı
Hellobaby den kiddacare marka aldım ben indirimde hala, beğendim de, siyah gri aldım diğerleri çok cırtlak geldi bana. düşünürseniz bakıverin gari
Nası şeker yüklemesi ayol o?
Doktor gerçekten doktor mu? baktın mi diploması asılı mı duvarda?
açlık şekerini nası ölçüyo o zaman aaa.
Ablam da vardı içi hep simsiyah küf oldu.. ama onun evi biraz rutubetli belki ondan belki de filenin kalitesinden..e-bebekte görmüştüm, kolay kuruduğuna dair yorumlar okudum. ayrıca bebek büyüyünce normal duşta da kullanılabildiğinden aklıma yatmıştı açıkçası. ama tabi kullanmadım, bilemiyorum... köpüklü banyo filesi deneyimi olan var mı acaba? :44:
benim de kuzenimin ikizleri var daha 2 aylık, o hiç kullanmadığından bahsetmişti. ama belli de olmaz, en azından minik bir yastık alayım bari... çok teşekkürler.
arkadaşlar günaydın,
istanbul avrupa yakasında oturup ücretsiz hamilelik kurslarına katılan var mı ? Zamanı boşa geçiriyor gibi hissediyorum en azından böyle bir kursa katılmak çok iyi gelirdi.
İlahi emii yahu o kadar çok yorum yaptınız ki bende şüphelenip netten baktım ordada 50 ml lik yükleme aç yok farketmez diyor aaaaaa!!!
İlahi emii yahu o kadar çok yorum yaptınız ki bende şüphelenip netten baktım ordada 50 ml lik yükleme aç yok farketmez diyor aaaaaa!!!
Ben de sana soracaktım ne almıştın diye tamam bakıcam ben senin aldığına bana da bu renkler çok abartı geldi gözümü ağrıttı
Vallahi kardeş 50 ml i bilmiyorum ama burda da 8 saat aç kalın yazıyo bak
http://www.drfevzibalkan.com/category/diyabet/
Şöyle ki, beni geceden aç bıraktırdı, 2 den sonra su da içme dedi, sabah gittim parmaktan aldı kanı, çıkan değere göre 75ml veya 50 ml yapılıyomuş, bana 75ml verdi içtim lık lık, hep aç kalacak şekilde 2 saat sürdü. Daha evvel 2 kere daha yükleme yaptırmıştım eskiden, onlarda da 4 saat kan aldılar, geceden aç kalmıştım. Şaşırdım ben açıkçası. senin acıkınca glükozun düşer veya yükselir, bol karbonhidratlı bi kahvaltı yapıp gider bide şekerli suyu içersen hop tavan yapar glükoz. Anlamadım valla. Ama doktor diyosa vardır bi bildiği, sen sıkma canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?