Kızlar ya ben bugün hiç iyi değilim, moralim bozuk ama neden bilmiyorum; acayip sıcak yada bana öyle geliyor bilmiyorum. Sanki derimin her deliğinden ateş çıkıyor, ofiste ki arkadaşlar klimadan öleceklerini düşündükleri için ara ara klimayı açıp kapatıyorlar. Şu an elimde kağıt kendimi yelliyorum, oturduğum yerde ağlıyorum, neden ağlıyorum bilmiyorum. Tuvalete gittim, deli gibi ağladım, karnımı sevdim. Her an düşüp bayılacakmışım gibi içim tuhaf oluyor arada. Ya ne oluyor bana bugün, az önce eşim aradı, ağlamaktan konuşamadım. Ne oldu diyor, olan birşey de yok ki neden ağlıyorum ben.
slm kızlar gebelikte ağda yaptıran var mı ben korkuyorum bu zamana kadar kendim hallediyordum ama artık yapamıyorum bayramda da tatile gitcez gitmeden halletmek istiyorum kendimi kasarım diye tedirgin oluyorum 24 haftalğm siz nasıl hallediyorsunz
Kızlar ya ben bugün hiç iyi değilim, moralim bozuk ama neden bilmiyorum; acayip sıcak yada bana öyle geliyor bilmiyorum. Sanki derimin her deliğinden ateş çıkıyor, ofiste ki arkadaşlar klimadan öleceklerini düşündükleri için ara ara klimayı açıp kapatıyorlar. Şu an elimde kağıt kendimi yelliyorum, oturduğum yerde ağlıyorum, neden ağlıyorum bilmiyorum. Tuvalete gittim, deli gibi ağladım, karnımı sevdim. Her an düşüp bayılacakmışım gibi içim tuhaf oluyor arada. Ya ne oluyor bana bugün, az önce eşim aradı, ağlamaktan konuşamadım. Ne oldu diyor, olan birşey de yok ki neden ağlıyorum ben.
biz de yazın fethiyeye gittik arkadaşın köyüne uğradık tarımcılık yapıyolar aynen senin dediklerini anlattılar bütün tohumlar israilden geliyor.. devlet büyükleri kınıyor ediyor ama ülkenin göbeğine yerleşmiş tüm ürünleri.. yine de eli gitmiyor işte insanın biz de anca bi kaç markanın ürününü almayarak destek olabiliyoruz
Benim 15 ocak senin de öyle sanırım aynı gün doğurucaz galiba
Bu benim de dert ettiğim bi durum. Ben her ay bacak için ağdaya giderim ama genital bölgeyi kendim ağda yaparım. 6 aya az kaldı ama şu ana kadar hallettim. Göbeğim de fazla büyümedi zaten. Ama bu ay belim ağrıdı biraz iki büklüm durmaktan. 2 hafta sonra kontrol var. Ondan önce yine yapmam lazım. Nasıl yapacağımı düşünmeye başladım bile. Gittiğim güzellik salonundaki kızın eli çok hafif. Son 3 ay ben yaparım sana doğuma temiz gidersin dedi. Ama ben alışık olmadığımdan kendimi kasarım. Doğuma yakın epilasyonda kendini kasmak da sancıyı başlatır diye duydum. Napsak? Siz neler yapmayı düşünüyorsunuz?:100:
Huggies de israil malı bildiğim kadarıyla
nil dün aynısı bana oldu durduk yere ağladım ellim kolum uyuştu .. eşimi aradım izin alıp geldi eve götürdü beni..hatta korkarak geldi beni görünce iyi duruyosun noldu ki dedi.. duygusal ataklar yaşıyoruz sanırım..
Kraft israil urunu diye duydum arkadaslar. Pahali ve kaliteli denilen pek cok urun gibi.almazsak fiyatlari inanin bu kadar yuksek olmaz.
Üfff, insanlar oruçlu üşüyolar biz hamileyiz terliyoruz. 5 dk açtırmıyorlar klimayı. Saçma sapan konuşuyorlar devamlı üşütürsün edersin. Gerzeksiniz diye bağırasım geliyo ama son 1 ay diyorum. kalk masandan git en serin yerden cam aç, kaldır kollarını estir estir. yapıcak bişi yok canım, malesef bizi bi biz bide yeni yeni annelerimiz anlıyo..
Bilmiyorum canım ya, boş boş bakmaya başladım inan ki. Yürürken de sallanıyorum sanki, rüzgara tutulmuş gemi gibi. Off ya ben böyle olunca bebeğim de üzülüyor biliyorum, çünkü hiç hissedemedim bugün, o da stres oldu üzüldü benimle birlikte.
Heheheh yumurtlama tarihimizi bilmiyoruz tabi belli olmaz ama süper olur aynı gün çığlık atacağımı bildiğim bir arkadaş:) son bağrışımda carputiii dicem
Ben bayılacak gibi oldum kendimi kasmaktan dün.. dışarı veya pencerenin önüne çık derin derin nefes alıp ver çok iyi geliyor.. tamamen hormonlarla alakalı bi durum yaşıyoruz dün koştur koştur eşimi çağırdım bugün gayet iyiyim.. bebeğinle konuş biraz iyi gelir
Binamızın arka tarafı ağaçlık oturma yerleri falan var, öğlen arasında çıkıcam biraz. Yemekte istemiyor canım, öğlen yemeğini atlasam akşam 7'ye kadar dayanır mı bebiş? Yoksa zorla da olsa yesem mi onun için?
Az da olsa bişeyler ye ani kan şekeri değişimleri bebeği olumsuz etkiliyor.. sonra otur sakin biyere ellerini karnına koy melis hanımla dertleşin biraz
Arladaşlar bilgisayarınızın çalışmasını sağlayan Microsoft işletim sistemi, her gün milyonlarca insanın kullandığı Facebook, sofranızdaki domates, salatalık, mısır ve her türlü meyvenin tohumu İsrail ve Yahudi ürünü zaten. Bu ülkede son 10 yılda uygulanan tarım politikaları yerli tohum üretmeyi ve kullanmayı yasakladı. Yani şu daika manavdan ve pazardan alışveriş yapıyorsanız aldığınız her şey İsrail ürünü. İsrail'in Gazze'ye bomba attığı füzelerin yakıtlarını da biz dolduruyoruz bu arada. Malesef iş 2 tane ürünü satın almamak kadar basit değil. Biz İsrail'e ticari anlamda göbekten bağlıyız.
Ama en azından şu var. Alternatifi olan, onlara ait olmayan ürün satın alıp almamak benim elimde. Ben almazsam batar mı İsrail, tabi ki hayır. Ama göz göre göre almak var, bide vicdanen en azından dikkat etmek, Yapılanlara göz yummadığım için almıyorum demek var. İşte 2 ürün olarak düşünmek yanlış bence. Binlerce insan var yıllardır almayan.. Herkesin kendi fikri tabiki
HöööyytttttGüldürdün beni yaaaValla ben biraz tırsıkım ameliyathaneye yatay geçiş yapabilirim sessizce
benim hepsinin gırtlağını sıkasım var şu ansadece bağırmak az kalır yani. Ayrıca burada benim bu yaşadığım dönemleri yaşamış bir de bayan arkadaşım var. Ben daha hamile kalmadan önce anlatırdı hep, işte hamileyken ateş çıkıyordu vücudumdan falan diye. O anlamıyorsa zaten erkeklerin anlamasını hiç beklemiyorum.
ben de çok isterim ama 6 gün mesai var yaa. akşamları da eşim ne der bilmiyorum. gerçi iyi bir yerde bulursan git tabi demişti ama.. hala bulamadım. Burda bir arkadaş özel bir hastanedn bahsetmişti topiğin ilk açıldığı zamanlar ama kimdi o ve hangi özel hastaneydi hatırlamıyorummmmarkadaşlar günaydın,
istanbul avrupa yakasında oturup ücretsiz hamilelik kurslarına katılan var mı ? Zamanı boşa geçiriyor gibi hissediyorum en azından böyle bir kursa katılmak çok iyi gelirdi.
bdv de de bir sürü konu açılmş. ya benim içimde biriktirip de yapmadıklarımı çok güzel bir şekilde yazmşsn. Malesef durum bu. biz bir paket bezden bir çikolatadan veya bir şişe şampuandan elimizi çekince pek bir etkisi olmaycak. iş daha büyük boyutta... Neyse ben yine de bir daha hiç yazmayacağm bu konu ile ilgiliArladaşlar bilgisayarınızın çalışmasını sağlayan Microsoft işletim sistemi, her gün milyonlarca insanın kullandığı Facebook, sofranızdaki domates, salatalık, mısır ve her türlü meyvenin tohumu İsrail ve Yahudi ürünü zaten. Bu ülkede son 10 yılda uygulanan tarım politikaları yerli tohum üretmeyi ve kullanmayı yasakladı. Yani şu daika manavdan ve pazardan alışveriş yapıyorsanız aldığınız her şey İsrail ürünü. İsrail'in Gazze'ye bomba attığı füzelerin yakıtlarını da biz dolduruyoruz bu arada. Malesef iş 2 tane ürünü satın almamak kadar basit değil. Biz İsrail'e ticari anlamda göbekten bağlıyız.
ben düzenli olarak her ay yaptırıyorm sir ağdamı. bundan sonra da vazgeçeceğimi sanmıyorum.slm kızlar gebelikte ağda yaptıran var mı ben korkuyorum bu zamana kadar kendim hallediyordum ama artık yapamıyorum bayramda da tatile gitcez gitmeden halletmek istiyorum kendimi kasarım diye tedirgin oluyorum 24 haftalğm siz nasıl hallediyorsunz
maşallah yaa. :) çok sevindim senin için. rahat rahat büyüt bebişini.Kizlar gercktn oglum kismetyle geldi k.kartlarm dun itibaryle sifrlndi ve kapatldi 2 kredm vardi 500tlilik onlarda esimin patronlari kapatti cocuk hediyesi olsn dediler toplamda 8bin vardi suan itibariyle su elektrk internt odemmden baska bi borcm yok sukurler olsn yaniii calismazsamda olur cok sıkılydm yetistremcem die bin sukur darsi sizlere olsn ummadgm yerdn geldi yani
hepimize oluyor malesef. yalnız değilsin. eşim de soruyor haliyle. kendinde kusur arıyor adam ama yok ki bişey elle tutulur gözle görülür.. durduk yere ağlama nöbeti işteKızlar ya ben bugün hiç iyi değilim, moralim bozuk ama neden bilmiyorum; acayip sıcak yada bana öyle geliyor bilmiyorum. Sanki derimin her deliğinden ateş çıkıyor, ofiste ki arkadaşlar klimadan öleceklerini düşündükleri için ara ara klimayı açıp kapatıyorlar. Şu an elimde kağıt kendimi yelliyorum, oturduğum yerde ağlıyorum, neden ağlıyorum bilmiyorum. Tuvalete gittim, deli gibi ağladım, karnımı sevdim. Her an düşüp bayılacakmışım gibi içim tuhaf oluyor arada. Ya ne oluyor bana bugün, az önce eşim aradı, ağlamaktan konuşamadım. Ne oldu diyor, olan birşey de yok ki neden ağlıyorum ben.
hem de ne ataklar...nil dün aynısı bana oldu durduk yere ağladım ellim kolum uyuştu .. eşimi aradım izin alıp geldi eve götürdü beni..hatta korkarak geldi beni görünce iyi duruyosun noldu ki dedi.. duygusal ataklar yaşıyoruz sanırım..
Binamızın arka tarafı ağaçlık oturma yerleri falan var, öğlen arasında çıkıcam biraz. Yemekte istemiyor canım, öğlen yemeğini atlasam akşam 7'ye kadar dayanır mı bebiş? Yoksa zorla da olsa yesem mi onun için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?