2014 Kasım Anneleri

Ben merak ettim öğrenmek için soruyorum. İsrail Türkiye'den ne alıyor 2007'den bu yana?
Benim bildiğim dışa bağımlılık 1996'dan sonra da günümüze kadar kat ve kat artarak devam ettiği yönde. İstail karpuz tohumlarını bile bize kısır satıyor ki sonra ki yıllarda tekrar alalım. Yani tam bağımlılık.
Keşke dediğin gibi tepkiler One MINUTE gibi lafta kalmasa da biraz da icraat olsa..

Arkadaşlarımın anlattığına göre içerik hemen hemen aynı sanırım. 24 . haftadan önce kursa almıyorlar burada. Ben de 26 gibi başlamış olacağım. Haftada bir günmüş. 6 haftada 6 defa gitmiş olacağım.
Kızım için kursa gitmek bile beni heyecanlandırıyor

Saol canim tavsiyelerin icin bilmiyordum iyi oldu uygularim:))

Kızlar internet başında darmadağınık araştırmalar yapmaktan sıkıldım ve sonunda (!) bir planlama yaptım.
Her gün bir ürüne odaklanıp sadece onu araştırıyorum artık. Mesela dün biberon günüydü. Onu hallettim sayılır. Listemde biberonun karşısına alacağım markayı modelini hacmini ve kaç adet olacağını yazdım. Bundan sonra yapılacak iş en uygun fiyatı yakalamak ve almak.
Bugün de bebek arabası günü. Onu araştırıyorum. Bir günde bitmezse 2 gün de sürebilir. Zira bebek arabası biberondan daha karmaşık.
Bunun da kararını verip markasını ve modelini listeye yazarsam sırada park yatak var.
Anne çalışsın, boş durmak yok

İlahi emii yahu o kadar çok yorum yaptınız ki bende şüphelenip netten baktım ordada 50 ml lik yükleme aç yok farketmez diyor aaaaaa!!!

Canım geçen de yazdım sana ama görmedin sanırım.
Sen hangi hastaneye gidiyorsun?

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ortada yıllar önce yapılan bir anlasma var ve bu anlasma gereği bizim tohum üretmeyip İsrailden 20 yılı askın süreyle ithalat yapmamız mecburi tutlulmus bu iktidar değil baskası da gelse bu günkü alınanları almak yapılanları da yapmak zorundaydı çünkü uyanık israil anlasma sartlarında buna mecbur tutmus 2007 den bu yana israil bizden sebze ürünleri 2007-2011 den beri de hazır gıda mesrubat ve tütün alıyor.ONE MUNITE kesilikle lafta kalmadı emin ol onu diyemeyen onca yüreksiz varken böyle diyebilen postasını koyabilenlre helal olsun.

Yok canım yaw..
Benim 22. haftam 3 haftadır gidiyorum ben.. Benim gittiğim gruptaki haftası en küçük gebe 15. haftasında başladı bende 19. haftada başlamıştım. Yani 24 hafta olması gibi bir şart yoktu sadece ilk trimester ın bitmiş olması yeterli diyorlar..

Demek o anlaşma yüzünden onca yıl hiç birşey yapamamışız, tohum üretmememişiz. Bebek bezinin bile en iyisini onlar üretmiş..
Yazık üzüldüm şimdi kabak bunların başına patlamış gerçekten de.

Maalesef öyle canımSebze mi almıcaz temizlik ürünü mü say say bitmiyor bize sattıkları ablukaya alınmıs gibiyiz resmen.Keske imkan olsa da herseyi kendimiz yapsak çocuk katillerinin cebini doldurmasak.

Bizimkine özel demek ki. Bana telefonda haftamı sordu, 20 dediğimde 24 olunca gel, daha önce almıyoruz dedi.
Yıkamayı, tutmayı, emzirmeyi, gaz çıkarmayı falan göstermişler arkadaşlara.
Benim gibi ilk bebeğini bekleyen acemi anneler için şahane

Katılıyorum sana keteske uzun vadede birseyler yapabilsek bu protestoları uzun sürdürebilsek bir kaç hafta en fazla 1 ay sürüyor sonrası eski düzen

Maalesef öyle canımSebze mi almıcaz temizlik ürünü mü say say bitmiyor bize sattıkları ablukaya alınmıs gibiyiz resmen.Keske imkan olsa da herseyi kendimiz yapsak çocuk katillerinin cebini doldurmasak.

İmkan var tabii ki. Önemli olan kafayı kullanmak ki günümüzde kimse bunu pek bir azımız yapıyor maalesef. Bize verilerini kabul edip oturuyoruz, en kolayı bu zaten.
Artık iş bize annelere düşüyor. Biz düşünüp, tartan, eleştiren, okuyan, kafasını kullanan bireyler olarak yetiştirecez ki kendi ürünlerimizi imal edebildiğimiz, üretebildiğimiz bir yapıya sahip olalım. Başkasının ağzına bakmayalım..
Hiç birşey için geç değil, hiç bir anlaşma bozulmaz değil. Önemli olan kafayı kullanmak..

peki saatleri ve günleri nasıl? ben avrupa yakasındaym ama zeynep kamil hakkında çok fazla olumlu yorum duyuyorm. e bana yakında böyle bir kura yok. sadi konuk diyolar ama ha bakırköy ha Üsküdar ya da kadıköy çok da farketmez bnm için. gün ve saat uyarsa düşünebilirm sanırım. :) bu arada merakla ve güzel umutlarla sonucunu bekliyorz

💑💓

Eki Görüntüle 1197073

Kizlar bebisimin papuclari we sac bandii ☺️

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyyy maşallahh çok güzeller güle güle giydir canımmm

Kizlar sizi bilmiyorum ama ben bundan sonra İsrail mali almayacagim..loreal.nivea.prima bunlardan da çocuğumu uzak tutacagim..haberleri dinlerken içim.yandi..

bizde artık elimizden geldiği kadar dikkat edicez...
migrosta ikidir denk geliyorum israil mallarını neredeyse bedava vericekler..
12li coca cola 5 tl, 20 tl lik omo 7 tl olmuş
en son omo yu görünce dedik evet israil yanlısı satışlar başlamış...
boykot edilen ürünler şunlar..

Kilotumun arası nasıl desem bir kayısının alani kadar ıslak

O sıvı dediğim şey kokusuz renksiz kivamsiz

canım normal yaa hamileliğin başa belası akıntı işte..
benim bebekler mesaneye de baskı yaptığından bazen idrar kaçırıyorum..
eskiden acaba mı diyodum ama artık direk mesaneyi bağırsakları ittiklerinden eminim yani
günlük ped kullanıyorum ben başka türlü başa çıkamam...

Sen çok tatlısın ya dün kontrolde son adetle hemen hemen uyumlu çıktı hep bir hafta önde çıkıyordu ben bu takvimi tekrar geri mi çekeyim napayım :44:

hehe adet tarihine al canım..
benimde en başlarda koşa koşa gidiyolardı ama doktor 20. haftalardan sonra gününe gelir demişti...
gerçi hala öndeler ama ikiz olduğu için herhalde..
ben yine de adete göre yazdım tarihi...

heyy maşallah bebek bereketiii
darısı başımızaa

canım normal bende dün karışma ilk çıkanı boğacaktım doktorla dalaşmamak için kendimi zor tuttum annemle babamla kavga etmemek için çenemi tutmaya çalıştım abuk subuk bir gündü...

ben kuaföre gitcem göbişten önümü göremiyom

soruyu sordum ama cevabı buldum sanırım nette :)
edit: Program 2013 yılına ait
💑💓

Eklentiler

• $1406024340520.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

canım migrosada girmeyin...orasoda israile yahudilere ait..
evet bu boykotlar belki israile büyük zararlar vermez ama insanı olarak görevimizi yapalım biz en azından..
beniö vicdanımı belki böyle biraz rahatlatabilirim..
israil türkiye marketlerine ve ürünlerine boykotu çekmişler..biz neden yapamıyoruzz..
tamam anlaşmalar var mecburuz ama halk olarak onların ürettiği şeyleri almak zorunda değilizz

Bu kadar iyimser olamıyorum ben. Daha 2 gün önce gazeteler inledi "One Minute bir senaryodan ibaretti" röportajları ile. Okuduk ki kazın ayağı öyle değilmiş.
Gazze'nin üzerine yağan her bombada payım var, payınız var. Sadece bunu biliyorum.
Herhangi bir konuda geçmiş hükümetler yüzünden kabak bu hükümetin başına patlamış olsaydı asla bunun altında kalmaz, ortalığı ayağa kaldırır, veryansın eder, mağduruz derlerdi. Bunca yıldır hiç duymadık böyle bir mağduriyet halk olarak.
Kusura bakmayın ama bunca yıldır bu ülkenin gidişatına yön verenlerin daha birkaç yıl önce Mavi Marmara'da özür bile diletemeyip nasıl pasif kaldıklarını gördükten sonra bu kadar iyimser kalamıyorum sizin gibi.
Siz masumiyetlerine inanabilirsiniz tabi. Herkesin görüşüne saygı duymak gerek.
İsrail konusunda daha fazla yazmayacağım. Protesto etme amacıyla ürünleri satın almama yolunu seçen herkese saygım var.

Anlasma bozulur mu ya savas mı çıkarcan savas sebebi o dediğin olmaz disimizi sıkcaz kendimiz üretmeye yerli malı kullanmaya dikkat edicez.Hos zamanın da Ülker almaya dikkat ettik de ne oldu doğrudan olmasa da dolaylı olarak yine israil in cebine gitti.Allah yardımcımız olsun...

bizler halk olarak elimizden geleni yapalımmm..
en azından bu suça kendimizi ortak etmeyelim...
sonra Rabbimize dua edelimm..
devletimizin başındakilerde bu konuda ne yazıkki aciz..
sadece konuşmalar var icraat yok..
elimiz kolumuz bağlı..
ama kişisel olarak bağlı değilizzz..
almayızz kendimizce protestomuzu ederizz

Zeyy teşekkürler. Görüntülü olması çok iyi oldu. Ürünlerin tlfla resmini çektim. Markette bakıp ona göre alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…