Günaydın NilcimGünaydın canımmmNerede yapacaksınız bakalım iftarı? Bizde bu akşam dışarıda yiyelim dedik ama karar veremedik.
canım atlatmışsın şükür..
misafirlerinde memnun kalmış..
bugün biraz yorgun olursun ama akşam dinlenirsin artık:
kızlar kv istanbula gitmişti geçen hafta cuma günü..
ben sölemiştim laf arasında havuzlu han diye bir yer varmış diye..
dün oraya gitmiş bebek şekerini almış (biberon şeklindeymiş) kağı süsünü, ve takı yastığınu falan almış..
ama bana haber vermek yok..
kızım ben aldım bunları eksik gedik olursa konyadan tamamlarız dedi..
baya sinirlendim ama laf etmedim..
annemde olunca annemde sakinleştirdi..ilk torunu kadın heves etmiş almış..hem sizi masraftan kurtarmış nolcak sanki bebek şekeri..
eğer az gelirse kendin beğendiğin şekilde daha güzelini yaptırırsın dedi..
sonra biraz anneme hak verdim ama yinede bilemiyorum..
yarın dönecekler bakalım nasıl birşey aldı:44::44:
Bende 50 mg. Lık içtim canım. Eğer sonuçlar yüksek çıkarsa 75 mg.lık içiceksin demişlerdi. Yani sonuçlarınla alakalı bir durum. İnşallah iyi sonuçlarla dönersingünaydın kızlar:) benimde yarın şeker yüklemem var inşallah güzel çıkar sonuçlar.bana doktor 50 mg lık yapıkacak dedi,sizinde öylemi? bazı arkadaşlara 75 lık de yükleme yapılıyor sanırım neye göre karar veriyolar ki?
Bence hiç okuma bu tarz şeyleri, evet çok duygusal tarafları var mutlaka ama, kötü taraflardan da etkileniyor insan. Ben bir kaç tane okumak istedim, sonra bıraktım. Sezaryen yada normal fark etmez, kendini şartlama hiç birşeye. Sezaryen diye karar verip normal doğum yapan, normal yapacağım diye ısrar edip acilen sezaryene alınan insanlar var. Zamana bırak, şartlar neye uygun olarak gelişirse o şekilde olacaktır. Benim doktorum 130 kilo hamile hastasını normal doğuma almış bir doktor. Gönlü hep normal doğumdan yana, diğer taraftan annem "eğer normal doğum yaparsan hakkımı helal etmem" diyor. Ya da "doğum bittikten sonra bana haber ver" diyor. Kendimi çok şartlamıştım normal olacak diye ama, bu seferde doktorum bebeğin oldukça iri olabileceğini tahmin ettiğiniz söyledi. 55-56 cm doğacak muhtemelen dedi. Öyle olursa normal şansın azalır dedi. "o yüzden hiç doğum hayali kurma kafanda, ne gerekiyorsa o olacak" dedi. Bende bu konuları hiç konuşmuyorum kimseyle. Şu iyidir, bu iyidir denmesine de karşıyım. Ne yani normal doğum yapan anne de sezaryenle doğum yapan anne değil mi? Germe kendini düşünerek
Bizde zaten hergün yemiyoruz un helvasını
Ben doktoruma geçen hafta yapalım demiştim, erken demişti. Bu cumartesi yapılacak benimde şeker yüklemem. Ama her doktorun uygulaması farklı ya, o yüzden sen yine doktoruna güven.
Benim 100'lük yapılacak canım, çünkü annemde şeker var benim. Doktorum 50'lik yaparsak sonuçlar da birşey çıkarsa bu sefer 100'lük tekrar yapılması gerekecek dedi, o yüzden hiç uğraşmayalım direk 100'lük yapalım net olsun dedi. Olası risk görme durumunda, net bir sonuç almak için şeker miktarı yüksek uygulamalar yapıyorlar.
ramazan bayramı öncesi gece çarşı gezmelerini çok seviyorum ben, çocukluğumdan beriCumartesi günü de arkadaşlarımızla dışarıda buluşup iftar yapacağız, yine gezeriz çarşıda inşallah
Evet haklısın, ben de aynı fikirdeyim. Keşke senin beğendiğin birşeyi alsaydı. Ama olan olmuş. Gerçi ben kv ile çarşıda gezip bana birşeyler almasını hiç sevmiyorum ama, bakalım bu bebek alışverişini nasıl yapıcaz
evet atlattık. bugün gider gitmez yatacağımmm :))
buarada bayram şekeri gibi olmuşsn yaa çok güzel bayramlıkların :) hayırlı olsun
gerçekten ilk bebek diye oldukça heyecanlınve hevesliyiz. ama sen kırma kimseyi. heves edip, hatta seni ve oğlunu masrafa sokmamak için almş. bak sen git demişsin gitmiş. beğenirsin inşallah aldıklarını
benim de biliyorsun tekstil kısmını annem halletmişti. abimin eşi de sürekli foto atıyo şunu aldk bunu aldık diye :) dün gece diğer abimin eşiyle konuşuyodk meğer o da bir çanta(bohça) hazırlıyormş bana. yani bana bir tek bebeğin bezini almak kaldıbi de işte yatak.
Allah razı olsun hepsinden.
💑💓
Günaydın NilcimKarar vermedik nerede yapacağımıza. Eşim oruçlu ya, canı ne isterse orada yapalım diye düşünüyorum ben ama. Bir de Ramazanda Kayhan'daki atmosfer çok nostaljik geliyor hoşuma gidiyor da, canım pideli köfte çekmiyor, nasıl olacak bilmem
Akşam üzerine kadar karar vermek lazım ki yer ayırtalım aslında:26: Siz nereyi düşünüyorsunuz peki canım?
Benim eşim de bu hafta gececi aslındaayy bende çok severim ama eşim bu ramazan hep gececi çalıştı hiç çıkamadık dışarı falan..
neyse artık sonra anasını ağlatırızz
bebek alışverişi içinmi çıakcaksınız canım kv ile..nedenki
Maşallah ne güzelGünaydın kk nın güzel annişleri bugün çok huzurlu uyandım dünün hayrından olsa gerek ...
tatlım kaç gr kaç cm senin bebişko
Kızlar günaydın dün çocukluğuma döndüm evdeki bayram şekerlerinden tırtıkladımgecede yürüyüşe çıktık iyi geldi fesat geçirmedim, dün çok güzeldi showda dualar vardı Allah hepimizin duasını kabul eylesin bebeğim yorgun mudur nedir anlamadım 2 gündür sabahları beni tepikleyerek uyandırmıyo acaba uyku düzeni mi değişti kahvaltıdan sonra hareket ediyo ama dr u sabah hareket etmiyor diye aramıyım demi kızlar
Canım 5 Temmuz günü gittiğimde boyu 28 cm kilosu 459 GR'dı. Ayın 17'sin de gittiğimde de boyu 33 cm kilosu 613 gr'dı. Üstelik bir de bacak boyu 1 hafta önde gidiyor. Ayın 17'sinde gittiğimde ben 23+3 haftalıktım galiba, bacak boyu 24+4'tü
kızlar kv istanbula gitmişti geçen hafta cuma günü..
ben sölemiştim laf arasında havuzlu han diye bir yer varmış diye..
dün oraya gitmiş bebek şekerini almış (biberon şeklindeymiş) kağı süsünü, ve takı yastığınu falan almış..
ama bana haber vermek yok..
kızım ben aldım bunları eksik gedik olursa konyadan tamamlarız dedi..
baya sinirlendim ama laf etmedim..
annemde olunca annemde sakinleştirdi..ilk torunu kadın heves etmiş almış..hem sizi masraftan kurtarmış nolcak sanki bebek şekeri..
eğer az gelirse kendin beğendiğin şekilde daha güzelini yaptırırsın dedi..
sonra biraz anneme hak verdim ama yinede bilemiyorum..
yarın dönecekler bakalım nasıl birşey aldı:44::44:
Kızlar günaydın dün çocukluğuma döndüm evdeki bayram şekerlerinden tırtıkladımgecede yürüyüşe çıktık iyi geldi fesat geçirmedim, dün çok güzeldi showda dualar vardı Allah hepimizin duasını kabul eylesin bebeğim yorgun mudur nedir anlamadım 2 gündür sabahları beni tepikleyerek uyandırmıyo acaba uyku düzeni mi değişti kahvaltıdan sonra hareket ediyo ama dr u sabah hareket etmiyor diye aramıyım demi kızlar
canım benimki kafasına göre hareket ediyor saati falan yok..
bazen 1 gün uyanmadığı bazende hiç uyumadığı oluyor..
daha uyku düzenleri yok sanırım
Hadi ya benimki tik tak gibiama sanırım değiştirdi zamanlarını neyse bunun için aramıyım dr u
Canım ben daha dün havuzlu handaydım o bebek şekerlerini falan hep gezdim. Biberonlu olanlar benim de çok hoşuma gitti, eminim sen de beğeneceksin
Biz de eşimle cumartesi gidip alıcaz.
bu arada kızlar daha 5 ay yeni bitti ama ben yavaştan borcu da ödensin diye puseti şimdiden almak istiyorum. Casual Cadillac Air modelini beğendik. Havuzlu handa da peşine uygun bir fiyat verdiler. Daha erken mi sizce ne dersiniz? Garantisi falan erken başlamış olacak ama bayram sonrası da fiyatlar artacak diyorlar... :26:
NBA kapında bekleyip doğar doğmaz bebeği alıp gidebilirgeleceğe yatırım
Derebahçe olabilir evet güzel. Bakalım eşin ne isteyecekBenimde eşim oruçlu neresi der bilemiyorum ama, biz böyle doğa içinde bir yere gitmek istiyoruz. Kayhan sahiden çok güzeldi bu seneDerebahçe'ye gidebiliriz belki.Tabi bu tamamen benim düşüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?