2014 Kasım Anneleri

Günaydın canımmm Nerede yapacaksınız bakalım iftarı? Bizde bu akşam dışarıda yiyelim dedik ama karar veremedik.
Günaydın Nilcim Karar vermedik nerede yapacağımıza. Eşim oruçlu ya, canı ne isterse orada yapalım diye düşünüyorum ben ama. Bir de Ramazanda Kayhan'daki atmosfer çok nostaljik geliyor hoşuma gidiyor da, canım pideli köfte çekmiyor, nasıl olacak bilmem
Akşam üzerine kadar karar vermek lazım ki yer ayırtalım aslında:26: Siz nereyi düşünüyorsunuz peki canım?

canım atlatmışsın şükür..
misafirlerinde memnun kalmış..
bugün biraz yorgun olursun ama akşam dinlenirsin artık:

evet atlattık. bugün gider gitmez yatacağımmm :))
buarada bayram şekeri gibi olmuşsn yaa çok güzel bayramlıkların :) hayırlı olsun

gerçekten ilk bebek diye oldukça heyecanlınve hevesliyiz. ama sen kırma kimseyi. heves edip, hatta seni ve oğlunu masrafa sokmamak için almş. bak sen git demişsin gitmiş. beğenirsin inşallah aldıklarını

benim de biliyorsun tekstil kısmını annem halletmişti. abimin eşi de sürekli foto atıyo şunu aldk bunu aldık diye :) dün gece diğer abimin eşiyle konuşuyodk meğer o da bir çanta(bohça) hazırlıyormş bana. yani bana bir tek bebeğin bezini almak kaldı bi de işte yatak.
Allah razı olsun hepsinden.

💑💓

Bende 50 mg. Lık içtim canım. Eğer sonuçlar yüksek çıkarsa 75 mg.lık içiceksin demişlerdi. Yani sonuçlarınla alakalı bir durum. İnşallah iyi sonuçlarla dönersin

tatlım kaç gr kaç cm senin bebişko

ayy bende çok severim ama eşim bu ramazan hep gececi çalıştı hiç çıkamadık dışarı falan..
neyse artık sonra anasını ağlatırızz
bebek alışverişi içinmi çıakcaksınız canım kv ile..nedenki

öle yapıcam canım kırmayacağım..
almış artık..
benimde annemler tekstil tarafını full halletiler..
kardeşim bebek arabasını aldı..
eşimin annesigilde yatağını alacak..
bizede sadece bez kaldı yanii

Günaydın kk nın güzel annişleri bugün çok huzurlu uyandım dünün hayrından olsa gerek ...

Benimde eşim oruçlu neresi der bilemiyorum ama, biz böyle doğa içinde bir yere gitmek istiyoruz. Kayhan sahiden çok güzeldi bu sene Derebahçe'ye gidebiliriz belki.Tabi bu tamamen benim düşüncem

Benim eşim de bu hafta gececi aslında ama o işe gidene kadar gezeriz işte
Yok bugün bebek alışverişi için çıkmayacağız, bugün eşimle ikimiz bayramda gelenlere verilecek hediyeleri ve gittiğimiz yerlere götüreceğimiz hediyeleri alıcaz. Kendime mayo bakıcam, eşime de belki bayramlık birşey bakarız. Ben Ramazanın başında halletmiştim kendiminkileri.
Kv ile bebek alışverişine eylül ekim gibi çıkarız heralde. Kendi bebek için alacağı şeyleri beğendirecek bana işte. Annemle de çıkarız ama onu sorun etmiyorum.

Günaydın kk nın güzel annişleri bugün çok huzurlu uyandım dünün hayrından olsa gerek ...
Maşallah ne güzel

Kızlar günaydın dün çocukluğuma döndüm evdeki bayram şekerlerinden tırtıkladım gecede yürüyüşe çıktık iyi geldi fesat geçirmedim, dün çok güzeldi showda dualar vardı Allah hepimizin duasını kabul eylesin bebeğim yorgun mudur nedir anlamadım 2 gündür sabahları beni tepikleyerek uyandırmıyo acaba uyku düzeni mi değişti kahvaltıdan sonra hareket ediyo ama dr u sabah hareket etmiyor diye aramıyım demi kızlar

tatlım kaç gr kaç cm senin bebişko

Canım 5 Temmuz günü gittiğimde boyu 28 cm kilosu 459 GR'dı. Ayın 17'sin de gittiğimde de boyu 33 cm kilosu 613 gr'dı. Üstelik bir de bacak boyu 1 hafta önde gidiyor. Ayın 17'sinde gittiğimde ben 23+3 haftalıktım galiba, bacak boyu 24+4'tü

canım benimki kafasına göre hareket ediyor saati falan yok..
bazen 1 gün uyanmadığı bazende hiç uyumadığı oluyor..
daha uyku düzenleri yok sanırım

NBA kapında bekleyip doğar doğmaz bebeği alıp gidebilir geleceğe yatırım

Canım ben daha dün havuzlu handaydım o bebek şekerlerini falan hep gezdim. Biberonlu olanlar benim de çok hoşuma gitti, eminim sen de beğeneceksin
Biz de eşimle cumartesi gidip alıcaz.

bu arada kızlar daha 5 ay yeni bitti ama ben yavaştan borcu da ödensin diye puseti şimdiden almak istiyorum. Casual Cadillac Air modelini beğendik. Havuzlu handa da peşine uygun bir fiyat verdiler. Daha erken mi sizce ne dersiniz? Garantisi falan erken başlamış olacak ama bayram sonrası da fiyatlar artacak diyorlar... :26:

Bence arama Çünkü uyku düzenleri çok değişken şu ara. Benimde 2 gün önce gündüz hiç kıpırdamadı, akşam eve gittim, işlerimi bitirdim uzandım koltuğa başladı davul çalmaya içeride Ne kadar doğru bilemiyorum ama, geçen sağlık ocağına gittiğimde hemşire gün içerisinde 3 kere hissetmezsen doktora git demişti. Yani doğruluğu nedir bilemiyorum tabi ki ama, önemli olan gün içerisinde ki hareketleri, bu hareketlerin ne zaman olduğu değil

canım benimki kafasına göre hareket ediyor saati falan yok..
bazen 1 gün uyanmadığı bazende hiç uyumadığı oluyor..
daha uyku düzenleri yok sanırım

Hadi ya benimki tik tak gibi ama sanırım değiştirdi zamanlarını neyse bunun için aramıyım dr u

Hadi ya benimki tik tak gibi ama sanırım değiştirdi zamanlarını neyse bunun için aramıyım dr u

arama tabiki şekerimm

canım içimi rahatlattın biraz saol şekerim..
canım puseti tekmi alacaksın..
bebek arabası ilede alabilirsin ayrı ayrı para vermemiş olursun

NBA kapında bekleyip doğar doğmaz bebeği alıp gidebilir geleceğe yatırım

Ortaokul ve lise yıllarımda okulun voleybol takımındaydım. Sonra artık ne olduysa, teyzemler, annemler "boyun çok uzun olacak koca bulaayacaksın" diyerek beni aldılar takımdan. İçimde kalmıştır hep, belki kızım iyi bir sporcu olur, hoş aynı zamanda da pilot olmasını çok isterim ama. Bakalım o neye heves edecek, neye yatkın olacak yetenekleri göreceğiz.

Koltuk altı dijital derece alan var mı aranızda sevgili arkadaşlar.. önereceğiniz bir marka varsa bakayım bende.. kulaktan ölçen ve kızılötesi istemiyorum

Benimde eşim oruçlu neresi der bilemiyorum ama, biz böyle doğa içinde bir yere gitmek istiyoruz. Kayhan sahiden çok güzeldi bu sene Derebahçe'ye gidebiliriz belki.Tabi bu tamamen benim düşüncem
Derebahçe olabilir evet güzel. Bakalım eşin ne isteyecek Ben walla kayhanı çok özledim, o kalabalığı fln. İnsan Ramazan olduğunu anlıyor o telaşede eşime ilk teklifimi sanırım oradan yana yapacağım.
Doğa içinde bir yer istiyorsanız Saitabat Şelalesini de tavsiye edebilirim, oradaki Şelale Doğa Restaurant güzeldir. Ya da Baba Çınar Restaurant, o biraz daha aşağıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…