2014 Kasım Anneleri

Ohhhh!
Ben de çok severim ama hep kilo işte. Kilo derdi olmasa her şeyi yiyebilirim. O derece iştah açık!

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım sayılıyor. Benim kızımın fotosu bile var el sallarken :)

💕💕💕

Masallah cnm kizina.ben bugun ayrintili ultrasona girdim. Hersey yolunda dedi doktor ama el va ayak parmak sayisi icin konu gecmedi aklima takildi

Masallah cnm. Nazli bebis. Desene:)

Cnm neden kan uyusmazligini sikinti ediyorsun ki caresi var sonucta Allahin izniyle. Esimle bende de var kan uyusmazligi. Indirek colomb testinin negatif cikmasida guzel doktorum demisti. 28.haftada da ignesi var. Ayni dediklerin gibi

Ulleeeennnnn canini cektirdiniz annemdeydim...anne canim.un helvasi çekti dedim kadincagiz hemen yaptı.. Böyle giderse 20 kilo aliriz bizz

benim için zor
bide ayakta onu çevirmek lazım uzun süre..
ben 5 dk dan fazla kalamıyom ayakta

Canin ya kıyamam.. bazilari hep ikiz olsun ister ya meger ne zormuş ikiz bebek benim babanemde ikizlerin e hamileyken anlamamis tabi o zaman ikiz oldugunu bu başka bi hastalik diyormus:) yine de cifte mutluluk sizin ki sabret canim

Haklisin onlar saglikla dogsunlar da biz bakalım gorelim nasıl olcaz:)

arkadaşlar kan uyuşmazlığı olan ve ya indirek coombs testi yaptırıp pozitif sonuç gören var mı aranızda?

Bizi kan uyusmazligimiz var cnim ama testler negatif geldi 2 kere bakildi biri 6.haftada digeri 16.haftada bakildi sizin neden osekilde geldi anlamadim insallah soru cikmaz ben 0- esim a+ kadini negatif olmasi sorun oluyo

Ablaminda uyusmazligi var oda asi oldu cnim burde dogum sonrasi hemen bebek kordon kaninda biseye bakildi tekrsr asi yapildi genelde ilk cocukta degil 2. Cocukta sorunoluyo diyolar

benim ileri gidio tatlım hep sol yatıyorm
kızımda da öyle yaptım hep sol yattım erken doğmasına rağmen (36.hafta) 3,140 doğdu

Maşallah benimkinin cinsiyeti de kız ilk bebeğimiz ben sürekli soluma yatmaktan bacağıma uyuşukluk girdi en son gittiğimde 760 gram ağırlık 32 cm uzunluk tu 25+1 fakat 24+3 gözüküyor dedi baş ölçüsüne niye öyle dedi anlamadım....

Son düzenleme:

aynen ben de korkuyorum :18:

Kızlar bakın kilo konusu;

bebek.com: - Annenin aldığı kilo bebeğin ağırlığını ne şekilde etkiliyor?
Doç. Dr. Cem Fıçıcıoğlu: Örneğin gebelik süresince 9 kilodan az kilo alan kadınların normal seviyede kilo alan gebelere göre 2.3 kez daha fazla oranda düşük kilolu bebek doğurma riskleri var. Ayrıca 1,5 kat daha fazla bebek ölümlerine maruz kalıyorlar. Dolayısıyla gebelikte kilo alımının ideal ölçülerde olması bebeğin normal kiloda doğmasında önemli bir neden. Gebelikte düşük kilo alanların erken doğum yapma riskleri ise çok yüksek.
ebek.com: - Bazen anne aşırı kilo almasına karşın bebeğin düşük kilolu olduğu durumlar yaşanıyor. Bunun nedenleri nedir?
Doç. Dr. Cem Fıçıcıoğlu: Annenin bebeği beslemesiyle ilgili bir problemi söz konusu olabilir. Annenin yüksek tansiyonu bir damar hastalığı, bebeğin geçirdiği bir enfeksiyon ya da bilinmeyen bir neden bu duruma neden olan faktörler arasında. Annenin rahim içerisinde bebeğin kilo alımını engelleyen bir durum varsa mutlaka doktor kontrolüne alınmalı ve takip edilmeli. Bununla birlikte anne baba minyonsa bebek de genetik kodlama açısından minyon oluyor. Böyle olunca anne adayı40 kilo bile alsa dünyaya gelen bebek düşük kilolu oluyor. Bunun hiçbir sakıncası yok. Sağlıklı olması yeterli.

bebek.com: - Anne adayları hamilelik döneminde alınan kiloları veremeyeceğinden endişe ediyorlar. Bu korkularında gerçekten haklılar mı yoksa kiloları vermek mümkün mü?
Doç. Dr. Cem Fıçıcıoğlu: Gebelik süresince vücutta birtakım değişiklikler oluyor. Vücutta su artışı söz konusu. Normalde 50,60 gram olan rahim büyüyor. Plesanta dediğimiz bebeğin eşiği 500 gram ağırlığında. Bebeğin içinde yaşadığı suyun belli bir ağırlığı var. Sonuçta anne daha doğum yapar yapmaz ortalama 5 kilo kaybetmiş oluyor. Bir de vücuttaki suyun çekilmesi, değişikliklerin loğusalık döneminde düzelmesiyle anne 6 hafta içerisinde kilolarının büyük kısmını veriyor. O yüzden endişeye gerek yok! Tabii ki eski kilosuna bu süreçte dönemeyen anneler de var. Fakat hemen korkmasınlar. Doğum sonrası egzersizler yaparak ve diyetler yardımı ile kilo vermeleri mümkün.

Ben zayıf grubuna giriyorum sanırım

Kızlar yarın 22+1 ve doktorum şeker yüklemesi yapacak.Adam prof ama yine de tedirginim.Sizin hep 24. haftada mı yapıldı şeker yüklemesi?:18::18:

kasımda anne olacak hamişler merhaba hepinize sloganımız ' İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN' hepinize bu mubarek gecede çok selamlar ve Allahım esirgesin biz diyorum

Kızlar dualarıma sizi de kattım.
Allah hayırlı,sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah!

💕💕💕

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…