Ayy benimde canım hiiiç çekmez reklamlardan sanırım bayram şekeri çekip durdu canım bugün migrostan çikolata ve şeker aldım ama şekeri kendin seçiyosun ya ondan dolduruyodum Zevkime göre şekerci kız bana bebek kız heralde dedi anammm torbaya bi baktım hepsi limonlu vişneline oluyor bana habire ekşi derdindeyim
Evet canım sayılıyor. Benim kızımın fotosu bile var el sallarken :)
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canım sayılıyor ki radyolog bir tek el parmaklarını sayamadım ikisinide yumruk yapmış yüzüne kapatmış dedi kontrolde kendi dr uma söyledim o da biz sayalım dedi ama bir elini sayabildi diğer elini poposunun altına koymuş
arkadaşlar sonuçlarımız çıktı.kan gruplarımız belli oldu.
ben A rh - eşimde kendini - bildiği halde b rh + çıktı.
bu durumda aramızda kan uyuşmazlığı oluyor malesef.
ama indirek coombs testi ikinci verdiğimiz yerde negatif çıktı
kafam allak bullak oldu neye inanacağımı şaşırdım.doktorumuz eşime bir daha kan grubu baktır dedi
bayramdan sonra tekrar gidicez testi yenilemeye.
28.haftaya kadar yapılacak birşey yok zaten.28.haftada aşısı varmış o yapılacakmış bu durumda.
doğumdan da 72 saat içinde 2.doz tekrarlanacakmış.
hakkımızda hayırlısı.azram annesiyle babasını üzmez ben biliyorum
o zararlı bu zararlı kırk yılda bir canımız çekiyo hamileyiz biz
Fiyatta onemli yabnm bi arkadas ikisini almis 450 tl. Baska bir tanidik sadece araba 375 tl mis.
Evet , doguracaz mecbur, ciglik ata ata dogururum ben :s pek nazliyim.
Kizlar vajinamda batma basladi sanki igne batmasi gibi diyim sizlerdede oluyomu .
benim için zor
bide ayakta onu çevirmek lazım uzun süre..
ben 5 dk dan fazla kalamıyom ayakta
Böyle şeylere fazla takılmayın bence, benim arkadaşım 7. aya kadar 12 kilo aldı, hep korktu son aylarda çok alıcam ne olacak benim bu halim diye, son aylarda sadece 1'er kilo aldı. Kişilere göre değişiyor. Bir de benim doktorum, her emzirmede 500 kalori yakacaksın, bu kadar evham yapma dedi.
arkadaşlar kan uyuşmazlığı olan ve ya indirek coombs testi yaptırıp pozitif sonuç gören var mı aranızda?
arkadaşlar sonuçlarımız çıktı.kan gruplarımız belli oldu.
ben A rh - eşimde kendini - bildiği halde b rh + çıktı.
bu durumda aramızda kan uyuşmazlığı oluyor malesef.
ama indirek coombs testi ikinci verdiğimiz yerde negatif çıktı
kafam allak bullak oldu neye inanacağımı şaşırdım.doktorumuz eşime bir daha kan grubu baktır dedi
bayramdan sonra tekrar gidicez testi yenilemeye.
28.haftaya kadar yapılacak birşey yok zaten.28.haftada aşısı varmış o yapılacakmış bu durumda.
doğumdan da 72 saat içinde 2.doz tekrarlanacakmış.
hakkımızda hayırlısı.azram annesiyle babasını üzmez ben biliyorum
benim ileri gidio tatlım hep sol yatıyorm
kızımda da öyle yaptım hep sol yattım erken doğmasına rağmen (36.hafta) 3,140 doğdu
Haziran Annelerinin dogum hikayelerini okudum.. ben dogum hikayesi okuyunca dahada korkuyorum.. Nasil olacak bilemiyorum,sezaryandan da korkuyorum, normalden desezaryandan korkuyorum dikişler knusunda, normalde de var dikis nasil olacak çok cesaretsizim galiba.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim 22. Haftada yapıldı canım umarım sonuçların güzel olur tedirgin olmaKızlar yarın 22+1 ve doktorum şeker yüklemesi yapacak.Adam prof ama yine de tedirginim.Sizin hep 24. haftada mı yapıldı şeker yüklemesi?:18::18:
Benim 22. Haftada yapıldı canım umarım sonuçların güzel olur tedirgin olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?