2014 Kasım Anneleri

İnşallah canım, ben zaten annemde şeker olduğu için sürekli şeker taraması yaptırırdım. İnşallah yine olumlu sonuçlar çıkar.Bebeklerimizi sağlıkla alalım da kucaklarımıza, gerisi boş.

Son düzenleme:
aa mantıklı öyle yapayım.. daha hiç kıyafet almadım ben ya tontonuma :44:

Gerçekten mii bebek gelecek az kaldı şaka bi yana ben biranda almak zor olur hem maddi hem manevi diye azar azar aldım bitti annemler sağolsun büyük şeyleri aldılar görümcemde aldı büyük şeyler bitmesine rağmen geçen liste yaptım 250 300 liralık bişey kaldı o yüzden sende aylara böl istersen artık

Evet bu tarihte bu mevsimde üşümek süper oluyor Bizim evimiz o şelaleye çok yakın, o yüzden bizim balkon da bir nevi Şelale Doğa restaurant
Evim merkezde olsaydı bu sıcakta klima karşısında yatıp evden dışarı çıkmazdım herhalde ben
Evlenmeden önce de Kayhan'a yakın oturuyordum. Eşim ev yaptırdı şelale tarafına, artık buralı oldum, serin serin yaşıyorum
Bu tarafa gelirseniz yanında hırka getir canım

Alından ölçer hiiiç alma biz hastane de bile kullanmadık her açıdan farklı ölçüm yapıyor ateşi hiç bilmeyen biri için çok yanıltıcı

Alınölçer demi bende öyle düşündüm braun kulakölçer alcam

Eşimin bayram da kardeşi evleniyor adıyamana gidecekler.. ben evdeyim tabi gidemem bu sıcakta o kadar yol.. dönünce alıcaz ama ne lazım hiiç liste yapmadım bari onları yazayım.. ayy panik mi oluyorum nee

Uff ya işte bu süper Benimde evimde 2 klima var, biri salonda diğeri yatak odamıza. Aksi halde uyumak pek mümkün olmuyor, neyse bu kadar hayalden sonra hırkamızı alıp bir şelale yapma vaktidir

Koltuk altı dijital derece alan var mı aranızda sevgili arkadaşlar.. önereceğiniz bir marka varsa bakayım bende.. kulaktan ölçen ve kızılötesi istemiyorum

tatlım braun un koltuk altı dijital olanından aldım ben valla...bizim ateşlerimiz nasıl ölçülmüş zamanında,abartmaya gerek yok diye düşünüyorum fiyatı da gayet uygun 20 tl civarı bişeydi

Siz de yine alinanlar var, bizde hiç birşey yok, 8. Ayda almaya baslayin diyor herkes.. herkeste bi batil inanç.

Kızlar bebek bezi ne düşünğyorsunuz ben prima premium care düşünüyodum boykot edicem

Buna karar verdim biraz hareketlenincede kızlar için olanından alıcam

Eşimin bayram da kardeşi evleniyor adıyamana gidecekler.. ben evdeyim tabi gidemem bu sıcakta o kadar yol.. dönünce alıcaz ama ne lazım hiiç liste yapmadım bari onları yazayım.. ayy panik mi oluyorum nee

Evet evet sen bi liste yap artık 0-3 ay takım çok alma biran önce plan gerek sana

Alınölçer demi bende öyle düşündüm braun kulakölçer alcam

Ateşli çocuğa değil kulak ölçer bakman bile ağlatıyor kulak ölçere de çok tepki gösteriyolar.. 6-7 aylık olunca ateş ölçmek zor valla.. zaten ateşi başına vurmuş yok kulağına yok koltuk altına bişeyler sokuşturmaya çalışınca kıyamet kopuyor.. ayyy inşallah hiç hasta olmazlar

Siz de yine alinanlar var, bizde hiç birşey yok, 8. Ayda almaya baslayin diyor herkes.. herkeste bi batil inanç.

Ya tatlım öyle de Allah esirgesin o zaman risk her zaman var öyle düşünürsen eskiler fazla pimpirik yapıyor şimdi bebek arabası travel 500 600 verdin diyelim park yatak 300 400 evtipi anakucağı aldık biz o da 300 tl bak şimdiden 1000 tl yi geçti

İnşallah canımmm. Arkadaş topuk kanı aldırmaya gitmiş bir haftalıkken nasıl ağlamış anneyi almamışlar annesi içim sızladı diyor, kıyamam ben beni almayacaklar başlarına yıkarım o hastaneyi vallahi allah hastalıklarını göstermesin

tatlım braun un koltuk altı dijital olanından aldım ben valla...bizim ateşlerimiz nasıl ölçülmüş zamanında,abartmaya gerek yok diye düşünüyorum fiyatı da gayet uygun 20 tl civarı bişeydi

Çok iyi yapmışsın yeterli bence de.. ben de bakayım teşekkürler.. bizde microlife var ama braun daha iyi olur

Bende prima kullanmıycam araştırıyım bende bu bezi :82:

Bide bim deki bi bezi methediyorlar adı neydi wenny vidi mi öyle bişey ama ben bunla başlıcam ona cesaret edemiyorum ama herkes bunu söylüyor :44:

Günaydın herkese,

Dün akşam için ne hayaller kurmuştum ama maalesef hayal kırıklığına uğradım. Akşam annemi alıp camii ye götürmek hemde tüm gece dua etmek istedim. iftardan sonra yola çıktık ama geç kalmışız maalesef. Öyle bir trafik vardı ki yetişemedik. Bayağı zorladım sanşımı, ama park yeri bulmak ne mümkün. Sonra civardaki bir kaç camiye gitmek için çabaladım ama oda nafile çıktı iki cami gezdik ama kapılara kadar doluydu. Bir türlü kısmet olmadı maalesef.
Tabi ben yetişme stresi yaşarken annemde ayrıca gerdi beni, önüne bak, dikkat et, yavaş git diye. Artık dönerken isyan modundaydım. İstanbulun kalabalığına saya saya, kendime kıza kıza döndüm. Eve gelir gelmezde o öfke ve yorgunlukla vurup kafayı yattım. Allah affetsin beni 

Bugün öğlende doktor kontrolüm var. Bakalım ne kadar büyümüş Mert paşa göreceğiz inşallah..

Almadıkları daha iyi yaa. O gün aşı olmaya gittiğimde küçük bi bebek vardı 3 tane aşı yaptılar ama nasıl ağlıyo, annesi mahvoldu kadıncağız. İçimden dedim ben başkasının bebeğine kıyamıyorum kendi çocuğumda nasıl dayanıcam? İnsanın içi parçalanıyor.

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O topuk kanı iki defa alınıyor bi hastaneden çıkmadan bide bir hafta sonra eğer bebek odasında alıyolarsa girmek yasak.. biz serviste alıyoruz aileden birini alıyorum yanıma çünkü biraz ağlıyolar kızdırmayalım milleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…