Benim 100'lük yapılacak canım, çünkü annemde şeker var benim. Doktorum 50'lik yaparsak sonuçlar da birşey çıkarsa bu sefer 100'lük tekrar yapılması gerekecek dedi, o yüzden hiç uğraşmayalım direk 100'lük yapalım net olsun dedi. Olası risk görme durumunda, net bir sonuç almak için şeker miktarı yüksek uygulamalar yapıyorlar.
sağol cnm bizim ailede şeker geçmişi olan yok ,eşimin ailesindede yok,belki o sebepten 50 lik istemiştir doktorum. inşallah hepimiz güzel çıkar sonuçları :) artık son testler bunlar sonra bebeklerimizin gelmesini beklicez hayırlısı ile:)
aa mantıklı öyle yapayım.. daha hiç kıyafet almadım ben ya tontonuma :44:
Offf şu şelalenin serinliğini düşündüm de, bu sıcakta hayali bile süper geldiBiz geçenlerde gittik Kayhan'a, o yüzden ben gidelim desem eşim istemez. Sanırım şelale iyi fikir, bir den üşümek fikri çok cazip geldi
Birbirimizi de rahatlatmasak ne olacak halimiz bilmem, hergün birşeylere takılıyoruz birimiz
Alından ölçer hiiiç alma biz hastane de bile kullanmadık her açıdan farklı ölçüm yapıyor ateşi hiç bilmeyen biri için çok yanıltıcı
Gerçekten miibebek gelecek az kaldı şaka bi yana ben biranda almak zor olur hem maddi hem manevi diye azar azar aldım bitti annemler sağolsun büyük şeyleri aldılar görümcemde aldı büyük şeyler bitmesine rağmen geçen liste yaptım 250 300 liralık bişey kaldı o yüzden sende aylara böl istersen artık
Evet bu tarihte bu mevsimde üşümek süper oluyorBizim evimiz o şelaleye çok yakın, o yüzden bizim balkon da bir nevi Şelale Doğa restaurant
Evim merkezde olsaydı bu sıcakta klima karşısında yatıp evden dışarı çıkmazdım herhalde ben
Evlenmeden önce de Kayhan'a yakın oturuyordum. Eşim ev yaptırdı şelale tarafına, artık buralı oldum, serin serin yaşıyorum
Bu tarafa gelirseniz yanında hırka getir canım
Koltuk altı dijital derece alan var mı aranızda sevgili arkadaşlar.. önereceğiniz bir marka varsa bakayım bende.. kulaktan ölçen ve kızılötesi istemiyorum
Gerçekten miibebek gelecek az kaldı şaka bi yana ben biranda almak zor olur hem maddi hem manevi diye azar azar aldım bitti annemler sağolsun büyük şeyleri aldılar görümcemde aldı büyük şeyler bitmesine rağmen geçen liste yaptım 250 300 liralık bişey kaldı o yüzden sende aylara böl istersen artık
Eşimin bayram da kardeşi evleniyor adıyamana gidecekler.. ben evdeyim tabi gidemem bu sıcakta o kadar yol.. dönünce alıcaz ama ne lazım hiiç liste yapmadım bari onları yazayım.. ayy panik mi oluyorum nee
Alınölçer demi bende öyle düşündüm braun kulakölçer alcam
Siz de yine alinanlar var, bizde hiç birşey yok, 8. Ayda almaya baslayin diyor herkes.. herkeste bi batil inanç.
Kızlar bebek bezi ne düşünğyorsunuz ben prima premium care düşünüyodum boykot edicem
Eki Görüntüle 1199921
Buna karar verdim biraz hareketlenincede kızlar için olanından alıcam
bunlarda bizim bayram cicilerimizzz
Eki Görüntüle 1199838 Eki Görüntüle 1199839 Eki Görüntüle 1199840 Eki Görüntüle 1199841
Ateşli çocuğa değil kulak ölçer bakman bile ağlatıyorkulak ölçere de çok tepki gösteriyolar.. 6-7 aylık olunca ateş ölçmek zor valla.. zaten ateşi başına vurmuş yok kulağına yok koltuk altına bişeyler sokuşturmaya çalışınca kıyamet kopuyor.. ayyy inşallah hiç hasta olmazlar
tatlım braun un koltuk altı dijital olanından aldım ben valla...bizim ateşlerimiz nasıl ölçülmüş zamanında,abartmaya gerek yok diye düşünüyorumfiyatı da gayet uygun 20 tl civarı bişeydi
Bende prima kullanmıycamaraştırıyım bende bu bezi :82:
İnşallah canımmm. Arkadaş topuk kanı aldırmaya gitmiş bir haftalıkken nasıl ağlamış anneyi almamışlar annesi içim sızladı diyor, kıyamam ben beni almayacaklar başlarına yıkarım o hastaneyi vallahiallah hastalıklarını göstermesin
İnşallah canımmm. Arkadaş topuk kanı aldırmaya gitmiş bir haftalıkken nasıl ağlamış anneyi almamışlar annesi içim sızladı diyor, kıyamam ben beni almayacaklar başlarına yıkarım o hastaneyi vallahiallah hastalıklarını göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?