Canin ya kıyamam.. bazilari hep ikiz olsun ister ya meger ne zormuş ikiz bebek benim babanemde ikizlerin e hamileyken anlamamis tabi o zaman ikiz oldugunu bu başka bi hastalik diyormus:) yine de cifte mutluluk sizin ki sabret canim
günaydınn güzellerr
Rabbim dün gece ettiğimiz tüm duaları kabul eylesin inşşşş
bunlarda bizim bayram cicilerimizzz
Eki Görüntüle 1199838 Eki Görüntüle 1199839 Eki Görüntüle 1199840 Eki Görüntüle 1199841
Gunaydn kizlar yarn seker yuklemm var 1 aydr gormuyrm kuzucugumu cooook ozledim valla bir once gecsin istyrm gunler kizlar dogum hediyesindn bahsederken alamcak diyrdumya cok sukur hersey beklemedigimiz sekilde iyi gidiyo oncun bugun 1liralik butce verdi istedigini al dedi kolye kaynanm aldgi icin yuzukmu bileklikmi karar veremedim :)))
Günaydın
dün akşam misafirlerimizi çok güzel ağırladık. sağolsun eşim yorulmama pek fırsat vermedi ama yine de sıcak beni etkiledi. iyi ki gelmişler :) gece onlar gittikten sonra duş alıp namaz kılayım dedim. 2 rekattan öteye gidemedim. hemencecik dua edip yattım valla. sabah da hiç kalkasm gelmedi. hatta işe de baya geç kaldım, daha otobüsteyim..
💑💓
Aman da aman yesinler sizin bayram cicilerinizi maşallah çok yakışmış
Eki Görüntüle 1199838 Eki Görüntüle 1199839 Eki Görüntüle 1199840 Eki Görüntüle 1199841
İnsan herşeyi kendisi görerek beğenerek almak istiyor haklısın, ama olmuş artık canım. Sen de kendi beğendiklerinden biraz yaptırırsın, 2 çeşit dağıtırsınkızlar kv istanbula gitmişti geçen hafta cuma günü..
ben sölemiştim laf arasında havuzlu han diye bir yer varmış diye..
dün oraya gitmiş bebek şekerini almış (biberon şeklindeymiş) kağı süsünü, ve takı yastığınu falan almış..
ama bana haber vermek yok..
kızım ben aldım bunları eksik gedik olursa konyadan tamamlarız dedi..
baya sinirlendim ama laf etmedim..
annemde olunca annemde sakinleştirdi..ilk torunu kadın heves etmiş almış..hem sizi masraftan kurtarmış nolcak sanki bebek şekeri..
eğer az gelirse kendin beğendiğin şekilde daha güzelini yaptırırsın dedi..
sonra biraz anneme hak verdim ama yinede bilemiyorum..
yarın dönecekler bakalım nasıl birşey aldı:44::44:
Günaydın herkese bayanlar
Bir iş gününe daha başladık, akşam olsaydı da gitseydik eve. Bugün iş çıkışı çarşıya gideceğiz eşimle. İftarı da dışarıda yaparız. Sonra biraz daha gezeriz bayram hediyelerini fln alırız. Bir de kendime mayo bakmam lazım
Haziran Annelerinin dogum hikayelerini okudum.. ben dogum hikayesi okuyunca dahada korkuyorum.. Nasil olacak bilemiyorum,sezaryandan da korkuyorum, normalden desezaryandan korkuyorum dikişler knusunda, normalde de var dikis nasil olacak çok cesaretsizim galiba.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlarrr bu çok zararlıı!! Karpuz yiyin onun yerine yada başka şekerli bir meyve. En azından lifli bişey yemiş olursunuz.
Gerçi size diyorum ama ben de haftasonu kek yaptım oturdum yedim
Kızlar yarın 22+1 ve doktorum şeker yüklemesi yapacak.Adam prof ama yine de tedirginim.Sizin hep 24. haftada mı yapıldı şeker yüklemesi?:18::18:
günaydın kızlar:) benimde yarın şeker yüklemem var inşallah güzel çıkar sonuçlar.bana doktor 50 mg lık yapıkacak dedi,sizinde öylemi? bazı arkadaşlara 75 lık de yükleme yapılıyor sanırım neye göre karar veriyolar ki?
Günaydın herkese bayanlar
Bir iş gününe daha başladık, akşam olsaydı da gitseydik eve. Bugün iş çıkışı çarşıya gideceğiz eşimle. İftarı da dışarıda yaparız. Sonra biraz daha gezeriz bayram hediyelerini fln alırız. Bir de kendime mayo bakmam lazım
ramazan bayramı öncesi gece çarşı gezmelerini çok seviyorum ben, çocukluğumdan beriohh ne güzel canımmm..
bizde inş c.tesi günü çıkacağız yemeğe oradan alışverişe..ya zaten ben bebeğime birşey almıyorum iki anne alıyorlar..
yine kendi alsaydı ama beraber beğenseydik diye düşündüm..
ddiğin gibi olan olmuş artıkk..
günaydın kızlar:) benimde yarın şeker yüklemem var inşallah güzel çıkar sonuçlar.bana doktor 50 mg lık yapıkacak dedi,sizinde öylemi? bazı arkadaşlara 75 lık de yükleme yapılıyor sanırım neye göre karar veriyolar ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?