2014 Kasım Anneleri

Canin ya kıyamam.. bazilari hep ikiz olsun ister ya meger ne zormuş ikiz bebek benim babanemde ikizlerin e hamileyken anlamamis tabi o zaman ikiz oldugunu bu başka bi hastalik diyormus:) yine de cifte mutluluk sizin ki sabret canim

inşallah sağlıkla ikisini de kucağımıza alalım da canım...
katlanıyoruz napalım...

günaydınn güzellerr
Rabbim dün gece ettiğimiz tüm duaları kabul eylesin inşşşş

Günaydın
dün akşam misafirlerimizi çok güzel ağırladık. sağolsun eşim yorulmama pek fırsat vermedi ama yine de sıcak beni etkiledi. iyi ki gelmişler :) gece onlar gittikten sonra duş alıp namaz kılayım dedim. 2 rekattan öteye gidemedim. hemencecik dua edip yattım valla. sabah da hiç kalkasm gelmedi. hatta işe de baya geç kaldım, daha otobüsteyim..

💑💓

Gunaydn kizlar yarn seker yuklemm var 1 aydr gormuyrm kuzucugumu cooook ozledim valla bir once gecsin istyrm gunler kizlar dogum hediyesindn bahsederken alamcak diyrdumya cok sukur hersey beklemedigimiz sekilde iyi gidiyo oncun bugun 1liralik butce verdi istedigini al dedi kolye kaynanm aldgi icin yuzukmu bileklikmi karar veremedim :)))

canım ben bence kolye al daha güzel olurrr..Allah bereket veriyor bir şekilde kuzucumm...

canım atlatmışsın şükür..
misafirlerinde memnun kalmış..
bugün biraz yorgun olursun ama akşam dinlenirsina rtık
Aman da aman yesinler sizin bayram cicilerinizi maşallah çok yakışmış

saol şekerimm

günaydınlar sabah şerifleriniz hayırlı olsun inşallah dün saat 1 e kadar dayana bildim kur an ı mı okudum dualarımda sizlerede yer verdim rabbim inşallah kabul eder dualarımızı amiiiiin

günaydın kızlar:) benimde yarın şeker yüklemem var inşallah güzel çıkar sonuçlar.bana doktor 50 mg lık yapıkacak dedi,sizinde öylemi? bazı arkadaşlara 75 lık de yükleme yapılıyor sanırım neye göre karar veriyolar ki?

kızlar kv istanbula gitmişti geçen hafta cuma günü..
ben sölemiştim laf arasında havuzlu han diye bir yer varmış diye..
dün oraya gitmiş bebek şekerini almış (biberon şeklindeymiş) kağı süsünü, ve takı yastığınu falan almış..
ama bana haber vermek yok..
kızım ben aldım bunları eksik gedik olursa konyadan tamamlarız dedi..
baya sinirlendim ama laf etmedim..
annemde olunca annemde sakinleştirdi..ilk torunu kadın heves etmiş almış..hem sizi masraftan kurtarmış nolcak sanki bebek şekeri..
eğer az gelirse kendin beğendiğin şekilde daha güzelini yaptırırsın dedi..
sonra biraz anneme hak verdim ama yinede bilemiyorum..
yarın dönecekler bakalım nasıl birşey aldı:44::44:

Son düzenleme:
Günaydın herkese bayanlar
Bir iş gününe daha başladık, akşam olsaydı da gitseydik eve. Bugün iş çıkışı çarşıya gideceğiz eşimle. İftarı da dışarıda yaparız. Sonra biraz daha gezeriz bayram hediyelerini fln alırız. Bir de kendime mayo bakmam lazım

İnsan herşeyi kendisi görerek beğenerek almak istiyor haklısın, ama olmuş artık canım. Sen de kendi beğendiklerinden biraz yaptırırsın, 2 çeşit dağıtırsın

ohh ne güzel canımmm..
bizde inş c.tesi günü çıkacağız yemeğe oradan alışverişe..ya zaten ben bebeğime birşey almıyorum iki anne alıyorlar..
yine kendi alsaydı ama beraber beğenseydik diye düşündüm..
ddiğin gibi olan olmuş artıkk..

Bence hiç okuma bu tarz şeyleri, evet çok duygusal tarafları var mutlaka ama, kötü taraflardan da etkileniyor insan. Ben bir kaç tane okumak istedim, sonra bıraktım. Sezaryen yada normal fark etmez, kendini şartlama hiç birşeye. Sezaryen diye karar verip normal doğum yapan, normal yapacağım diye ısrar edip acilen sezaryene alınan insanlar var. Zamana bırak, şartlar neye uygun olarak gelişirse o şekilde olacaktır. Benim doktorum 130 kilo hamile hastasını normal doğuma almış bir doktor. Gönlü hep normal doğumdan yana, diğer taraftan annem "eğer normal doğum yaparsan hakkımı helal etmem" diyor. Ya da "doğum bittikten sonra bana haber ver" diyor. Kendimi çok şartlamıştım normal olacak diye ama, bu seferde doktorum bebeğin oldukça iri olabileceğini tahmin ettiğiniz söyledi. 55-56 cm doğacak muhtemelen dedi. Öyle olursa normal şansın azalır dedi. "o yüzden hiç doğum hayali kurma kafanda, ne gerekiyorsa o olacak" dedi. Bende bu konuları hiç konuşmuyorum kimseyle. Şu iyidir, bu iyidir denmesine de karşıyım. Ne yani normal doğum yapan anne de sezaryenle doğum yapan anne değil mi? Germe kendini düşünerek
Kızlarrr bu çok zararlıı!! Karpuz yiyin onun yerine yada başka şekerli bir meyve. En azından lifli bişey yemiş olursunuz.
Gerçi size diyorum ama ben de haftasonu kek yaptım oturdum yedim

Bizde zaten hergün yemiyoruz un helvasını

Kızlar yarın 22+1 ve doktorum şeker yüklemesi yapacak.Adam prof ama yine de tedirginim.Sizin hep 24. haftada mı yapıldı şeker yüklemesi?:18::18:

Ben doktoruma geçen hafta yapalım demiştim, erken demişti. Bu cumartesi yapılacak benimde şeker yüklemem. Ama her doktorun uygulaması farklı ya, o yüzden sen yine doktoruna güven.

Benim 100'lük yapılacak canım, çünkü annemde şeker var benim. Doktorum 50'lik yaparsak sonuçlar da birşey çıkarsa bu sefer 100'lük tekrar yapılması gerekecek dedi, o yüzden hiç uğraşmayalım direk 100'lük yapalım net olsun dedi. Olası risk görme durumunda, net bir sonuç almak için şeker miktarı yüksek uygulamalar yapıyorlar.

Günaydın canımmm Nerede yapacaksınız bakalım iftarı? Bizde bu akşam dışarıda yiyelim dedik ama karar veremedik.

ramazan bayramı öncesi gece çarşı gezmelerini çok seviyorum ben, çocukluğumdan beri Cumartesi günü de arkadaşlarımızla dışarıda buluşup iftar yapacağız, yine gezeriz çarşıda inşallah
Evet haklısın, ben de aynı fikirdeyim. Keşke senin beğendiğin birşeyi alsaydı. Ama olan olmuş. Gerçi ben kv ile çarşıda gezip bana birşeyler almasını hiç sevmiyorum ama, bakalım bu bebek alışverişini nasıl yapıcaz

Parmaktan alınan kanın sonucuna göre diye biliyorum bana ona göre 50 mg verildi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…