2014 Kasım Anneleri

arama tabiki şekerimm

canım içimi rahatlattın biraz saol şekerim..
canım puseti tekmi alacaksın..
bebek arabası ilede alabilirsin ayrı ayrı para vermemiş olursun

Yok zaten bu model travel sistem. Anakucagi, puset falan bir arada... ay bilemedim zamanlama konusunda aklım çok karışık...

Doğru söylüyosun ohh be rahatladım kızlar sağolun ya

Yok zaten bu model travel sistem. Anakucagi, puset falan bir arada... ay bilemedim zamanlama konusunda aklım çok karışık...

canım biz aldık valla..
napalım erken başlarsa başlasın garantisi..
bizde sunny babt 830 montana aldıkk

Tatlım biz en önce travel sistemi aldık çok şükür taksitleri bitti bile kışın aldık çünkü yazın fiyatlar artacak dediler bence alın geç kalmadan

Offf şu şelalenin serinliğini düşündüm de, bu sıcakta hayali bile süper geldi Biz geçenlerde gittik Kayhan'a, o yüzden ben gidelim desem eşim istemez. Sanırım şelale iyi fikir, bir den üşümek fikri çok cazip geldi

Doğru söylüyosun ohh be rahatladım kızlar sağolun ya

Birbirimizi de rahatlatmasak ne olacak halimiz bilmem, hergün birşeylere takılıyoruz birimiz

Koltuk altı dijital derece alan var mı aranızda sevgili arkadaşlar.. önereceğiniz bir marka varsa bakayım bende.. kulaktan ölçen ve kızılötesi istemiyorum

Tatlım ben braun kulakölçere karar verdim ama chicco nun koltukaltı ateşölçeri var klasik olandan daha hızlı, ama dijital resmini bulursam atayım

canım biz aldık valla..
napalım erken başlarsa başlasın garantisi..
bizde sunny babt 830 montana aldıkk

Ben senin aldığın modeli de beğenmiştim ama eşim cadillacı daha çok beğenince onda karar kıldık...

Tatlım biz en önce travel sistemi aldık çok şükür taksitleri bitti bile kışın aldık çünkü yazın fiyatlar artacak dediler bence alın geç kalmadan

Ay alalım o zaman bu haftasonu yaa. Onun üstüne de bi çizik atarım kafam rahat olur sen hangi arabadan aldın acaba?

benimd ebugün şeker yüklemem vardı ama serviste sabah çok kötü oldum mide bulantısından yarın yaptırcam artık..[/QUOTE]

Seninle beklenen doğum tarihlerimizde aynı:) kaçlık yapılacak cnm sana yarın? sonuçlarımızı karşılaştırırız seninle:)inşallah ikimizinde güzel çıkar sonuçları:)

Koltuk altı dijital derece alan var mı aranızda sevgili arkadaşlar.. önereceğiniz bir marka varsa bakayım bende.. kulaktan ölçen ve kızılötesi istemiyorum

Senin istediğin tarz klasik olandan daha hızlı ölçüyomuş ama yorumlarda bebek durmuyo ateşli olunca huysuz oluyo diyolar aklında bulunsun

benimd ebugün şeker yüklemem vardı ama serviste sabah çok kötü oldum mide bulantısından yarın yaptırcam artık..

Seninle beklenen doğum tarihlerimizde aynı:) kaçlık yapılacak cnm sana yarın? sonuçlarımızı karşılaştırırız seninle:)inşallah ikimizinde güzel çıkar sonuçları:)[/QUOTE]

canım 75 lik yapacak..inş güzel sonuçlar alırız

aynı arabaya benziyor ikiside şekerim

Tatlım ben braun kulakölçere karar verdim ama chicco nun koltukaltı ateşölçeri var klasik olandan daha hızlı, ama dijital resmini bulursam atayım

Sağol metbel.. ben normal koltuk altı alıcam açıkcası hastane de braun kulak ölçer kızılötesi hepsini denedim.. klasik olandan yanayım..en iyisi civalıydı ama yasaklandı.. Allah kullandırmasın tabi miniklerimizin hiç ateşi olmasın

Kraft ekleyebildim mi bilmiyorum

Eki Görüntüle 1199891

Senin istediğin tarz klasik olandan daha hızlı ölçüyomuş ama yorumlarda bebek durmuyo ateşli olunca huysuz oluyo diyolar aklında bulunsun

Meslekte 10 seneyi devirince elimle bile anlıyorum ama bitane bulunsun.. ya bu kulaktan ölçerler ihale usulü alındığından tabi (en düşük fiyatlı) pek kullanışlı olmadı hep hatalı ölçüm yapıyordu.. bi bu gönderdiğine bakayım yorumlarına ne demişler

Rica ederim istersen bayrama bırak belki indirim olur bende son alışveriş için bekliyorum

Evet ya dediğin gibi en iyisi civalı olan bende çocuk dr una sordum hastanede kalibre edildiğinden alınölçer güvenli ama ev için uygun değil dedi kulakölçer alabilirsin dedi ama ben tanede şu eskilere benzeyenden alırım

Benim 100'lük yapılacak canım, çünkü annemde şeker var benim. Doktorum 50'lik yaparsak sonuçlar da birşey çıkarsa bu sefer 100'lük tekrar yapılması gerekecek dedi, o yüzden hiç uğraşmayalım direk 100'lük yapalım net olsun dedi. Olası risk görme durumunda, net bir sonuç almak için şeker miktarı yüksek uygulamalar yapıyorlar.[/QUOTE]

sağol cnm bizim ailede şeker geçmişi olan yok ,eşimin ailesindede yok,belki o sebepten 50 lik istemiştir doktorum. inşallah hepimiz güzel çıkar sonuçları :) artık son testler bunlar sonra bebeklerimizin gelmesini beklicez hayırlısı ile:)

Alından ölçer hiiiç alma biz hastane de bile kullanmadık her açıdan farklı ölçüm yapıyor ateşi hiç bilmeyen biri için çok yanıltıcı

Bende 50 mg. Lık içtim canım. Eğer sonuçlar yüksek çıkarsa 75 mg.lık içiceksin demişlerdi. Yani sonuçlarınla alakalı bir durum. İnşallah iyi sonuçlarla dönersin

sağol cnm inşallah iyi çıkar sonuçta diğer yüklemelere gerek kalmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…