arama tabiki şekerimm
canım içimi rahatlattın biraz saol şekerim..
canım puseti tekmi alacaksın..
bebek arabası ilede alabilirsin ayrı ayrı para vermemiş olursun
Bence aramaÇünkü uyku düzenleri çok değişken şu ara. Benimde 2 gün önce gündüz hiç kıpırdamadı, akşam eve gittim, işlerimi bitirdim uzandım koltuğa başladı davul çalmaya içeride Ne kadar doğru bilemiyorum ama, geçen sağlık ocağına gittiğimde hemşire gün içerisinde 3 kere hissetmezsen doktora git demişti. Yani doğruluğu nedir bilemiyorum tabi ki ama, önemli olan gün içerisinde ki hareketleri, bu hareketlerin ne zaman olduğu değil
Yok zaten bu model travel sistem. Anakucagi, puset falan bir arada... ay bilemedim zamanlama konusunda aklım çok karışık...
Canım ben daha dün havuzlu handaydım o bebek şekerlerini falan hep gezdim. Biberonlu olanlar benim de çok hoşuma gitti, eminim sen de beğeneceksin
Biz de eşimle cumartesi gidip alıcaz.
bu arada kızlar daha 5 ay yeni bitti ama ben yavaştan borcu da ödensin diye puseti şimdiden almak istiyorum. Casual Cadillac Air modelini beğendik. Havuzlu handa da peşine uygun bir fiyat verdiler. Daha erken mi sizce ne dersiniz? Garantisi falan erken başlamış olacak ama bayram sonrası da fiyatlar artacak diyorlar... :26:
Derebahçe olabilir evet güzel. Bakalım eşin ne isteyecekBen walla kayhanı çok özledim, o kalabalığı fln. İnsan Ramazan olduğunu anlıyor o telaşede eşime ilk teklifimi sanırım oradan yana yapacağım.
Doğa içinde bir yer istiyorsanız Saitabat Şelalesini de tavsiye edebilirim, oradaki Şelale Doğa Restaurant güzeldir. Ya da Baba Çınar Restaurant, o biraz daha aşağıda.
Doğru söylüyosun ohh be rahatladım kızlar sağolun ya
Koltuk altı dijital derece alan var mı aranızda sevgili arkadaşlar.. önereceğiniz bir marka varsa bakayım bende.. kulaktan ölçen ve kızılötesi istemiyorum
canım biz aldık valla..
napalım erken başlarsa başlasın garantisi..
bizde sunny babt 830 montana aldıkk
Tatlım biz en önce travel sistemi aldık çok şükür taksitleri bitti bile kışın aldık çünkü yazın fiyatlar artacak dediler bence alın geç kalmadan
benimd ebugün şeker yüklemem vardı ama serviste sabah çok kötü oldum mide bulantısından yarın yaptırcam artık..
Ben senin aldığın modeli de beğenmiştim ama eşim cadillacı daha çok beğenince onda karar kıldık...
Ay alalım o zaman bu haftasonu yaa. Onun üstüne de bi çizik atarım kafam rahat olursen hangi arabadan aldın acaba?
Tatlım ben braun kulakölçere karar verdim ama chicco nun koltukaltı ateşölçeri var klasik olandan daha hızlı, ama dijital resmini bulursam atayım
Tatlım ben braun kulakölçere karar verdim ama chicco nun koltukaltı ateşölçeri var klasik olandan daha hızlı, ama dijital resmini bulursam atayım
Eki Görüntüle 1199891
Senin istediğin tarz klasik olandan daha hızlı ölçüyomuş ama yorumlarda bebek durmuyo ateşli olunca huysuz oluyo diyolar aklında bulunsun
Sağol metbel.. ben normal koltuk altı alıcam açıkcası hastane de braun kulak ölçer kızılötesi hepsini denedim.. klasik olandan yanayım..en iyisi civalıydı ama yasaklandı.. Allah kullandırmasın tabi miniklerimizin hiç ateşi olmasın
Meslekte 10 seneyi devirince elimle bile anlıyorum ama bitane bulunsun.. ya bu kulaktan ölçerler ihale usulü alındığından tabi (en düşük fiyatlı) pek kullanışlı olmadı hep hatalı ölçüm yapıyordu.. bi bu gönderdiğine bakayım yorumlarına ne demişler
Rica ederim istersen bayrama bırak belki indirim olur bende son alışveriş için bekliyorum
Parmaktan alınan kanın sonucuna göre diye biliyorum bana ona göre 50 mg verildi canım.
Evet ya dediğin gibi en iyisi civalı olan bende çocuk dr una sordum hastanede kalibre edildiğinden alınölçer güvenli ama ev için uygun değil dedi kulakölçer alabilirsin dedi ama ben tanede şu eskilere benzeyenden alırım
Bende 50 mg. Lık içtim canım. Eğer sonuçlar yüksek çıkarsa 75 mg.lık içiceksin demişlerdi. Yani sonuçlarınla alakalı bir durum. İnşallah iyi sonuçlarla dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?