2014 Kasım Anneleri

Uff ya işte bu süper Benimde evimde 2 klima var, biri salonda diğeri yatak odamıza. Aksi halde uyumak pek mümkün olmuyor, neyse bu kadar hayalden sonra hırkamızı alıp bir şelale yapma vaktidir

Bizim evde doğal olarak klima yok, Antalya'dan misafir geldi, adamı bahçeden içeri sokamıyoruz. Gir bak içerisi serin fln, yok diyor bahçe daha serindir
Neyse ikna ettik soktuk, duvarlara bakıyor garip garip, nasıl yani sizin evde klima yok mu diye
Antalyada da klimasız ev yoktur heralde :)
Evet evet hayallerden sonra akşam planlarını netleştirdik bak, güzel oldu, siz Şelale'ye, biz Kayhan'a

Bende prima kullanmıycam araştırıyım bende bu bezi :82:

👍👍👍👍👍👍
Primayı ben de kullanmayı düşünmüyorum!
Küçük de olsa katkım olmasın onlara.
Ama bu huggies lerde onlarınmış diye duydum ben, bir araştırmak lazım.

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya beni traccy hogg çok değiştirdi bayıldım kadına diyor ki bebeği hiçbir kötü anında yalnız bırakmayın onun ağladığında her daim yanında olun anlamasada ses tonunuzdan duygunuzu anlar onunla konuşun diyor hatta diyelim yemek yapıyorsun ona anlat diyor başta tabiki hiçbişey anlamayacak sonra ne duygu verdiğini anlayacak sonrada cümleni anlayacak göreceksiniz ki yaşıylarından daha erken konuşacak diyor mantıklı geldi hele bi doğsun neler anlatıcam ben ona şaka maka kızlar kafamda o kadar çok şey oturdu ki şaşkın kuşlar gibiydim bu kitaptan önce 3 tane emzirme kitabı okudum hepsinde saçma sapan memenin anatomik yapısı süt kanalları birde nasıl tutacağımı anlatmış bu kadın ilk 3 günü emzirmede eşik sayıyor ilk 3 gün çok farklı emzirmede

Bende kendimi alistirmak adina dusunuyodum bi dogum şekli ama artik yapmam.. artk dogum hikayesi de okumamaya calisacam. Heyecandan çok korkuu salgiliyor bende.

ben molfix kullancam kızlar..kuzenlerim hep onu kullandı çok memnunlarr...prima şu an asla..

İşte ilk üç gün kolostrumdan max. Faydalanmak için kural

canım sen niyetini etmişsin ama olmamış..Rabbim bunu görmüştür kuzum böyle düşünçç
annuvv bakalım senin sıpa ne kadar olmuş poz vercekmi annesii

Nereye gitmeye çalıştınız sultanahmete falan mı.. valla ben evimin yanında ki camii ye gittim İstanbul da kadir gecesinde Eyüp sultan, Sultan Ahmet fln mahşer yeri gibi oluyor

Kitabın adı ne canım?

💕💕💕

Kitabın adı ne canım?

💕💕💕

Şiddetle tavsiye ediyorum ben bitirmek üzereyim ilk 6 haftaya kadar olan bölümü ajandama notlar alarak gittim şimdi 6 hafta 3 aylık bölüme gelicem hele bizim örf adetlere göre bebek yetiştirmek tam bir hatalı ebeveynlik modeli ben bunu okumasam kesin hatalı davranırdım

Valla doğru, orası mı burası mı derken konuyu hallettik Eşime de mesaj çektim, "bu akşam şelaleye gidelim, üşürsem sana sarılırım" diye Eşimi de böylece kafaladım
Bende kendimi alistirmak adina dusunuyodum bi dogum şekli ama artik yapmam.. artk dogum hikayesi de okumamaya calisacam. Heyecandan çok korkuu salgiliyor bende.

Boşver hiç okuma, herkesin hamileliği farklı olduğu gibi doğumu da farklı. O yüzden doğum planı yapma, doktorunla konuş rahatla, sana ve bebeğine uygun olanı tercih et. İlla normal doğum, ya da illa sezaryen diye şartlandırma kendiniAllah'ın izniyle hepimiz alacağımız bebeklerimizi kucaklarımıza.Eminim, çekilen tüm sıkıntıları unutturacaklar bize sıpalar

Kitabin fiyatini sorsam

Kızlaaaaaaaaaar bugün bebeğimi 15:00 da renkli görücem eşim aradı randevu almış yeni yerden anammmmmmmgitmeden süsleniyim kızıma gelince hemen paylaşırım fotosunu 12. Haftadan beri renkli görmedim kızımı

Kızlar ben kaçtım çok heyecanlıyım anaaaaaaam inşallah yawrum poz verir inşallah iyidir güzel kızım seviyorum onu çooooooook öptüm hepinizi

Haklisin aslinda.. ben bezi bile stok yapmak istiyordum o bile olmadi.. napacaz bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…