Uff ya işte bu süperBenimde evimde 2 klima var, biri salonda diğeri yatak odamıza. Aksi halde uyumak pek mümkün olmuyor, neyse bu kadar hayalden sonra hırkamızı alıp bir şelale yapma vaktidir
Bende prima kullanmıycamaraştırıyım bende bu bezi :82:
Almadıkları daha iyi yaa. O gün aşı olmaya gittiğimde küçük bi bebek vardı 3 tane aşı yaptılar ama nasıl ağlıyo, annesi mahvoldu kadıncağız. İçimden dedim ben başkasının bebeğine kıyamıyorum kendi çocuğumda nasıl dayanıcam? İnsanın içi parçalanıyor.
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence hiç okuma bu tarz şeyleri, evet çok duygusal tarafları var mutlaka ama, kötü taraflardan da etkileniyor insan. Ben bir kaç tane okumak istedim, sonra bıraktım. Sezaryen yada normal fark etmez, kendini şartlama hiç birşeye. Sezaryen diye karar verip normal doğum yapan, normal yapacağım diye ısrar edip acilen sezaryene alınan insanlar var. Zamana bırak, şartlar neye uygun olarak gelişirse o şekilde olacaktır. Benim doktorum 130 kilo hamile hastasını normal doğuma almış bir doktor. Gönlü hep normal doğumdan yana, diğer taraftan annem "eğer normal doğum yaparsan hakkımı helal etmem" diyor. Ya da "doğum bittikten sonra bana haber ver" diyor. Kendimi çok şartlamıştım normal olacak diye ama, bu seferde doktorum bebeğin oldukça iri olabileceğini tahmin ettiğiniz söyledi. 55-56 cm doğacak muhtemelen dedi. Öyle olursa normal şansın azalır dedi. "o yüzden hiç doğum hayali kurma kafanda, ne gerekiyorsa o olacak" dedi. Bende bu konuları hiç konuşmuyorum kimseyle. Şu iyidir, bu iyidir denmesine de karşıyım. Ne yani normal doğum yapan anne de sezaryenle doğum yapan anne değil mi? Germe kendini düşünerek
Bizde zaten hergün yemiyoruz un helvasını
Ben doktoruma geçen hafta yapalım demiştim, erken demişti. Bu cumartesi yapılacak benimde şeker yüklemem. Ama her doktorun uygulaması farklı ya, o yüzden sen yine doktoruna güven.
Benim 100'lük yapılacak canım, çünkü annemde şeker var benim. Doktorum 50'lik yaparsak sonuçlar da birşey çıkarsa bu sefer 100'lük tekrar yapılması gerekecek dedi, o yüzden hiç uğraşmayalım direk 100'lük yapalım net olsun dedi. Olası risk görme durumunda, net bir sonuç almak için şeker miktarı yüksek uygulamalar yapıyorlar.
👍👍👍👍👍👍
Primayı ben de kullanmayı düşünmüyorum!
Küçük de olsa katkım olmasın onlara.
Ama bu huggies lerde onlarınmış diye duydum ben, bir araştırmak lazım.
💕💕💕
Günaydın herkese,
Dün akşam için ne hayaller kurmuştum ama maalesef hayal kırıklığına uğradım. Akşam annemi alıp camii ye götürmek hemde tüm gece dua etmek istedim. iftardan sonra yola çıktık ama geç kalmışız maalesef. Öyle bir trafik vardı ki yetişemedik. Bayağı zorladım sanşımı, ama park yeri bulmak ne mümkün. Sonra civardaki bir kaç camiye gitmek için çabaladım ama oda nafile çıktı iki cami gezdik ama kapılara kadar doluydu. Bir türlü kısmet olmadı maalesef.
Tabi ben yetişme stresi yaşarken annemde ayrıca gerdi beni, önüne bak, dikkat et, yavaş git diye. Artık dönerken isyan modundaydım. İstanbulun kalabalığına saya saya, kendime kıza kıza döndüm. Eve gelir gelmezde o öfke ve yorgunlukla vurup kafayı yattım. Allah affetsin beni 
Bugün öğlende doktor kontrolüm var. Bakalım ne kadar büyümüş Mert paşa göreceğiz inşallah..
Günaydın herkese,
Dün akşam için ne hayaller kurmuştum ama maalesef hayal kırıklığına uğradım. Akşam annemi alıp camii ye götürmek hemde tüm gece dua etmek istedim. iftardan sonra yola çıktık ama geç kalmışız maalesef. Öyle bir trafik vardı ki yetişemedik. Bayağı zorladım sanşımı, ama park yeri bulmak ne mümkün. Sonra civardaki bir kaç camiye gitmek için çabaladım ama oda nafile çıktı iki cami gezdik ama kapılara kadar doluydu. Bir türlü kısmet olmadı maalesef.
Tabi ben yetişme stresi yaşarken annemde ayrıca gerdi beni, önüne bak, dikkat et, yavaş git diye. Artık dönerken isyan modundaydım. İstanbulun kalabalığına saya saya, kendime kıza kıza döndüm. Eve gelir gelmezde o öfke ve yorgunlukla vurup kafayı yattım. Allah affetsin beni 
Bugün öğlende doktor kontrolüm var. Bakalım ne kadar büyümüş Mert paşa göreceğiz inşallah..
ben molfix kullancam kızlar..kuzenlerim hep onu kullandı çok memnunlarr...prima şu an asla..
Ya beni traccy hogg çok değiştirdi bayıldım kadınadiyor ki bebeği hiçbir kötü anında yalnız bırakmayın onun ağladığında her daim yanında olun anlamasada ses tonunuzdan duygunuzu anlar onunla konuşun diyor hatta diyelim yemek yapıyorsun ona anlat diyor başta tabiki hiçbişey anlamayacak sonra ne duygu verdiğini anlayacak sonrada cümleni anlayacak göreceksiniz ki yaşıylarından daha erken konuşacak diyor mantıklı geldi hele bi doğsun neler anlatıcam ben ona şaka maka kızlar kafamda o kadar çok şey oturdu ki şaşkın kuşlar gibiydim bu kitaptan önce 3 tane emzirme kitabı okudum hepsinde saçma sapan memenin anatomik yapısı süt kanalları birde nasıl tutacağımı anlatmış bu kadın ilk 3 günü emzirmede eşik sayıyor ilk 3 gün çok farklı emzirmede
Kitabın adı ne canım?
💕💕💕
Canim bunlarin arkasina yapistirmak icin mijik miknatislari nerden bulabiliriz acaba cok ciciymis bunlarr
Bizim evde doğal olarak klima yok, Antalya'dan misafir geldi, adamı bahçeden içeri sokamıyoruz. Gir bak içerisi serin fln, yok diyor bahçe daha serindir
Neyse ikna ettik soktuk, duvarlara bakıyor garip garip, nasıl yani sizin evde klima yok mudiye
Antalyada da klimasız ev yoktur heralde :)
Evet evet hayallerden sonra akşam planlarını netleştirdik bak, güzel oldu, siz Şelale'ye, biz Kayhan'a
Bende kendimi alistirmak adina dusunuyodum bi dogum şekli ama artik yapmam.. artk dogum hikayesi de okumamaya calisacam. Heyecandan çok korkuu salgiliyor bende.
Eki Görüntüle 1199954
Şiddetle tavsiye ediyorum ben bitirmek üzereyim ilk 6 haftaya kadar olan bölümü ajandama notlar alarak gittim şimdi 6 hafta 3 aylık bölüme gelicemhele bizim örf adetlere göre bebek yetiştirmek tam bir hatalı ebeveynlik modeli ben bunu okumasam kesin hatalı davranırdım
Kitabin fiyatini sorsam
Eki Görüntüle 1199954
Şiddetle tavsiye ediyorum ben bitirmek üzereyim ilk 6 haftaya kadar olan bölümü ajandama notlar alarak gittim şimdi 6 hafta 3 aylık bölüme gelicemhele bizim örf adetlere göre bebek yetiştirmek tam bir hatalı ebeveynlik modeli ben bunu okumasam kesin hatalı davranırdım
Tatlım yanlış hatırlamıyorsam geçen sene d&r da 20 tl idi
Ya tatlım öyle de Allah esirgesin o zaman risk her zaman var öyle düşünürsen eskiler fazla pimpirik yapıyorşimdi bebek arabası travel 500 600 verdin diyelim park yatak 300 400 evtipi anakucağı aldık biz o da 300 tl bak şimdiden 1000 tl yi geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?