2014 Kasım Anneleri

Nereye gitmeye çalıştınız sultanahmete falan mı.. valla ben evimin yanında ki camii ye gittim İstanbul da kadir gecesinde Eyüp sultan, Sultan Ahmet fln mahşer yeri gibi oluyor

Yok canım ya.. Oralara gitmek için zaten sabahtan yollara düşmek lazımdı. Biz Ataşehirde ki Mimarsinan camii ne gitmeye niyetlenmiştik. Evime 10 dk ama trafik nedeniyle 1 saat sürdü, birde aklımızca 1 saat erken çıkmıştık güyaa.
En çok ta anneme bende gelicem beraber gideriz deyip kadının her zaman gittiği camiye gitmesine de mani oldum. Çok sıcak, ben orda patlarım dedim götürmedim oraya.. Kadına da engel oldum salaklığımdan..

Artık hafta sonu telafi ederim. Cumartesi günü havuzluhana gitmeyi düşünüyorduk. Erken gidip Sultanahmete gideriz inşallah. Nasip olursa tabi

Mimar Sinan Camii çook güzel gerçekten kısmet işte İstanbul da bi yerden bi yere gitmek ölüm valla.. ben hepimize dua ettim.. Allah kabul etsin

ayy hadi git gel bakalım inşallah güzel bi poz verir.. ben de yarın gidicem görmeye çok özledim.. bize ayrıntılı da güzel bi görüntü yakalayıp verdiler çerçeveye koyduk bakıyoruz

Bez konusunda dün öğrendiğim bilgiyi paylaşayım. Prima ençok tercih edilen ama alternatif arayanlara, Molfix in yenidoğan için bezi varmış. göbek bağı düşene kadar o kullanılabilirmiş. tabi daha sonra devam da edebilirz molfix e memnun kalırsak. bez de göbek kısmı oyuntusu varmış. bilginize.

💑💓

Eklentiler

• $1406189805329.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 60
ayy hadi git gel bakalım inşallah güzel bi poz verir.. ben de yarın gidicem görmeye çok özledim.. bize ayrıntılı da güzel bi görüntü yakalayıp verdiler çerçeveye koyduk bakıyoruz

ayy şu ultrason cihazından bi tane alıp koycam eve :)) haziran ayı kontrolümden sonra temmuz ayı kontrolü bi türlü gelmek bilmedi. yolda giderken eşime çok heyecanlı olduğumu, hatta flört ettiğimiz dönemin başlarında onunla buluşmaya giderken yaşadığım heycandan daha fazlasını hissettiğimi söylediğimde bön bön baktı suratımaaa... yarın ayrıntılı ultrason var bizimde. içim kıpır kıpır :)

💑💓

Canım bir şey soracağım. Peki "Yeni annelere mucize çözümler" kitabını da okudun mu? Yoksa ilk bununla mı başladın? Ben hangisini almam gerektiğine karar veremedim de.

İyi taktik
Doğum işini ben de hiç planlamıyorum, düşünmüyorum, hatta doğum hikayesi okumuyorum fln. Acaba bende mi gariplik derken baktım sen de öylesin
Ben de bana "normal mi istiyorsun sezeryan mı?" diye soranlara her seferinde "Oğlum nasıl gelmek isterse öyle gelecek, kararı o verecek" diyorum.
Gerçektende böyle ama, biz ne dersek diyelim bebekler nasıl gelmek isterse öyle doğacaklar. Ben de akışına bıraktım yani aynı senin gibi canım

Bezi bi kat aşağı katlayabilirsin özellikle böyle bişey olmasa da olur

aynen ben de öyleyim eşime diyorum televizyon buzdolabı yerine bi ultrason alsaymışız benim kontroller de nabzım çok hızlanıyor kıpır kıpır değil kütü küt atıyo kalbim hala yenemedim poofff

Benzetmene bayıldım:)) cok yerinde olmuş

25 haftalık gebeyim bende kasım gibi doğum yapacağım inşallah bugün kontrolüm vardı suyum biraz fazla çıktı şeker yüklememde iyi çıkmıştı aslında benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı acaba aramızda :26:

Kızlar yarın 22+1 ve doktorum şeker yüklemesi yapacak.Adam prof ama yine de tedirginim.Sizin hep 24. haftada mı yapıldı şeker yüklemesi?:18::18:

Bugun dr kontrolüm vardi.23+6 tam sinirdasin ama yine de yapalim dedi.gerekirse sonra yine tekrarlariz dedi.seninki cok erkenmis ama prof da bilir heralde.

Bu gün geri sayıma baslıyoruz.Çabuk çabuk geçse de oğlusumu bir an önce kucağıma alsam.Sanırım kasım annesi olamıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…