Kızlar ben kaçtım çok heyecanlıyım anaaaaaaaminşallah yawrum poz verir inşallah iyidir güzel kızım seviyorum onu çooooooook öptüm hepinizi
Nereye gitmeye çalıştınız sultanahmete falan mı.. valla ben evimin yanında ki camii ye gittim İstanbul da kadir gecesinde Eyüp sultan, Sultan Ahmet fln mahşer yeri gibi oluyor
Yok canım ya.. Oralara gitmek için zaten sabahtan yollara düşmek lazımdı. Biz Ataşehirde ki Mimarsinan camii ne gitmeye niyetlenmiştik. Evime 10 dk ama trafik nedeniyle 1 saat sürdü, birde aklımızca 1 saat erken çıkmıştık güyaa.
En çok ta anneme bende gelicem beraber gideriz deyip kadının her zaman gittiği camiye gitmesine de mani oldum. Çok sıcak, ben orda patlarım dedim götürmedim oraya.. Kadına da engel oldum salaklığımdan..
Artık hafta sonu telafi ederim. Cumartesi günü havuzluhana gitmeyi düşünüyorduk. Erken gidip Sultanahmete gideriz inşallah. Nasip olursa tabi
Kızlaaaaaaaaaar bugün bebeğimi 15:00 da renkli görücem eşim aradı randevu almış yeni yerden anammmmmmmgitmeden süsleniyim kızıma gelince hemen paylaşırım fotosunu 12. Haftadan beri renkli görmedim kızımı
ayy hadi git gel bakalım inşallah güzel bi poz verir.. ben de yarın gidicem görmeye çok özledim.. bize ayrıntılı da güzel bi görüntü yakalayıp verdiler çerçeveye koyduk bakıyoruz
Canım bir şey soracağım. Peki "Yeni annelere mucize çözümler" kitabını da okudun mu? Yoksa ilk bununla mı başladın? Ben hangisini almam gerektiğine karar veremedim de.Eki Görüntüle 1199954
Şiddetle tavsiye ediyorum ben bitirmek üzereyim ilk 6 haftaya kadar olan bölümü ajandama notlar alarak gittim şimdi 6 hafta 3 aylık bölüme gelicemhele bizim örf adetlere göre bebek yetiştirmek tam bir hatalı ebeveynlik modeli ben bunu okumasam kesin hatalı davranırdım
İyi taktikValla doğru, orası mı burası mı derken konuyu hallettikEşime de mesaj çektim, "bu akşam şelaleye gidelim, üşürsem sana sarılırım" diye Eşimi de böylece kafaladım
Boşver hiç okuma, herkesin hamileliği farklı olduğu gibi doğumu da farklı. O yüzden doğum planı yapma, doktorunla konuş rahatla, sana ve bebeğine uygun olanı tercih et. İlla normal doğum, ya da illa sezaryen diye şartlandırma kendiniAllah'ın izniyle hepimiz alacağımız bebeklerimizi kucaklarımıza.Eminim, çekilen tüm sıkıntıları unutturacaklar bize sıpalar
Bez konusunda dün öğrendiğim bilgiyi paylaşayım. Prima ençok tercih edilen ama alternatif arayanlara, Molfix in yenidoğan için bezi varmış. göbek bağı düşene kadar o kullanılabilirmiş. tabi daha sonra devam da edebilirz molfix e memnun kalırsak. bez de göbek kısmı oyuntusu varmış. bilginize.
💑💓
ayy şu ultrason cihazından bi tane alıp koycam eve :)) haziran ayı kontrolümden sonra temmuz ayı kontrolü bi türlü gelmek bilmedi. yolda giderken eşime çok heyecanlı olduğumu, hatta flört ettiğimiz dönemin başlarında onunla buluşmaya giderken yaşadığım heycandan daha fazlasını hissettiğimi söylediğimde bön bön baktı suratımaaa... yarın ayrıntılı ultrason var bizimde. içim kıpır kıpır :)
💑💓
Benzetmene bayıldım:)) cok yerinde olmuşayy şu ultrason cihazından bi tane alıp koycam eve :)) haziran ayı kontrolümden sonra temmuz ayı kontrolü bi türlü gelmek bilmedi. yolda giderken eşime çok heyecanlı olduğumu, hatta flört ettiğimiz dönemin başlarında onunla buluşmaya giderken yaşadığım heycandan daha fazlasını hissettiğimi söylediğimde bön bön baktı suratımaaa... yarın ayrıntılı ultrason var bizimde. içim kıpır kıpır :)
💑💓
günaydınn
aranızda bi kasım annesine daha yer vr mıııı
günaydınn
HoşgeldinNasıl geçiyor hamilelik?
günaydınn
Kızlar yarın 22+1 ve doktorum şeker yüklemesi yapacak.Adam prof ama yine de tedirginim.Sizin hep 24. haftada mı yapıldı şeker yüklemesi?:18::18:
HoşgeldinNasıl geçiyor hamilelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?