- 23 Ocak 2014
- 7.295
- 4.332
- 248
kızlar ben 24.haftaya girdim 64 kilo ile hamile kalmştım 59 kilo düştm sonra sadece 1 kilo alabildm ilk 4 ayımda 6.ayımıza girdik ve ben hala aynı kilodaym ama bebişimin kilosu normal gidiyor herkes çok zayıflamışsın niye kilo almıyorsun filan diyo sinirimi bozuyorlar sanki kilo almak da çok iyi bişeymiş gibi bebeğim gayet sağlıklı sonuçta bu gidişle fit bi hamile olarak tamamlayacağım herhaldevarmı benm gibi olan aranızda sizler kaçar kilo aldınız kaç aylık oldunuz??
canım benim bi arkadaşım ilk üç ayda 7 kilo verdi doğuma girdiğiğnde toplam 8 kilo almıştı..yani kendi kilosu üzerine 1 kg aldı 2.5 kilo bebek doğurdu..gayette sağlıklılar..
sorma yaaa dün uyuz bir sivrisinek girdi odaya saat 3e kadar uyuyamadım..
sonra annemlerle sahur yaptım derken 4 oldu saaat..
ve bugün berbat haldeyimmm..
keyfsizliğin dibindeyimmm
ama ne güzel bir bayram tatilimiz varr onu düşünnn
bebeklerimizle ilk bayramımızzz
KiZlar selam
Dun bayram indirimi vardi bi ic giyim magazasinda, artis marka lohusa gecelik sabahlik takimini 85, aqua marka gecelik 45 ten iki farkli model aldim, toplam 175 liraya 3 gecelik bi sabahlik aldim inanilmaz kaliteliler, markalara netten bakabilirsiniz, ozellikle aqua cok kaliteli bi takimi 259 lira falan, artista 150 civarlari
Bi disari cikin bakin derim, iyiki daha once almamisim :)
Pijama konusundasa fikrim, ustler kisa oluyor popo kapatmio, e ince kumas oldugu icin acayip ic gosterio, ben bu yuzden tercih etmedim acikcasi,
Erdem markada emzirme sutyeni aldim bi tane denemek icin.90 beden verdi ve tam oldu, soklardaym:)) yuzdeyuz pamuk, ve icimde belli olmAsin die ten rengi aldim, acikcasi fiyat performans cok iyi, cok begendim, oda normal fiyat 13 lira tavsiye ederim bakmanizi
Lohusa atleti kesinlikle deborah alin, nette var, hem gorunusu daha guzel hemde harika oturuyor, onu indirimli 20 liraya almistim
Minimizer diye bi marka var modeli cirkin almayin bence
En guzel deborah ve nettede 20 civari
Ben large aldim tam oturdu, boy 180, kilo 74, gogus 90 olmus :) oncedrn 80-85 ti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay ne güzel güle güle kullan canım..
ben de alıcam ama dışarı çıkamıyorum ki..
loya da çok güzel şeyler beğenmiştim ama arabayı parkedip baya yürürmem lazım..
penti de de hamilelere göre hiç bir şey yok püff bakcaz artık..
Günaydın hamisler
Dün kontrol günümüzdü. Bebişim 455 gram olmuş. Babası yarım kilo domates demeye başladı.
Suyum yine sınırda çıktı. Muhtemelen doğuma kadar böyle gidermis. Bir de ben demir hapı olarak Ferrum Forte kullanıyordum. Kabızlık yapıyordu. Bu da hemoroid sorunumun coşmasina neden olmuştu. Dün doktora anlattım, demiri değiştirelim dedi. Maltofer aldırdı. Küçük cam şişelerde sıvı halde. Diğeri haptı ve içmesi kolaydı ama bunu içmek pek sevimsiz. İnsanın ağzında demir pası tadı bırakıyor sanki. Bunu kullanan var mı aranızda? Bu da çok kabızlık yapıyor mu? Gerçi tüm demir takviyeleri yapar ama :26:
Bir de şunu sordum: hemoroid olması normal doğum için engel olur mu?
O da son güne kadar belli olmaz, o anki durumu önemli. Çok kötü durumda değilse olabilir dedi.
Normal doğuma pek hevesli biri için hemoroid can düşmanı gibi
canım hemoroid tek başına normal doğum yapamamaya sebep olmaz..
senin istekli olman ve doktorunun yönlendirmesiyle normal doğum yapabilirsin..
evet canım haklısın..
bende kısa kollu bakıcam..
bak bu lizozların aynısı var bende..
krem resngi olanı annem ördürttü diğeride annemin lizozu bana verd üzerime giyerim olur yanii...
Eki Görüntüle 1201135 Eki Görüntüle 1201136
ayyy benim annemde kaç gündür lizoz diye tutturdu...
bulursa alcak ya da yaptırcak bakalım
Kızlar ben hala hastanedeyim yan odamda bir bayan 31 haftalık hamile suyu azaldığı için bebeği bugün alacaklar, daha önce 8 kez rahim ağzı yetmezliğinden kaybetmiş bebeklerini bu bebeği tutunmuş annesine dua eder misiniz onlar için. Ikisi de sağ salim dönsün evine. Çok ağlıyor dayanamadım yanında oturuyorum.
Bana da geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler. Telefondan alıntı yapamıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla alır bebeğini kucağına..
bi süre küveze girer tabi ama 26 haftalıkken bile doğup yaşayan bebekler görüyoruz...
Selam canlarım ben de doktordan geldim önceki sayfalara bakamadım bugün işler çok yoğun inşallah iyisinizdir... oğluşum bizi bugün asker selamıyla karşıladı ağzını da açıp kapayıp duruyordu marş mı söylüyor ne çok güldürdü biziben de şeker takibi yapıcam diyet listesi verdi doktor.. şimdilik genel olarak herşey normal şükür öpüyorum hepinizi
maşallahhh bebeğineee
onu çok yapıyolar yaaa kesedeki suyu içip alttan çıkarıyo pıtırcıklar
Günaydın kasım anneleri :) araniza bende katıldim...
hoşgeldin canımmm
kız mı bekliyosun erkek mi??kaçıncı bebeğin?
Kızlaaaar tünaydınnnnnben dün malum hastNeye gittim renkli görücem diye heveslendim gittim yattım dr siyah beyaz bakıyo dedim dr bey renkli açsakta baksak demez mi temizlikçiler ayarını bozmuş 1 haftadır böyle bakıyoruz pazartesi şirket gelip ayar yapacakmış kahroldum desem yeridir o sıcakta aktarmalı otobüslerle gittim su gibi oldum ama kızımı çok komik bi halde görünce sinirim gitti en son başaşağı dutan yaramaz kızım göbeğimin sağ tarafına başını koymuş soldada ayaklar ellerde ensede şezlongta yatatr gibi yatıyodu gülmekten öldüm kilomuzda 900 gr olmuş artık heralde kilo konusunda uçuşa geçerler tatile gidiyorum dedim ıslak mayoyla oturma bol bol yüz güneşede çıkma kötü saatlerde dedi mümkünse iki güne bir tansiyon ölç dedi
hoşgeldin canım gözün aydın sağlıkla görmüşsün bebeğini
kızlar canınız çekmez :18::18: inş. ama sormam gerek sizlerede aranızda yaş pasta yiyen varmı ? hani krema fılan war ya ben korkuyorum ondan ama yemekde istıyorum pofff
ohooooo ben kaç kere yedim hatta az önce de yedim..
bu kadar abartmayın bişey olmaz Allah'ın izniyle...
Şeker yüklemem yapıldı sonucu düşük çıktı ne anlama geliyor bilen var mı?
canım benim arkadaşımında düşük çıkmıştı doktor ilaç falan vermedi bebeğini de sağlıkla doğurdu..
yüksek olması önem taşıyor düşük olması sıkıntı değil..
rahat rahat ye işte istediğini..diyete gerek yok...