2014 Kasım Anneleri

canım benim bi arkadaşım ilk üç ayda 7 kilo verdi doğuma girdiğiğnde toplam 8 kilo almıştı..yani kendi kilosu üzerine 1 kg aldı 2.5 kilo bebek doğurdu..gayette sağlıklılar..

sorma yaaa dün uyuz bir sivrisinek girdi odaya saat 3e kadar uyuyamadım..
sonra annemlerle sahur yaptım derken 4 oldu saaat..
ve bugün berbat haldeyimmm..
keyfsizliğin dibindeyimmm

ama ne güzel bir bayram tatilimiz varr onu düşünnn
bebeklerimizle ilk bayramımızzz

ay ne güzel güle güle kullan canım..
ben de alıcam ama dışarı çıkamıyorum ki..
loya da çok güzel şeyler beğenmiştim ama arabayı parkedip baya yürürmem lazım..
penti de de hamilelere göre hiç bir şey yok püff bakcaz artık..

canım hemoroid tek başına normal doğum yapamamaya sebep olmaz..
senin istekli olman ve doktorunun yönlendirmesiyle normal doğum yapabilirsin..

ayyy benim annemde kaç gündür lizoz diye tutturdu...
bulursa alcak ya da yaptırcak bakalım

geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla alır bebeğini kucağına..
bi süre küveze girer tabi ama 26 haftalıkken bile doğup yaşayan bebekler görüyoruz...

maşallahhh bebeğineee
onu çok yapıyolar yaaa kesedeki suyu içip alttan çıkarıyo pıtırcıklar

Günaydın kasım anneleri :) araniza bende katıldim...

hoşgeldin canımmm
kız mı bekliyosun erkek mi??kaçıncı bebeğin?

hoşgeldin canım gözün aydın sağlıkla görmüşsün bebeğini

kızlar canınız çekmez :18::18: inş. ama sormam gerek sizlerede aranızda yaş pasta yiyen varmı ? hani krema fılan war ya ben korkuyorum ondan ama yemekde istıyorum pofff

ohooooo ben kaç kere yedim hatta az önce de yedim..
bu kadar abartmayın bişey olmaz Allah'ın izniyle...

Şeker yüklemem yapıldı sonucu düşük çıktı ne anlama geliyor bilen var mı?

canım benim arkadaşımında düşük çıkmıştı doktor ilaç falan vermedi bebeğini de sağlıkla doğurdu..
yüksek olması önem taşıyor düşük olması sıkıntı değil..
rahat rahat ye işte istediğini..diyete gerek yok...

aynen öyle canım 40. haftada doğma oranları çok azmış bebişlerin..
yani beklenen tarihler 38-42. haftalar arasıymış...
benim bi arkadaşım 38. haftada doğurdu aman ne kıyametler koptu yok çok erken geldi bilmem ne..
gayette sağlıklı bi bebek doğurdu..

Zeyy nlyvz neden hastanede:18:

Hadi bakalım geçmiş olsun. Bu oğlanlar bizepaşalık yapacak, asker gibi dize getirecekler valla. Bende şeker takibi yapıyorum, yap demedi ama 2 hafta sonra gidip göstericem böyle böyle diye. :)

Ne mmutlu sana :) kac gr olmus kac haftalik olmus :) fotosu varmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

annuuvvv maşallahh kuzucunaa..
asker selamıda verirmiş sıpacık bak sen şunaaa

Hepinize teşekkür ederim sevgili arkadaşlarım.. şu şeker bakma olayı sıkıcı ben kendi parmağımı delemem eşim ben hayatta yapmam diyo bi kedi kaldı geriye derim artık şu parmağa bi pati at hadiii kızııım

Son düzenleme:

canım üzme sende kendini Allah yar ve de yardımcıları olsun sağlıcakla alsın kucağına inşallah bebişiyle eve dönmelerini nasip etsin rabbim inşallah

senden de güzel haberler bekliyoruz

Allah'ım mübarek cuma günü hürmetine herkese şifa versin.tüm hamilelerin saglikla bebeklerini kucaklarina almayı nasip etsin. Inşallah bebeği de kendi de sağlığına kavuşur. Benim bi arkadasim da tansiyon problemi yüzünden 31 aylık sezeryan dogumu yapmıştı. Bebek 2 ay kuvezde kaldi.simdi 5 yasinda ikisi de cok iyi maşallah. Morali yüksek tutmak lazım.

Benim ilk oğlum 09 kasım 2009 doğumlu, beklenen tarihimiz 8 kasım dı. benim içimden hep 29 ekimde doğacakmış gibi geliyordu ama bekledim bekledim gelmedi. O sene 7-8 kasım hafta sonuna geliyordu doktor bu hafta sonu doğurmazsan pazartesi sabahtan gel doğumu başlatalım demişti. Daha iki hafta daha beklenebileceğini sonradan öğrenmiştim.

Ama bakarsın senin minik bizimkinin doğum gününde geliverir..

çakı gibi asker annesi maşallahhep güzel haberler alalım inşallah

maşallah canımolsun canım en azından iyi haberlerini aldın çok şükür

Canım şimdi arkadaşlardan öğrendim yazını kaçırmışım dualarımız seninle önce Allah a sonra dr una emanetsin çıktım kızlar iyiyim demeni bekliyorum yaz mutlaka

Arkadaşlar bebeğinizi ne kadar hissediyorsunuz. Tekmelerini dönmeleri falan. Lütfen cevap verir misin çok merak ediyorum

Aman carputiii, başta ay uy ettim şimdi çatır çatır deliyom 1 haftadır, hatta keyif almaya başladım bu durumdan, tahmin yürütmeye çalışıyom şimdi 141 olmuştur, şimdi 80 düşmüşmüyümdür fln,
del del bişi olmaz çok keyifli. Serçe ve yüzük parmağının ortası değilde yanından delmek en kolayı ve en sinek ısırığı olanı. Delgeçi de 1,5 ya da 2 şiddetinde kullanıyom, basınca kan çıkmaz elinle sıkıcan. Korkma kızım

maşallah canımn....senin kız tatil moduna girmiş şimidenn

kızlar şeker yüklemem çok yüksek çıktı 50 mg da 200 çıkmış doktorum öğle arasında olduğundan görüşmedim henüz ama moralim çok bozuldu

Arkadaşlar bebeğinizi ne kadar hissediyorsunuz. Tekmelerini dönmeleri falan. Lütfen cevap verir misin çok merak ediyorum

bazen vurmuyor bazen de durmuyor bazen mıncıklıyorum karnımı kız uyan diye hafif bi pıt bu kadar ayaklarını gıdıklıyorum masaj yapıyorum

kızlar şeker yüklemem çok yüksek çıktı 50 mg da 200 çıkmış doktorum öğle arasında olduğundan görüşmedim henüz ama moralim çok bozuldu

hayda bu ne yaa sıcakların etkisi ile herkezde yüksek çıkıo..
bende yaptırmadım bugün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…