Aman carputiii, başta ay uy ettim şimdi çatır çatır deliyom 1 haftadır, hatta keyif almaya başladım bu durumdan, tahmin yürütmeye çalışıyom şimdi 141 olmuştur, şimdi 80 düşmüşmüyümdür fln,
del del bişi olmaz çok keyifli. Serçe ve yüzük parmağının ortası değilde yanından delmek en kolayı ve en sinek ısırığı olanı. Delgeçi de 1,5 ya da 2 şiddetinde kullanıyom, basınca kan çıkmaz elinle sıkıcan. Korkma kızım
hayda bu ne yaa sıcakların etkisi ile herkezde yüksek çıkıo..
bende yaptırmadım bugün..
inşallah güzel cıkar canım sonucları bekleyecegim sanırım 100 luk yapıldı benim cok yüksek o yüzden diyeteyim yarın aclık tokluk bakılacak bu arada bebegin kilosu nasıl kıpırtıları artık cok belli değil mi?[/QUO
Inşallah seninde güzel çıkar sonuçların cnm.evet artık büyüyorlar tekmeleri daha belirgin.bugün bakmadı cnm en son 600 gr cıvarıydı😊 senin paşa ne kadardı? Bu arada rahim uzunluğu 37mm çıktı senin nasıldı ?
nihal bu yazı senin mi dr altan mı baktı rahim uzunluguna....... kafam karıştı...
Bu kadar şeker olunca hepimiz yüksek çıkıyo tabi ahh ahh nazar değdi foruma
Arkadaşlar bebeğinizi ne kadar hissediyorsunuz. Tekmelerini dönmeleri falan. Lütfen cevap verir misin çok merak ediyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayda bu ne yaa sıcakların etkisi ile herkezde yüksek çıkıo..
bende yaptırmadım bugün..
nihal bu yazı senin mi dr altan mı baktı rahim uzunluguna....... kafam karıştı...
evet cnm alttan baktı.37 mm çıktı bir tehlike yok dedi.buarada şekrim 200 çıkmış çok yükseksenin kaç çıktı çok moralim bozuldu
kızlar şeker yüklemem çok yüksek çıktı 50 mg da 200 çıkmışdoktorum öğle arasında olduğundan görüşmedim henüz ama moralim çok bozuldu
krema süt we çiğ yumurta çırpımından olmuyor mu ? mutfakla pek aram yok ama yanlışda bılıyor olabılırım sonucta çiğ yumurta zararlı
sıcakların etkisi olurmu ki şekerde.
Ben 1haftadır ölçmelerime takriben bi karara vardım. yemek öncesi ortalama 100 yemek sonrası 240 fln çıkan durumlarımı inceledim, herşeyden az az yiyom. bigün yemek öncesi 150 çıktı ki yüksek, yemeğimi çorba, hafif tavuk eti ve salata ile sınırlandırdım, genelde aldığım 2 kaşık pilav ve meyveyi almadım, yemekten 2 saat sonra 110 a düştü. Anladım ki yediklerim şaşırtıcı derecede etkiliyo. pilaavı hayatınızdan çıkarın kızlar şeker deposu. meyveyi de alın masanıza, 2-3 saat sonra yiyiverin gari.
merhabalar ben çatlaklar için bebe yağı kullanıyordum ama bitti köydeyiz alacak yer yoktu vazelin kullanmaya başladım ama onun üstünde de paraben yazıyor kullanan var mı aranızda
demi ama bu şekerlikle olcak bu sonuçlarrr
şaka maka face grubuna baktım orada hep bebeklerde sorular çıkmış ya moralim bozuldu kapatıverdim
Ben 1haftadır ölçmelerime takriben bi karara vardım. yemek öncesi ortalama 100 yemek sonrası 240 fln çıkan durumlarımı inceledim, herşeyden az az yiyom. bigün yemek öncesi 150 çıktı ki yüksek, yemeğimi çorba, hafif tavuk eti ve salata ile sınırlandırdım, genelde aldığım 2 kaşık pilav ve meyveyi almadım, yemekten 2 saat sonra 110 a düştü. Anladım ki yediklerim şaşırtıcı derecede etkiliyo. pilaavı hayatınızdan çıkarın kızlar şeker deposu. meyveyi de alın masanıza, 2-3 saat sonra yiyiverin gari.
patatesmii ama o benim sen sevdiğim şey..canım sadece tatlı değil dediğin gibi pilav makarna patates çok yükseltir şekeri..
insülin direncini kontrol altına almak için neler yemek neler yememek gerekir netten bakın canım çok alakasız şeyler bile yükseltebiliyo şekeri..
Valla isyan ben sorunu gördüğüm yerde kaçıyorum off psikolojim kaldırmıyor.. bugün zaten detaylı usg nin DVD sini almaya gittim perinatologun sekreteri cd yi basana kadar neler neler anlattı kanımız dondu valla.. sanki kıza soran oldu eşim de diyo felaket habercisi mi bu ya sinir etti bizi..
canım sadece tatlı değil dediğin gibi pilav makarna patates çok yükseltir şekeri..
insülin direncini kontrol altına almak için neler yemek neler yememek gerekir netten bakın canım çok alakasız şeyler bile yükseltebiliyo şekeri..
Selamlar kızlar. Bime Molfixin 10 lu alt açma bezi gelmiş. Hepimize lazım olur diye düşünüyorum. Tontişlerin altını değiştirirken çantada mutlaka bulunması gerekiyormuş. Bu arada herkese Hayırlı Cumalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?