2014 Kasım Anneleri

Sen otomatik kalemle mi deliyosun o hiç acıtmaz.. bana bugün diyabet hemşiresi arkadaşım ayarlıcak bana bakalım bişeyler.. lansetler var bıçak gibi onlar çok acıtıyor..
Not: parmağını orta kısımdan hiç delme uygun olan yanlardan delmek senin yaptığın gibi.. yine de ilk kanı sil bi daha sık öyle bak
Not 2: ben delemem yaaa çok tırsıyorum :18:

Bu kadar şeker olunca hepimiz yüksek çıkıyo tabi ahh ahh nazar değdi foruma

demi ama bu şekerlikle olcak bu sonuçlarrr

şaka maka face grubuna baktım orada hep bebeklerde sorular çıkmış ya moralim bozuldu kapatıverdim

Arkadaşlar bebeğinizi ne kadar hissediyorsunuz. Tekmelerini dönmeleri falan. Lütfen cevap verir misin çok merak ediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben çok hissediyorum. pat oat vuruyo. dışarıdan bakınca da bariz belli oluyor. başta niye hareket etmiyo diye dert ediyodum şimdi neden bu kadr hareketli diyorm :) sorcam valla bgn doktora. rahatsız eden bir şey mi var bebeği acaba.

💑💓

hayda bu ne yaa sıcakların etkisi ile herkezde yüksek çıkıo..
bende yaptırmadım bugün..

sıcakların etkisi olurmu ki şekerde.
Ben 1haftadır ölçmelerime takriben bi karara vardım. yemek öncesi ortalama 100 yemek sonrası 240 fln çıkan durumlarımı inceledim, herşeyden az az yiyom. bigün yemek öncesi 150 çıktı ki yüksek, yemeğimi çorba, hafif tavuk eti ve salata ile sınırlandırdım, genelde aldığım 2 kaşık pilav ve meyveyi almadım, yemekten 2 saat sonra 110 a düştü. Anladım ki yediklerim şaşırtıcı derecede etkiliyo. pilaavı hayatınızdan çıkarın kızlar şeker deposu. meyveyi de alın masanıza, 2-3 saat sonra yiyiverin gari.

kızlar şeker yüklemem çok yüksek çıktı 50 mg da 200 çıkmış doktorum öğle arasında olduğundan görüşmedim henüz ama moralim çok bozuldu

canım benim ilk başta bende coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook korkum inanılmaz korktum ama bir haftalık diyet sonunda sağlık ogağındakı sonuca göre cook iii yarın tekrar yapılacak hic korkma diyetle emenn ol düşüyor senin bebek kilo nasıl canım bir yazarsan ben diyet yapınca zayıflamıs

krema süt we çiğ yumurta çırpımından olmuyor mu ? mutfakla pek aram yok ama yanlışda bılıyor olabılırım sonucta çiğ yumurta zararlı

aov :44: doğru ya pişmemiş gıdalar sakıncalıydı tavuk et sebze meyveye dikkat edyodm ama krema hc aklıma gelmemşti

canım sadece tatlı değil dediğin gibi pilav makarna patates çok yükseltir şekeri..
insülin direncini kontrol altına almak için neler yemek neler yememek gerekir netten bakın canım çok alakasız şeyler bile yükseltebiliyo şekeri..

merhabalar ben çatlaklar için bebe yağı kullanıyordum ama bitti köydeyiz alacak yer yoktu vazelin kullanmaya başladım ama onun üstünde de paraben yazıyor kullanan var mı aranızda

Zararlı olduğunu biliyorum tatlım ürünlerin raf ömrünü uzatmak için kullanılıyor kanıtlanmış olmasada kansorejen riski war diye bılıyorum

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

demi ama bu şekerlikle olcak bu sonuçlarrr

şaka maka face grubuna baktım orada hep bebeklerde sorular çıkmış ya moralim bozuldu kapatıverdim

Valla isyan ben sorunu gördüğüm yerde kaçıyorum off psikolojim kaldırmıyor.. bugün zaten detaylı usg nin DVD sini almaya gittim perinatologun sekreteri cd yi basana kadar neler neler anlattı kanımız dondu valla.. sanki kıza soran oldu eşim de diyo felaket habercisi mi bu ya sinir etti bizi..

canım bence kesin tetikliyor sıcaklar şeker tansiyonu..
dedem şeekr hastası...kışın şekeri genelde biraz yüksek olur yazın hastaneden çıkamayız..

patatesmii ama o benim sen sevdiğim şey..
pilava direk dehh diyebilirim ama bulgus pilavı değildir herhalde demi canımm

aynen canım yaa..
bende kontrole gttiğimde kadınlar konuşuyor orada direk kaçıyorumm..
aklıma takıyorum sonra

Biraz yazın da şekerli besinler daha öne çıkıyor dondurma, şeftali, kavun, karpuz falan onlarda çok yükseltiyor..

Slm kizlar malasef benimde sekerim yuksek cikti 75likde 200 cikti bayram donusu diyetisyene gitcem giden varsa ne yasak ne serbest acaba bebisimde 650grmis gayet ii dedi dr idrar tahlillerimde iyi cikti kan degerlerimde seker annemde babamde yegenmde ablamda hep vardi zaten bekliydm aslnda

Abowww kavun karpuza bak sen, ben pirinçten kaçıyorum, açık açık masum görünen ama insülin direncimi tavan yaptıran gıdaymış karpuş. Şeftali yavaş yükseltiyomuş canım benim. Yerim onu ben..
http://iyigelenyiyecekler.com/sekeri-dusuren-yiyecekler/

Selamlar kızlar. Bime Molfixin 10 lu alt açma bezi gelmiş. Hepimize lazım olur diye düşünüyorum. Tontişlerin altını değiştirirken çantada mutlaka bulunması gerekiyormuş. Bu arada herkese Hayırlı Cumalar..

Slm cnm.hazır eşim marketteyken aldiriyim o zaman bende çünkü lazım olucak.sağol cnm söylemen iyi oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…