2014 Kasım Anneleri

özellkle en çk da AVM lerde yda evden dışarıya cıktğımız zamnlarda lazım olack sanırım.

Bebisim bugun aşağıya vuruyor kizlarr

kızlar bana diyetisyen kavun ve karpuzu yasakladı üzüm ise küçük bir salkım ne yiyeyim dedim şeftali ve elma yiyebilirsin dedi kayısı 1 tane yiyorum oda gün aşırı dikkat ettikce normale döneriz inşallah

Arkadaşlar bebeğinizi ne kadar hissediyorsunuz. Tekmelerini dönmeleri falan. Lütfen cevap verir misin çok merak ediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok yorulursam hissetmıyorum hemen uzanıyorum ama dınlendiğim sakın gecırdgım gunler hıssedıyorum

Slm cnm.hazır eşim marketteyken aldiriyim o zaman bende çünkü lazım olucak.sağol cnm söylemen iyi oldu:)

özellkle en çk da AVM lerde yda evden dışarıya cıktğımız zamnlarda lazım olack sanırım.

Dün bende A 101 den Molfix in yenidogan bezini aldim,kenarina hediye olarak bakım bezi diye birşey koymuslar alt açma bezi oluyor galiba. Bunlar tek kullanimlik mi oluyor?

Zeyy88 hosbulduk cnm.ilk bebeğim kız bekliyoruz inş. :)

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin bende kız bekliyorum iki tane

patatesmii ama o benim sen sevdiğim şey..
pilava direk dehh diyebilirim ama bulgus pilavı değildir herhalde demi canımm

isyancım bulguru bilmiyorum canım ama Eileithyia ve WhiteAngel06 ın yazdıklarına bak canım...

ayyyy almalıyımmm

Ben de bakayım teşekkürler

Dün bende A 101 den Molfix in yenidogan bezini aldim,kenarina hediye olarak bakım bezi diye birşey koymuslar alt açma bezi oluyor galiba. Bunlar tek kullanimlik mi oluyor?

Kirlenmezse bi kaç defa kullanılır..

Canim senin degerler kac cikti
dönmüş annesi
Nasil yani basi asagida mi artik yani dogum pozisyonu mu almis yoksa degisir mi daha ayy heyecan yaptimm

Bebisim bugun aşağıya vuruyor kizlarr

merhba arkadaşım bende aynı soruyu şimdi buraya yazacaktım bebeğimi alt kısımlarda daha cok hissediyorum hatta son bir haftadır hep aşağıda tekmeliyor bunun herhangi bir nedeni var mı diye..

Zamanlaman süper sekercim birazdan dısarı çıkacaktım bende çıkmısken alırım iyi oldu Hayırlı cumalar sana da tüm annislere de...

Evet canım bencede bebişlerimizin sağlıklı olması herşeyden önmli zaten illa 8 10 kilo alacağız diye bi kural yok kii..

merhba arkadaşım bende aynı soruyu şimdi buraya yazacaktım bebeğimi alt kısımlarda daha cok hissediyorum hatta son bir haftadır hep aşağıda tekmeliyor bunun herhangi bir nedeni var mı diye..
Merhaba canım dun karnimi tekmeliyordu bugun sadece hareket hissediyorum karnimda alt kisimda ise tekme

Ahhahah büyüyo işte benimki şu an ne taklalar atıyo
geçen gün babası ay canımm ne güzel tekmeler atıyo diye karnımı öptü, öptüğü an dudağına bi tekme yedi ki çok güldük

Ahaaaha cok komik olmus zamanlamasi cok iyi bebisin
Dun sahlik ocaginda kalp atislarini dinlerken hemşire nin elinde tutttugu cihaza bir vurdu kadin hemen geri çekildi oglusum sikildi dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…