- 23 Temmuz 2014
- 1.230
- 1.682
- 128
Selamlar kızlar. Bime Molfixin 10 lu alt açma bezi gelmiş. Hepimize lazım olur diye düşünüyorum. Tontişlerin altını değiştirirken çantada mutlaka bulunması gerekiyormuş. Bu arada herkese Hayırlı Cumalar..
Arkadaşlar bebeğinizi ne kadar hissediyorsunuz. Tekmelerini dönmeleri falan. Lütfen cevap verir misin çok merak ediyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selamlar kızlar. Bime Molfixin 10 lu alt açma bezi gelmiş. Hepimize lazım olur diye düşünüyorum. Tontişlerin altını değiştirirken çantada mutlaka bulunması gerekiyormuş. Bu arada herkese Hayırlı Cumalar..
Slm cnm.hazır eşim marketteyken aldiriyim o zaman bende çünkü lazım olucak.sağol cnm söylemen iyi oldu:)
özellkle en çk da AVM lerde yda evden dışarıya cıktğımız zamnlarda lazım olack sanırım.
Zeyy88 hosbulduk cnm.ilk bebeğim kız bekliyoruz inş. :)
patatesmii ama o benim sen sevdiğim şey..
pilava direk dehh diyebilirim ama bulgus pilavı değildir herhalde demi canımm
Abowww kavun karpuza bak sen, ben pirinçten kaçıyorum, açık açık masum görünen ama insülin direncimi tavan yaptıran gıdaymış karpuş. Şeftali yavaş yükseltiyomuş canım benim. Yerim onu ben..
http://iyigelenyiyecekler.com/sekeri-dusuren-yiyecekler/
kızlar bana diyetisyen kavun ve karpuzu yasakladı üzüm ise küçük bir salkım ne yiyeyim dedim şeftali ve elma yiyebilirsin dedi kayısı 1 tane yiyorum oda gün aşırı dikkat ettikce normale döneriz inşallah
Dün bende A 101 den Molfix in yenidogan bezini aldim,kenarina hediye olarak bakım bezi diye birşey koymuslar alt açma bezi oluyor galiba. Bunlar tek kullanimlik mi oluyor?
Canim senin degerler kac ciktikızlar bana diyetisyen kavun ve karpuzu yasakladı üzüm ise küçük bir salkım ne yiyeyim dedim şeftali ve elma yiyebilirsin dedi kayısı 1 tane yiyorum oda gün aşırı dikkat ettikce normale döneriz inşallah
Nasil yani basi asagida mi artik yani dogum pozisyonu mu almis yoksa degisir mi daha ayy heyecan yaptimmdönmüş annesi
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin bende kız bekliyorum iki tane:
Amin inş.cnm.oyyy maşallah ikiz yani:) benimde öyleydi ama biri kayboldu sonradan.tüp bebek benim ki:)
Bebisim bugun aşağıya vuruyor kizlarr
Kirlenmezse bi kaç defa kullanılır..
Bende 71 ile hamile kaldım 66 ya düştüm şimdi 72 kiloyum bir kilo aldım sadece ve bebeğim 800 gr kilosu iyi ve sağlık lı canım çok şükür
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bebisim bugun aşağıya vuruyor kizlarr
Merhaba canım dun karnimi tekmeliyordu bugun sadece hareket hissediyorum karnimda alt kisimda ise tekmemerhba arkadaşım bende aynı soruyu şimdi buraya yazacaktım bebeğimi alt kısımlarda daha cok hissediyorum hatta son bir haftadır hep aşağıda tekmeliyor bunun herhangi bir nedeni var mı diye..
Güzelmiş o zaman fiyatı ne kadar acaba.. bende alayımm.
Güzelmiş o zaman fiyatı ne kadar acaba.. bende alayımm.
Ahhahah büyüyo iştebenimki şu an ne taklalar atıyo
geçen gün babası ay canımm ne güzel tekmeler atıyo diye karnımı öptü, öptüğü an dudağına bi tekme yedi ki çok güldük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?