2014 Kasım Anneleri

Zamanlaman süper sekercim birazdan dısarı çıkacaktım bende çıkmısken alırım iyi oldu Hayırlı cumalar sana da tüm annislere de...

Bende birazdan çıkıp alıcaz canım. Bide fırında kullanmak için yağlı kağıt dikkatimi çekmişti, onu alıcam. Evde var ama çabuk tüketiyorum ben. Hepimiz sağlıkla değiştirelim tontişlerin altını

Peki arkadaşlar, alt açma minderi alcakmisiniz, ben geçenlerde bi yerde baktım, kocaman bişey ayı , civciv figürlüydü ama kalın yanı, içi elyaflı galiba. Çantaya konupta saga sola götürülecek kadar degildi yani.. onlar ne amacla, sadece evde mi kullaniliyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar detaylı ultrosona girdiniz mi bebişlerinizin fotosunu verdi mi doktor 3 boyutlu olarak kime benziyorlar belli mi bizimkini kimseye benzetemedik henüz

onlar sadece evde kullanılıyor bence evin içinde de gerek olacağını düşünmüyorum dışarıya çıktığımız zamanlarda da tek kullanımlık olanlar daha kullanışlı bence onlarda almalıyız

Brde 35,40 tl fiyatları, anneme yaptırırım daha iyi o zaman, o kadar para vermektense..

Canim senin degerler kac cikti

Nasil yani basi asagida mi artik yani dogum pozisyonu mu almis yoksa degisir mi daha ayy heyecan yaptimm

heyecan yapma benim ayakları aşağıda genelde her dönme doğum posizyonu değilki geçen gittiğimde de elleri aşağıdaydı avucunu açıp kapatıyordu benim deger tek canım devlette yaptırdım 50ml şekerli suyu içtim bir saat bekledim kan aldılar sonuç 152 çıktı normalde 145 olması lazımmış kağıtta öyle yazıyordu

bide arkadaşlar bulgur tok tuttuğu gibi folik asitte içeriyor haberiniz olsun

kızlar detaylı ultrosona girdiniz mi bebişlerinizin fotosunu verdi mi doktor 3 boyutlu olarak kime benziyorlar belli mi bizimkini kimseye benzetemedik henüz

cd veriyorlarya canım ben daha göremedim bozuk çıktı cdmiz daha sekillenecek annesi 21 haftalıkken babasına benziyordu oğlusum simdi ne durumda bilmiyorum çokkk da özledim bayramdan sonra görcez insallah

Dün bende A 101 den Molfix in yenidogan bezini aldim,kenarina hediye olarak bakım bezi diye birşey koymuslar alt açma bezi oluyor galiba. Bunlar tek kullanimlik mi oluyor?

sanırm tek kullanımlık değil.yada öyleyse bile mesela ben bi tanesini batmadığı yada ne bileym yırtılmadğı sürece kullanırm bi kaç gün.

tek seferde kullan at gibi bi ürüne benzemiyo :44:

İnternette bunlari buldum, evde yapılabılecek tarzda.. :)

Eklentiler

• $1406290059210.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $1406290099146.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 50
sanırm tek kullanımlık değil.yada öyleyse bile mesela ben bi tanesini batmadığı yada ne bileym yırtılmadğı sürece kullanırm bi kaç gün.

tek seferde kullan at gibi bi ürüne benzemiyo :44:

Dışı bezin dışıyla aynı tarzda ,içi elyajli gibi.. dedigin gibi batmadıgı sürece kullanılabilir.

Merhaba canım dun karnimi tekmeliyordu bugun sadece hareket hissediyorum karnimda alt kisimda ise tekme

benimde bu bir haftadır cogunlukla alt kısımda hareket ediyor tekme atıyor var mıymış acaba bir nedeni:26: arada nadir göbek kısmında tekme atıyor genelde hep asagı kısımda:44:

ayrıntılı için son bi saat :) dönünce yazarım.
Brde 35,40 tl fiyatları, anneme yaptırırım daha iyi o zaman, o kadar para vermektense..
bir yakınım bunlara kaka bulaştığnda temizliği zor, tek Kullanımlık olanları tavsiye ederim dedi

💑💓

oğluma yapmayı düşündüğm alt açma bezi kızlar.eklerini battıgı an çıkarp yedeği ile değştreblcm

ben bu kocamı napıyım yaaa. 16.15 de randevumz var. 16 da hastanede olalım dedim. trafik olmaz 15.30 da alrm seni dedi. ki Avrupa'dan anadoluya geçicez. şimdi de aramş yolda trafik var, hastaneye sor bakalm geç kalsak sorun olur mu diyo

💑💓

hakılsın canım ama sinirlenme olurmu annesi eger arayıp sorma imkanın varsa ara sor istersen senden once varsa en azından onu alırlar sizin yetiştiniz saattede sizi alırlar

benimde bu bir haftadır cogunlukla alt kısımda hareket ediyor tekme atıyor var mıymış acaba bir nedeni:26: arada nadir göbek kısmında tekme atıyor genelde hep asagı kısımda:44:

aynen benmde bi haftadr kasık bölgemdeymş gbi sanki.hareketleri dğişiyo bi an göbek kısmımda dönüp debeleniyo snra hop kasıklarımdan bi tekme .amnion sıvın ne kdar coksa o kdar keskin hareket ediyo hareket alanı geniş olduğu içn .bol su iç

kızlar doktorlarınız rahimağzı uzunluğunu ölçmüyor mu.kaç çıktı sonuçlarınız.cevaplarınızı bekliyorum.benim 37 mm.

Kızlaar bime bende gittim bugün bunları aldım

gecelik yukuşacık efil efil uyurum artık :97: oğluşuma da alt açmayla saklama kabı aldım angry bird tanesi 1.45 gecelik 9.95 alt açma 7.95 bence kaçırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…