- 23 Temmuz 2014
- 1.230
- 1.682
- 128
Kızlaar bime bende gittim bugün bunları aldım
Eki Görüntüle 1201576
gecelik yukuşacık efil efil uyurum artık :97: oğluşuma da alt açmayla saklama kabı aldım angry bird tanesi 1.45 gecelik 9.95 alt açma 7.95 bence kaçırmayın
aynen benmde bi haftadr kasık bölgemdeymş gbi sanki.hareketleri dğişiyo bi an göbek kısmımda dönüp debeleniyo snra hop kasıklarımdan bi tekme.amnion sıvın ne kdar coksa o kdar keskin hareket ediyo hareket alanı geniş olduğu içn .bol su iç
ayrıntılı için son bi saat :) dönünce yazarım.
bir yakınım bunlara kaka bulaştığnda temizliği zor, tek Kullanımlık olanları tavsiye ederim dedi
💑💓
Eki Görüntüle 1201576
gecelik yukuşacık efil efil uyurum artık :97: oğluşuma da alt açmayla saklama kabı aldım angry bird tanesi 1.45 gecelik 9.95 alt açma 7.95 bence kaçırmayın
Eki Görüntüle 1201562
oğluma yapmayı düşündüğm alt açma bezi kızlar.eklerini battıgı an çıkarp yedeği ile değştreblcm
kızlar doktorlarınız rahimağzı uzunluğunu ölçmüyor mu.kaç çıktı sonuçlarınız.cevaplarınızı bekliyorum.benim 37 mm.
Ben yine de bitane olsun istiyorum evde..
Bende almalıyim ya.. zaten A101de mama kabını bulamadim,bimden alayim bari..
Ne guzelmis bu dahada kullanisli olur. Kumasini ne alacaksin peki..
hc bahsetmedi doktorm nasl ölçtü muayne de mi yoksa tahlil test ne gbi bi yöntemle ? :44:
çok sekerlerrr :)
bakım bezi pakette kaç adet vr?
evet cnm alttan baktı.37 mm çıktı bir tehlike yok dedi.buarada şekrim 200 çıkmış çok yükseksenin kaç çıktı çok moralim bozuldu
canım bir haber versen dr şekere ne dedi seni cok merak ettim.....
kuması pazen olacak.yumusak pamuklu bi kumaş türüymüş adına pazen kumaş deniliyo
canım hareketleri cok keskkinnn bazen videoya çekiyorum görenler 5 ayda bu kadar kendini nnasıl nelli ediyor maşallah cok hareketli ama dedim ya alk tarafta cok tekme atıyor hatta korkmadım deil
vaginal ultrasonla ölçülüyo da kısalması durumunda erken doğum riski oluyomuş. araştırdım biraz kimi yer 25 mm altı tehlikeli yazıyo kimi 30 mm in altı.benimde 37 mm olunca daha da kısalır mı diye korku başladı.mümkün olduğunca dinlen yorulma dedi ve magnorm efervesan verdi rahim rahatlasın diye.
Peki arkadaşlar, alt açma minderi alcakmisiniz, ben geçenlerde bi yerde baktım, kocaman bişey ayı , civciv figürlüydü ama kalın yanı, içi elyaflı galiba. Çantaya konupta saga sola götürülecek kadar degildi yani.. onlar ne amacla, sadece evde mi kullaniliyor..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım nihal83 ölctürmüş benimde 5 ağustosta ölcülecek senin kayıp varmı ben pkosum
vaginal ultrasonla ölçülüyo da kısalması durumunda erken doğum riski oluyomuş. araştırdım biraz kimi yer 25 mm altı tehlikeli yazıyo kimi 30 mm in altı.benimde 37 mm olunca daha da kısalır mı diye korku başladı.mümkün olduğunca dinlen yorulma dedi ve magnorm efervesan verdi rahim rahatlasın diye.
Kucuk ekleri de 3 tane falan olsa yeterli galiba, biraz uzun olsa dahada güzel olur.
hiççç korkma hatta keyfini çıkarmalıyız her bi depik atışlarının
bnm de çk hareketli doktrmz hr kontrolde masallah çekiyo
bn sordugum zaman kendine yer açmaya çalışıyodur bu kdar üstüne düşme normal diyo büyükannelerim
Eki Görüntüle 1201576
canım sen kac haftalıksın aynen bende cok korkuyorumda altan baktırmak tan cok korkuyorum kanama falan yada enfeksiyor olur diye.......
Onları daha çok puset veya arabanın içine koyuyorlar. Arkadaşlarımdan öyle gördüm canım. Mesela bi yere gittiğinde pusetin içinde alt açma minderi var, gittiğin yerde uyuduğunda onda yatırıyorlar, yastığıda var. Bence 1 tane alınabilir, bulunsun. Bu arada bimde saklama kabı var. A101 dekiyle aynı, sadece deseni farklı. Bi bak istersen.
Arkadaşlar bebeğinizi ne kadar hissediyorsunuz. Tekmelerini dönmeleri falan. Lütfen cevap verir misin çok merak ediyorum
Ben hala pıt pıt şekilde hissediyorum tekme şeklinde yada dışardan hissedemiyorum eşim tekmesini hissetmek istedikçe o inatlaşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?