2014 Kasım Anneleri

canım hareketleri cok keskkinnn bazen videoya çekiyorum görenler 5 ayda bu kadar kendini nnasıl nelli ediyor maşallah cok hareketli ama dedim ya alk tarafta cok tekme atıyor hatta korkmadım deil

ayrıntılı için son bi saat :) dönünce yazarım.

bir yakınım bunlara kaka bulaştığnda temizliği zor, tek Kullanımlık olanları tavsiye ederim dedi

💑💓

Ben yine de bitane olsun istiyorum evde..

Bende almalıyim ya.. zaten A101de mama kabını bulamadim,bimden alayim bari..

Eki Görüntüle 1201562
oğluma yapmayı düşündüğm alt açma bezi kızlar.eklerini battıgı an çıkarp yedeği ile değştreblcm

Ne guzelmis bu dahada kullanisli olur. Kumasini ne alacaksin peki..

kızlar doktorlarınız rahimağzı uzunluğunu ölçmüyor mu.kaç çıktı sonuçlarınız.cevaplarınızı bekliyorum.benim 37 mm.

hc bahsetmedi doktorm nasl ölçtü muayne de mi yoksa tahlil test ne gbi bi yöntemle ? :44:

Ben yine de bitane olsun istiyorum evde..

Bende almalıyim ya.. zaten A101de mama kabını bulamadim,bimden alayim bari..

Ne guzelmis bu dahada kullanisli olur. Kumasini ne alacaksin peki..

kuması pazen olacak.yumusak pamuklu bi kumaş türüymüş adına pazen kumaş deniliyo

hc bahsetmedi doktorm nasl ölçtü muayne de mi yoksa tahlil test ne gbi bi yöntemle ? :44:

vaginal ultrasonla ölçülüyo da kısalması durumunda erken doğum riski oluyomuş. araştırdım biraz kimi yer 25 mm altı tehlikeli yazıyo kimi 30 mm in altı.benimde 37 mm olunca daha da kısalır mı diye korku başladı.mümkün olduğunca dinlen yorulma dedi ve magnorm efervesan verdi rahim rahatlasın diye.

canım hareketleri cok keskkinnn bazen videoya çekiyorum görenler 5 ayda bu kadar kendini nnasıl nelli ediyor maşallah cok hareketli ama dedim ya alk tarafta cok tekme atıyor hatta korkmadım deil

hiççç korkma hatta keyfini çıkarmalıyız her bi depik atışlarının
bnm de çk hareketli doktrmz hr kontrolde masallah çekiyo
bn sordugum zaman kendine yer açmaya çalışıyodur bu kdar üstüne düşme normal diyo büyükannelerim

canım nihal83 ölctürmüş benimde 5 ağustosta ölcülecek senin kayıp varmı ben pkosum

Onları daha çok puset veya arabanın içine koyuyorlar. Arkadaşlarımdan öyle gördüm canım. Mesela bi yere gittiğinde pusetin içinde alt açma minderi var, gittiğin yerde uyuduğunda onda yatırıyorlar, yastığıda var. Bence 1 tane alınabilir, bulunsun. Bu arada bimde saklama kabı var. A101 dekiyle aynı, sadece deseni farklı. Bi bak istersen.

canım nihal83 ölctürmüş benimde 5 ağustosta ölcülecek senin kayıp varmı ben pkosum

kaybım yok cnm ama 1.5 yıl sonra kavuşunca bebeğimize ister istemez çok telaşlanıyo insan.bi de öncesinde kanama yaşamaıştım 12. haftada.ihmal edilmemesi gereken bi konuymuş.

canım sen kac haftalıksın aynen bende cok korkuyorumda altan baktırmak tan cok korkuyorum kanama falan yada enfeksiyor olur diye.......

Kucuk ekleri de 3 tane falan olsa yeterli galiba, biraz uzun olsa dahada güzel olur.

bncede 3 4 yeterli.kumaşını bgün aksam serinliğinde eşimle çıkcam carsıya alcam dha dikmedim ama dedğn gbi uzunluk ve en olarak ölçülerde oynamalar yapıcm.tek sorun cantamıza o kadar esya ile sığar mı bilemyrm.ince elyaf kullanıcam katlayıp koymak rahat olsun az yer kaplasın cantada diye:)

içim rahatladı canım Allah razı olsun hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bu melekleri
bizimkide cok hareketli her kontrolde tum marifetlerini sergiliyor
sadece aşağıda oluşu beni biraz korkutmustu:18: ama oyle demen bni rahatlattı

Bende az önce gittim canım. Mama kabını dün A101 den almıştım. Şimdi de alt açma bezi aldım. Sağlıkla kullanalım inşallah

canım sen kac haftalıksın aynen bende cok korkuyorumda altan baktırmak tan cok korkuyorum kanama falan yada enfeksiyor olur diye.......

23+0 haftalığız bugun.enfeksiyon kapmaz diye düşünüyorum çünkü prezervatif kullanılıyo alttan muayenede.korku konusu da bence yersiz.sonuçta doğum yapıcaz biz.onu düşün hem bi acı da hissetmiyosun muayene sırasında.

Alırız olmazsa bir tane oyle suslu puslu, anneme de evde kullanimlik ince yaptıracam, disari icinde bimden molfixin bakim bezinden alacam. Kaplarıda gördüm, eşimi aradım akşama gidiyoruz bime canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…