- 17 Mayıs 2014
- 658
- 573
- 138
Kızlar göğüs ucunuz çıktı mı benim çok az korkuyorum çevredekiler bebek ememez diyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ben esimle yurt dışındayım bizden başka kimsemiz yok burda esimin kendi erkek arkadaş cevresi var bir tek..ailem yada akrabam yok..annem gelmeyi düşünüyor hatta istiyor ama bir ihtimal gelemeyebilir daha once iki kere ameliyat geçirmiştim zaten cok büyük korkum varo yüzden altından tek basıma kalkamam normal doğumun son ayımda tek basıma yapamayabilirim..hem korku hem yalnızlık o yüzden sezeryan olması için konuştum doktorla anladı zaten durumu oda taamam dedi
anladm cnım önce Allaha snra doktorlarmza emanetz ne yapalm
Kizlarr doktordan çıktık.bizim oğlan yüzünü gene gostermedi( ama sevindiğim şey gelişimi çok güzel çıktı.normalde 26.1iz. Gelişimi 26+4 çıktı.boyu 34 cm uzun olacak dedi. Ve 925 gr olmuş. Kulağını gördük sadece:)))
canım bir haber versen dr şekere ne dedi seni cok merak ettim.....
Endokrine yönlendirdi cnm orda bir daha ölçtü şekerimi açlık 88 çıktı diyet ve takip verdi haftaya kadar.senin kaç çıktı sonucun?
Kizlarr doktordan çıktık.bizim oğlan yüzünü gene gostermedi( ama sevindiğim şey gelişimi çok güzel çıktı.normalde 26.1iz. Gelişimi 26+4 çıktı.boyu 34 cm uzun olacak dedi. Ve 925 gr olmuş. Kulağını gördük sadece:)))
Endokrine yönlendirdi cnm orda bir daha ölçtü şekerimi açlık 88 çıktı diyet ve takip verdi haftaya kadar.senin kaç çıktı sonucun?
açlık şekerin 88 çıktı ve diyet mi verdi:44:
canım ben esimle yurt dışındayım bizden başka kimsemiz yok burda esimin kendi erkek arkadaş cevresi var bir tek..ailem yada akrabam yok..annem gelmeyi düşünüyor hatta istiyor ama bir ihtimal gelemeyebilir daha once iki kere ameliyat geçirmiştim zaten cok büyük korkum varo yüzden altından tek basıma kalkamam normal doğumun son ayımda tek basıma yapamayabilirim..hem korku hem yalnızlık o yüzden sezeryan olması için konuştum doktorla anladı zaten durumu oda taamam dedi
Amin inş.cnm.oyyy maşallah ikiz yani:) benimde öyleydi ama biri kayboldu sonradan.tüp bebek benim ki:)
Peki arkadaşlar, alt açma minderi alcakmisiniz, ben geçenlerde bi yerde baktım, kocaman bişey ayı , civciv figürlüydü ama kalın yanı, içi elyaflı galiba. Çantaya konupta saga sola götürülecek kadar degildi yani.. onlar ne amacla, sadece evde mi kullaniliyor..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1201562
oğluma yapmayı düşündüğm alt açma bezi kızlar.eklerini battıgı an çıkarp yedeği ile değştreblcm
ben bu kocamı napıyım yaaa. 16.15 de randevumz var. 16 da hastanede olalım dedim. trafik olmaz 15.30 da alrm seni dedi. ki Avrupa'dan anadoluya geçicez. şimdi de aramş yolda trafik var, hastaneye sor bakalm geç kalsak sorun olur mu diyo
💑💓
Kızlaar bime bende gittim bugün bunları aldım
Eki Görüntüle 1201576
gecelik yukuşacık efil efil uyurum artık :97: oğluşuma da alt açmayla saklama kabı aldım angry bird tanesi 1.45 gecelik 9.95 alt açma 7.95 bence kaçırmayın
Kızlar kanguru almayı düşünen varmı yada çevrenizde kulanıpta memnun olan varmı neye dikkat etmek gerekiyor biraz
Kızlar göğüs ucunuz çıktı mı benim çok az korkuyorum çevredekiler bebek ememez diyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlım yanlış anlama ama madem akraba konusunda sıkıntıtılısın yani yardım edecek kimsen yok, o halde sezeryandan koşa koşa uzaklaşmalısın asıl sezeryan olursan daha çok birilerine ihtiyacın olacak oturup emzirmende bile birinin bebeği sana vermesine ihtiyaç duyacaksın ama normal doğum için vucüdun elverirse onu seç derim ben
Benim minik gene ayaklarını aşağıya sallandırıyo resmen pubikim kıpırdıyo gibiyanlış anlamayında Allah ım çok şükür sağlıkları yerinde olsunda ama bu pubike vurma işi zormuş
Ya o bende de çok oluyor hatta uzun sürerse tuvalete gidiyorum sürekli idrar torbasına baskı mı yapıyor vurunca nedir
Benim minik gene ayaklarını aşağıya sallandırıyo resmen pubikim kıpırdıyo gibiyanlış anlamayında Allah ım çok şükür sağlıkları yerinde olsunda ama bu pubike vurma işi zormuş
canım cesaretim yok ki düşüncesi bile tansiyonumu düşürüyor iinan kendime güvenim olsa tamam ama zeerre kadar yok ilk basta bizde oyle düşündük ya annem gelemezse diye daha cok bakıma ihtiyacım olacak ama cesaretim yokdoktorda son konuşmamızda ve muayenesinde alttan muayene ederken bile zorlandı zaten darlık var ve seni cidden bayılmak lazım dedi
Canım benim hakkımızda hayırlısı inşallah
bndee sabahtır dicem dicem ama cekiniyorumhatta yazdım bebeğin hareketlerini aşağısa hisseden var mı diye ki telaş bile yaptım ama aynı durumu yasayanlar varmıs:26: bndede buaralar oyle esime bile dün söylemeye çekindim en son anlattım durumu cok aşağıda ve aynı seninki gibi o vurma anında bi tuhaf oluyorum
Ya tatlım cidden biraz tuhaf oluyor insan ayakta kalırsam sanki kafası dahada inecek sanıryorum öyle bir vuruyor ki hemen oturuyorum dr a demiştim bu hafta arrık bunları daha çok hissedeceksin otur dedi cidden oturunca geçiyoraz zaman kaldı yerleri daralınca böyle hissetmeyiz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?