2014 Kasım Anneleri

Kızlar göğüs ucunuz çıktı mı benim çok az korkuyorum çevredekiler bebek ememez diyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zaten o çevredekiler yokmu herşeyi biliyor mubarek çıkar inşallah canım öyle bi emiyorlar ki maşallah çıkar Allah ın izniyle onun bile çözümleri var yeter ki sütün olsun sen denilenleri kafana takma boş ver

anladm cnım önce Allaha snra doktorlarmza emanetz ne yapalm

Kizlarr doktordan çıktık.bizim oğlan yüzünü gene gostermedi ( ama sevindiğim şey gelişimi çok güzel çıktı.normalde 26.1iz. Gelişimi 26+4 çıktı.boyu 34 cm uzun olacak dedi. Ve 925 gr olmuş. Kulağını gördük sadece:)))

Maşallah oglusuna :)))

maşallah canım oğluşuna

Tatlım yanlış anlama ama madem akraba konusunda sıkıntıtılısın yani yardım edecek kimsen yok, o halde sezeryandan koşa koşa uzaklaşmalısın asıl sezeryan olursan daha çok birilerine ihtiyacın olacak oturup emzirmende bile birinin bebeği sana vermesine ihtiyaç duyacaksın ama normal doğum için vucüdun elverirse onu seç derim ben

Amin inş.cnm.oyyy maşallah ikiz yani:) benimde öyleydi ama biri kayboldu sonradan.tüp bebek benim ki:)

benim spontane canım tek yumurta ikizi...inşallah ikisinide sağlıkla bağışlar bize Allah'ım..

annem uygun fiyatlı bulunca almış heves edip 20 tl ye..bence de çok kullanılcak birşey değil altına illaki bişey daha sericeksin batmasın diye..
ama normal zamanda bebeği yere bıraktığında onun üzerine bırakabilirsin..debelenir üzerinde

Eki Görüntüle 1201562
oğluma yapmayı düşündüğm alt açma bezi kızlar.eklerini battıgı an çıkarp yedeği ile değştreblcm

ayy çok hoşşşş

öff bu erkekler hep böyle canım sıkma canını illa kafalarının dikine gitcekler

ayy bende bakıcam eşim gelsinde arabayla götürsün beni bime..

Kızlar kanguru almayı düşünen varmı yada çevrenizde kulanıpta memnun olan varmı neye dikkat etmek gerekiyor biraz

canım kız oldukları için ben düşünüyorum ama erkek olsalardı almazdım yürüteç falanda erkek bebeklerde çok sağlıklı değilmiş cinsel organlarının gelişimi açısından..
ama şöyle bakarsak 24 saatte kanguru veya yürüteçte olmayacaklar yani kanıtlanmış bir durum var mı bilmiyorum..
daha marka araştırmasına girmedim bakınca yazarım buraya...

maşallahh oğluşuna
bu aralar hepimizinki utangaçlaştı ya da yazık sıcaktan bunalıyo onlarda

Kızlar göğüs ucunuz çıktı mı benim çok az korkuyorum çevredekiler bebek ememez diyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zaten varya o çevredekilerin kafasını duvarlara vurcaksın eşimin bi lafı var ıslatıp ıslatıp döveceksin diye tatlım hiç takma kimseyede söyleme millet dört dörtlük doğurmuşta ahkam kesiyolar. Banada daha cinsiyeti öğrenir öğrenmez sen bacak ve basenden genişleyeceksin kız bebekler öyle diyolardı bende inadına yoo ben hiç bacak ve basenden almadım diyodum ciddende hiç çıkmadı oralarım şimdide güya cürütmek için erkek olmasın senin bebek hiç kız gibi durmuyosun diyolar bende hiiiiç oralı olmuyorum millet afedersiniz ama MANYAMIŞ!

Son düzenleme:
Benim minik gene ayaklarını aşağıya sallandırıyo resmen pubikim kıpırdıyo gibi yanlış anlamayında Allah ım çok şükür sağlıkları yerinde olsunda ama bu pubike vurma işi zormuş

canım cesaretim yok ki düşüncesi bile tansiyonumu düşürüyor iinan kendime güvenim olsa tamam ama zeerre kadar yok ilk basta bizde oyle düşündük ya annem gelemezse diye daha cok bakıma ihtiyacım olacak ama cesaretim yok doktorda son konuşmamızda ve muayenesinde alttan muayene ederken bile zorlandı zaten darlık var ve seni cidden bayılmak lazım dedi

Benim minik gene ayaklarını aşağıya sallandırıyo resmen pubikim kıpırdıyo gibi yanlış anlamayında Allah ım çok şükür sağlıkları yerinde olsunda ama bu pubike vurma işi zormuş

Ya o bende de çok oluyor hatta uzun sürerse tuvalete gidiyorum sürekli idrar torbasına baskı mı yapıyor vurunca nedir

Ya o bende de çok oluyor hatta uzun sürerse tuvalete gidiyorum sürekli idrar torbasına baskı mı yapıyor vurunca nedir

Sorma tatlım ya bak o da olabilir idrar yapınca geçiyor mu peki bem oturunca daha rahatlıyorum şimdi kesildi mesela

bndee sabahtır dicem dicem ama cekiniyorum hatta yazdım bebeğin hareketlerini aşağısa hisseden var mı diye ki telaş bile yaptım ama aynı durumu yasayanlar varmıs:26: bndede buaralar oyle esime bile dün söylemeye çekindim en son anlattım durumu cok aşağıda ve aynı seninki gibi o vurma anında bi tuhaf oluyorum

Canım benim hakkımızda hayırlısı inşallah

Ya tatlım cidden biraz tuhaf oluyor insan ayakta kalırsam sanki kafası dahada inecek sanıryorum öyle bir vuruyor ki hemen oturuyorum dr a demiştim bu hafta arrık bunları daha çok hissedeceksin otur dedi cidden oturunca geçiyor az zaman kaldı yerleri daralınca böyle hissetmeyiz heralde

al bndende o kadar dun diyorum esime sanki suan ayağa kalsam bebek cıkıcak gibi hissi yarattı evet oturunca geçiyor ama bnde ara arada olsa oturunca oluyor canım ya..heralde biraz daha kese genişleyince bu kadar net bir sekilde hissetmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…