al bndende o kadardun diyorum esime sanki suan ayağa kalsam bebek cıkıcak gibi hissi yarattı evet oturunca geçiyor ama bnde ara arada olsa oturunca oluyor canım ya..heralde biraz daha kese genişleyince bu kadar net bir sekilde hissetmeyiz
İnşallah canım bak oturunca bacaklarını aç kapatırsan vurmaya devam ediyor ben denedim aralık bırskıyorum bacaklarımı o zaman anında değil ama kesiyor yazık belkide çekil anne darlıyorum diyolardır
esime dedim cok aşağıda hareketleri birde dun garip bir his yarattı ozel bölgede vurduğunu hissetimesimde bırak karışma çocuğa istediği yerde oynasın dedi ya tamam oynasın da az yukarılarda oynasın yavrular yer mi açmaya çalışıyor nedir dediğin takktigi uygulucam ama cok saol canım
Benim minik gene ayaklarını aşağıya sallandırıyo resmen pubikim kıpırdıyo gibiyanlış anlamayında Allah ım çok şükür sağlıkları yerinde olsunda ama bu pubike vurma işi zormuş
Aynen bana da öyle oluyor eşime dedim hatta sanki çıkacak gibi yapiyor çok tuhaf bi his oluyor
Benim minik gene ayaklarını aşağıya sallandırıyo resmen pubikim kıpırdıyo gibiyanlış anlamayında Allah ım çok şükür sağlıkları yerinde olsunda ama bu pubike vurma işi zormuş
Daha neler göreceğiz bakalımama heralde yerleri daralınca böyle olmaz gerçi bu seferde portakal kafalarını dayayacaklar kızlar bişey sorcam sizde hareketlerini hissedince elinizi kotüyduğunuzda yada onunla konuşmaya başladığınızda birden sizi dinlediğini hissediyor musunuz? Ben elimi koyuyorum kıpırdayınca hemen duruyor yada konuşuyorum hemen kesiyo harektlerini sonra yine başlıyor
Aynen öyle videoya cektigimi bile anliyor duruyor :))) bi tek hıçkırık tutunca duramıyor gecen gece uyandim esim pat diye evde karsima cikinca korktum sıçradım minik basladi hickirmaya o da korktu :)
al bndende o kadardun diyorum esime sanki suan ayağa kalsam bebek cıkıcak gibi hissi yarattı evet oturunca geçiyor ama bnde ara arada olsa oturunca oluyor canım ya..heralde biraz daha kese genişleyince bu kadar net bir sekilde hissetmeyiz
İnşallah canım bak oturunca bacaklarını aç kapatırsan vurmaya devam ediyor ben denedim aralık bırskıyorum bacaklarımı o zaman anında değil ama kesiyor yazık belkide çekil anne darlıyorum diyolardır
Evettt ben geldimmm hastaneden taburcu oldum. 24 saat boyunca biriktirdiğim idrar üzerinde yapılan protein tahlilimde temiz çıktı. Hastanin doğumhane kısmında yattım valla korkutmak gibi olmasın ama acayipti, doktorum doğum olursa durma çık dışarı etkilenme dedi, gece doğum vardı dayanirim sandım ama dayanamadım ve çıktım oradan. Bebek bakim odası vardı bugün tam 5 tane bebek geldi kanlı kanlı getiriyorlar çeşmenin altına sokup yıkıyorlar sonra giydiriyorlar harikaydı hepsi. Sonra annesinin yanına götürüyorlar. Onları izlemek harikaydı :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy iyi yalnız değilmişim yaaa..
benimde dün akşam özellikle çok hareketliydiler korkmadım değil yani
Hehhe bu kadar tekmeye ses çıkarılmayacak tek kurum ANNELİKmiş demekki
Senin ki de ayakta durunca mı vuruyor:))rahatımıza düskün olcaz sanırımSorma tatlım ya bak o da olabilir idrar yapınca geçiyor mu peki bem oturunca daha rahatlıyorum şimdi kesildi mesela
hehe aynennn
bazen eşim yüzümün hareketlerine bakıp noooldu diyo şiddet görüyorum diyorum
Evettt ben geldimmm hastaneden taburcu oldum. 24 saat boyunca biriktirdiğim idrar üzerinde yapılan protein tahlilimde temiz çıktı. Hastanin doğumhane kısmında yattım valla korkutmak gibi olmasın ama acayipti, doktorum doğum olursa durma çık dışarı etkilenme dedi, gece doğum vardı dayanirim sandım ama dayanamadım ve çıktım oradan. Bebek bakim odası vardı bugün tam 5 tane bebek geldi kanlı kanlı getiriyorlar çeşmenin altına sokup yıkıyorlar sonra giydiriyorlar harikaydı hepsi. Sonra annesinin yanına götürüyorlar. Onları izlemek harikaydı :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba Kasım Anneleri ben Esra Ankara 'dan internetteki hesaba göre 23 Kasım'da geliyor minik prensim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba Kasım Anneleri ben Esra Ankara 'dan internetteki hesaba göre 23 Kasım'da geliyor minik prensim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?