2014 Kasım Anneleri

İnşallah canım bak oturunca bacaklarını aç kapatırsan vurmaya devam ediyor ben denedim aralık bırskıyorum bacaklarımı o zaman anında değil ama kesiyor yazık belkide çekil anne darlıyorum diyolardır

esime dedim cok aşağıda hareketleri birde dun garip bir his yarattı ozel bölgede vurduğunu hissetim esimde bırak karışma çocuğa istediği yerde oynasın dedi ya tamam oynasın da az yukarılarda oynasın yavrular yer mi açmaya çalışıyor nedir dediğin takktigi uygulucam ama cok saol canım

kızlar tek değilsiniz solunuza yatmakta biraz ferahlatıyor ben öyle yapıyorum bende yarıyor

Benim minik gene ayaklarını aşağıya sallandırıyo resmen pubikim kıpırdıyo gibi yanlış anlamayında Allah ım çok şükür sağlıkları yerinde olsunda ama bu pubike vurma işi zormuş

Aynen bana da öyle oluyor eşime dedim hatta sanki çıkacak gibi yapiyor çok tuhaf bi his oluyor

Aynen bana da öyle oluyor eşime dedim hatta sanki çıkacak gibi yapiyor çok tuhaf bi his oluyor

Daha neler göreceğiz bakalım ama heralde yerleri daralınca böyle olmaz gerçi bu seferde portakal kafalarını dayayacaklar kızlar bişey sorcam sizde hareketlerini hissedince elinizi kotüyduğunuzda yada onunla konuşmaya başladığınızda birden sizi dinlediğini hissediyor musunuz? Ben elimi koyuyorum kıpırdayınca hemen duruyor yada konuşuyorum hemen kesiyo harektlerini sonra yine başlıyor

Benim minik gene ayaklarını aşağıya sallandırıyo resmen pubikim kıpırdıyo gibi yanlış anlamayında Allah ım çok şükür sağlıkları yerinde olsunda ama bu pubike vurma işi zormuş

Aynen öyle videoya cektigimi bile anliyor duruyor :))) bi tek hıçkırık tutunca duramıyor gecen gece uyandim esim pat diye evde karsima cikinca korktum sıçradım minik basladi hickirmaya o da korktu :)

ayy kızlarrrr netten şu modeli buldummm çok tatlıııı saç bantlarını bitiriyim ilk işim bunlardan yapmak olucak odalarına süs olarak
saç bantlarında da daha bir tanesinin yarısındayım..
dün akşam baş ağrısından yapamadım..
bugünde temizlik vardı..haftasonu bitiricem inşallah ikisini de...

Aynen öyle videoya cektigimi bile anliyor duruyor :))) bi tek hıçkırık tutunca duramıyor gecen gece uyandim esim pat diye evde karsima cikinca korktum sıçradım minik basladi hickirmaya o da korktu :)

Hahha süper yaaa benim eşimde gece su içmeye kalkmış ışığı yakmıyım demiş çaydanlık devrildi gecenın o sessizliğinde yazık hemen aşkım benim korkma desede çığlık çığlığa bağıracaktım kalbimin hızından o da uyandı başladı kıpırdamaya yazık ama korkudan kıpırdadı anladım

Evettt ben geldimmm hastaneden taburcu oldum. 24 saat boyunca biriktirdiğim idrar üzerinde yapılan protein tahlilimde temiz çıktı. Hastanin doğumhane kısmında yattım valla korkutmak gibi olmasın ama acayipti, doktorum doğum olursa durma çık dışarı etkilenme dedi, gece doğum vardı dayanirim sandım ama dayanamadım ve çıktım oradan. Bebek bakim odası vardı bugün tam 5 tane bebek geldi kanlı kanlı getiriyorlar çeşmenin altına sokup yıkıyorlar sonra giydiriyorlar harikaydı hepsi. Sonra annesinin yanına götürüyorlar. Onları izlemek harikaydı :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy iyi yalnız değilmişim yaaa..
benimde dün akşam özellikle çok hareketliydiler korkmadım değil yani

Canımmmm hoşgeldinnnn ohh çok şükür çok değişik olmuştur senin için bebekleri görmek bende çok merak ediyorum nasıl olacak doğduğunda diye

Merhaba Kasım Anneleri ben Esra Ankara 'dan internetteki hesaba göre 23 Kasım'da geliyor minik prensim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

31 haftalık gebe olan kadına ne oldu iyimi

Merhaba Kasım Anneleri ben Esra Ankara 'dan internetteki hesaba göre 23 Kasım'da geliyor minik prensim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ohhh bir kız annesi daha hosgeldin canım insallah hayırlısıyla prensesini alırsın kucağına...

hadi herkese hayırlı akşamlar Allah a emanet olun öpüyorum hepinizi gideyimde yemeklerimi hazırlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…