2014 Kasım Anneleri

Allah yardımcın olsun geçmiş olsun canım..
sıcaklardan bile çıkmış olabilir tansiyonun bugün inanılmaz sıcaktı..
umarım önemli bir şey yoktur dikkat et kendine..
bize haber ver yine..

Kıyamammm ya canım Rabbim yardımcın olsun. Ama bebişin iyiymiş çok şükür, sende iyi ol lütfen. Dualarım seninle

GEÇMİŞ OLSUN CANIM kendine dikkat et çok mu yoruldun ne iyi çıkar inş üzme kendini

Geçmis olsun...Kızını görmüs oldun en azından öyle düsün moralini yüksek tut.

büyük geçmiş olsun canım,kendine dikkat et...

Gecmis olsun dikkat et kendine.

Sicaklardan sanirim. Bol bol dinlen biseycik kalmaz gecmis olsun.

CANIM SANA NE OLDU BEN KAÇIRMIŞIM NEYİN VARRRR

birde o anneye tabiki dua ederim..bebeğini sağlıkla alsın inş kucağunaa

klimadan hasta olmuşundur canım

canım çok geçmiş olsun..
böbreklerinde protein kaçağı varmı falan diye bakacaklar sanırım..

Su azlığı deyince içim titredi bi an. Benim de az olma riskim var.
Allahım evladına da ona da şifa versin. Sağlıkla kavuşsun inşallah bebeğine.

Geçmiş olsun Nilcim, umarım protein kaçaağı saptanmaz da daha rahat geçer kalan ayların.

canım yaa çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, şimdi gördüm ben :26:

İnşallah önemli birşeyin yoktur çok geçmiş olsun...Rabbim o bayanında yar ve yardımcısı olsun sağ salim kucağına alsın yavrusunu

canım üzme sende kendini Allah yar ve de yardımcıları olsun sağlıcakla alsın kucağına inşallah bebişiyle eve dönmelerini nasip etsin rabbim inşallah

senden de güzel haberler bekliyoruz

Canım şimdi arkadaşlardan öğrendim yazını kaçırmışım dualarımız seninle önce Allah a sonra dr una emanetsin çıktım kızlar iyiyim demeni bekliyorum yaz mutlaka

Canımmmm hoşgeldinnnn ohh çok şükür çok değişik olmuştur senin için bebekleri görmek bende çok merak ediyorum nasıl olacak doğduğunda diye

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

31 haftalık gebe olan kadına ne oldu iyimi

Kızlarr, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. Hastane de yatmanın tek iyi tarafı her saat başı nst'ye bağlanarak 20 dk boyunca bebeğimin kalp sesini dinlemekti. Tabi bir de o şidetli tekmelerini sık sık hissetmek. Eve böyle bir alet alsam mı diye bile geçti aklımdan

3-5 dakika önce doğmuş olan o bebekler, gerçekten Allah'ın mucizesi gibiydiler. 4 erkek 1 kız oldu. Kız gelince bütün hemşireler alkış tuttu, bugünün prensesi diye. Bu arada hemşireler, doğum sonrası kıyafette çıtçıtlı badi istemiyorlar, iç zıbın istiyorlar.Bu da böyle dip not olsun size.

Bu arada o 31 haftalık hamile bayanın bebeği dünyaya geldi, evet oldukça küçük ama doktorlar sorun olmadığını söyledi. Bayanın gözyaşlarını görmeniz lazımdı.Yok sezaryen ayağa kalkamıyor, yok bilmem ne hepsi fasa fiso, küvezde ki bebeğini görmek için fişek gibi kalktı yatağından valla. Hoş tüm sezaryenli bayanlar, gayet iyi yürüyordu.

Kısacası, evet hastanede olmak bir anlamda kötüydü ama çokta hoş şeyler gördüm.Hele o bebeklerrr ahhhh ahhh mis gibiydiler.

Biz yine iyiyz zeyy bizim tek senin 2 kiracın var birde kızlar ohh artık halaya duruyordur senin cimcimeler:))

Heheheh babası kılıklılar horon tepiyolar içerde

Geçmiş olsun canım..
Hastanede olmanın Güzel taraftlaeı da onlar işte..

ohhh bir kız annesi daha hosgeldin canım insallah hayırlısıyla prensesini alırsın kucağına...

aaa çok çokk çok pardon prensmis bi an prenses gördüm ama olsun prensimizi de bağrımıza basarız biz bu oğlanları kimle evlendircez anacım çoğunluk erkek...

ayy iyi yalnız değilmişim yaaa..
benimde dün akşam özellikle çok hareketliydiler korkmadım değil yani

Inan bende korktum canim bugun sizlerde.ayni seyi diyince icim.cidden rahatladi türlü türlü seyler getirdim.aklima şükür ki anladigimiz kadarıyla normalmis

Merhaba Kasım Anneleri ben Esra Ankara 'dan internetteki hesaba göre 23 Kasım'da geliyor minik prensim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayni zamana denk geliyoruz canim.seninle hayirlisiyla kucagimizaa aliriz insallah:)

aaa çok çokk çok pardon prensmis bi an prenses gördüm ama olsun prensimizi de bağrımıza basarız biz bu oğlanları kimle evlendircez anacım çoğunluk erkek...
Simdiden oglanin kimle evlenecegini düşünüyor ya hahaaa:))) bulur heralde birini

maşallah sayfalar o kadar hızlı ilerlioki gün içinde düzenli takip edemeyince yakalamak mümkün değil:) kızlar bugun 50 gr lık aç karnına şeker testı yapıldı bır saat sonra sonuc 140 referans deegerler 70-140 yazıo dr uma gosteremedım ama şimdi nolcak 100 gr lıkmı yuklencek bılmıorum moralım bozuldu acıkcası benım gıbı sınırda cıkan varmı ne dedi dr unuz yardımcı olursanız sevınirim bakalm yarın dr um ne dıyecek

Kızlar bugün doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum, yetişkin hastaların altına serilen yatak koruyucular var ya idrar kaçırma için, onlardan al mutlaka dedi. Son zamanlarda yatakta çarşafin altına ser, gece uyurken aniden suyun gelirse bi de yatak temizlemekle ugrasmazsin. Hatta 2 tane ser garanti olsun diye tembihledi. Normal doğumdan sonra da kanama oluyormuş. O zaman da yatağı korurmuş. 10lu pakette satılıyormus. Kalanı da ziyan olmaz, bebeğin çarşafinin altına serersin dedi. Bana mantıklı geldi. Listeye ekledim. Alınacak listemde hasta yatak bezi de var artık.

Maşallah oglusuna :)))

maşallah canım oğluşuna

Teşekkürler.kızlar,annişlerr:)))

Çok mantıklı..

Kızlar bebeğim we ben dergisinde
bu ay Radyo Bebek diye reklam war ben cok begendım ındırdım uygulamayı masallar anne karnında müzik ninni tawsiye ederşm

💌💌💌

Ben indirdim ama begenmedim ya... facebookla giriş yapmak lazım, yaptım, ama acılmıyor, surekli giriş yapmak lazım diyor.. birde hep internet açik olmasi lazim yaa. Telefondaki tüm mb lari yer.. evde wifi varsa ise yarar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canımçok sevindim.Sen de alacaksın yavrunu kucağına inşallah
Aylardır girmiyordum.Hayırlısı olsun :)

Ben bır kez giriş yaptım sorun yaşamadım ewet dışarda zor ama ewde wifi olunca kullanışlı

💌💌💌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…