açlık şekerin 88 çıktı ve diyet mi verdi:44:
Evet cnm ya 50mg ilk şeker yüklemem 200 çıktı maalesef .endokrin uzmanıda açlık şekerine bakayım tekrar dedi 88cıktı
Allah yardımcın olsun geçmiş olsun canım..
sıcaklardan bile çıkmış olabilir tansiyonun bugün inanılmaz sıcaktı..
umarım önemli bir şey yoktur dikkat et kendine..
bize haber ver yine..
Kıyamammm ya canım Rabbim yardımcın olsun. Ama bebişin iyiymiş çok şükür, sende iyi ol lütfen. Dualarım seninle
GEÇMİŞ OLSUN CANIM kendine dikkat et çok mu yoruldun ne iyi çıkar inş üzme kendini
Geçmis olsun...Kızını görmüs oldun en azından öyle düsün moralini yüksek tut.
Tatlım çok ama çok geçmiş olsun!
Vallahi bugün çok sıcak, ondan olabilir. Ben evde duramıyorum siz çalışanlar napıyorsunuz hep düşünüyorum. İyiki ayrılmışım işten.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Allah seni ve bebeğini korusun!
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
büyük geçmiş olsun canım,kendine dikkat et...
Gecmis olsun dikkat et kendine.
Sicaklardan sanirim. Bol bol dinlen biseycik kalmaz gecmis olsun.
CANIM SANA NE OLDU BEN KAÇIRMIŞIM NEYİN VARRRR
birde o anneye tabiki dua ederim..bebeğini sağlıkla alsın inş kucağunaa
klimadan hasta olmuşundur canım
canım çok geçmiş olsun..
böbreklerinde protein kaçağı varmı falan diye bakacaklar sanırım..
Su azlığı deyince içim titredi bi an. Benim de az olma riskim var.
Allahım evladına da ona da şifa versin. Sağlıkla kavuşsun inşallah bebeğine.
Geçmiş olsun Nilcim, umarım protein kaçaağı saptanmaz da daha rahat geçer kalan ayların.
canım yaa çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, şimdi gördüm ben :26:
İnşallah önemli birşeyin yoktur çok geçmiş olsun...Rabbim o bayanında yar ve yardımcısı olsun sağ salim kucağına alsın yavrusunu
canım benim bi arkadaşım ilk üç ayda 7 kilo verdi doğuma girdiğiğnde toplam 8 kilo almıştı..yani kendi kilosu üzerine 1 kg aldı 2.5 kilo bebek doğurdu..gayette sağlıklılar..
ama ne güzel bir bayram tatilimiz varr onu düşünnn
bebeklerimizle ilk bayramımızzz
ay ne güzel güle güle kullan canım..
ben de alıcam ama dışarı çıkamıyorum ki..
loya da çok güzel şeyler beğenmiştim ama arabayı parkedip baya yürürmem lazım..
penti de de hamilelere göre hiç bir şey yok püff bakcaz artık..
canım hemoroid tek başına normal doğum yapamamaya sebep olmaz..
senin istekli olman ve doktorunun yönlendirmesiyle normal doğum yapabilirsin..
ayyy benim annemde kaç gündür lizoz diye tutturdu...
bulursa alcak ya da yaptırcak bakalım
geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla alır bebeğini kucağına..
bi süre küveze girer tabi ama 26 haftalıkken bile doğup yaşayan bebekler görüyoruz...
maşallahhh bebeğineee
onu çok yapıyolar yaaa kesedeki suyu içip alttan çıkarıyo pıtırcıklar
hoşgeldin canımmm
kız mı bekliyosun erkek mi??kaçıncı bebeğin?
hoşgeldin canım gözün aydın sağlıkla görmüşsün bebeğini
ohooooo ben kaç kere yedim hatta az önce de yedim..
bu kadar abartmayın bişey olmaz Allah'ın izniyle...
canım benim arkadaşımında düşük çıkmıştı doktor ilaç falan vermedi bebeğini de sağlıkla doğurdu..
yüksek olması önem taşıyor düşük olması sıkıntı değil..
rahat rahat ye işte istediğini..diyete gerek yok...
canım üzme sende kendini Allah yar ve de yardımcıları olsun sağlıcakla alsın kucağına inşallah bebişiyle eve dönmelerini nasip etsin rabbim inşallah
senden de güzel haberler bekliyoruz
Allah'ım mübarek cuma günü hürmetine herkese şifa versin.tüm hamilelerin saglikla bebeklerini kucaklarina almayı nasip etsin. Inşallah bebeği de kendi de sağlığına kavuşur. Benim bi arkadasim da tansiyon problemi yüzünden 31 aylık sezeryan dogumu yapmıştı. Bebek 2 ay kuvezde kaldi.simdi 5 yasinda ikisi de cok iyi maşallah. Morali yüksek tutmak lazım.
Canım şimdi arkadaşlardan öğrendim yazını kaçırmışım dualarımız seninle önce Allah a sonra dr una emanetsinçıktım kızlar iyiyim demeni bekliyorum yaz mutlaka
Canımmmm hoşgeldinnnnohh çok şükür çok değişik olmuştur senin için bebekleri görmek bende çok merak ediyorum nasıl olacak doğduğunda diye
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
31 haftalık gebe olan kadına ne oldu iyimi
Merhaba Kasım Anneleri ben Esra Ankara 'dan internetteki hesaba göre 23 Kasım'da geliyor minik prensim
Biz yine iyiyz zeyy bizim tek senin 2 kiracın var birde kızlar ohh artık halaya duruyordur senin cimcimeler:))
Kızlarr, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.Hastane de yatmanın tek iyi tarafı her saat başı nst'ye bağlanarak 20 dk boyunca bebeğimin kalp sesini dinlemekti. Tabi bir de o şidetli tekmelerini sık sık hissetmek. Eve böyle bir alet alsam mı diye bile geçti aklımdan
3-5 dakika önce doğmuş olan o bebekler, gerçekten Allah'ın mucizesi gibiydiler. 4 erkek 1 kız oldu. Kız gelince bütün hemşireler alkış tuttu, bugünün prensesi diye. Bu arada hemşireler, doğum sonrası kıyafette çıtçıtlı badi istemiyorlar, iç zıbın istiyorlar.Bu da böyle dip not olsun size.
Bu arada o 31 haftalık hamile bayanın bebeği dünyaya geldi, evet oldukça küçük ama doktorlar sorun olmadığını söyledi. Bayanın gözyaşlarını görmeniz lazımdı.Yok sezaryen ayağa kalkamıyor, yok bilmem ne hepsi fasa fiso, küvezde ki bebeğini görmek için fişek gibi kalktı yatağından valla. Hoş tüm sezaryenli bayanlar, gayet iyi yürüyordu.
Kısacası, evet hastanede olmak bir anlamda kötüydü ama çokta hoş şeyler gördüm.Hele o bebeklerrr ahhhh ahhh mis gibiydiler.
ohhh bir kız annesi dahahosgeldin canım insallah hayırlısıyla prensesini alırsın kucağına...
kızlar tek değilsiniz solunuza yatmakta biraz ferahlatıyor ben öyle yapıyorum bende yarıyor
ayy iyi yalnız değilmişim yaaa..
benimde dün akşam özellikle çok hareketliydiler korkmadım değil yani
Merhaba Kasım Anneleri ben Esra Ankara 'dan internetteki hesaba göre 23 Kasım'da geliyor minik prensim
hoş geldin esra bende ankaradan
Aynı gün doğuruyoruz.
Tek fark, benimki prens değil prenses
ohhh bir kız annesi dahahosgeldin canım insallah hayırlısıyla prensesini alırsın kucağına...
Simdiden oglanin kimle evlenecegini düşünüyor ya hahaaa:))) bulur heralde biriniaaa çok çokk çok pardon prensmis bi an prenses gördüm ama olsun prensimizi de bağrımıza basarızbiz bu oğlanları kimle evlendircez anacım çoğunluk erkek...
Maşallah oglusuna :)))
maşallah canım oğluşuna
Teşekkürler.kızlar,annişlerr:)))benim spontane canım tek yumurta ikizi...inşallah ikisinide sağlıkla bağışlar bize Allah'ım..
annem uygun fiyatlı bulunca almış heves edip 20 tl ye..bence de çok kullanılcak birşey değil altına illaki bişey daha sericeksin batmasın diye..
ama normal zamanda bebeği yere bıraktığında onun üzerine bırakabilirsin..debelenir üzerinde
ayy çok hoşşşş
öff bu erkekler hep böyle canım sıkma canını illa kafalarının dikine gitcekler
ayy bende bakıcam eşim gelsinde arabayla götürsün beni bime..
canım kız oldukları için ben düşünüyorum ama erkek olsalardı almazdım yürüteç falanda erkek bebeklerde çok sağlıklı değilmiş cinsel organlarının gelişimi açısından..
ama şöyle bakarsak 24 saatte kanguru veya yürüteçte olmayacaklar yani kanıtlanmış bir durum var mı bilmiyorum..
daha marka araştırmasına girmedim bakınca yazarım buraya...
maşallahh oğluşuna
bu aralar hepimizinki utangaçlaştı ya da yazık sıcaktan bunalıyo onlarda
Kızlar bugün doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum, yetişkin hastaların altına serilen yatak koruyucular var ya idrar kaçırma için, onlardan al mutlaka dedi. Son zamanlarda yatakta çarşafin altına ser, gece uyurken aniden suyun gelirse bi de yatak temizlemekle ugrasmazsin. Hatta 2 tane ser garanti olsun diye tembihledi. Normal doğumdan sonra da kanama oluyormuş. O zaman da yatağı korurmuş. 10lu pakette satılıyormus. Kalanı da ziyan olmaz, bebeğin çarşafinin altına serersin dedi. Bana mantıklı geldi. Listeye ekledim. Alınacak listemde hasta yatak bezi de var artık.
Eki Görüntüle 1201785
Kızlar bebeğim we ben dergisinde
bu ay Radyo Bebek diye reklam war ben cok begendım ındırdım uygulamayı masallar anne karnında müzik ninni tawsiye ederşm
💌💌💌
arkadaşlar sonuçlarımız çıktı.kan gruplarımız belli oldu.
ben A rh - eşimde kendini - bildiği halde b rh + çıktı.
bu durumda aramızda kan uyuşmazlığı oluyor malesef.
ama indirek coombs testi ikinci verdiğimiz yerde negatif çıktı
kafam allak bullak oldu neye inanacağımı şaşırdım.doktorumuz eşime bir daha kan grubu baktır dedi
bayramdan sonra tekrar gidicez testi yenilemeye.
28.haftaya kadar yapılacak birşey yok zaten.28.haftada aşısı varmış o yapılacakmış bu durumda.
doğumdan da 72 saat içinde 2.doz tekrarlanacakmış.
hakkımızda hayırlısı.azram annesiyle babasını üzmez ben biliyorum
Ben indirdim ama begenmedim ya... facebookla giriş yapmak lazım, yaptım, ama acılmıyor, surekli giriş yapmak lazım diyor.. birde hep internet açik olmasi lazim yaa. Telefondaki tüm mb lari yer.. evde wifi varsa ise yarar..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynı gün doğuruyoruz.
Tek fark, benimki prens değil prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?