2014 Kasım Anneleri

Rahim ağzı uzunlugu icin ultrasonda da ölçüm yapılabiliyor bilgin olsun canim..benim de en buyuk fobim alttan muayene sirf bu yuzden direk gidip sezeryan olabilirim tabi yine de hayrlisi inşallah yeneriz şu korkuyu

Arkadaşlar benim en yakın arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı.. 10 yıl önce annesini ani bi şekilde kaybetti o günden beri ciddi psikiyatri desteği aldı ilaç terapi falan.. bi ara iyiydi ama şimdi yine uyuyamıyormuş bebeği emzirip yatırıyomuş kendisi sabaha kadar oturuyomuş uykusuzluktan bebeğe biraz sert dokunmaya başlamış sinirleri bozuk ve mutsuz.. ilaç kullanamayacak emzirdiği için önerebileceğiniz alternatif bişeyler var mı ne biliyosanız paylaşın lütfen çok zor durumda hiç uyumadan duruyomuş..

Rahim ağzı uzunlugu icin ultrasonda da ölçüm yapılabiliyor bilgin olsun canim..benim de en buyuk fobim alttan muayene sirf bu yuzden direk gidip sezeryan olabilirim tabi yine de hayrlisi inşallah yeneriz şu korkuyu

cevabın için saol cnm ama en doğru ölçüm alttan yapılanmış.doktoruma güveniyorum bu konuda da işte konu bebek olunca herşeyi araştırmak istiyo.doğum konusundada normal istiyorum inşallah hayırlısıyla.

bugün kontrolum vardı bebeğimi gördüm suratını gösterdi doktor çok tatlıydı bakmaya doyamadım 24+4 gnlük olduk bugün oğluşum 920 gram olmuş

boyunu söylemedi doktor çok güvenli değil ultrasonda boy ölçümü dedi.

şeker yükleme testi yapıldı bugün şekerim sınırda çıktı onun için 3 hafta sonra tekrar test yapılacak

Zor bi durum, öncelikle Allah yardımcısı olsun. Bence o minik mucizeye bakıp huzur bulmaya çalışsın. Bide canım inşirah suresi var. Lütfen arkadaşına söyler misin anlamıyla beraber bol bol onu okusun. O kadar güzel bir sure ki anlamında' zorlukla beraber muhakkak bir kolaylık vardır diyor' özellikle sıkıntılı ve zor anlarda okunan bir sure. Ben bu süreyi ezberledim, okuyunca insana bi ferahlık geliyo.

Kızlar kanguru almayı düşünen varmı yada çevrenizde kulanıpta memnun olan varmı neye dikkat etmek gerekiyor biraz

tahmini doğum tarihlermz arka arkaya
bn 3 aylıkken hissetmye baslamstm hadi cnm deyp gecyolardı.bazen yoruyrm kendimi evde iş yaparkn( aşırıya kaçmadan)
falan ogün gece yatağa girp uyuyana kdar hissetmedğm hareketleri tam gözümü kapadğm an siddetle tekmeler hissettirirdi kendini bebeğm.
hareketlerine mutlaka dikkat ediyosundur eminim ama madem kafanda soru işareti var ya doktorun ile paylaş yada oldugundan dha yavaş eğilip doğrul kasıklarındaysa. bnde tecrübesizim en ufak seyde tedirgin olurm Allaha emanet edip tadını çıkarmya çalışyrm

Papatya çayı iyi derler ama bilemiyorum ki,geçmiş olsun, bence bol bol dua etsin, Sabir dilesin Allah tan.

İleticem inşallah iyi gelir.. kızıyla ilgili hiç bi sıkıntısı yok çok seviyor çok mutlu onunla.. annesini kaybetmek çok derin bi yara açtı onda yıllardır vücudu uykusuzluk olarak ona tepki veriyor.. istemsiz olarak bebeğe sert davranmış geçen yaptığım hareketi algılayamıyorum diyo.. haftasonları hep eşi bakıyo uyusun diye ama yok uyuyamıyomuş

Arkadaşlar bebeğinizi ne kadar hissediyorsunuz. Tekmelerini dönmeleri falan. Lütfen cevap verir misin çok merak ediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaşadığı olay hiçte kolay değil Allah sabırlar versin ama 10 yıl geçmiş artık toparlaması gerektiğini bebeğine baktıkca anlasın 3 aylık ya arkadaşın annesiyle baya vakit geçirmiş yavrusunu düşünsün onunda anneyle tatlı anlar geçirmesi gerektiğini unutmasın empati kursun yazık ya, annesi olsaydı öyle davranmasına tepki gösterirdi torunuma nasıl davranıyorsun sen derdi

Ayy ne guzel.cok erken hissetmissin annesi:) evet sanirim arkaarkaya dogum yapacaz:)cok gidip geldim gecen ay doktora canim sorun.yok.gayet iyi dediler..ama.ana yuregi boyle birsey heralde hemen korkup telas yapiyoruz..♡♡ hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah suamda bile.hareketli bizim.ki durmuyor kimil kimil :))))))

İşte uykusuzluktan anlamıyorum bile ne yaptığımı sonra fark ediyorum diyor günlerdir uyumamış doğru düzgün.. kızıyla muhabbetini görsen çok tatlılar.. uykusuzluk çok kötü bişey insanın bütün algılarını kapatıyor

Kızlar kanguru almayı düşünen varmı yada çevrenizde kulanıpta memnun olan varmı neye dikkat etmek gerekiyor biraz

Benim annem almış ama ben henüz görmedim. Kullanırmıyım bilemiyorum ki. Bazıları bebeğin kanguruda çok rahat ettiğini söylüyor. Arkadaşım bebeği 2 aylıkken kullanmaya başlamış.

bebeğin yüzü sna dönük olduğundan hem göz teması kurma açısından hemde bebek tensel temas açısından sana daha yakın olduğu için öneriyolar bi paylaşım sitesnde okumustm.diğer türlü bebeği yatırdıkları elde taşınan bez çantaları yada pusetleri önermiyolar bebeğn anneye yakın olması çk önemlymiş diye duydum.kucakta taşımaya yakın öz güven veriyormus bebeğe kanguru kullanımı.aynı yöntem bebek arabalarndada kullanılmalymıs yani bebek arabasnn yönü sze dönük olmalymıs bebekle göz teması konusunda.

Benim annem almış ama ben henüz görmedim. Kullanırmıyım bilemiyorum ki. Bazıları bebeğin kanguruda çok rahat ettiğini söylüyor. Arkadaşım bebeği 2 aylıkken kullanmaya başlamış.

Erkek bebeklere önerilmiyor çok.. yandan taşımak için bişey var tuba ünsal da görmüştüm onu kullanıyordu

maşallah
onlar bize Allah'ın lütfu ya,annelik kutsalms çk başkaymış :) yaşım henüz 21 ama inş sağselamet bebeğimi dünyaya getirecğm gün onunla yeniden doğmuş gbi hissetceğm kendimi bu kesin çnkü simdiden bunun heyecanı sardı içimi

amin amin canım tek dileğimiz zaten hayırlsıyla kucağımıza almak rabbim sağlıkla almamızı nasip etsin dunyanınn en muhteşem duygusuymuş bu birde o gun gözlerimizi actıgımzda kucağımıza koyduklarında ayyy düşünemiyorum ağlarım ki ben zaten Allah kalan günlerimizde yardımcımız olsun..buarada doğumun nasıl olacak annesi normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…