23+0 haftalığız bugun.enfeksiyon kapmaz diye düşünüyorum çünkü prezervatif kullanılıyo alttan muayenede.korku konusu da bence yersiz.sonuçta doğum yapıcaz biz.onu düşün hem bi acı da hissetmiyosun muayene sırasında.
Bende az önce gittim canım. Mama kabını dün A101 den almıştım. Şimdi de alt açma bezi aldım. Sağlıkla kullanalım inşallah
Rahim ağzı uzunlugu icin ultrasonda da ölçüm yapılabiliyor bilgin olsun canim..benim de en buyuk fobim alttan muayene sirf bu yuzden direk gidip sezeryan olabilirim tabi yine de hayrlisi inşallah yeneriz şu korkuyu
Arkadaşlar bebeğinizi ne kadar hissediyorsunuz. Tekmelerini dönmeleri falan. Lütfen cevap verir misin çok merak ediyorum
Ben hala pıt pıt şekilde hissediyorum tekme şeklinde yada dışardan hissedemiyorum eşim tekmesini hissetmek istedikçe o inatlaşıyo
Canim o kişiden kişiye degisiyor kilonla ve bebegin hareketliligyle ilgiliymis.. bana sorarsan hiç uzulme tadini cikar cunku sonra fazlasıyla hissedersin canin yaninca o pit pitlari ozlersin sonra
Arkadaşlar benim en yakın arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı.. 10 yıl önce annesini ani bi şekilde kaybetti o günden beri ciddi psikiyatri desteği aldı ilaç terapi falan.. bi ara iyiydi ama şimdi yine uyuyamıyormuş bebeği emzirip yatırıyomuş kendisi sabaha kadar oturuyomuş uykusuzluktan bebeğe biraz sert dokunmaya başlamış sinirleri bozuk ve mutsuz.. ilaç kullanamayacak emzirdiği için önerebileceğiniz alternatif bişeyler var mı ne biliyosanız paylaşın lütfen çok zor durumda hiç uyumadan duruyomuş..
içim rahatladı canım Allah razı olsun hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bu melekleri
bizimkide cok hareketli her kontrolde tum marifetlerini sergiliyor
sadece aşağıda oluşu beni biraz korkutmustu:18: ama oyle demen bni rahatlattı
Arkadaşlar benim en yakın arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı.. 10 yıl önce annesini ani bi şekilde kaybetti o günden beri ciddi psikiyatri desteği aldı ilaç terapi falan.. bi ara iyiydi ama şimdi yine uyuyamıyormuş bebeği emzirip yatırıyomuş kendisi sabaha kadar oturuyomuş uykusuzluktan bebeğe biraz sert dokunmaya başlamış sinirleri bozuk ve mutsuz.. ilaç kullanamayacak emzirdiği için önerebileceğiniz alternatif bişeyler var mı ne biliyosanız paylaşın lütfen çok zor durumda hiç uyumadan duruyomuş..
Zor bi durum, öncelikle Allah yardımcısı olsun. Bence o minik mucizeye bakıp huzur bulmaya çalışsın. Bide canım inşirah suresi var. Lütfen arkadaşına söyler misin anlamıyla beraber bol bol onu okusun. O kadar güzel bir sure ki anlamında' zorlukla beraber muhakkak bir kolaylık vardır diyor' özellikle sıkıntılı ve zor anlarda okunan bir sure. Ben bu süreyi ezberledim, okuyunca insana bi ferahlık geliyo.
Arkadaşlar bebeğinizi ne kadar hissediyorsunuz. Tekmelerini dönmeleri falan. Lütfen cevap verir misin çok merak ediyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim o kişiden kişiye degisiyor kilonla ve bebegin hareketliligyle ilgiliymis.. bana sorarsan hiç uzulme tadini cikar cunku sonra fazlasıyla hissedersin canin yaninca o pit pitlari ozlersin sonra
Aynen arkadaşın dedıgi gibi. :)
Bende hissetmiyordum hiç.
Ama artık pıtları hissediyorum bende bekliyorum tekmeleri, hayırlısı :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tahmini doğum tarihlermz arka arkaya
bn 3 aylıkken hissetmye baslamstm hadi cnm deyp gecyolardı.bazen yoruyrm kendimi evde iş yyüreğine ( aşırıya kaçmadan)
falan ogün gece yatağa girp uyuyana kdar hissetmedğm hareketleri tam gözümü kapadğm an siddetle tekmeler hissettirirdi kendini bebeğm.
hareketlerine mutlaka dikkat ediyosundur eminim ama madem kafanda soru işareti var ya doktorun ile paylaş yada oldugundan dha yavaş eğilip doğrul kasıklarındaysa. bnde tecrübesizim en ufak seyde tedirgin olurmAllaha emanet edip tadını çıkarmya çalışyrm
yaşadığı olay hiçte kolay değil Allah sabırlar versin ama 10 yıl geçmiş artık toparlaması gerektiğini bebeğine baktıkca anlasın 3 aylık ya arkadaşın annesiyle baya vakit geçirmiş yavrusunu düşünsün onunda anneyle tatlı anlar geçirmesi gerektiğini unutmasın empati kursun yazık ya, annesi olsaydı öyle davranmasına tepki gösterirdi torunuma nasıl davranıyorsun sen derdi
Kızlar kanguru almayı düşünen varmı yada çevrenizde kulanıpta memnun olan varmı neye dikkat etmek gerekiyor biraz
Kızlar kanguru almayı düşünen varmı yada çevrenizde kulanıpta memnun olan varmı neye dikkat etmek gerekiyor biraz
Benim annem almış ama ben henüz görmedim. Kullanırmıyım bilemiyorum ki. Bazıları bebeğin kanguruda çok rahat ettiğini söylüyor. Arkadaşım bebeği 2 aylıkken kullanmaya başlamış.
Ayy ne guzel.cok erken hissetmissin annesi:) evet sanirim arkaarkaya dogum yapacaz:)cok gidip geldim gecen ay doktora canim sorun.yok.gayet iyi dediler..ama.ana yuregi boyle birsey heralde hemen korkup telas yapiyoruz..♡♡ hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah suamda bile.hareketli bizim.ki durmuyor kimil kimil :))))))
maşallah
onlar bize Allah'ın lütfu ya,annelik kutsalms çk başkaymış :) yaşım henüz 21 ama inş sağselamet bebeğimi dünyaya getirecğm gün onunla yeniden doğmuş gbi hissetceğm kendimi bu kesin çnkü simdiden bunun heyecanı sardı içimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?