2014 Kasım Anneleri

inş aksilik olmazsa normal düşünüyrm.normal epidural anestezi düşünyodm riskleri varmış felç kalmak gbi bi de ağrı yok his var diyolar epiduralde.vaz gectm normal olacak Allahn izniyle.senin?

Benim annem almış ama ben henüz görmedim. Kullanırmıyım bilemiyorum ki. Bazıları bebeğin kanguruda çok rahat ettiğini söylüyor. Arkadaşım bebeği 2 aylıkken kullanmaya başlamış.

Hadi ya ilk defa duydum bak öğrenmiş oldum sağol. Acaba neden önerilmiyo bi bilgin var mı?

Taşıma şeklinden dolayı diye biliyorum alta baskı yapıyor.. tuba ünsal oğlunu yandan askıyla taşıyordu

canım hiç mi bi yakını yok en azından 1 gecede olsun uyutsunlar kızı, tavsiye versin bi doktor işi çok zor ya Allah yar ve de yardımcısı olsun

inş aksilik olmazsa normal düşünüyrm.normal epidural anestezi düşünyodm riskleri varmış felç kalmak gbi bi de ağrı yok his var diyolar epiduralde.vaz gectm normal olacak Allahn izniyle.senin?

Allah korusun..evet canım onda acı yok ama his varmış ben kesin sezeryana karar verdim Allah ında izniyle..başka türlü yapamıcam çünkü

canım hiç mi bi yakını yok en azından 1 gecede olsun uyutsunlar kızı, tavsiye versin bi doktor işi çok zor ya Allah yar ve de yardımcısı olsun

Eşi ablası hep yanında ama uyku yok.. yatağa yatıyomuş hiç uyumadan aynen geri kalkıyomuş.. psikiyatriye gidecek tekrar inşallah bi çözüm bulurlar kronik bi durum onun ki benim annem de yıllarca çekti uykusuzluk Allah kimseye vermesin çok zor

Allah korusun..evet canım onda acı yok ama his varmış ben kesin sezeryana karar verdim Allah ında izniyle..başka türlü yapamıcam çünkü

özel bi sebebin yksa eğer merak ettm nedn sezryan?
yani bnde korkuyorum sezryndan kesiyolar snra dikişlerin açılmaması için bi süre hareketlern kısıtlı olacak ve 2.bebek için en az 2 yıl beklemen gerekecek filan

öyle demeyin kızlar herşeyin kendine göre zorlukları vardır Allah onun sabrını veriyor emin olun normal doğumda içinizdeki her şey kendiliğinden boşalıyor ama sezeryan öylemi ne kadar da temizleseler normal akış gibi olmuyor bunlarıda düşünün sen öyle diyorsun ama hadi bebek dediki ben normal gelicem açılman oldu ne olacak tabi bebeğin dediği olacak hayırlısıyla o gün bi gelsin inşallah Allah hepimizin yar vede yardımcısı olsun amiiiiiiin

canım benimde uyuyamadığım zamanlar oldu arkadaşım yattığında kafanı boşalt ve Allah Allah de farkına varmadan uyursun demişti bende çok işe yaradı onu denesin bi amin canım Allah kimseciklere vermesin

aminn.ben karar verdm normal doğuma yani cekilecek acı kutsal ve sadece 1 gün dayanırız dye düşünyorm.Allah yardmcımz olur zten destekcilerimz ailelermz yanımzda maddi manevi.tek avazda doğurmak nasip olur inş ağrıda olsa sancıda olsa neticesi minimini eller ayaklar olacak

amin amin canım haklsıın kesinlikle bn daha ince iki kere ameliyat geçirmiştim ciddi bir sey deildi sukur ama korkularım hat safada bir yurt dışındayım sadece esim ve ben varız tanıdığım yada ailem yok bizbizeyiz esimle.. annemde gelemeyebilir doğuma o ihtimal az da olsa var inan tek basıma altından kalkmam biraz zor olur..doktorda anladı zaten durumu..eger herhangi bir durum olmazsa korkularım ve tek oluşumdan dolayı mecbur sezeryan olacak Rabbim tüm meleklerimizi zamanında dogurmaı nasip etsin insallah

Kızlar göğüs ucunuz çıktı mı benim çok az korkuyorum çevredekiler bebek ememez diyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet yerim ben o elleride ayaklarıda hakkımız da hayırlısı inşallah Rabbim kimseleri darda bırakmaz bizleride bırakmasın inşallah

canım ben esimle yurt dışındayım bizden başka kimsemiz yok burda esimin kendi erkek arkadaş cevresi var bir tek..ailem yada akrabam yok..annem gelmeyi düşünüyor hatta istiyor ama bir ihtimal gelemeyebilir daha once iki kere ameliyat geçirmiştim zaten cok büyük korkum var o yüzden altından tek basıma kalkamam normal doğumun son ayımda tek basıma yapamayabilirim..hem korku hem yalnızlık o yüzden sezeryan olması için konuştum doktorla anladı zaten durumu oda taamam dedi

amin canım tabi hakkımızda hayırlı olanını versin rabbim amin

Kızlar göğüs ucunuz çıktı mı benim çok az korkuyorum çevredekiler bebek ememez diyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cevrendekilern söylediği canını sıkan sözleri hç dert edinme kendine.her syden önce her hamile aynı fiziğe sahip olmaz kminin iç karnı geniş olup göbeği çk çıkmaz.kiminn bariz belli olur hamile olduğu.sebebi hepmzn hormonları farklı çnkü her kezn bulunduğu ortam farklı çevresel faktörlerden etkilenme payı farklı.daha zamanın vardr sıkma canınııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…