Erkek bebeklere önerilmiyor çok.. yandan taşımak için bişey var tuba ünsal da görmüştüm onu kullanıyordu
amin amin canım tek dileğimiz zaten hayırlsıyla kucağımıza almak rabbim sağlıkla almamızı nasip etsindunyanınn en muhteşem duygusuymuş bu birde o gun gözlerimizi actıgımzda kucağımıza koyduklarında ayyy düşünemiyorum ağlarım ki ben zaten Allah kalan günlerimizde yardımcımız olsun..buarada doğumun nasıl olacak annesi normal mi
Benim annem almış ama ben henüz görmedim. Kullanırmıyım bilemiyorum ki. Bazıları bebeğin kanguruda çok rahat ettiğini söylüyor. Arkadaşım bebeği 2 aylıkken kullanmaya başlamış.
Hadi ya ilk defa duydum bak öğrenmiş oldum sağol. Acaba neden önerilmiyo bi bilgin var mı?
Hadi ya ilk defa duydum bak öğrenmiş oldum sağol. Acaba neden önerilmiyo bi bilgin var mı?
İşte uykusuzluktan anlamıyorum bile ne yaptığımı sonra fark ediyorum diyor günlerdir uyumamış doğru düzgün.. kızıyla muhabbetini görsen çok tatlılar.. uykusuzluk çok kötü bişey insanın bütün algılarını kapatıyor
inş aksilik olmazsa normal düşünüyrm.normal epidural anestezi düşünyodm riskleri varmış felç kalmak gbi bi de ağrı yok his var diyolar epiduralde.vaz gectm normal olacak Allahn izniyle.senin?
canım bir haber versen dr şekere ne dedi seni cok merak ettim.....
Ben 22 haftaligim Dr bana hic bakmadı?
canım hiç mi bi yakını yok en azından 1 gecede olsun uyutsunlar kızı, tavsiye versin bi doktor işi çok zor ya Allah yar ve de yardımcısı olsun
Allah korusun..evet canım onda acı yok ama his varmışben kesin sezeryana karar verdim Allah ında izniyle..başka türlü yapamıcam çünkü
Allah korusun..evet canım onda acı yok ama his varmışben kesin sezeryana karar verdim Allah ında izniyle..başka türlü yapamıcam çünkü
sellam sıcklarla aranız nasl...
Eşi ablası hep yanında ama uyku yok.. yatağa yatıyomuş hiç uyumadan aynen geri kalkıyomuş.. psikiyatriye gidecek tekrar inşallah bi çözüm bulurlar kronik bi durum onun ki benim annem de yıllarca çekti uykusuzluk Allah kimseye vermesin çok zor
öyle demeyin kızlar herşeyin kendine göre zorlukları vardır Allah onun sabrını veriyor emin olun normal doğumda içinizdeki her şey kendiliğinden boşalıyor ama sezeryan öylemi ne kadar da temizleseler normal akış gibi olmuyor bunlarıda düşünün sen öyle diyorsun ama hadi bebek dediki ben normal gelicem açılman oldu ne olacak tabi bebeğin dediği olacak hayırlısıyla o gün bi gelsin inşallah Allah hepimizin yar vede yardımcısı olsun amiiiiiiin
öyle demeyin kızlar herşeyin kendine göre zorlukları vardır Allah onun sabrını veriyor emin olun normal doğumda içinizdeki her şey kendiliğinden boşalıyor ama sezeryan öylemi ne kadar da temizleseler normal akış gibi olmuyor bunlarıda düşünün sen öyle diyorsun ama hadi bebek dediki ben normal gelicem açılman oldu ne olacak tabi bebeğin dediği olacak hayırlısıyla o gün bi gelsin inşallah Allah hepimizin yar vede yardımcısı olsun amiiiiiiin
aminn.ben karar verdm normal doğuma yani cekilecek acı kutsal ve sadece 1 gün dayanırız dye düşünyorm.Allah yardmcımz olur zten destekcilerimz ailelermz yanımzda maddi manevi.tek avazda doğurmak nasip olur inş ağrıda olsa sancıda olsa neticesi minimini eller ayaklar olacak
özel bi sebebin yksa eğer merak ettm nedn sezryan?
yani bnde korkuyorum sezryndankesiyolar snra dikişlerin açılmaması için bi süre hareketlern kısıtlı olacak ve 2.bebek için en az 2 yıl beklemen gerekecek filan
amin amin canım haklsıın kesinlikle bn daha ince iki kere ameliyat geçirmiştim ciddi bir sey deildi sukur ama korkularım hat safada bir yurt dışındayım sadece esim ve ben varız tanıdığım yada ailem yok bizbizeyiz esimle.. annemde gelemeyebilir doğuma o ihtimal az da olsa var inan tek basıma altından kalkmam biraz zor olur..doktorda anladı zaten durumu..eger herhangi bir durum olmazsa korkularım ve tek oluşumdan dolayı mecbur sezeryan olacakRabbim tüm meleklerimizi zamanında dogurmaı nasip etsin insallah
Kızlar göğüs ucunuz çıktı mı benim çok az korkuyorum çevredekiler bebek ememez diyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?