2014 Kasım Anneleri

aaa çok çokk çok pardon prensmis bi an prenses gördüm ama olsun prensimizi de bağrımıza basarız biz bu oğlanları kimle evlendircez anacım çoğunluk erkek...
Artık buradaki prenses annelerinden isteyeceğiz kızlarını başka çare yok:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim yurtdisi derken hangi ulke kolay kolay sezeryan yapmiyolar bende sezeryan istiyorum ama eger korkuyosan bie psikologdan rapor filan isteniymus ben daha sormadim hastahaneye ama bildigim tek bisi var istege bagli yapmiolar mecbur kalmadikca

Kızlar radyo bebek programını indirdim anne karnı olan bölümdeki parçaları dinliyorum ve bebeğim tepki veriyor inanılmaz

Herkese Günaydın
Size bir sorum olacak kızlar:
Malum bebek geliyor. Doğduktan sonra günde 10 defa üstünü değiştirmek zorunda kalacağımız zamanlar olacak. Özellikle ek gıdaya geçtikten sonra. Biz de eşimle kurutmalı çamaşır makinesi almaya karar verdik. Malum bebislerimiz kış bebeği ve çamaşırları içeride kurutmak bebek için sağlıklı değil.
Kullandığınız ya da çevrenizdekilerden gördüğünüz iyi yıkayan ve iyi kurutan bir makine var mı?
Markası güvenilir olsun, yıkama ve kurutma 5 saat gibi komik sürelerde olmasın, mümkün mertebe kısa sürede işini bitirsin, fazla deterjan kullanmayıp deterjanı çamaşıra göre ayarlasın, bir de pek çok makinenin sorunu olan kurutmadan sonra çamaşırları kokutmasın iistiyorum.
Böyle süpersonik bi makine var mıdır acaba?
KK forumlarında kurulmalı çamaşır makinesi topiclerine baktım ama aklıma yatan bir marka/model olmadı.
İmdat:26:

Günaydın güzel anneler prens ve prensesleriyle sabah şerifleriniz hayırlı olsun iyisinizdir inşallah bayram temizliğinde sabah mesayisi başlamıştır haydi işe marş marş

kasımın enn güzel annelerine günaydınn🐣❤️

Gunaydn kizlar bayram donusune kadar yazamcam yaylaya gidcez yarn sabh bugnde calsyrm kizlar seker icin diyetsisyene gitmedim persembeye gidcm insllh ama diyet listeleri indirdim uygulamaya basldm umarm uyarim

Günaydin kizlar, mutlu hafta sonlari.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim yurtdisi derken hangi ulke kolay kolay sezeryan yapmiyolar bende sezeryan istiyorum ama eger korkuyosan bie psikologdan rapor filan isteniymus ben daha sormadim hastahaneye ama bildigim tek bisi var istege bagli yapmiolar mecbur kalmadikca
Suanda almanydym ama tasnnma durumumz var yalniz hic öyle bir durum söz konusu deil canim sen nasil istersen o sekilde tamam diyolar..bnm şuanki doktorum cok olumlu..asla rapora falan gerek yok canm senden rapor mu istediler:/ esime dedigi tek sey anne nasil isterse bizler ona göre hareket etmek zorundayiz onu zorlamamaliyiz

Günaydın hanımlar, glikozlu suyumu içtim bekliyorum hastanede. Bana 100'luk yapıldı o yüzden 1'er saat arayla 2 Kez kan alacaklar. Şekerli suyu içerken fazla zorlanmadım açıkçası sadece aç karnına beklemek zor :)

Kızlar günaydın 😊size bir şey danışmak istiyorum,şimdi dün şeker yüklemem yüksek diye düzenli olarak şekerimi ölçmeye başladım dün. Açlık 88 tokluk 108 çıktı bugün sabah açlık yine 88 tokluğu henüz ölçmedim.ama diyete bile bugün başlıcam bu 50mg ilk yükleme hatalı olabilir mi acaba?birde dün gitmeden baya ağladım sinirim bozulduğu için o testi etkiler mi sizce?

Günaydın.inşallah güzel çıkar sonuçun😊

Herkes bayram temizliginde galiba,kimsecikler yok.. Allah izin verirse bende akşam yapıcam temizligimi.. :) 5 ten sonraa.. Cam ,kapı ,yerler baya yorulacam ama galiba

canım bende hıc suphelenmıodum sekerden acıkcası ara ara bakılıodu aclık sekerıme hep normaldı dun 50lık yukleme 140 cıktı bakalm dr ne dıcek ama zaten tatlı falan sevmem yemem nasıl ıccem onu ben zatn kusuorm kesın kusucam onuda dıe stres olduydum bende acaba dıorum etkılıomu sımdı ne yapılcak bılmıorm dr uma ogleden sonre gdıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…