Artık buradaki prenses annelerinden isteyeceğiz kızlarını başka çare yok:)))aaa çok çokk çok pardon prensmis bi an prenses gördüm ama olsun prensimizi de bağrımıza basarızbiz bu oğlanları kimle evlendircez anacım çoğunluk erkek...
Simdiden oglanin kimle evlenecegini düşünüyor ya hahaaa:))) bulur heralde birini
Tamam o zaman bu sene erkek çokmuş nerden kız bulacağız diye düşünüyorduk eşimle şimdiden beşik kertmesi olsunlar:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ben esimle yurt dışındayım bizden başka kimsemiz yok burda esimin kendi erkek arkadaş cevresi var bir tek..ailem yada akrabam yok..annem gelmeyi düşünüyor hatta istiyor ama bir ihtimal gelemeyebilir daha once iki kere ameliyat geçirmiştim zaten cok büyük korkum varo yüzden altından tek basıma kalkamam normal doğumun son ayımda tek basıma yapamayabilirim..hem korku hem yalnızlık o yüzden sezeryan olması için konuştum doktorla anladı zaten durumu oda taamam dedi
Hahahahaha
Benim kızımın beşik kertmesi var ama, malesef size veremeyiz.
Geç kaldınız.
Ayni zamana denk geliyoruz canim.seninle hayirlisiyla kucagimizaa aliriz insallah:)
Suanda almanydym ama tasnnma durumumz var yalniz hic öyle bir durum söz konusu deil canim sen nasil istersen o sekilde tamam diyolar..bnm şuanki doktorum cok olumlu..asla rapora falan gerek yok canm senden rapor mu istediler:/ esime dedigi tek sey anne nasil isterse bizler ona göre hareket etmek zorundayiz onu zorlamamaliyizcanim yurtdisi derken hangi ulke kolay kolay sezeryan yapmiyolar bende sezeryan istiyorum ama eger korkuyosan bie psikologdan rapor filan isteniymus ben daha sormadim hastahaneye ama bildigim tek bisi var istege bagli yapmiolar mecbur kalmadikca
Günaydın hanımlar, glikozlu suyumu içtim bekliyorum hastanede. Bana 100'luk yapıldı o yüzden 1'er saat arayla 2 Kez kan alacaklar. Şekerli suyu içerken fazla zorlanmadım açıkçası sadece aç karnına beklemek zor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar günaydın 😊size bir şey danışmak istiyorum,şimdi dün şeker yüklemem yüksek diye düzenli olarak şekerimi ölçmeye başladım dün. Açlık 88 tokluk 108 çıktı bugün sabah açlık yine 88 tokluğu henüz ölçmedim.ama diyete bile bugün başlıcam bu 50mg ilk yükleme hatalı olabilir mi acaba?birde dün gitmeden baya ağladım sinirim bozulduğu için o testi etkiler mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?