2014 Kasım Anneleri

woowww hepsini çok beğendimmm..tam prenses hazırlığııı..
bizde bu kadar maddiyat yok şekerimmm

Canım çok da abartılacak bi maliyeti yok her bütçeye göre fiyatları var bu aksesuarların netten Yada bulunduğun şehirden bakarsan sana çeşit fiyatlarını sunacaklardır zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldin canımmm...
baya zor zamanlar atlatmışsın canım ama sonu güzel olmuş..
kaçıncı haftaya kadar yanıldı doktorun en son ne zaman kız oldu

19. haftada kız oluğunu söyledi ama ben ondan önce baya bir gitmemiştim. erkek dediklerinde de %100 değil demişti ama biz erkeğe odaklanmıştık bile tam sürpriz oldu bize :)

Ya şu özel hastanelere kıl oluyorum artık Devlet hastaneleri gibi 5 dk ya bir randevu veriyorlar ilgi yok alaka yok paranla rezil oluyorsun. Neyse sıkma canını aslında böylelerine çemkirmek lazım da yapamıyoruz keşke yapabilsek hakkımızı tam olarak alabilsek

kızlar hazırlıklarınız çok ilgimi çekti :)

sabunları nereye yaptırdınız acaba? ben 1-2 yerle görüştüm ama fiyatlar bana biraz yüksek geldi, sizin önerebileceğiniz bir yer var mıdır?

Deli oldum su anlattığına ilk defa gittiğin bir doktorsa bir daha gitme,sürekli gittiğin doktorsa böyle yapmasından hoslanmadığını söyle derim ya biz bunlara dünya para yatırıyoruz hak etsinler benim ilk gittiğim doktorda elinde kupa bir karıs surat çay içerek tavırlı tavırlı bakmıstı usg ye (sanırım sohbetni yada rahatını bölmüstük) bir sonraki randevu için tarih verirken yüzüne söyledim memnun kalmadığımı bir daha da gitmedim.Yoğunum ne demek ya isi sensin o yoğunlukta paranı almayı biliyor ama o zaman yoğun değil

ya canim bi de ailemin yanindayim dedim ki burda daha iyidir ozel hastaneler ama inan erzurumda en az 10 dk en azindan gorebiliyordum bebegimi sadece renklide hic gormemistim arkadaslar ne tatli yuzlerini hep paylastilsr o kadar heveslendim ki yavrumun bi resmi olacak elimde diye inan sinirden oturup aglicaktim

canim ailemin yanina gelmistim ya bi de onceden arayip sormustum 4d ultrasonla bakiyomus zaten hep bugun sansima gec geldi hop hop giren 3 dk da cikiyo hayatimda boyle musyene olmamistim inan ki misafirim dedim bi de demez olaydim ondan da ugrasmak istemedi sanirim ne var orda bi 4 d yi acacakti alti ustu bi resim vercekti benim icin ne kadar onemliydi ya

İlk kez gidince de birşey diyememişsindir Ben de üzüldüm senin adına ama dur daha tekrar görebilirsin sonraki randevularında Erzurum da yok mu renkli USG döndüğünde orada baktırsan ?

Hiç çemkirip canını sıkmaya gerek yok suçsuzken suçlu duruma düseriz.Benim esimde doktor öğle yemeğinde hastası gelse lokmasını bırakır gider ilgilenir bu biraz insanlıktan nasibini almayla alakalı belki...En güzeli 184 ü arayıp söylemek inanın kök söktürüyorlar hastaneye ceza doktordan puan kırma neler neler.... canınızı sıktılar mı hiççç muhattap olmayın arayın 184 ü icabına bakarlar:)

Haklısın canım aklımızda bulunsun 184 ü bilmiyordum ben iyi oldu buuu kök söktürecez artık desenize :)) Bu arada eşiniz ve eşiniz gibi olanları doktorları da ayrıca kutlamak lazım. Hasta sağlığı ve istekleri herşeyden önce gelmeli.

Üzülme canım kısmet diyelim artık olmadı baska bir yere baktırırsın bebisin sağlıklı olsun da...

kızlar hazırlıklarınız çok ilgimi çekti :)

sabunları nereye yaptırdınız acaba? ben 1-2 yerle görüştüm ama fiyatlar bana biraz yüksek geldi, sizin önerebileceğiniz bir yer var mıdır?

Canım internette melek kanatlı bebek sabunu yazınca pek çok çeşit çıkıyor, ama biz eşimle bunun özellikle kutu içinde oluşunu, ve de bebeğin renginin ten rengine yakın olmasını çok beğendik. Diğer fiyatları bilemiyorum tabi ki ama bunun tanesi 5.50 TL, ben bu sabunu sadece hastane ziyaretine gelenlere vereceğim için çok fazla sipariş etmedim. Lohusa mevlüdünde daha farklı birşeyler düşünüyorum çünkü.

Kızlar özel hastenelerde sancıyı kendi odamızda mı yoksa başka sancı odası denilen başka hamilelerin de olduğu yerde mı olacağız .. Ben hep kendi odamızda olacağız diye düşünüyordum ama sancı odaları da oluyormuş sormadım da hiç gittiğim hastaneye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlk kez gidince de birşey diyememişsindir Ben de üzüldüm senin adına ama dur daha tekrar görebilirsin sonraki randevularında Erzurum da yok mu renkli USG döndüğünde orada baktırsan ?
ya orda iki tane ozel hastane var biri zaten iyi degil digerine gidiyorum orda da renkli yok nasil tuhafliksa o yuzden de cok heveslendim burda gorecem diye elinin altindaki usg yi acmadi adam ya resmen
Üzülme canım kısmet diyelim artık olmadı baska bir yere baktırırsın bebisin sağlıklı olsun da...
insallah canim bebegimin de bi kilosunu soyledi bi de basta demisti boyunu kilosunu soylerim yogunum dedi saka gibi geldi bana ya boyunu soylemedi bile sonra safff

perim üzüldüm adına seni kendi doktorun radyoloji ya da perinatolojiye göndermemişmiydi detaylı usg için, o zaman bakmadılar mı 4d olarak. Bence hastanelerde hasta hakları birimi oluyor, gidip oraya o doktoru şikayet et, böyle bir özel hastane olamaz. 3-4 dk da sen ne zaman yattın da ne zaman baktı da ne gördü ne anladı da sana söyledi, aklım almıyor. Böyle bir gebelik takibi olamaz
o siyah beyaz tuhaf resimde femur uzunluğu vardır büyük ihtimalle, tabi ölçebildiyse. Fl diye bir değer var mı?

Tesekkur ederiz :)

canim benim erzurumdaki doktorum zaten belli bi haftadan sonra kendi hic bakmiyo radyoloji uzmani bakiyo kagit resim veriyo ben doktora gosteriyorum oyle yani.. detayliyi da siyah beyaz baktilar... renkli yok sanirim oraya giden baska arkadasim demisti... o yuzden burda dedim kesin bakip verirler herhalde bi resimcik ama olmadi.. kiz hicbisiyin olcusu yok o resimde guya yuzunun resminivermis aceleden nasil cikti aldiysa hicbisibelli degil hicbibilgi yok... uzunlugunu zaten soylemedi bi tek 820 gram yaklasikdedi o kadar yeminle yatmamla kalkmam bir oldu ben de sok oldum

Birgen beni de ekledin mi listeye :) Eklenmek için ne yapmalıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…