- 12 Kasım 2013
- 703
- 784
- 128
- 35
woowww hepsini çok beğendimmm..tam prenses hazırlığııı..
bizde bu kadar maddiyat yok şekerimmm
hoşgeldin canımmm...
baya zor zamanlar atlatmışsın canım ama sonu güzel olmuş..
kaçıncı haftaya kadar yanıldı doktorun en son ne zaman kız oldu
binbir hevesle gittigim doktordan kocaman bi hayal kirikligi ile dondum... moralim cok bozuk o kadar heveslenmistim ki bebegimi ilk kez renklide gorecegim diye.. gittim doktor zaten 11 de geldi ozel hastane bi de.. neyse dedik.. dediler ki 4 d si var onla bakiyo dedim bekledigime degecek demekki... iceri girmemle cikmam hic abartmiyorum 3-4 dk.. aceleden hicbisiye bakmadi renkli baksaniz dedim uzun suruyo cok yogun su an dedi 30 snye bakmadi bile bitek 820 gram yaklasik dedi o kadar.. siyah beyaz tuhaf da bi resim verdi gonderdi deli oldum
Ben cok begendim cni hepsini cercevekerde super cok degisik bende dagitmak ici kucuk bbeebk arabasialdim icine keseyle lavanata koyucam birde sabun yaptiriyorum utsu de ismi yazilcak yakin cevremede sabunlardan vericem kese icinde insallah hunlari dagiticagimizgunlergelsinn artikdr geri sayim basladi diyo :) o oyle diyince daha cok heyecanlaniyorum bizimde ates olcer ve benim pijama gecelik takimi kaldi eksik olarak havaalr okadar sicakki azcik serinlesin cikip onlarida alicam insallah
Kızlar merhaba, bebek eşyaları büyük oranda tamamlanınca , ben de artık hediyelikler ve hastane odası ikramlıkları ile ilgilenmeye başladım. Şimdi hastane süsleme için bir yerle anlaşacağım, anlaşacağım yerle de görüştüm zaten. Ancak ben bir kaç ikramlık ve hastane ziyaretine gelenler için ufak hediyelikler yapmak istiyorum.
Şimdi...
Eki Görüntüle 1204777 Bu ufak süslenmiş bebek arabasının içinde melek kanatlı sabunlar konacak. Onların resmi de bu
bebek sabunları "Nil ve Cüneyt'in Pamuğu" yazacak
Eki Görüntüle 1204778
Eki Görüntüle 1204779 Bu tavşan sepetin içinde de hoşgeldin bebek lopipopları olacak Eki Görüntüle 1204780
Lokum gibi bir kızımız olacağı için misafirlerimize bu şekilde bir 3 katlı servis tabağında gül lokumu ikram etmek istiyorum
Eki Görüntüle 1204794
Lohusa şerbeti setimi de beğendim tatil dönüşü siparişini vereceğim
Eki Görüntüle 1204795
Ve son olarak bebek çikolatalarımız
Eki Görüntüle 1204797
binbir hevesle gittigim doktordan kocaman bi hayal kirikligi ile dondum... moralim cok bozuk o kadar heveslenmistim ki bebegimi ilk kez renklide gorecegim diye.. gittim doktor zaten 11 de geldi ozel hastane bi de.. neyse dedik.. dediler ki 4 d si var onla bakiyo dedim bekledigime degecek demekki... iceri girmemle cikmam hic abartmiyorum 3-4 dk.. aceleden hicbisiye bakmadi renkli baksaniz dedim uzun suruyo cok yogun su an dedi 30 snye bakmadi bile bitek 820 gram yaklasik dedi o kadar.. siyah beyaz tuhaf da bi resim verdi gonderdi deli oldum
Ya şu özel hastanelere kıl oluyorum artıkDevlet hastaneleri gibi 5 dk ya bir randevu veriyorlar ilgi yok alaka yok paranla rezil oluyorsun. Neyse sıkma canını aslında böylelerine çemkirmek lazım da yapamıyoruz keşke yapabilsek hakkımızı tam olarak alabilsek
Deli oldum su anlattığına ilk defa gittiğin bir doktorsa bir daha gitme,sürekli gittiğin doktorsa böyle yapmasından hoslanmadığını söyle derim ya biz bunlara dünya para yatırıyoruz hak etsinlerbenim ilk gittiğim doktorda elinde kupa bir karıs surat çay içerek tavırlı tavırlı bakmıstı usg ye (sanırım sohbetni yada rahatını bölmüstük) bir sonraki randevu için tarih verirken yüzüne söyledim memnun kalmadığımı bir daha da gitmedim.Yoğunum ne demek ya isi sensin o yoğunlukta paranı almayı biliyor ama o zaman yoğun değil
ya canim bi de ailemin yanindayim dedim ki burda daha iyidir ozel hastaneler ama inan erzurumda en az 10 dk en azindan gorebiliyordum bebegimi sadece renklide hic gormemistim arkadaslar ne tatli yuzlerini hep paylastilsr o kadar heveslendim ki yavrumun bi resmi olacak elimde diye inan sinirden oturup aglicaktim
Ya şu özel hastanelere kıl oluyorum artıkDevlet hastaneleri gibi 5 dk ya bir randevu veriyorlar ilgi yok alaka yok paranla rezil oluyorsun. Neyse sıkma canını aslında böylelerine çemkirmek lazım da yapamıyoruz keşke yapabilsek hakkımızı tam olarak alabilsek
Hiç çemkirip canını sıkmaya gerek yok suçsuzken suçlu duruma düseriz.Benim esimde doktor öğle yemeğinde hastası gelse lokmasını bırakır gider ilgilenir bu biraz insanlıktan nasibini almayla alakalı belki...En güzeli 184 ü arayıp söylemek inanın kök söktürüyorlar hastaneye ceza doktordan puan kırma neler neler.... canınızı sıktılar mı hiççç muhattap olmayın arayın 184 ü icabına bakarlar:)
canim ailemin yanina gelmistim ya bi de onceden arayip sormustum 4d ultrasonla bakiyomus zaten hep bugun sansima gec geldi hop hop giren 3 dk da cikiyo hayatimda boyle musyene olmamistim inan ki misafirim dedim bi de demez olaydim ondan da ugrasmak istemedi sanirim ne var orda bi 4 d yi acacakti alti ustu bi resim vercekti benim icin ne kadar onemliydi ya
kızlar hazırlıklarınız çok ilgimi çekti :)
sabunları nereye yaptırdınız acaba? ben 1-2 yerle görüştüm ama fiyatlar bana biraz yüksek geldi, sizin önerebileceğiniz bir yer var mıdır?
ya orda iki tane ozel hastane var biri zaten iyi degil digerine gidiyorum orda da renkli yok nasil tuhafliksa o yuzden de cok heveslendim burda gorecem diye elinin altindaki usg yi acmadi adam ya resmenİlk kez gidince de birşey diyememişsindirBen de üzüldüm senin adına ama dur daha tekrar görebilirsin sonraki randevularında Erzurum da yok mu renkli USG döndüğünde orada baktırsan ?
insallah canim bebegimin de bi kilosunu soyledi bi de basta demisti boyunu kilosunu soylerim yogunum dedi saka gibi geldi bana ya boyunu soylemedi bile sonra safffÜzülme canım kısmet diyelim artık olmadı baska bir yere baktırırsın bebisin sağlıklı olsun da...
perim üzüldüm adınabinbir hevesle gittigim doktordan kocaman bi hayal kirikligi ile dondum... moralim cok bozuk o kadar heveslenmistim ki bebegimi ilk kez renklide gorecegim diye.. gittim doktor zaten 11 de geldi ozel hastane bi de.. neyse dedik.. dediler ki 4 d si var onla bakiyo dedim bekledigime degecek demekki... iceri girmemle cikmam hic abartmiyorum 3-4 dk.. aceleden hicbisiye bakmadi renkli baksaniz dedim uzun suruyo cok yogun su an dedi 30 snye bakmadi bile bitek 820 gram yaklasik dedi o kadar.. siyah beyaz tuhaf da bi resim verdi gonderdi deli oldum
Merhaba kızlar herkese
yıllık iznimi evde yatarak bitirdim ve çalışmaya başladık sürekli okudum ama telefondan yazamadım doğru düzgün geçmiş bayramınız kutlu olsun tekrar
Herkesin hazırlığı tüm hızıyla devam ediyor artık çoğumuz ikili rakamlara düştükheyecan dorukta çok güzel paylaşımlarınız oldu Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş. hepimize
Listeye eklenmeyi bekleyen arkadaşlar eklendiniz
canim ailemin yanina gelmistim ya bi de onceden arayip sormustum 4d ultrasonla bakiyomus zaten hep bugun sansima gec geldi hop hop giren 3 dk da cikiyo hayatimda boyle musyene olmamistim inan ki misafirim dedim bi de demez olaydim ondan da ugrasmak istemedi sanirim ne var orda bi 4 d yi acacakti alti ustu bi resim vercekti benim icin ne kadar onemliydi ya[/QU
Canım bence sen bir daha git aynı doktora 10 gün içinde gidince ücret almıyorlar nasılsa. Söylersin geçen gün sırf 4D için gelmiştim çok yoğundunuz ilgilenemediniz o yüzden tekrar geldim de. Misafirim geldiğim yerde yok de merak ediyorum de hemen şimdi tekrar ara randevunu al ve git bence.
canim ailemin yanina gelmistim ya bi de onceden arayip sormustum 4d ultrasonla bakiyomus zaten hep bugun sansima gec geldi hop hop giren 3 dk da cikiyo hayatimda boyle musyene olmamistim inan ki misafirim dedim bi de demez olaydim ondan da ugrasmak istemedi sanirim ne var orda bi 4 d yi acacakti alti ustu bi resim vercekti benim icin ne kadar onemliydi ya[/QU
Canım bence sen bir daha git aynı doktora 10 gün içinde gidince ücret almıyorlar nasılsa. Söylersin geçen gün sırf 4D için gelmiştim çok yoğundunuz ilgilenemediniz o yüzden tekrar geldim de. Misafirim geldiğim yerde yok de merak ediyorum de hemen şimdi tekrar ara randevunu al ve git bence.
aklima o da gelmedi degil canim geldi de o kadar sinir oldum ki giderim ters bisi der degisik dusunur anlamiyorlar ki ilk hevesim goresim var bi resmi elimde olsa nolcak sanki
perim üzüldüm adınaseni kendi doktorun radyoloji ya da perinatolojiye göndermemişmiydi detaylı usg için, o zaman bakmadılar mı 4d olarak. Bence hastanelerde hasta hakları birimi oluyor, gidip oraya o doktoru şikayet et, böyle bir özel hastane olamaz. 3-4 dk da sen ne zaman yattın da ne zaman baktı da ne gördü ne anladı da sana söyledi, aklım almıyor. Böyle bir gebelik takibi olamaz
o siyah beyaz tuhaf resimde femur uzunluğu vardır büyük ihtimalle, tabi ölçebildiyse. Fl diye bir değer var mı?
Merhaba kızlar herkese
yıllık iznimi evde yatarak bitirdim ve çalışmaya başladık sürekli okudum ama telefondan yazamadım doğru düzgün geçmiş bayramınız kutlu olsun tekrar
Herkesin hazırlığı tüm hızıyla devam ediyor artık çoğumuz ikili rakamlara düştükheyecan dorukta çok güzel paylaşımlarınız oldu Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş. hepimize
Listeye eklenmeyi bekleyen arkadaşlar eklendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?