inanmıyorum ya, kesin şikayet et perim. boyunu zaten eğer fl yi ölçmediyse söyleyemez ki, 3 dk da anca kilosunu görmüştür zaten, aldıkları parayı rahatça yiyebiliyorlar mı acaba böyle doktorlarcanim benim erzurumdaki doktorum zaten belli bi haftadan sonra kendi hic bakmiyo radyoloji uzmani bakiyo kagit resim veriyo ben doktora gosteriyorum oyle yani.. detayliyi da siyah beyaz baktilar... renkli yok sanirim oraya giden baska arkadasim demisti... o yuzden burda dedim kesin bakip verirler herhalde bi resimcik ama olmadi.. kiz hicbisiyin olcusu yok o resimde guya yuzunun resminivermis aceleden nasil cikti aldiysa hicbisibelli degil hicbibilgi yok... uzunlugunu zaten soylemedi bi tek 820 gram yaklasikdedi o kadar yeminle yatmamla kalkmam bir oldu ben de sok oldum
aklima o da gelmedi degil canim geldi de o kadar sinir oldum ki giderim ters bisi der degisik dusunur anlamiyorlar ki ilk hevesim goresim var bi resmi elimde olsa nolcak sanki
Aman ne derse desin sen arayıp kontrole gelicem fakat 4 d görüntü istiyorum de mutlaka de bunda bişey yok ki en doğal hakkın paranı verdin bişey derse de başhekimle görüşecem dersin bu cihaz elinizde varsa bakmak zorundasınız falan dersin olmadı 184 ü ararsın bence vakit kaybetmeden ara bir de tatile falan gider belli olmaz.
binbir hevesle gittigim doktordan kocaman bi hayal kirikligi ile dondum... moralim cok bozuk o kadar heveslenmistim ki bebegimi ilk kez renklide gorecegim diye.. gittim doktor zaten 11 de geldi ozel hastane bi de.. neyse dedik.. dediler ki 4 d si var onla bakiyo dedim bekledigime degecek demekki... iceri girmemle cikmam hic abartmiyorum 3-4 dk.. aceleden hicbisiye bakmadi renkli baksaniz dedim uzun suruyo cok yogun su an dedi 30 snye bakmadi bile bitek 820 gram yaklasik dedi o kadar.. siyah beyaz tuhaf da bi resim verdi gonderdi deli oldum
canim ailemin yanina gelmistim ya bi de onceden arayip sormustum 4d ultrasonla bakiyomus zaten hep bugun sansima gec geldi hop hop giren 3 dk da cikiyo hayatimda boyle musyene olmamistim inan ki misafirim dedim bi de demez olaydim ondan da ugrasmak istemedi sanirim ne var orda bi 4 d yi acacakti alti ustu bi resim vercekti benim icin ne kadar onemliydi ya[/QU
Canım bence sen bir daha git aynı doktora 10 gün içinde gidince ücret almıyorlar nasılsa. Söylersin geçen gün sırf 4D için gelmiştim çok yoğundunuz ilgilenemediniz o yüzden tekrar geldim de. Misafirim geldiğim yerde yok de merak ediyorum de hemen şimdi tekrar ara randevunu al ve git bence.
Bence de çok mantıklı. Hatta sabahın körü ilk randevuyu al. Suyu çıkmış olmasın çalışmaktan
aklima o da gelmedi degil canim geldi de o kadar sinir oldum ki giderim ters bisi der degisik dusunur anlamiyorlar ki ilk hevesim goresim var bi resmi elimde olsa nolcak sanki
Musmusa katılıyorum canım 10 gün içinde bir hakkın daha var mutlaka kullan durumu da açıkla ha baktın olmuyor sikayet edersin.ama önce hakkını kullan öncekinde belki ciddi bir durum vardır ne bileyim riskli bir doğum falan o sırada muayeneye fazla zaman ayıramamıs olma ihtimalini düsünelim en kötüsü bir sans daha verelim doktoruna.fazla zaman geçirmeden halledersin.ekle tontisini buraya da bizde görelim:)
kızlar hazırlıklarınız çok ilgimi çekti :)
sabunları nereye yaptırdınız acaba? ben 1-2 yerle görüştüm ama fiyatlar bana biraz yüksek geldi, sizin önerebileceğiniz bir yer var mıdır?
canim ailemin yanina gelmistim ya bi de onceden arayip sormustum 4d ultrasonla bakiyomus zaten hep bugun sansima gec geldi hop hop giren 3 dk da cikiyo hayatimda boyle musyene olmamistim inan ki misafirim dedim bi de demez olaydim ondan da ugrasmak istemedi sanirim ne var orda bi 4 d yi acacakti alti ustu bi resim vercekti benim icin ne kadar onemliydi ya
Kızlar size bir sorum olacaktı;
Doktor 24-28. hafta arası bir sürü test istedi benden. Yok idrar kültürü yok kan tahlili bide bişeyler daha yazmış.. Onların sonuçları ile gel bana bir dahaki gelişinde dedi. Kendisi özel hastanede çalışıyor. Ben orada yaptırıp birsürü para vermeyeyim diyorum. Bir haftığına Türkiye'ye geleceğim ve bu süreç içerisinde gidip aile hekimliğinde bu testleri yaptırıp sonuçları kendi doktoruma götürmek istiyorum.
İnternette okuduğum kadarı ile bu testleri yaptırabilmem için aile hekimimden randevu almam lazım. Sisteme girdim, sistem randevu falan vermiyor. Siz nasıl gidiyorsunuz aile hekiminize??
Birgen beni de ekledin mi listeye :) Eklenmek için ne yapmalıyım:)
Benim esim de aile hekimi ama randevulu bakmıyor hastalarına sistem randevu vermiyorsa büyük ihtimalle senin hekiminde randevusuz hasta kabul ediyordur canım bir sorayım esime yine de belki belirli saatlerde randevu alınıyordur.
Hafta sonu alcam insallah söylediğine de bakarım canım tesekkürler
Sisteme girince doktorumun ismini görebiliyorum ama randevu kısmında o hastanenin adını girdiğim zaman hiç bir isim çıkmıyor:44:
Ne zaman kullalanmak gerekiyo göğüs ucu kremini ?
telefondan da alınıyor sanırım canım 182 den esim gelsin sorar yazarım
Aile hekimligine biz randevusuz gidiyoruz.. belkide ilçe diye böyledir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba anneler size bir hafta boyunca başımdan geçen olayları anlatıcam. biraz de desteğinize ihtiyacım var. 26 haftalık hamileyim hamileliğimi öğrenmeden 15 gün önce damağımda bir yara çıktı o gün bugün geçmedi ama hiçbir zararı da olmadı bir acıma kanama şişme aksine herşeyi yiyebiliyordum. bunun bana bi zararı yok diye biraz da gebeliğimin de etkisiyle doktora gitmedim antibiyotik kullanmak istemediğimden. 2 ay önce bi vesveseye düştüm netten bunu araştırmaya başladım. türlü türlü şeyler yazıyodu tümör kanser aman allahım beynim yerinden uçup gitti sanki ağız ve diş sağlığı merkezlerine yöneldik hep bize 20 lik dişlerle alakalı olduğunu söylemişlerdi. içim rahatladı. eşim bir de çapa ya gidelim dedi bir kaç defa randevu aldık gittik ilk önce genel cerraha gittik ukala bi şekilde ağzıma bile bakmadan bir yandan telefonla konuşarak kbb ye gidin dedi kbb ye gittik cildiyeye gidin dedi cildiyeye gittik 3 ay doluyuz gidin başka yere dedi. türlü denemelerden sonra geçen hafta perşembeye randevu aldık ağız ve çene sağlığına ağzımı açıp baktıklarında benden korkmadıkları kaldı eşimi kenara çekip konuşmalar tipik türk filmlerindeki gibi. bizi aldılar kbbye götürdüler onlar da hemen kötü bişeyden şüphelendiler başta netten araştırdığım gibi adını anasım gelmiyor. emar ve biyopsi istediler. bunun için doğum doktorlarıyla görüştürdüler bana kettun allah korkusu olmayan o doktor yarın ölecekmişim gibi muamele yaptı yüzüme karşı soğukkanlı bi şekilde unut o bebeği sen daha önemlisin bebek ne ki 100 bin tane çocuğunuz olur sizin dediler hastane başıma yıkıldı feryat edercesine ağlıyorum bide bana utanmadan ağlaman bitince devam edeyim konuşmama diyor öylece yüzüme bakıyor. hiçbir şey yaptırmadan uzaklaşmak istedim hastaneden eşim yanımda en büyük destekcim tabiki. ne yiyorum ne içiyorum bu bir haftada dua üzerine dua ediyorum neyse bugün aracı bi cerrah doktor tanıdığımız sayesinde çalıştığı özel bi hastaneye gidip orayla da görüştük bana ilaçsız emar yapılabileceğini söylediler bunun kesinlikle bebeğime zararı olmadığını sadece ses dalgası yayan bi cihaz olduğunu iyice anlattılar zararı olsa ilk önce hastanemiz buna karşı çıkar dediler. bugün emarımı çektirdim. Allahım şahid tek düşündüğüm hep bebeğim di kendimi ikinci plana attım bizi birbirimizden ayırma diye emardayken dua üzerine dualar ettim. içim içimi yedi sonuçlarımız çıkana kadar 2 gün sonra dendi ama hızlandırdık 2 saate aldık sonuçlarımızı asistan gelip sonucu eşime verip doktor bey bekliyo dediğinde ayağa kalkışımla yıkılışım bir oldu ayaklarım tutmaz oldu heyecan ve stresten eşim girmeden açtı sonucu okudu ben doktorlardan izlediğim kadarıyla sende bişey yok dedi bana rahatlatmak için. içeriye girdik doktorum kötü bişey yok sadece ödem apse yapmış kesin tanı için pazartesi biyopsi dedi neden orda kaldığını ve ne şekilde tedavi edilebilir diye öğrenmek için pzt tekrar çağırdı. bu süre içinde yaşadıklarımı bir ben bilirim birde Allah. pazartesi biyopsim yapılacak dua edin kızlar nolur oda temiz çıksın. biraz morale ihtiyacım var içimi rahatlatacak bişeyler söyleyin böyle benzer bişeyler yaşamış olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşsın duygularını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?