2014 Kasım Anneleri

çok teşekkür ederim canım bugün doktorum sayesinde biraz gülebildim kötü bişey olmadığını söylediğinde en azından kötü bi sonuç çıkmıycak dediğinde sevinçten ağladım. herşey bir yana da evladımı kucağıma alamazsam onun büyüdüğünü göremezsem diye çok korktum. çok şükür ki kötü bişey olmadığı %80-90 kanıtlandı vesveseye düşmek istemiyorum tekrardan biyopsi sonucum da iyi çıkacak inşallah. deden için de geçmiş olsun bana biraz kuvvet verdi benzer olay olması

Nefesimi tutarak okudum canım çokk çokkk geçmis olsun...İnsallah kötü birsey çıkmayacak biyopsiden de.insanların acımasızlığına ve bencilliğine söyleyecek söz bulamıyorum ama sen sadece bebeğine odaklan insallah sağ salim kucağına alacağın günleri düsün canım birde ağzının içine yayılmamıs yara sanırım bu nedense umutlandırdı beni sonucun olumlu çıkması yönünde.

inşallah canım inşallah. evet hiç bir şekilde yayılma olmadı benimle bütünleşmiş birşey gibi gördüm hep yaradan ziyade. Allahım iyi doktorlarda muayene olmayı nasip etsin herkese üniversite hastanelerine gidipte asistanların elinde denek olmak çok kötü bizim üzerimizden doktorluk öğreniyorlar.bebeğim iyi olsun yeter bir haftadır üzdüm onu ne konuşabildim ne sevebildim yavrumu oda durumu anlamış gibi her ağlayışımda kuvvetli kuvvetli tekmeler attı meleğim anne üzülme der gibi

canım benim maalesef ki bazı doktrlar cok cabuk karar veriyor ve karsıda ki kişiyi önemsemeden konuşuyor..sen onlara kulak asma bu doktora gitmekle en aklı basında isi yapmışsınız dilerim Allah tan ne size ne bebeğinize hic bir seycikler olmaz..lütfen içinizi rahat tutun..bebek inanın etkilenir üzüntünüzden..içiniz ferah olsun bakın ne güzel apse denmiş son olarak..umarım pazartresi yapılacak olan biyopsi de tertemiz cıkar

Benim esimde doktor ve seker yükleme testini yaptırmadı bana avrupa da eskiden yapılıyormus kaldırılmıs gereksiz olduğu için ama bizde hala hastanelere para kazandırma amaçlı yaptırılıyo. karatay hem dahiliye hemde kardiyoloji doktoru iki bransta uzmanlasmıs bir doktor insanları yanlıs yönlendirmez diye düsünüyorum.

Selam kızlar nasılsınız??
Ben hastanedeyim heyet raporu için bir gece yatış yapmak gerekiyormuş yatıyorum..
Bir sıkıntı yok çok şükür..

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. İnşallah sonuçların temiz çıkar; ben de gebeliğimin ilk döneminde çok sıkıntılar yaşadım, tam olarak senin durumuna benzer değil ama seni çok iyi anlıyorum.. Benim de 8 haftalık gebeyken karaciğer enzimlerim aşırı yükselmişti referans değer 20 iken benim değerlerim 400-500 lere kadar çıkmıştı, bir hafta içinde tiroid, WBC, sedim hepsi yükseldi sonra lupus denen otoimmun hastalıktan şüphelendiler karaciğer yetmezliği dediler tıpkı sana dedikleri gibi bebeği düşünme senin hayatın tehlikede dediler gebeliği sonlandıracaklardı hatta cuma günüydü doktora gittim Pazartesi yatışımı yapıp bebeği alacaklardı yıkıldım resmen.. o kadar dua ettim ki ve Rabb'ime o kadar inandım o kadar sığındım ki Pazartesi gününe kadar değerlerim normale dönmeye başladı ve Prof. Bile anlamadı o değerlerin nasıl düştüğünü hiç bişey kullanmadım bişey yapmadım ve bir ay içinde de tamamen normale döndük.. şimdi 24 haftalık bebeğim ve ikimiz de sağlıklıyız çok uzattım ama sana tavsiyem Allah a çok dua et, O'na güven bebeğine sımsıkı sarıl eminim herşey yoluna girecektir, hamilelerin duası kabul olur derler dua et hepimiz de dua etcez sana.. Rabbim bebeğini sana bağışlasın İnşallah basit bi problemdir, bi an önce iyileş bebişine ve kendine iyi bak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ALLAHım seni ve bebegını korusun canim, inşallah temiz çikar sonuçlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok geçmiş olsun canım rabbım senı we bebegını korusun sizleri birbirine bağışlasın. İnş. sonuçların rabbımın ıznıyle temız cıkıcak dua et dünya dua üstüne kurulmuştur.pozitif düşün . bide o öküz doktorları Allaha hawale et senın basına gelen ya onların eşlerının yada ewlatlarının başına gelse kım bılır ne yaparlardı gercekden cok uzuldum dualarım senınle canım bızı sonuclarından haberdar et.

Yarın sabah aç karnına gıdıcem şeker yüklemem war.
Başta eşimle bende panık olduk hatta ewde şeker testı cıhazımızda war bız mı kontrol etsek dedık. Ama eşimde bende yabancı we türk sitelerden araştrdık werdıklerı 75 gram da zaten sen 2 kutu kola yada 3 dılım baklawa yesen onu almıs oluyorsun. Bide şöyle düşün eğer bebege we anneye çok zararı olsaydı karatay konuşmadan önce bunun kötü sonuçlar ortaya çıkardığı bilinirdi we yasaklanırdı.

Buda sağlık bakanliginin sitesinde yer aliyor ne kadar miktarda kac gram seker aldigin yaziyor

💌💌💌

Amin canim cok sagolun Allah sizlerden razi olsun dualariniz icin biyopsi sonucumu alır almaz sizlere haber vericem.Rabbim tum hastalara sifa versin. Hepimiz bebeklerimizi sagligimizla saglikli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin

Avrupa da yasak zaten canım

Avrupa da yasak zaten canım

Dünyada ACOG, ADA gibi kurumlar bu taramayı önermektedir we
Amerika, Almanya, Belçika, Fransa, İsviçre gibi ülkelerdeki diyabet merkezlerinde gebelikte şeker yüklemesinin yasak olmadığını, herkese yapıldığını, tüm dünyada eşit bir şekilde uygulanmakda oldugunu biliyorum tatlim

💌💌💌

Bende yarin ac karina seker yuklemesi yaptiricam Canan Karatay in soylediklerine cok itibar etmiyorum ben. git parani cop kutusuna birak biZ istikbarattaniz diyenlere inanip 50.000 tl sini cope birakip sonra dolandirildim diye televizyonlara ciktigi gunden beri soylediklerini umursamiyorum :)))) bu arada gebelik sekerinin tespiti bebeklerimizin sagligi acisindan onemli. Allah korusun kontrol altina alinmayan gebelik sekerinde anne karninda bebek olumleri, erken dogumlar yasanabiliyor...

Bende yarin ac karina seker yuklemesi yaptiricam Canan Karatay in soylediklerine cok itibar etmiyorum ben. git parani cop kutusuna birak biZ istikbarattaniz diyenlere inanip 50.000 tl sini cope birakip sonra dolandirildim diye televizyonlara ciktigi gunden beri soylediklerini umursamiyorum :)))) bu arada gebelik sekerinin tespiti bebeklerimizin sagligi acisindan onemli. Allah korusun kontrol altina alinmayan gebelik sekerinde anne karninda bebek olumleri, erken dogumlar yasanabiliyor...

:) katılıyorum sana tatlım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Para kaptırdıgini ben de duydum haberlerde ama özel hayatı sonuçta, çok ilgilenmedim. Ama söyledikleri mantıklı geldi. Şeker anneden bebeğin kanına geçiyor ve bebek için fazla olabilir. Bebeğime zarar vermek istemiyorum. Çok gerekli ve şart değilse de yaptırmak istemiyorum.

Gúnaydın kızlar, dün gece çok agrim oldu, sancilandim mi kasilmami oldu bilmiyorum. Sizde oluyor mu? Şuan yok, ama gece yokladi. 3dk anca surdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…