2014 Kasım Anneleri

Kendi hekimine sor canim canan karatay kadin hastaliklari ve dogum uzmani degil. Benim hekimim son derece gerekli oldugunu soyledi. Bazen ozel hayatindan cozuyorsun iste insanlari.. Sen itimat ediyorsan yaptirma kendi fikrin. Ben etmiyorum :)))

günaydınn güzel annişlerrr geceleri artık kabus gibi geçiyor uyuyamıyorum dönemiyorumm

Gúnaydın kızlar, dün gece çok agrim oldu, sancilandim mi kasilmami oldu bilmiyorum. Sizde oluyor mu? Şuan yok, ama gece yokladi. 3dk anca surdu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bende hiç olmadı ama bu sıralarda yalancı kasılmalar falan olur diye okumuştum..
tekrarlama durumu olursa sen doktoruna danış yinnede canım

Gúnaydın kızlar, dün gece çok agrim oldu, sancilandim mi kasilmami oldu bilmiyorum. Sizde oluyor mu? Şuan yok, ama gece yokladi. 3dk anca surdu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zaman zaman bendede oldugu oluyor bugun doktor kontrolum var soracagim hatta..

Çok çok geçmiş olsun, inşallah tüm sonuçların temiz çıkar ve bu yaşadıkların tatsız bir anı olarak kalır, Allah sana ve bebeğine sağlıkla bu süreci tatamlamak nasip etsin.

Günaydın hanımlar, bugün cuma olmasa çekilecek yanı yok yani

Gunaydinn suan hastanedeyin aclik sekerim 88 cikti bekliyorum suanda digerleri ne cikicak bakalim, bide suyun tadi guzeldi limonata gibi

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin bilgilerin yok bende tatlım
burdan yada özelden yazarsan eklerim

Liste nerde onu göremediğim için hangi bilgiler gerekli tam bilmeden yazıyorum. 33 yaşındayım, çalışıyorum, istanbulda yaşıyorum, 3,5 yaşında Duru adında bir kızım var, şimdi bir oğlum olacak adını Mete koyduk, tahmini doğum tarihi 14 kasım, umarım bu bilgiler yeterlidir.

Teşekkür ederim:)

Kızlar nasılsınız?
Dün öğlenden beri benim oğlan feci hareket halinde, hiç uyumuyo, bu kadarı biraz fazla değilmi yahu.. Doktoru arayıp soracağım. karede kid mi doğucak anlamadım ki ben :98:

Kızlar nasılsınız?
Dün öğlenden beri benim oğlan feci hareket halinde, hiç uyumuyo, bu kadarı biraz fazla değilmi yahu.. Doktoru arayıp soracağım. karede kid mi doğucak anlamadım ki ben :98:

canım benimde bazen öyle oluyor bazende 2 gün hiç uyanmıyorr

Gunaydinn suan hastanedeyin aclik sekerim 88 cikti bekliyorum suanda digerleri ne cikicak bakalim, bide suyun tadi guzeldi limonata gibi

💌💌💌

İnşallah düşük çıkar sonucun bende salı gideceğim inşallah sonucun güzel çıkar tatlı seven biri olarak korkuyorum

Günaydınlar hanımlar dün gece yine acildeydim bayramdan önceki kasılmalar yine devam ediyor. Altında yatan sebebi araştırdılar sanırım aşırı iltihabım varmış o da rahim kasılmalarına sebep oluyormuş. Bol su dinlenme iğne magnezyum takviyeleri ve antibiyotik ile eve geldim karnım hala gergin patlayacak gibi. Dua ediyorum şu günler bir an önce geçsin korktuğum şey başıma gelmesin bebeğim zamanında doğsun neyseki bebek iyiymiş kilosu 962 gr boyu 35 cm miş.

İnşallah düşük çıkar sonucun bende salı gideceğim inşallah sonucun güzel çıkar tatlı seven biri olarak korkuyorum

Amin cnm tesk son zamanlar bendede tatliya eğilim oldu bende korkuyorum. İns. İyi sonuclar gelir snada

💌💌💌

Canım maşallah bebeğinin boyu kilosu çok iyi..
Çoğu gitti azı kaldı sorunu da tespit etmişler çaresi de var inşallah iyleşirsin hemencik..

Kızlar nasılsınız?

Eneee sen bide bana sor babası kılıklılar içerde horon tepiyolar
Ama bazende hiç çıtları çıkmıyo normal bence..

Çok geçmiş olsun, çabucak atlatırsın, canını sıkmamaya çalış, bol bol su içmen çok faydalı olacaktır.

İnan çok su içince acaip rahatlıyosun. iç allah iç bıkmadan. şişen hep yanında olsun. Benimde sol kasığımda noktasal ağrı oıldu ama geçiyo. böyle durumlarda hep dinlen diyo doktorum.

Merhaba kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah benim size bi sorum olucak biraz özel ama içim içimi yicek sormazsam benim eşimle ilişki sonrası hafif parçalı ilk kırmızı sonra kahverengimsi kanamam oldu aynı gece yarım çay bardağı kadar kanlı su geldi ve ertesi güne hiç bişey kalmadı doktoru aramıştım devam ederseacile gelin demişti. Kendisi bayram için izinliymiş başka kadındoğum doktoru yok pazartesiye randevu aldım fakat şimdide iki gündür normal beyaz akıntım oluyo ama etrafı ıpıslak çok sulu aktığını felan hissediyorum bazen akıntıyla geliyo bazen tek acaba doktorumu beklemeden acilemi gitsem 26 haftamdayım bebeğin suyudur diye çok korkuyorum ama çooook hareketli maşallah kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…