Para kaptırdıgini ben de duydum haberlerde ama özel hayatı sonuçta, çok ilgilenmedim. Ama söyledikleri mantıklı geldi. Şeker anneden bebeğin kanına geçiyor ve bebek için fazla olabilir. Bebeğime zarar vermek istemiyorum. Çok gerekli ve şart değilse de yaptırmak istemiyorum.
Gúnaydın kızlar, dün gece çok agrim oldu, sancilandim mi kasilmami oldu bilmiyorum. Sizde oluyor mu? Şuan yok, ama gece yokladi. 3dk anca surdu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gúnaydın kızlar, dün gece çok agrim oldu, sancilandim mi kasilmami oldu bilmiyorum. Sizde oluyor mu? Şuan yok, ama gece yokladi. 3dk anca surdu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba anneler size bir hafta boyunca başımdan geçen olayları anlatıcam. biraz de desteğinize ihtiyacım var. 26 haftalık hamileyim hamileliğimi öğrenmeden 15 gün önce damağımda bir yara çıktı o gün bugün geçmedi ama hiçbir zararı da olmadı bir acıma kanama şişme aksine herşeyi yiyebiliyordum. bunun bana bi zararı yok diye biraz da gebeliğimin de etkisiyle doktora gitmedim antibiyotik kullanmak istemediğimden. 2 ay önce bi vesveseye düştüm netten bunu araştırmaya başladım. türlü türlü şeyler yazıyodu tümör kanser aman allahım beynim yerinden uçup gitti sanki ağız ve diş sağlığı merkezlerine yöneldik hep bize 20 lik dişlerle alakalı olduğunu söylemişlerdi. içim rahatladı. eşim bir de çapa ya gidelim dedi bir kaç defa randevu aldık gittik ilk önce genel cerraha gittik ukala bi şekilde ağzıma bile bakmadan bir yandan telefonla konuşarak kbb ye gidin dedi kbb ye gittik cildiyeye gidin dedi cildiyeye gittik 3 ay doluyuz gidin başka yere dedi. türlü denemelerden sonra geçen hafta perşembeye randevu aldık ağız ve çene sağlığına ağzımı açıp baktıklarında benden korkmadıkları kaldı eşimi kenara çekip konuşmalar tipik türk filmlerindeki gibi. bizi aldılar kbbye götürdüler onlar da hemen kötü bişeyden şüphelendiler başta netten araştırdığım gibi adını anasım gelmiyor. emar ve biyopsi istediler. bunun için doğum doktorlarıyla görüştürdüler bana kettun allah korkusu olmayan o doktor yarın ölecekmişim gibi muamele yaptı yüzüme karşı soğukkanlı bi şekilde unut o bebeği sen daha önemlisin bebek ne ki 100 bin tane çocuğunuz olur sizin dediler hastane başıma yıkıldı feryat edercesine ağlıyorum bide bana utanmadan ağlaman bitince devam edeyim konuşmama diyor öylece yüzüme bakıyor. hiçbir şey yaptırmadan uzaklaşmak istedim hastaneden eşim yanımda en büyük destekcim tabiki. ne yiyorum ne içiyorum bu bir haftada dua üzerine dua ediyorum neyse bugün aracı bi cerrah doktor tanıdığımız sayesinde çalıştığı özel bi hastaneye gidip orayla da görüştük bana ilaçsız emar yapılabileceğini söylediler bunun kesinlikle bebeğime zararı olmadığını sadece ses dalgası yayan bi cihaz olduğunu iyice anlattılar zararı olsa ilk önce hastanemiz buna karşı çıkar dediler. bugün emarımı çektirdim. Allahım şahid tek düşündüğüm hep bebeğim di kendimi ikinci plana attım bizi birbirimizden ayırma diye emardayken dua üzerine dualar ettim. içim içimi yedi sonuçlarımız çıkana kadar 2 gün sonra dendi ama hızlandırdık 2 saate aldık sonuçlarımızı asistan gelip sonucu eşime verip doktor bey bekliyo dediğinde ayağa kalkışımla yıkılışım bir oldu ayaklarım tutmaz oldu heyecan ve stresten eşim girmeden açtı sonucu okudu ben doktorlardan izlediğim kadarıyla sende bişey yok dedi bana rahatlatmak için. içeriye girdik doktorum kötü bişey yok sadece ödem apse yapmış kesin tanı için pazartesi biyopsi dedi neden orda kaldığını ve ne şekilde tedavi edilebilir diye öğrenmek için pzt tekrar çağırdı. bu süre içinde yaşadıklarımı bir ben bilirim birde Allah. pazartesi biyopsim yapılacak dua edin kızlar nolur oda temiz çıksın. biraz morale ihtiyacım var içimi rahatlatacak bişeyler söyleyin böyle benzer bişeyler yaşamış olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşsın duygularını
Senin bilgilerin yok bende tatlım
burdan yada özelden yazarsan eklerim
Kızlar nasılsınız?
Dün öğlenden beri benim oğlan feci hareket halinde, hiç uyumuyo, bu kadarı biraz fazla değilmi yahu.. Doktoru arayıp soracağım. karede kid mi doğucak anlamadım ki ben :98:
Selam kızlar nasılsınız??
Ben hastanedeyim heyet raporu için bir gece yatış yapmak gerekiyormuş yatıyorum..
Bir sıkıntı yok çok şükür..
Gunaydinn suan hastanedeyin aclik sekerim 88 cikti bekliyorum suanda digerleri ne cikicak bakalim, bide suyun tadi guzeldi limonata gibi
💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecmis olsun zeyy. 4 kez heyet raporu aldim. Hic hastanede yatmadim.
İnşallah düşük çıkar sonucun bende salı gideceğim inşallah sonucun güzel çıkar tatlı seven biri olarak korkuyorum
Günaydınlar hanımlar dün gece yine acildeydim bayramdan önceki kasılmalar yine devam ediyor. Altında yatan sebebi araştırdılar sanırım aşırı iltihabım varmış o da rahim kasılmalarına sebep oluyormuş. Bol su dinlenme iğne magnezyum takviyeleri ve antibiyotik ile eve geldim karnım hala gergin patlayacak gibi. Dua ediyorum şu günler bir an önce geçsin korktuğum şey başıma gelmesin bebeğim zamanında doğsunneyseki bebek iyiymiş kilosu 962 gr boyu 35 cm miş.
Kızlar nasılsınız?
Dün öğlenden beri benim oğlan feci hareket halinde, hiç uyumuyo, bu kadarı biraz fazla değilmi yahu.. Doktoru arayıp soracağım. karede kid mi doğucak anlamadım ki ben :98:
Günaydınlar hanımlar dün gece yine acildeydim bayramdan önceki kasılmalar yine devam ediyor. Altında yatan sebebi araştırdılar sanırım aşırı iltihabım varmış o da rahim kasılmalarına sebep oluyormuş. Bol su dinlenme iğne magnezyum takviyeleri ve antibiyotik ile eve geldim karnım hala gergin patlayacak gibi. Dua ediyorum şu günler bir an önce geçsin korktuğum şey başıma gelmesin bebeğim zamanında doğsunneyseki bebek iyiymiş kilosu 962 gr boyu 35 cm miş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?