Para kaptırdıgini ben de duydum haberlerde ama özel hayatı sonuçta, çok ilgilenmedim. Ama söyledikleri mantıklı geldi. Şeker anneden bebeğin kanına geçiyor ve bebek için fazla olabilir. Bebeğime zarar vermek istemiyorum. Çok gerekli ve şart değilse de yaptırmak istemiyorum.
Merhaba kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah benim size bi sorum olucak biraz özel ama içim içimi yicek sormazsam benim eşimle ilişki sonrası hafif parçalı ilk kırmızı sonra kahverengimsi kanamam oldu aynı gece yarım çay bardağı kadar kanlı su geldi ve ertesi güne hiç bişey kalmadı doktoru aramıştım devam ederseacile gelin demişti. Kendisi bayram için izinliymiş başka kadındoğum doktoru yok pazartesiye randevu aldım fakat şimdide iki gündür normal beyaz akıntım oluyo ama etrafı ıpıslak çok sulu aktığını felan hissediyorum bazen akıntıyla geliyo bazen tek acaba doktorumu beklemeden acilemi gitsem 26 haftamdayım bebeğin suyudur diye çok korkuyorum ama çooook hareketli maşallah kızım
Günaydınlar hanımlar dün gece yine acildeydim bayramdan önceki kasılmalar yine devam ediyor. Altında yatan sebebi araştırdılar sanırım aşırı iltihabım varmış o da rahim kasılmalarına sebep oluyormuş. Bol su dinlenme iğne magnezyum takviyeleri ve antibiyotik ile eve geldim karnım hala gergin patlayacak gibi. Dua ediyorum şu günler bir an önce geçsin korktuğum şey başıma gelmesin bebeğim zamanında doğsunneyseki bebek iyiymiş kilosu 962 gr boyu 35 cm miş.
Merhaba kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah benim size bi sorum olucak biraz özel ama içim içimi yicek sormazsam benim eşimle ilişki sonrası hafif parçalı ilk kırmızı sonra kahverengimsi kanamam oldu aynı gece yarım çay bardağı kadar kanlı su geldi ve ertesi güne hiç bişey kalmadı doktoru aramıştım devam ederseacile gelin demişti. Kendisi bayram için izinliymiş başka kadındoğum doktoru yok pazartesiye randevu aldım fakat şimdide iki gündür normal beyaz akıntım oluyo ama etrafı ıpıslak çok sulu aktığını felan hissediyorum bazen akıntıyla geliyo bazen tek acaba doktorumu beklemeden acilemi gitsem 26 haftamdayım bebeğin suyudur diye çok korkuyorum ama çooook hareketli maşallah kızım
Acildede hiç ilgilenmiyolar ya canım anmiyon sıvısı olsa sürekli akmaz mı bu gün içinde 2-3 olup geçiyo yada turnusol.kağıdı diyolar ya ondan bulabilirmiyim kiCanım çok geçmiş olsun, bence sen zaman kaybetmeden acile git. En azından amniyon sıvısı olup olmadığı kontrol edilir. Pazartesiyi bekleme..
Eneee sen bide bana sor babası kılıklılar içerde horon tepiyolar
Ama bazende hiç çıtları çıkmıyo normal bence..
benimde aklıma enfeksiyon geldi canım bebekle alakalı olsa kanamam ve su dinmezdi sanırım ama bigideyim fitil ve antibiyotik verircanım korkma kendinide telaşlandırma..
bak sebebi bulunmuş şimdi tedavi zamanı..
bebeğinde maşallah canım gayet iyiyimiş..
inş herley güzel olcak merak etme..
canım bence git..belki enfeksiyon vardır..kanamada olur akıntıda yapar..Allah korusun sonra ciddileşebilir durum
Sağol canım valla doktor öyle dedi bana..
Belkide hastaneye para kazandırmak için böyle yaptılar...
Devlet memuru olduğumdan olabilir mi acaba?
inanmıyorum ya, kesin şikayet et perim. boyunu zaten eğer fl yi ölçmediyse söyleyemez ki, 3 dk da anca kilosunu görmüştür zaten, aldıkları parayı rahatça yiyebiliyorlar mı acaba böyle doktorlarradyoloji uzmanında 4d vardır canım ya, ondan rica etsen gösterir belki erzuruma dönünce. Ama bu doktoru şikayet etmeyi ihmal etme sakın
Aman ne derse desin sen arayıp kontrole gelicem fakat 4 d görüntü istiyorum de mutlaka de bunda bişey yok ki en doğal hakkın paranı verdin bişey derse de başhekimle görüşecem dersin bu cihaz elinizde varsa bakmak zorundasınız falan dersin olmadı 184 ü ararsın bence vakit kaybetmeden ara bir de tatile falan gider belli olmaz.
alla alla gerizekalıya bak parasını almasını biliyor ama..
gidip şikayet etseydin canım keşke..
hadi benim doktorum develtte öle göstermio..özeldekiler ne alem acaba
Musmusa katılıyorum canım 10 gün içinde bir hakkın daha var mutlaka kullan durumu da açıkla ha baktın olmuyor sikayet edersin.ama önce hakkını kullan öncekinde belki ciddi bir durum vardır ne bileyim riskli bir doğum falan o sırada muayeneye fazla zaman ayıramamıs olma ihtimalini düsünelim en kötüsü bir sans daha verelim doktoruna.fazla zaman geçirmeden halledersin.ekle tontisini buraya da bizde görelim:)
günaydınn güzel annişlerrrgeceleri artık kabus gibi geçiyor uyuyamıyorum dönemiyorumm
Bence hakkını ara, yoksa bu tipler hep böyle yapmaya devam ederler. Kendine bir çeki düzen versinTamam canım sorarım olmazsa iş arkadaşım da aynı hastaneye gidiyordu orda yok demişti de ben de o yüzden hiç sormamıştım bile... Pazartesi dönüyorum.. 12 sine randevu aldım o zaman sorarım bakalım... Bu doktoru da telefonla mı şikayet etsem ne bilim ya... Ben böyle şeylerden çekinmişimdir hep hiç hakkımı adam gibi arayamam ne deliyim... Pazartesi otobüs saatine kadar gidip baktırsam mı acaba..
Pazartesi dönüyorum canım olmazsa erkenden gidebilirsem giderim inşallah...
Valla canım beklerken bilseydim hiç para vermezdim... Ne bileyim ben de burası memleketim daha iyi olur diye heveslenmiştim ay herkeste görünce o gün eve geldim ağladım bile o kadar çok istiyordum..
Pazartesi dönüyorum canım sabah erkenden gidebilirsem giderim.. Ay keşke tontişimi görsem de size de göstersem öyle çok istiyorum ki...
Günaydın canım.... Benim yine o bölgem ve kasıklarım ayaklarımı hareket ettikçe ağrımaya kasılmaya başladı.. Dönerken yatakta bildiğin ağrıma yapıyor kıpırdatmazsam bişi yok... Şaka maka baya ilerledik ya
Bence hakkını ara, yoksa bu tipler hep böyle yapmaya devam ederler. Kendine bir çeki düzen versinCanla uğraşıyorlar, robotla değil ki, ne bu vurdumduymazlık
merhaba anneler size bir hafta boyunca başımdan geçen olayları anlatıcam. biraz de desteğinize ihtiyacım var. 26 haftalık hamileyim hamileliğimi öğrenmeden 15 gün önce damağımda bir yara çıktı o gün bugün geçmedi ama hiçbir zararı da olmadı bir acıma kanama şişme aksine herşeyi yiyebiliyordum. bunun bana bi zararı yok diye biraz da gebeliğimin de etkisiyle doktora gitmedim antibiyotik kullanmak istemediğimden. 2 ay önce bi vesveseye düştüm netten bunu araştırmaya başladım. türlü türlü şeyler yazıyodu tümör kanser aman allahım beynim yerinden uçup gitti sanki ağız ve diş sağlığı merkezlerine yöneldik hep bize 20 lik dişlerle alakalı olduğunu söylemişlerdi. içim rahatladı. eşim bir de çapa ya gidelim dedi bir kaç defa randevu aldık gittik ilk önce genel cerraha gittik ukala bi şekilde ağzıma bile bakmadan bir yandan telefonla konuşarak kbb ye gidin dedi kbb ye gittik cildiyeye gidin dedi cildiyeye gittik 3 ay doluyuz gidin başka yere dedi. türlü denemelerden sonra geçen hafta perşembeye randevu aldık ağız ve çene sağlığına ağzımı açıp baktıklarında benden korkmadıkları kaldı eşimi kenara çekip konuşmalar tipik türk filmlerindeki gibi. bizi aldılar kbbye götürdüler onlar da hemen kötü bişeyden şüphelendiler başta netten araştırdığım gibi adını anasım gelmiyor. emar ve biyopsi istediler. bunun için doğum doktorlarıyla görüştürdüler bana kettun allah korkusu olmayan o doktor yarın ölecekmişim gibi muamele yaptı yüzüme karşı soğukkanlı bi şekilde unut o bebeği sen daha önemlisin bebek ne ki 100 bin tane çocuğunuz olur sizin dediler hastane başıma yıkıldı feryat edercesine ağlıyorum bide bana utanmadan ağlaman bitince devam edeyim konuşmama diyor öylece yüzüme bakıyor. hiçbir şey yaptırmadan uzaklaşmak istedim hastaneden eşim yanımda en büyük destekcim tabiki. ne yiyorum ne içiyorum bu bir haftada dua üzerine dua ediyorum neyse bugün aracı bi cerrah doktor tanıdığımız sayesinde çalıştığı özel bi hastaneye gidip orayla da görüştük bana ilaçsız emar yapılabileceğini söylediler bunun kesinlikle bebeğime zararı olmadığını sadece ses dalgası yayan bi cihaz olduğunu iyice anlattılar zararı olsa ilk önce hastanemiz buna karşı çıkar dediler. bugün emarımı çektirdim. Allahım şahid tek düşündüğüm hep bebeğim di kendimi ikinci plana attım bizi birbirimizden ayırma diye emardayken dua üzerine dualar ettim. içim içimi yedi sonuçlarımız çıkana kadar 2 gün sonra dendi ama hızlandırdık 2 saate aldık sonuçlarımızı asistan gelip sonucu eşime verip doktor bey bekliyo dediğinde ayağa kalkışımla yıkılışım bir oldu ayaklarım tutmaz oldu heyecan ve stresten eşim girmeden açtı sonucu okudu ben doktorlardan izlediğim kadarıyla sende bişey yok dedi bana rahatlatmak için. içeriye girdik doktorum kötü bişey yok sadece ödem apse yapmış kesin tanı için pazartesi biyopsi dedi neden orda kaldığını ve ne şekilde tedavi edilebilir diye öğrenmek için pzt tekrar çağırdı. bu süre içinde yaşadıklarımı bir ben bilirim birde Allah. pazartesi biyopsim yapılacak dua edin kızlar nolur oda temiz çıksın. biraz morale ihtiyacım var içimi rahatlatacak bişeyler söyleyin böyle benzer bişeyler yaşamış olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşsın duygularını
çok uykummm varrr ve şişimmm yaaaa
Canım aynen yaa sürünerek kalktım yataktan resmenNe olacak bu halimiz çalışmıyor olsam yatardım ohh ne güzel..
Böyle beklemiyordum canım bi de gerçekten.. Senelerdir bilinen bir doktor güya hatta annemin de bi ara rahatsızlığı olmuştu ona da bakmıştı... Şok oldum valla.. Olmazsa hastanenin insan kaynaklarını arayıp söylicem...
Bayanlar ya... Sizlere çok özel olacak ama bişiler sormak istiyorum... Gebelik süresince ilişkiniz ne durumda? Biz en fazla 2-3 kere olmuştur yani.. Artık tehlike de geçti ya.. Bişiler yapalım diyorumİki haftadır da ailemin yanındayım baya özledik birbirimizi ama o da tedirgin ben de... Böyle çok uzak kalmak da istemiyorum acemi gibi hissediyorum kendimi yanlış bişi yapmaktan da korkuyorum düzenli ilişkisi olanlar bi tavsiyede bulunabilir mi acaba?
Vaayyy musmus hanım sahalara geri dönmüş :) oj geldin beaCanım aynen yaa sürünerek kalktım yataktan resmenNe olacak bu halimiz çalışmıyor olsam yatardım ohh ne güzel..
yaa sorma canım yaa..neyseki bugün cumaaa
Ama ben yarın da çalışıyorummmmm maalesef(((
canım bizimde tehlikemiz bitikten sonra 1 kere denedik baktık birşey olmadı..
şimdi haftada 1 oluyor yanii
Vaayyy musmus hanım sahalara geri dönmüş :) oj geldin bea
yaa sorma canım yaa..neyseki bugün cumaaa
canım bizimde tehlikemiz bitikten sonra 1 kere denedik baktık birşey olmadı..
şimdi haftada 1 oluyor yanii
Hmm ya eşimle şimdi her akşam mesajlaşıyoruz diyo ki bana neden tehlikenin geçtiğini bişi olmayacağını söylemiyorsun dedi ben sana ve bebeğe zarar gelmesin diye uzak duruyordum yanlış anlama felan dedi... Dedim yok neden yanlış anlayayım ama çekindim işte ya bi de ben de herşeyi ondan beklerim hep hala daha çekinirim istesem de ona söylemeye ya da cilve yapmaya hala daha utanıyorum ya aşamadım bir türlü o duyguyu bakalım artık inşallah dönünce biz de bi düzene sokalım :)
Valla biz hiç cesaret edemiyoruz o durumlara korkuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?