2014 Kasım Anneleri

Valla hastanede yediğimiz bu serumların içinde kaç gram şeker var biliyomusunuz kızlar?
Hem de direk damara giriyor..direk bebeklere geçiyor..
50 grlık şeker yüklemesi = 4 dilim baklava..

Canım çok geçmiş olsun, bence sen zaman kaybetmeden acile git. En azından amniyon sıvısı olup olmadığı kontrol edilir. Pazartesiyi bekleme..

Çok teşekkürler cevap verenlere ne bayramdan nede tatilden birşey anladım. Allah hepimize zamanı da doğan sağlıklı bebekler versin Allahım bizi bebeklerimizle sınamasın sağlıcakla kalın.

canım korkma kendinide telaşlandırma..
bak sebebi bulunmuş şimdi tedavi zamanı..
bebeğinde maşallah canım gayet iyiyimiş..
inş herley güzel olcak merak etme..

canım bence git..belki enfeksiyon vardır..kanamada olur akıntıda yapar..Allah korusun sonra ciddileşebilir durum

Canım çok geçmiş olsun, bence sen zaman kaybetmeden acile git. En azından amniyon sıvısı olup olmadığı kontrol edilir. Pazartesiyi bekleme..
Acildede hiç ilgilenmiyolar ya canım anmiyon sıvısı olsa sürekli akmaz mı bu gün içinde 2-3 olup geçiyo yada turnusol.kağıdı diyolar ya ondan bulabilirmiyim ki

Eneee sen bide bana sor babası kılıklılar içerde horon tepiyolar
Ama bazende hiç çıtları çıkmıyo normal bence..

benimki hep dört nala :122: Aman ben burdayım desin de, ben razıyım :)
dün çok özlediğim yatağımda vantilatör eşliğinde uyuyabildim, sabah kalkmak çok zor artık yawuuu

benimde aklıma enfeksiyon geldi canım bebekle alakalı olsa kanamam ve su dinmezdi sanırım ama bigideyim fitil ve antibiyotik verir

Tamam canım sorarım olmazsa iş arkadaşım da aynı hastaneye gidiyordu orda yok demişti de ben de o yüzden hiç sormamıştım bile... Pazartesi dönüyorum.. 12 sine randevu aldım o zaman sorarım bakalım... Bu doktoru da telefonla mı şikayet etsem ne bilim ya... Ben böyle şeylerden çekinmişimdir hep hiç hakkımı adam gibi arayamam ne deliyim... Pazartesi otobüs saatine kadar gidip baktırsam mı acaba..

Pazartesi dönüyorum canım olmazsa erkenden gidebilirsem giderim inşallah...

alla alla gerizekalıya bak parasını almasını biliyor ama..
gidip şikayet etseydin canım keşke..
hadi benim doktorum develtte öle göstermio..özeldekiler ne alem acaba

Valla canım beklerken bilseydim hiç para vermezdim... Ne bileyim ben de burası memleketim daha iyi olur diye heveslenmiştim ay herkeste görünce o gün eve geldim ağladım bile o kadar çok istiyordum..

Pazartesi dönüyorum canım sabah erkenden gidebilirsem giderim.. Ay keşke tontişimi görsem de size de göstersem öyle çok istiyorum ki...

günaydınn güzel annişlerrr geceleri artık kabus gibi geçiyor uyuyamıyorum dönemiyorumm

Günaydın canım.... Benim yine o bölgem ve kasıklarım ayaklarımı hareket ettikçe ağrımaya kasılmaya başladı.. Dönerken yatakta bildiğin ağrıma yapıyor kıpırdatmazsam bişi yok... Şaka maka baya ilerledik ya

Bence hakkını ara, yoksa bu tipler hep böyle yapmaya devam ederler. Kendine bir çeki düzen versin Canla uğraşıyorlar, robotla değil ki, ne bu vurdumduymazlık

Bence hakkını ara, yoksa bu tipler hep böyle yapmaya devam ederler. Kendine bir çeki düzen versin Canla uğraşıyorlar, robotla değil ki, ne bu vurdumduymazlık

Böyle beklemiyordum canım bi de gerçekten.. Senelerdir bilinen bir doktor güya hatta annemin de bi ara rahatsızlığı olmuştu ona da bakmıştı... Şok oldum valla.. Olmazsa hastanenin insan kaynaklarını arayıp söylicem...

Bayanlar ya... Sizlere çok özel olacak ama bişiler sormak istiyorum... Gebelik süresince ilişkiniz ne durumda? Biz en fazla 2-3 kere olmuştur yani.. Artık tehlike de geçti ya.. Bişiler yapalım diyorum İki haftadır da ailemin yanındayım baya özledik birbirimizi ama o da tedirgin ben de... Böyle çok uzak kalmak da istemiyorum acemi gibi hissediyorum kendimi yanlış bişi yapmaktan da korkuyorum düzenli ilişkisi olanlar bi tavsiyede bulunabilir mi acaba?

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bir dönem MR De çalışmıştım sıkıntılı bir durum olsaydı MR de çıkardı tedbir amaçlı biyopsiyi genelde isterler Allah'ın izniyle inşallah biyopsinde temiz çıkacaktır. Üzülmememye çalış dua et bol bol bebeğini düşündüğün kadar kendini düşün lütfen sen moralini bozarsan o direk etkilenir zaten kendini Allah'a ve O'nun büyüklüğüne teslim et hayırlısıyla atlatırsın bu zor dönemi inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.

Canım aynen yaa sürünerek kalktım yataktan resmen Ne olacak bu halimiz çalışmıyor olsam yatardım ohh ne güzel..

yaa sorma canım yaa..neyseki bugün cumaaa

canım bizimde tehlikemiz bitikten sonra 1 kere denedik baktık birşey olmadı..
şimdi haftada 1 oluyor yanii

Ama ben yarın da çalışıyorummmmm maalesef (((

Valla biz hiç cesaret edemiyoruz o durumlara korkuyorum ben

Hmm ya eşimle şimdi her akşam mesajlaşıyoruz diyo ki bana neden tehlikenin geçtiğini bişi olmayacağını söylemiyorsun dedi ben sana ve bebeğe zarar gelmesin diye uzak duruyordum yanlış anlama felan dedi... Dedim yok neden yanlış anlayayım ama çekindim işte ya bi de ben de herşeyi ondan beklerim hep hala daha çekinirim istesem de ona söylemeye ya da cilve yapmaya hala daha utanıyorum ya aşamadım bir türlü o duyguyu bakalım artık inşallah dönünce biz de bi düzene sokalım :)

karnın çok büyümeden düzene sokun şekerimm
Valla biz hiç cesaret edemiyoruz o durumlara korkuyorum ben

canım ben bir ebeden duymuştum..eğer bir sorun yoksa ne kadar çok ilişki olursa o kadar doğum kolay olurmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…