2014 Kasım Anneleri

aaa yarın da ben ordayım canım kalan eksikleri tamamlayıp alısverisi bitircem insallah hiç görmemistim ilk defa gitcem fiyatlar uygun pazarlık yapılabiliyor demislerdi bakalım.Kendini fazla yorma kolay gelsin...

Kızlar sizin memleket neresi? Havuzlu Han nerede?

Hoşbulduk canımm Aminn güzel dileklerin için sağol. Tatil gibisi var mı ben çıkamıyorum bu sene, mayıs ayında işe başladım istesem rapor falan alırım ama gerek yok o haklarımı doğumdan sonraya saklıyorum. Arada bakıyorum bende işlerden fırsat buldukça. Kızlar mı çoğunlukta yoksa erkekler mi ? Bizimki de kız olacak nasipse Oğlum çok mutlu o yüzden, sanırım rakip istemiyodu gidip gelip seviyo karnımı. İnşallah doğunca da böyle olur çok korkuyorum kıskançlık durumlarından dua ediyorum Allah'a hep

Çok heyecanliyim bebegimi görecegim, 3 ,30 da kontrolum var. Renkli görmek istedigimi söyleyecem, çok özledim bebegimi.. havalara ucasim var ya, bugunde kiyafetler alasim var. Çok heyecanliyim çok çokkk.kızımı görecem.

Son düzenleme:

Hosgeldin canım insallah ssğlıklı bir sekilde bebisini kucağına alırsın.

Merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizeir 😊 su korkak ve pimpirikli arkadasinizi teselli eder misiniz
Bu sabah bi acayip bas dönmesiyle uyandim wc gidecektim ayaklarim düz adim atmiyor duvarlara yaslana yaslana kendimi wcye attim ama kendimi ayni atli karincaya binmis gibi hissediyordum.
Neyse sonra hemen gelip yattim korktum uyumaya calistim bu arada esim kahvalti hazirladi biseyler atistirdim ama cok da midem bulaniyordu.. Bu haftalarda normal mi? He birde bu bas dönmesi baslayinca etrafimda bir sürü uçusan noktalar oluyor size de oldu mu böyle

Ohh ne güzel siz şanslısınız ne güzel şeyler alırsınız kim bilir minnoşlara oğlum olsaydı çok alışveriş etmeyecektim ama kızım olacak inşallah şart oldu alışveriş :))

ooo kız alısverisi gibisi var mı ya benim oğlum olacak ama her alısverite kız reyonundan çeke çeke zor çıkarıyor esim...tadını çıkar :))

Hayırlı olsun kızın canım, doktor günleri ayrı bi heyecan oluyo dimi insanda yerinde duramıyosun, bende işe adapte olamıyorum sanki randevu saatini de son saatlere alıyorum özellikle bi daha işe dönmemek için.

Hosgeldin canım insallah ssğlıklı bir sekilde bebisini kucağına alırsın.

Teşekkür ederim canım, hepimiz alırız inşallahhh

Arkadaşlar citcitli badyleri uzun kollu alalm dimi, 0 -3 ay olanlari. Bugun bakicam da ben?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar umarım herkes iyidirben sıcaklardan çok bunaldım. Size bir konuda danışmak istiyorum. Oğluma 0 3ay 5takım aldım ayrıca 2takım pijama aldım. Ama 3 6ay olarak 3 takımı var bana az geldi ama annem hediye olarak zaten gelcek alma dedi. Sizce almalı mıyım?

Canım muhtemelen tansiyon sorunudur ölçtürdün mü ? Uçuşan noktalar falan buna işaret

Hiç sorma heyecandan yermde duramiyorum şuan.. Bizm doktorda anca bu saate sira alabildim.. bu arada çok sagol canim, hayırlı evlatlarimz olur inşallahh.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öncelikle doktoruna sorman gerek, burda birçoğumuz ilk hamileliğini geçiriyor ve çok tecrübesisiz inan. Normaldir değildir diyemeyiz sana.
Bugünlerde bende 2 dir çıkarttım midem bulanmadı ama kustum, sebebini anlamadım.

Slm kizlr bugn hem kadn dogm hem diyetsyene gittim devlete rezalettttt hatta taa otesi neyse kafama takilan su oldu gecen cuma 635grdi bugun 894gr dr defalarca sordm dogrmu die evt haftasyla uyumlu dedi bu kadar gelisebilirmiki ben diyettydm hemde 1haftada hicc kiloda almdm 500grda zayflamsm yani bu nasil oldu anlamdm

Oturduğum ya da yattığım yerden aniden kalktığım zamanlarda benimde baş dönmem oluyo canım. Sanırım ani hareketlerden kaçınmak lazım.

ooo kız alısverisi gibisi var mı ya benim oğlum olacak ama her alısverite kız reyonundan çeke çeke zor çıkarıyor esim...tadını çıkar :))

Evet inşallah ben de merakla bekliyorum annem yok şuan dönsün tatilden çıkarız artık inşallah :)) Bir de benim 19. haftaya kadar erkek demişti doktorum, 19. haftada %100 kız deyince şok olduk resmen :)) Tam sürpriz oldu bize inşallah sağlıklı olsun da .

Canım muhtemelen tansiyon sorunudur ölçtürdün mü ? Uçuşan noktalar falan buna işaret

Ilginiz icin tsk ederim kizlar, evet doktorumu aradim ama sekreter bugun 2 sezeryani var gec gelebilir dedi henüz ulasamadim, eczane de saat 3te aciliyor yurt disindayim herkes tatilde oldugundan yaz döneminde saatler degisik daha gec acilip erken kapaniyor biraz daha bekleyip tekrar deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…