aaa yarın da ben ordayım canım kalan eksikleri tamamlayıp alısverisi bitircem insallah hiç görmemistim ilk defa gitcem fiyatlar uygun pazarlık yapılabiliyor demislerdi bakalım.Kendini fazla yorma kolay gelsin...
HoşgeldiiiiiiiinAllah yawrunuzu size bağışlasın ikinciside sağlıkla güzellikle gelsin inşallah bizim forumda renklidir fakat hemen hemen herkes tatilde ağustos sonuna kadar sessiz giderse sıkılma ağustostan sonra çok güzel günler olsun inşallah iyice azalmış olacak günlerimiz şimdilik hoşçakaaaal
Kızlar sizin memleket neresi? Havuzlu Han nerede?
İstanbul da canım eminönü de
Hepinize merhabaa, kızlar beni de aranıza alır mısınızDoğum çizelgeme bakmayın 7 aralık diyor ama sezeryan olduğu için doğum tarihi önce 28 kasıma çekildi geçen hafta gittiğimde bebeğin önden gittiğini doğumun muhtemelen 18 kasımda olabileceğini söyledi doktorum. O yüzden bende kasım annesiyim diye aranıza karışmak istedim. 24.haftadayım şu anda, ikinci gebeliğim 1 oğlum var 5 yaşında ellerinizden öper temmuz anneleri grubunda çok güzel şeyler paylaşmış, dostluklar kurmuştuk umarım burda da öyle olur. Hepinize sağlıklı, hayırlı doğumlar diliyorum.
Ohh ne güzel siz şanslısınız ne güzel şeyler alırsınız kim bilir minnoşlara oğlum olsaydı çok alışveriş etmeyecektim ama kızım olacak inşallah şart oldu alışveriş :))
Çok heyecanliyim bebegimi görecegim, 3 ,30 da kontrolum var. Renkli görmek istedigimi söyleyecem, çok özledim bebegimi.. havalara ucasim var ya, bugunde kiyafetler alasim var. Çok heyecanliyim çok çokkk.kızımı görecem.
Hosgeldin canım insallah ssğlıklı bir sekilde bebisini kucağına alırsın.
Merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizeir 😊 su korkak ve pimpirikli arkadasinizi teselli eder misiniz
Bu sabah bi acayip bas dönmesiyle uyandim wc gidecektim ayaklarim düz adim atmiyor duvarlara yaslana yaslana kendimi wcye attim ama kendimi ayni atli karincaya binmis gibi hissediyordum.
Neyse sonra hemen gelip yattim korktum uyumaya calistim bu arada esim kahvalti hazirladi biseyler atistirdim ama cok da midem bulaniyordu.. Bu haftalarda normal mi? He birde bu bas dönmesi baslayinca etrafimda bir sürü uçusan noktalar oluyor size de oldu mu böyle
Hayırlı olsun kızın canım, doktor günleri ayrı bi heyecan oluyo dimi insanda yerinde duramıyosun, bende işe adapte olamıyorum sanki randevu saatini de son saatlere alıyorum özellikle bi daha işe dönmemek için.
Teşekkür ederim canım, hepimiz alırız inşallahhh
Merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizeir 😊 su korkak ve pimpirikli arkadasinizi teselli eder misiniz
Bu sabah bi acayip bas dönmesiyle uyandim wc gidecektim ayaklarim düz adim atmiyor duvarlara yaslana yaslana kendimi wcye attim ama kendimi ayni atli karincaya binmis gibi hissediyordum.
Neyse sonra hemen gelip yattim korktum uyumaya calistim bu arada esim kahvalti hazirladi biseyler atistirdim ama cok da midem bulaniyordu.. Bu haftalarda normal mi? He birde bu bas dönmesi baslayinca etrafimda bir sürü uçusan noktalar oluyor size de oldu mu böyle
Arkadaşlar citcitli badyleri uzun kollu alalm dimi, 0 -3 ay olanlari. Bugun bakicam da ben?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba ben 0-3 ve 3-6 ay olanları uzun kollu aldım ayrıca bikaç tane de kolsuz aldım
ooo kız alısverisi gibisi var mı ya benim oğlum olacak ama her alısverite kız reyonundan çeke çeke zor çıkarıyor esim...tadını çıkar :))
Canım muhtemelen tansiyon sorunudur ölçtürdün mü ? Uçuşan noktalar falan buna işaret
Öncelikle doktoruna sorman gerek, burda birçoğumuz ilk hamileliğini geçiriyor ve çok tecrübesisiz inan. Normaldir değildir diyemeyiz sana.
Bugünlerde bende 2 dir çıkarttım midem bulanmadı ama kustum, sebebini anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?