Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bir dönem MR De çalışmıştım sıkıntılı bir durum olsaydı MR de çıkardı tedbir amaçlı biyopsiyi genelde isterler Allah'ın izniyle inşallah biyopsinde temiz çıkacaktır. Üzülmememye çalış dua et bol bol bebeğini düşündüğün kadar kendini düşün lütfen sen moralini bozarsan o direk etkilenir zaten kendini Allah'a ve O'nun büyüklüğüne teslim et hayırlısıyla atlatırsın bu zor dönemi inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.
karnın çok büyümeden düzene sokun şekerimm
canım ben bir ebeden duymuştum..eğer bir sorun yoksa ne kadar çok ilişki olursa o kadar doğum kolay olurmuşş
Döndüm vallaaaa :))) Oj buldum beaa :) Özlemişim hiç vaktim olmuyordu artık hem sağlık açısından hem de işlerin yoğunluğu açısından rahatladım ta ta ta tammm burdayımmm :))
Cok sagol canim. Ozellikle mr de calistim demen bile beni rahatlatti. Nekadar hamileye zarari yok deselerde annelik iste bebegime bisey olcak diye korktum. Sonuclar kötü cikmayinca rahatladim zaten biyopside aradan ciksa.. artik sadece bebegimin kontrolleri icin gitmek istiyorum doktora
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
karnın çok büyümeden düzene sokun şekerimm
canım ben bir ebeden duymuştum..eğer bir sorun yoksa ne kadar çok ilişki olursa o kadar doğum kolay olurmuşş
Cok sagol canim. Ozellikle mr de calistim demen bile beni rahatlatti. Nekadar hamileye zarari yok deselerde annelik iste bebegime bisey olcak diye korktum. Sonuclar kötü cikmayinca rahatladim zaten biyopside aradan ciksa.. artik sadece bebegimin kontrolleri icin gitmek istiyorum doktora
İyi oldu iyi, bende işe geldiğimde rahat rahat girebiliyorum foruma. Evde yatıştayken telefondan kör gözümle göremiyorum yazıları, malum yaşlılık
Ya ne bileyim 3 düşük olunca ben de tırsıyorum zaten hiç canım da istemiyor sıcaklarda :)) Bir de bu ara kasık ağrılarım var erken doğumu tetikler mi korkusu oluyor. Ama doktoruma sorucam bu konuyu yazık kocama :)
Hepinize merhabaa, kızlar beni de aranıza alır mısınızDoğum çizelgeme bakmayın 7 aralık diyor ama sezeryan olduğu için doğum tarihi önce 28 kasıma çekildi geçen hafta gittiğimde bebeğin önden gittiğini doğumun muhtemelen 18 kasımda olabileceğini söyledi doktorum. O yüzden bende kasım annesiyim diye aranıza karışmak istedim. 24.haftadayım şu anda, ikinci gebeliğim 1 oğlum var 5 yaşında ellerinizden öper temmuz anneleri grubunda çok güzel şeyler paylaşmış, dostluklar kurmuştuk umarım burda da öyle olur. Hepinize sağlıklı, hayırlı doğumlar diliyorum.
Bayanlar ya... Sizlere çok özel olacak ama bişiler sormak istiyorum... Gebelik süresince ilişkiniz ne durumda? Biz en fazla 2-3 kere olmuştur yani.. Artık tehlike de geçti ya.. Bişiler yapalım diyorumİki haftadır da ailemin yanındayım baya özledik birbirimizi ama o da tedirgin ben de... Böyle çok uzak kalmak da istemiyorum acemi gibi hissediyorum kendimi yanlış bişi yapmaktan da korkuyorum düzenli ilişkisi olanlar bi tavsiyede bulunabilir mi acaba?
Hepinize merhabaa, kızlar beni de aranıza alır mısınızDoğum çizelgeme bakmayın 7 aralık diyor ama sezeryan olduğu için doğum tarihi önce 28 kasıma çekildi geçen hafta gittiğimde bebeğin önden gittiğini doğumun muhtemelen 18 kasımda olabileceğini söyledi doktorum. O yüzden bende kasım annesiyim diye aranıza karışmak istedim. 24.haftadayım şu anda, ikinci gebeliğim 1 oğlum var 5 yaşında ellerinizden öper temmuz anneleri grubunda çok güzel şeyler paylaşmış, dostluklar kurmuştuk umarım burda da öyle olur. Hepinize sağlıklı, hayırlı doğumlar diliyorum.
Bizim ilk aylar risk çoktu o zaman yasaklamıştı doktor, 3-3,5 aydan sonra yasağı kaldırdı ama bu sefer de benim canım pek istemiyordu. Ama yavaş yavaş normale dondüm, biz hemen hemen 4. aydan beri haftada 1 kez yapıyoruz wallaBöyle beklemiyordum canım bi de gerçekten.. Senelerdir bilinen bir doktor güya hatta annemin de bi ara rahatsızlığı olmuştu ona da bakmıştı... Şok oldum valla.. Olmazsa hastanenin insan kaynaklarını arayıp söylicem...
Bayanlar ya... Sizlere çok özel olacak ama bişiler sormak istiyorum... Gebelik süresince ilişkiniz ne durumda? Biz en fazla 2-3 kere olmuştur yani.. Artık tehlike de geçti ya.. Bişiler yapalım diyorumİki haftadır da ailemin yanındayım baya özledik birbirimizi ama o da tedirgin ben de... Böyle çok uzak kalmak da istemiyorum acemi gibi hissediyorum kendimi yanlış bişi yapmaktan da korkuyorum düzenli ilişkisi olanlar bi tavsiyede bulunabilir mi acaba?
çok geçmiş olsun canım, inşallah biyopsin de iyi çıkar da için ferahlar. Ama mr temiz çıkmış zaten, korkma canımCok sagol canim. Ozellikle mr de calistim demen bile beni rahatlatti. Nekadar hamileye zarari yok deselerde annelik iste bebegime bisey olcak diye korktum. Sonuclar kötü cikmayinca rahatladim zaten biyopside aradan ciksa.. artik sadece bebegimin kontrolleri icin gitmek istiyorum doktora
Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin :)
Merhaba canım hoşgeldin aramıza, inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza
Benim hamileliğimde hiç risk olmadığı için doktorum hiç yasaklamadı, açıkçası bende risk olmadığı sürece eşimden uzaklaşmayı hiç düşünmedim. Evliliğimde cinsellik önemli benim için, sonuçta her dediğine inandığımız doktorlarımız eğer risk yok diyorsa , eşler arası etkileşimin kaybolmasını pek uygun bulmuyorum ben. Doğumdan sonra zaten lohusalık döneminde de oldukça uzak kalacağız, ben cinselliğe sadece bir kaç dakikalık zevk yada kadınlık görevim olarak bakmıyorum. Eşimle yaşadığım en özel anlar, en özel paylaşımlar , en mutlu anlar. Risk olmadığı sürece yaşanması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü eşler arası bu güzel paylaşımlar, yaşanan zevk ve rahatlama hissi bebeği olumlu etkiliyor. Benim bebeğim aşk bebeği, annesinin karnında bile anne-babasının aşkını hissetmeli diye düşünüyorum.Bu arada, biz hiç ara vermedik, aksine benim fazlaca çalışan hormonlarım yüzünden aklım hep oradaSürekli eşimi besliyorum valla, bal-kaymak-muz-reçel-tatlı artık aklına ne gelirse
canım bende hiç olmadı ama bu sıralarda yalancı kasılmalar falan olur diye okumuştum..
tekrarlama durumu olursa sen doktoruna danış yinnede canım
Zaman zaman bendede oldugu oluyor bugun doktor kontrolum var soracagim hatta..
Selam arkadaslar havuzlu hana geldim valla baya sakin tatilin etkisi var kafam karisti ama ne alsam gezmeye devam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?