2014 Kasım Anneleri

ooo kız alısverisi gibisi var mı ya benim oğlum olacak ama her alısverite kız reyonundan çeke çeke zor çıkarıyor esim...tadını çıkar :))

Aynen bende öyleyim canım. Eşim sürekli hayatım yanlış reyondasın der:)) kız kıyafetlerine bakmak bile yetiyo doğumu yakın olan birkaç arkadaşım var, kız bebek bekleyenlere dayanamayıp şimdiden hediye alıyorum.

Canım ya iyi ki acele edip alısveris yapmamıssın ben biraz tez canlıyımdır böyle durumlarda sakin insanlara hayranım...insallah sağlıkla kucağına alır cicilerini giydirirsin prensesin

:))) insallah 2. de kızı buluruz canım ben umutluyum:)Bende sana yazacaktım yazını gördüm az önce nasıl oldun ağrılar geçmistir insallah...pasam nasıl?

bende bugun gittim canım benımkıde 834 gram cıktı hatta 4 gün öne geçmiş senın tarihine baktım 1 gun öndesın benden.
ne guzel kılo almaman m.allah bebegıne yemıssın herseyı

Canım ya iyi ki acele edip alısveris yapmamıssın ben biraz tez canlıyımdır böyle durumlarda sakin insanlara hayranım...insallah sağlıkla kucağına alır cicilerini giydirirsin prensesin

İlk çocuğum erkek ondan sakladıklarım vardı onları kullanacaktım ilk dönemler için o yüzden çok telaşlanmıyordum :)
Ama sabırsız bir arkadaşım almıştı birşeyler erkek için, sonra kız olunca değiştirmeye gittim mağazaya kasiyer değişim sebebinizi öğrenebilir miyim deyince bebeğim erkekti kız oldu dedim nasıl gülüyor çocuk :))))
Amin inşallah canım önemli olan sağlıklı olarak kucağımıza alabilmek Allah herkese nasip etsin.

:))) insallah 2. de kızı buluruz canım ben umutluyum:)Bende sana yazacaktım yazını gördüm az önce nasıl oldun ağrılar geçmistir insallah...pasam nasıl?

İnşallah canım:)) ağrılarım azaldı çok şükür. Yorulduğum ve ayakta kaldığım zamanlarda ağrımın arttığını farkettim. Dinlenince kendimi daha iyi hissediyorum. Paşada iyi çok şükür canım sen nasılsın? Eren paşa nasıl:)) bu arada netten bebek şekerlerine bakıyordum fikir olsun diye.

listeden adım neden gitmiş istanbul yaş 24 19.11.2014 kız bebiş :)

Gittigidiyorda bu dikkatimi çekti kızlar. Bebek şekeri+çerçeve+duvar saati+şekerleri koymak için çit sepet. 50 adet 50 tl güzel midir acaba?

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım sanırım tansiyon sorunun var sağlık ocağına birkaçgün takip ettir istersen

çok üzüldüm durumunuza rabbim dualarınızı kabul ederde bir problem olmaz inşallah hamilelerin duası kabul olur derler rabbime yönelin o gönlünüze göre verir inşallah

aramızda 1 gün var ve ikimizinkide kız isim düşündünüz mü:)

Evet canım hayırlısıyla.. İsim oğlumda bu kadar zorlanmamıştık inan, kızlarda seçenek çok isimler çok güzel. İki isim olabilir , şu an için Elif Sare içimize sindi gibi ama değişebilir tabi abiye kalırsa Merveler Pelinler havada uçuşuyor benim dediğim olacak diyor haklı olarak. Bakalım hayırlısı siz düşündünüz mü ?

Sevindim canım ikiniz de hepp iyi olun bizde iyiyiz teyzesi yemek yapıyoruz oğlusumla:)bende dün sabunlara bakmıstım ama biz ailelerden uzak olduğumuz için kararsız kaldım gelecek olanlar is yerinden arkadaslarımız onlarda eve gelirler ilk 3 ay içinde sünnet düsünüyorum o zaman yaptırırım simdi olmazsa sabun düsünürsen buraya da bak istersen fiyatları uygundu http://www.sabunart.com/c-1492-BABY-SHOWER-SABUNLARI.html yaptırsam mı acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…