2014 Kasım Anneleri

Sabunda aklımda, çok kararsız kaldım. Buzdolabı süsü ve çikolata yaptırayım diyorum bide sabun mu eklesem. Bakayım bu siteye. Bu arada geçen eşimde sünneti Bebekken yaptıralım dedi. Bende kararsız kaldım. Bebekken yaptırmak sağlık açısından daha iyi sanırım

selam hamişlerim bugün güya renkli ultrasona girdim neyse benim erkek evlatlarıma bir yenisi daha katılıyomuş tuhaf gelen şuan 24hft 3gnlük ama 43cm bu kadar uzunluk normalmi yoksa renkli denen fakat eski türk filmleri gibi siyah beyaz çıkan ultrason gibi süprizmi bi fikri olan canlar lütfen yorum

merhaba kızlar ben geldim çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim

bugün bana tekrar şeker yüklemesi yaptılar 100 lük sonuçlarım

78
122
74
64
nasıl istediğimi yiyebilirim artık tabi haddi aşmadan ve en güzeli kızımı gördüm teyzeleri
dün dr uğraştı ama gene göstermedi bugünde baktı ve banada gösterdi kızım inşallah
sağlığıda yerinde çok şükür Rabbim hepimizin yavrularını sağsağlim kucağımıza nasip etsin inşallah

benide ekleyin listeye 2 oğlum 1 kızım

bizi de ekle teyzesi 2 erkek 1 kız sonunda gösterdi kızım ankara yaş 36

gözün aydın tatlım
iki erkekten sonra bir prenses çok güzel olmuş
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
birazdan düzenlerim listeyi

amin canım Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin amin teşekkür ederim

Masallah canım hadi gözün aydın evine renk katsın prensesinHayırlısıyla kucağına alırsın insallah

Allah yardımcın olsun canım içini ferah tut bazen böyle sınavlardan geçebiliyoruz tek çare dua ve sabır inşallah hiç bişe olmıycak korkma

Masallahh canm gozn aydn darsi basimiza bende bugn diyetsyene gittim 1haftadr diet uyguladmda kendim cikarmstm dieti bugn dr takipli basldk nasildi canm dietin 1gunluk mesala uygulaynca normala bindimi

Masallahh canm gozn aydn darsi basimiza bende bugn diyetsyene gittim 1haftadr diet uyguladmda kendim cikarmstm dieti bugn dr takipli basldk nasildi canm dietin 1gunluk mesala uygulaynca normala bindimi

canım klasik diyet

sabah süt ,yumurta ,peynir, 5 zeytin, söğüş sebze 2 dilim ekmek tam buğday veya çavdar

ara öğün 1 porsiyon meyve,1 bardak süt

öğle yemeği 60 gr etli sebze veya kuru baklağil yemeği 4 yemek kaşığı, 1 kepce çorba, 2 yemek kaşığı makarna veya pilav ,yarım kase yoğurt ,salata 1 ince dilim ekmek

ara öğün 1 kiprit kutusu kadar peynir, 1 orta dilim ekmek ve 1 porsiyon meyve

akşam yemeği 1 porsiyon etli sebze yemeği , 1 por makarna, pilav veya çorba,yarım kase yoğurt,salata 1 orta dilim ekmek

yatmadan önce 1 su bardağı süt ve meyve

kavun karpuz kesinlikle yasak meyvelerde elma ve şeftali yedim ,üzüm küçük 1 salkım 3 günde 1

benim diyetim böyleydi canım ama uydum zorlandım başlarda ama sonra düzene girdim

Bende de oluyo doktora sordum tansiyonun düşüyodur yüksek olmasından iyidir dedi susuz ve aç kalma dedi başka bişey demedi...

Bende de oluyo doktora sordum tansiyonun düşüyodur yüksek olmasından iyidir dedi susuz ve aç kalma dedi başka bişey demedi...

Aynen öyle tansiyonum düsmüs ondan böyle olmus canim, tsk ederim cevabin için 😊 bu arada senin kizlarin nasil insallah hersey iyi gidiyodur, Allah´in izniyle benim de bir kizim olacakmis 😍

Aynen öyle tansiyonum düsmüs ondan böyle olmus canim, tsk ederim cevabin için 😊 bu arada senin kizlarin nasil insallah hersey iyi gidiyodur, Allah´in izniyle benim de bir kizim olacakmis 😍

Hayırlı olsun canım
Çok şükür iyiler ama doktorumdan memnun değilim çok umursamaz olmaya başladı napıcam bilmiyorum strese girdim...

Hosgeldinnn evladini allah bagislasin insallah 2.bebeginde sag salim kucagina alirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…