- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Bana da oluyor...:/
Bugun doktora sordum banada oluyor diye normal oldugunu soyledi ama insan ister istemez tedirgin oluyorumarim hepimiz vaktinde saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi..
selam hamişlerim bugün güya renkli ultrasona girdim neyse benim erkek evlatlarıma bir yenisi daha katılıyomuş tuhaf gelen şuan 24hft 3gnlük ama 43cm bu kadar uzunluk normalmi yoksa renkli denen fakat eski türk filmleri gibi siyah beyaz çıkan ultrason gibi süprizmi bi fikri olan canlar lütfen yorum
kızıma damla ismini vermiy düşünüyrm sizce nasıl siz neler koyacaksınz
kızıma damla ismini vermiy düşünüyrm sizce nasıl siz neler koyacaksınz
o bir haftanın da tadını çıkart canım iyi olmanıza sevindim kendinize iyi bakınKızlaaaaaarrr!!
Napıosunuz bensizzz?
Yokluğumu isyandan başka kimse farketmemiş ayol.
Kızcağız taaa facelerden msj attı. Ehehe!
Nasıl geçiyor günleriniz? Umarım hiç kimsede bir problem yoktur.
Biz Dikili ve Ayvalık'ta tatildeyiz. Buralarda malum gsm operatoru pek cekmiyor, tabletimi de almamısım yanıma. Yazamadım size.
Biz kızımla bol bol yüzüp bol bol organik besleniyoruz. Komsular hamile kızcağız var diye hergun bir şey getiriyor. 1 hafta sonra bu güzellik bitecek diye ağlıcam nerdeyse. Şehirlerde tüketiyoruz kendimizi, en güzeli sahil kasabaları,köyler vallahi.
Size kızımla son fotoğrafımızı atıyorum teyzoşlar. Kendinize çok cici bakın. Sizi özlediğimizi unutmayın. 😽😽😽😽😽😽💕💕💕💕🙏🙏🙏🙏🙏
Eki Görüntüle 1206162
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canım hayırlısıyla.. İsim oğlumda bu kadar zorlanmamıştık inan, kızlarda seçenek çok isimler çok güzel. İki isim olabilir , şu an için Elif Sare içimize sindi gibi ama değişebilir tabi abiye kalırsa Merveler Pelinler havada uçuşuyorbenim dediğim olacak diyor haklı olarak. Bakalım hayırlısı siz düşündünüz mü ?
Bence gitmemiş 130. sıradasın canım
ama doğum tarihin 27.11 yazıyor istiyorsan düzeltirim problem değil
dün okadar baktım göremedim tabii millet tatilde ben işte olunca kafam başka yerdeydi heralde :) düzeltirseniz sevinirim :)
Evet canım hayırlısıyla.. İsim oğlumda bu kadar zorlanmamıştık inan, kızlarda seçenek çok isimler çok güzel. İki isim olabilir , şu an için Elif Sare içimize sindi gibi ama değişebilir tabi abiye kalırsa Merveler Pelinler havada uçuşuyorbenim dediğim olacak diyor haklı olarak. Bakalım hayırlısı siz düşündünüz mü ?
Günaydın kızlar.
Doğum yapacağınız hastanenin doğum ücretleri hakkında bi bilginiz var mı?
Bugüne kadar aklıma takilmamisti, bugün arayıp sordum.
Normal doğum:1100 tl
Epidural normal doğum: 1500tl
Sezeryan: 1300tl
Epidural sezeryan : 1300 tl
Bu haftadan nasıl doğum yapacağım belli değil tabi ama en azından 1000-1500 tl arası bir parayı kenara koymam gerektiğini biliyorum artık.
Bu arada hastane Eskişehir deki bir özel hastane.
Bu fiyata kaç günlük oda hizmeti dahil oluyor?
Ya da odada neler oluyor bilen var mı?
Ben alelacele telefonda öğrendim fiyatları. Detaylarını soramadım.
Herkese günaydınlar hanımlar,
Cumartesi günleri çalışmaktan nefret ediyorum.. Ne kadar gereksiz..
Genellikle normal doğumda bir sorun olmazsa doğum sonrası 1 gece yatıyorsun, ama tabi doğumun kaç saat süreceği belli olmadığı için öncesinde 4 saatte yatabilirsin 3 günde, yani onun için yatak ücretini sadece sonrası için dahil ediyorlar. Sezaryen de doğum sonrası 2 gece hastanede kalıyorsun.
Oda da bulunanlar her hastaneye göre değişiyor, benim doğumumda hasta yatağı dışında tek kişilik yatak olabilen bir refaketçi koltuğu, iki tane ziyaretçi koltuğu, sehpa, komodin,televizyon vs. vardı, oda içinde duş ve wc vardı. En güzeli uygun bir zamanında gidip hastanede odaları birebir görmek.
Kızlar ben dun bişeler aldim,yanimda buyuk kimse de yoktu iyi mi ettm bilmiyorum, burda bi bakarsanz degistrmem gereken şeyler varsa degiştireyim,
Tulum sadece 3~6 ay sizce buyuk mu baya, yoksa iyi mi?
Biberon 240 cc avent 1m+ galiba 1aydan sonra yaziyor, emzikte hata mi ettim blmiyorum, 1 tane yeni dogan aldim, 1tane 4+ aldim. Burun aspiratoru aldim , sac taragi aldm ama kv niye aldin cok hassas zaten tarayamazsin dedi, geri verip kiyafet alabilme şansim var, sizce napayım ?
Gunaydn kizlar bu ayn 15 son is hayatimmmm:)))))
Kızlar ben dun bişeler aldim,yanimda buyuk kimse de yoktu iyi mi ettm bilmiyorum, burda bi bakarsanz degistrmem gereken şeyler varsa degiştireyim,
Tulum sadece 3~6 ay sizce buyuk mu baya, yoksa iyi mi?
Biberon 240 cc avent 1m+ galiba 1aydan sonra yaziyor, emzikte hata mi ettim blmiyorum, 1 tane yeni dogan aldim, 1tane 4+ aldim. Burun aspiratoru aldim , sac taragi aldm ama kv niye aldin cok hassas zaten tarayamazsin dedi, geri verip kiyafet alabilme şansim var, sizce napayım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?