2014 Kasım Anneleri

benim 26+0 ken 37 cm di canım bana da çok geldi senin bebişininki yanlış ölçmüş olabilirler ya da aile boy ortalaması çok mu uzun dicem ama bilemedim..

kızıma damla ismini vermiy düşünüyrm sizce nasıl siz neler koyacaksınz

Damla ismi hep baba masum gelmiştir takii bizim komşunun torunu war damla onu tanıyana kadar :) kız çpk yaramazdı gerçi şimdi büyüdü çok cimcine bişeydi damla ismi hep onu hatırlatır bana. güzel isim tatlım . Benimde kızım olucak Ayşem ismini düşünüyoruz

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızıma damla ismini vermiy düşünüyrm sizce nasıl siz neler koyacaksınz

Damla adı bana da hep naifliği hatırlatır. Tanıdığım bütün damlalar sessiz, aklı başında, kırılgan insanlardı....

Biz kızımıza -inşallah yine değişmezse- Zeynep Sare ismini koymayı düşünüyoruz. Gerçi dayımız Sare adını pek beğenmedi ama şimdilik aklımızdaki bu

günaydın güzel anneler ve bebişleri
sağlıklı, mutlu, huzurlu..... bir hafta sonu geçirmemiz dileğiyle
acıktım da uyandım içim kıyılıyor sanki
gideyim de karnımı doyurayım görüşürüz
Allah a emanet olun

Kızlaaaaaarrr!!

Napıosunuz bensizzz?
Yokluğumu isyandan başka kimse farketmemiş ayol.
Kızcağız taaa facelerden msj attı. Ehehe!

Nasıl geçiyor günleriniz? Umarım hiç kimsede bir problem yoktur.
Biz Dikili ve Ayvalık'ta tatildeyiz. Buralarda malum gsm operatoru pek cekmiyor, tabletimi de almamısım yanıma. Yazamadım size.

Biz kızımla bol bol yüzüp bol bol organik besleniyoruz. Komsular hamile kızcağız var diye hergun bir şey getiriyor. 1 hafta sonra bu güzellik bitecek diye ağlıcam nerdeyse. Şehirlerde tüketiyoruz kendimizi, en güzeli sahil kasabaları,köyler vallahi.

Size kızımla son fotoğrafımızı atıyorum teyzoşlar. Kendinize çok cici bakın. Sizi özlediğimizi unutmayın. 😽😽😽😽😽😽💕💕💕💕🙏🙏🙏🙏🙏

💕💕💕

o bir haftanın da tadını çıkart canım iyi olmanıza sevindim kendinize iyi bakın

zehra ada koyacaz allahın izni ile bizim ilk bebişimiz daha :) elif sare de çok güzelmiş rabbim isimleriyle sağlıklı ömürler versin inşallah.

bu ayki kontrolünüz ne zaman ? benim cuma günü ve testler istedi açlık şekeri şeker yüklemesi kan sayımı ve idrar tahlili sabahtan gidip onları yaptırcam bakalım kızım kaç gr oldu geçen ay 382 gr 24 cm di :)

Günaydın kızlar.
Doğum yapacağınız hastanenin doğum ücretleri hakkında bi bilginiz var mı?
Bugüne kadar aklıma takilmamisti, bugün arayıp sordum.
Normal doğum:1100 tl
Epidural normal doğum: 1500tl
Sezeryan: 1300tl
Epidural sezeryan : 1300 tl

Bu haftadan nasıl doğum yapacağım belli değil tabi ama en azından 1000-1500 tl arası bir parayı kenara koymam gerektiğini biliyorum artık.
Bu arada hastane Eskişehir deki bir özel hastane.
Bu fiyata kaç günlük oda hizmeti dahil oluyor?
Ya da odada neler oluyor bilen var mı?
Ben alelacele telefonda öğrendim fiyatları. Detaylarını soramadım.

Herkese günaydınlar hanımlar,

Cumartesi günleri çalışmaktan nefret ediyorum.. Ne kadar gereksiz..

Genellikle normal doğumda bir sorun olmazsa doğum sonrası 1 gece yatıyorsun, ama tabi doğumun kaç saat süreceği belli olmadığı için öncesinde 4 saatte yatabilirsin 3 günde, yani onun için yatak ücretini sadece sonrası için dahil ediyorlar. Sezaryen de doğum sonrası 2 gece hastanede kalıyorsun.
Oda da bulunanlar her hastaneye göre değişiyor, benim doğumumda hasta yatağı dışında tek kişilik yatak olabilen bir refaketçi koltuğu, iki tane ziyaretçi koltuğu, sehpa, komodin,televizyon vs. vardı, oda içinde duş ve wc vardı. En güzeli uygun bir zamanında gidip hastanede odaları birebir görmek.

Son düzenleme:

canım sonuçların ne zaman çıkacak seni üzmek istemem her an aklında biliyorum merak ediyorum Allah yardımcınız olsun gör bak tertemiz gelecek sonuçlar inşallah

Günaydın kızlar, bende dün alısveris yaptim, bilmiyorum iyi mi yaptım.. Biberon aldım 240 cc ufak almak istemedim, ufackti ama buyukten pahaliydi, emzik aldim 2 tane, ama snra aklima takildi, ya almazsa diye emzigi, ne yapsam bunlari degstrsem mi yoksa kalsa mi?

Kızlar ben dun bişeler aldim,yanimda buyuk kimse de yoktu iyi mi ettm bilmiyorum, burda bi bakarsanz degistrmem gereken şeyler varsa degiştireyim,

Tulum sadece 3~6 ay sizce buyuk mu baya, yoksa iyi mi?
Biberon 240 cc avent 1m+ galiba 1aydan sonra yaziyor, emzikte hata mi ettim blmiyorum, 1 tane yeni dogan aldim, 1tane 4+ aldim. Burun aspiratoru aldim , sac taragi aldm ama kv niye aldin cok hassas zaten tarayamazsin dedi, geri verip kiyafet alabilme şansim var, sizce napayım ?

Eklentiler

• $1406964797171.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $1406964822085.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $1406964838115.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $1406964856808.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $1406964872378.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $1406964892755.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $1406964913965.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $1406964935237.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 40

çok tatlılar Allah ım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah, ben daha bir çift çorap bile almadım yelek başladım sadece onu örüyorum

Cok cıcıler tatlım ıyı gnlerde giydır. benımde ilk bebek kıyafet konusunda tecrubesıxım nasıl alıcam bılmıyorum sadece magazalarda bakıyorum öylesıne ☺️

💌💌💌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…