2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar merhaba son haftalarda ayaklarımda ve ellerimde şişlikler başladı buda beni rahatsız ediyor cuma kontrolüm var doktora sorucam ama aynı sorunu yaşayanlar tavsiyesi olanlar var mı acaba aranızda?

çok tatlılar Allah ım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah, ben daha bir çift çorap bile almadım yelek başladım sadece onu örüyorum

Sagolun canlarim, Amin inşallah..
Benim gibisiniz o zaman , bende aldim ama dogrumu aldim bilemedim, mesela tulum 3- 6ay ama sanki baya buyuk gibi, mayısta 6 ay doluyo, mayista uzun kol giyilir mi giydirilr mi ki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

15. inde işi bırakıyorum mu demek bu yazının tercümesi?
yavrum ben senin yazılarını pek anlayamıyorum, cümleleri devrik mi yazıyorsun, sesli harfleri mi yutuyosun anlamıyorum.

Evet sekerim tam tercumesi isi birakiyrum canim sesli harfleri yazmyrm ondn anlaslmiyo msjdan kalma yazi stilim :))sesli harfleri genelde yutyrm:)))

canım sonuçların ne zaman çıkacak seni üzmek istemem her an aklında biliyorum merak ediyorum Allah yardımcınız olsun gör bak tertemiz gelecek sonuçlar inşallah

Bekliyoruz canım ya, daha 16 gün oldu, 9-10 gün sonra soracağım. İnşallah temiz çıkacak,hergün dua ediyorum. Beklemek çok zormuş gerçekten, çıkan risk korkulacak bir oran değil ama ihtimalini düşünmek bile insanı delirtmeye yetiyor. Allah hepimizin bebeğini her türlü hastalık ve ilettten korusun inşallah.

Kizlar dun gece gogus ucumda islaklik hissettim azicik siktim sivi gordum sut mu geliyor acaba cok heyecanlandim

Evet sekerim tam tercumesi isi birakiyrum canim sesli harfleri yazmyrm ondn anlaslmiyo msjdan kalma yazi stilim :))sesli harfleri genelde yutyrm:)))

Ytm = yutmaaaaaaaaaaaa
Arkadaşım valla anlamıyom bak bitir o alışkanlığı, türkçeyi doğru kullanalım lüffen, bak sonra çocuğun da öyle konuşur he gak guk diye. hmmm

Hepsi birbirinden güzel canım yaa..

Sağlıkla giysin hepsini.. Tulumu 3-6 ay almakta iyi yapmışsın,0-3 ay olanları en fazla 1ay giyebiliyorlar, O kadar hızlı büyüyorlar ki 2. ay biraz büyükte gelse giyer o tulumu 4. aydan sonra olmaz zaten.
Tarağın yanında bir fırça vardır canım yumuşacıktır onun kılları, ilk aylar onunla tararsın banyodan sonra, masaj yapıyor zaten amaç taramak değil ki. Tarağın dişlerinin ucuda top toptur oda masaj için konak falan olmasın diye.

Amin amin amin.. İçini ferah tut lüffen.

Saol bibişim..
Napıyor senin afacan boks maçına devam mı?

Ahahahh o gün tam bir karete kid oldu vallaha, dün eşim tv de bi dizi izlemiş, hamile kadının bebeği feci hareket ediyomuş, çözüm olarak anlamlı yada anlamsız olsun bebekle konuşmak gerekirmiş, başladı benimki havadan sudan konuşmaya evladım bugün ben bu işi yaptım böyle ettim diye fln, bakalım bi sakinleşti sayılır Yani hareketlenmesi iyi de, 12 saat boyunca insan 20 dk uyur ayol, hep depişti delioğlan

Heyecan yapmıştır kuzu..
Simdiden başlamış yaramazlık çalışmalarına hehehee, Şimdi yine sakinleşmiş , doğduktan sonra ne kadar konuşursan konuş fayda etmiyor bile..

benim oğlumda çok hareketli özellikle kuaföre gittiğim zaman fön makinesinin sesinden çok etkileniyor hiç durmuyor , ama ben ayaktaysam ve yürüyorsam hiç hareket etmiyor

Heyecan yapmıştır kuzu..
Simdiden başlamış yaramazlık çalışmalarına hehehee, Şimdi yine sakinleşmiş , doğduktan sonra ne kadar konuşursan konuş fayda etmiyor bile..

çığlık atmasın da ne yaparsa yapsın
çocuktur be yavrum ne yapalım göz yumacaz deliliklerine
şimdiden alıştırıyo beni işte akıllı

Çok sagol canim, peki aldigim alt pijemalari sence kac ay giyebilir? 3 ay giyemez mi? Zibinlar falan giyilmez mi 3 ay falan.. bi kacini buyuklemi degiştirsem.. kv de konak olur taranmaz saç diyor :S 5 li zibin setini de yeni dogan aldim tek tekte takim aldim, acaba zibin setini buyuklemi degstirsem. Of çok kararszm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Hepsi çok cici almışsın artık büyüklerinide ileride giyer sadece burun aspiratörünü Dr önermiyo

Giyer canım ama tabi bebişinin kaç cm doğacağıda önemli, benim oğulumdan kalanlara baktım geçengün ,3-4 tane 0-3 ay var hastane çıkışları da dahil diğerleri hep 3-6 almışım. Tulumlar falanda var öyle , yani şöyle düşün bebeğinin boyu ve kilosuna göre 4-5 takım 0-3 ay olsun 2-3 tane 0-3 ay tulumu olsun, kalanları 3-6 ay olarak al, hediye gelecekler falan varsa ona göre hesapla. Birde büyükleri katlar kıvırır giydirirsin ama küçülenin çaresi yok. Ben aldıklarımı hep bu mantıkla alıyorum hala..

Anladim canim, bende az aldm aslinda bi tek altt pijema fazla 6 tane yani o da 3 patikli,3 patiksiz, zıbını 3 tane aldim. Bir tane de zibin takimi aldim.. yeter herhalde..boyu kisa olmaz galiba ya, ailecek uzunuz biz..

gıydırırsın ama ustune bısey gıydırmessın katkat yapmassın yanı ben oyle düşünuyorum.ben bıraz sıkı gıydırme tarafdarı degılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…