Hadi ya bu aspiratörü almazsam bebegimin burnunu cengelli igneyle temizlerler, ondan aldim bende
burun aspiratörü burnun içini kurutuyormus o daha kötü. Çengelli iğne eski usul en mantıklısı
şimdilik 3hastane çıkışı aldık.gerisi hep sapkali takım tulumKızlar yardımcı olabilir misinz? 3-6ay takımdan kaç tane aldınız?
Sıkıca bendende geliyo ama sıkmak iyi değilmiş dikkat et
Kızlar yardımcı olabilir misinz? 3-6ay takımdan kaç tane aldınız?
Merhaba yavas yavas herkes tamamliyo eksiklerinine zevkle yapilio degilmi alisverilser bizimde ates olcerimiz kaldi birtek eksik ama hangisini alicaz bilmiyoru fikri olan varmi kulaktanmi alindanmi olcer marka tavsiye debilcek varmi acaba ablam kulaktan olcer braun kullanio memnu ama bazilari kulaktan bir dereceyuksek cikio diyo alin daha ii diolar kararsiz kaldim fikri ola varmi
Kizlar bebek esyalarni kac derece de yikicksnz makinada
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah bebekler eşit olarak yola devam eder canım.Kilo konusu benimde canımı sıkıyo.24.haftadayım 8 kilo aldım.bakalım haftaya kontrolde doktor ne diycek.şeker yüklemesi yaptırmayıda hiç istemiyorum ama mecburen yaptırıcam.Açıkçası normaldede kilo almaya müsait bi yapım var ve 3 sene önce şuanki kilomdan 2-3 kilo daha fazlaydım.düzenli beslenip spor yapıp 10 kg kadar vermiştim.tabi hamile olunca saldım yemek konusunda.inşallah şeker çıkmaz sendede canım.Selam kızlar..
Bugün o muayenehanesine gittiğim doktora gittim yine..
Alttaki bebeğimin kafasındaki kist küçülmüş çok şükür..
Ama aralarında 1 hafta fark çıktı ona çok üzüldüm
Biri 580 diğeri 720 grammis..
Eğer aralarındaki fark 2.5 haftayı bulursa müdahale etmek gerekiyomuş..
İnşallah sabit kalır da sağlıkla 32. Haftayı da atlatırız..
32-35 arası doğum olduğu zaman sıkıntı çok azalıyo ama öncesinde olursa çok problemler çıkabilir dedi..
Birde tartıldım doktorda hamileliğin başından beri 6 kilo almış görünüyorum çok almışsın pztsi mutlaka şekerine baktır dedi..3 hafta önce gittiğimde 65 kiloydum bugün 69 çıktım..3 haftada 4 kilo çok fazla dedi..
Ama ellerim ayaklarım çok şiş ödem olduğunu düşünüyorum ben bir de 3 hafta önce gittiğimde açtım bugün toktum ve 2 ltden fazla su içmiştim tabi ne kadar etkisi vardır bilmiyorum
Böyle işte...
Ben daha almadim sadece bir tulum 3 -6 ay.. ben 0-3 ay aldm az aldm ama hastane cikisida 1 tane alcam
Biz alından ölçer wewell marka aldık kendimizde denedik güzel
Kizlar bebek esyalarni kac derece de yikicksnz makinada
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım kıyafetlerin etiketlerinde yazıyo olmalı.Benim aldığım bir iki şey makinada yıkanmıyo hatta,onları mecburen leğende sıcak suyla yıkıycam eski usul:))
Bugun doktora sordum banada oluyor diye normal oldugunu soyledi ama insan ister istemez tedirgin oluyorumarim hepimiz vaktinde saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi..
İnşallah bebekler eşit olarak yola devam eder canım.Kilo konusu benimde canımı sıkıyo.24.haftadayım 8 kilo aldım.bakalım haftaya kontrolde doktor ne diycek.şeker yüklemesi yaptırmayıda hiç istemiyorum ama mecburen yaptırıcam.Açıkçası normaldede kilo almaya müsait bi yapım var ve 3 sene önce şuanki kilomdan 2-3 kilo daha fazlaydım.düzenli beslenip spor yapıp 10 kg kadar vermiştim.tabi hamile olunca saldım yemek konusunda.inşallah şeker çıkmaz sendede canım.
Sanirim bazi alindan olcerler sut banyo suyu vs gibi seyrlerinde isisini olcebiliyomus cnim welwell bende baktim birde braun vechicco var birini secicem ins :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?