2014 Kasım Anneleri

Merhaba yavas yavas herkes tamamliyo eksiklerinine zevkle yapilio degilmi alisverilser bizimde ates olcerimiz kaldi birtek eksik ama hangisini alicaz bilmiyoru fikri olan varmi kulaktanmi alindanmi olcer marka tavsiye debilcek varmi acaba ablam kulaktan olcer braun kullanio memnu ama bazilari kulaktan bir dereceyuksek cikio diyo alin daha ii diolar kararsiz kaldim fikri ola varmi

burun aspiratörü burnun içini kurutuyormus o daha kötü. Çengelli iğne eski usul en mantıklısı

Öyle de bir ara grumcemin bi bebegin burnunu cengelli igneyle temizlemeye calstgni gördüm de, kafasni koparackti çocugun, onu göze alamiyorum.. annelere güveniyorum ama bu şekilde yaparsa o korkarim yani.

Kizlar bebek esyalarni kac derece de yikicksnz makinada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar..
Bugün o muayenehanesine gittiğim doktora gittim yine..
Alttaki bebeğimin kafasındaki kist küçülmüş çok şükür..
Ama aralarında 1 hafta fark çıktı ona çok üzüldüm
Biri 580 diğeri 720 grammis..
Eğer aralarındaki fark 2.5 haftayı bulursa müdahale etmek gerekiyomuş..
İnşallah sabit kalır da sağlıkla 32. Haftayı da atlatırız..
32-35 arası doğum olduğu zaman sıkıntı çok azalıyo ama öncesinde olursa çok problemler çıkabilir dedi..
Birde tartıldım doktorda hamileliğin başından beri 6 kilo almış görünüyorum çok almışsın pztsi mutlaka şekerine baktır dedi..3 hafta önce gittiğimde 65 kiloydum bugün 69 çıktım..3 haftada 4 kilo çok fazla dedi..
Ama ellerim ayaklarım çok şiş ödem olduğunu düşünüyorum ben bir de 3 hafta önce gittiğimde açtım bugün toktum ve 2 ltden fazla su içmiştim tabi ne kadar etkisi vardır bilmiyorum
Böyle işte...

Biz alından ölçer wewell marka aldık kendimizde denedik güzel

İnşallah bebekler eşit olarak yola devam eder canım.Kilo konusu benimde canımı sıkıyo.24.haftadayım 8 kilo aldım.bakalım haftaya kontrolde doktor ne diycek.şeker yüklemesi yaptırmayıda hiç istemiyorum ama mecburen yaptırıcam.Açıkçası normaldede kilo almaya müsait bi yapım var ve 3 sene önce şuanki kilomdan 2-3 kilo daha fazlaydım.düzenli beslenip spor yapıp 10 kg kadar vermiştim.tabi hamile olunca saldım yemek konusunda.inşallah şeker çıkmaz sendede canım.

Ben daha almadim sadece bir tulum 3 -6 ay.. ben 0-3 ay aldm az aldm ama hastane cikisida 1 tane alcam

Canım ben iki tane hastane çıkışı aldım onlar zaten 0-3 oluyo.ayrıca 5-6 tane 0-3 zıbın aldım.gerisini hep 3-6 aldım çünkü 0-3 ler gözüme çok küçük geliyo.baktımki bebek Allahın izniyle doğduğunda 0-3 e daha çok ihtiyacım olacak hemen annemlere eşime aldırırım:))küçük olanlardan çokça alıp giyememesini istemiyorum.

Selam kızlar, bugün kontrolümüz vardı. Gördüm bebeğimi, çok şükür herşeyimiz yolunda kilosu 868 gr boyu 35 cm, 1 hafta da 200 gr almış 2 cm uzamış pıpırcık kızım benim 100'lük şeker yüklemem de sorun yok, tansiyonum gayet iyi gidiyor, vücudumda şişlik ödem yok, kısacası Allah'ıma bin şükür sorunsuz bu haftalara geldik. ultrasona göre 25+1 günlük, bacak boyu ise 26+1, doktorumuz zaten uzun boylu doğacak demişti, anlaşılan bacak boyu da uzun olacak. Uzun uzun ultrasonda onun o keyifli hallerini izledik. İnşallah kalan zamanı da sağlıkla atlatır kucağımıza alırız bebeklerimizi. 23 Ağustos'ta tekrar kontrolümüz var. 3 hafta zor geçecek ama , tekmeleri ile bebeğim her zaman iyi olduğunu anlatacak bana.

Kizlar bebek esyalarni kac derece de yikicksnz makinada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben herseyini 30 derecede yikadim sonucta hepsi yeni leke falan yok diye etiketlerini kestim utuledi osekilde yerlestirdim 2 tane alt acmamiz vardi polar minderli onlari derecesiz yikadim sadece cokda sktirmadim zaten cok sicak oldugu icin hemen kurudu canimdeterjan olarak bazen dali bazende sabu tozu kulandim

kızlar her gördüğümü alasım geliyo ki alıyorum şimdiden epey eşyası kiyafeti oldu neredeyse bir hurç doldu erken mi daha sizce ? eşim bazen kızıyor bu kadar düşme üstüne doğsun aliriz diye :/

İnşallah çıkmaz bakalım pztsi yaptırıcam..
Yarın sabah aç karnına evde bide ben tartılıcam bakalım kaç çıkıcam..

Sanirim bazi alindan olcerler sut banyo suyu vs gibi seyrlerinde isisini olcebiliyomus cnim welwell bende baktim birde braun vechicco var birini secicem ins :):)

Evet canım havaya tutup havanın sıcaklığını bile ölçebiliyosun ben beğendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…