2014 Kasım Anneleri

Bende arzunun bebbe diye bir ürününü aldım gitti gidiyor dan aldım güzel ben begendim farklı ölçer mi bilemedim am

0-3 ay çok fazla alma canım çok çabuk büyüyolarmış yani 0-3 aylık kıyafeti max 2 ay giyer..
İlla almak istiyosan büyük al..

canım üzülme ikizlerin biri daima büyük olurmuş arkadaşımın da ikizleri var biri diğerine her zaman baskın inşallah her şey vakti zamanın da olur Rabbim yar ve de yardımcımız olsun kolaylıkla atlatmayı nasip etsin sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim.şekerinde yoktur inşallah dediğin gibi kendin evde tartıl ben dün gene şeker yüklemesine gittim 3 haftalık diyetten sonra 100 lük yükleme yaptılar açlık 78, 1. saat 122, 2. saat 74, 3. saat 64 tü diyet çok önemli ama sen 2 değil 3 canlısın bunu nasıl göz ardı eder dr

Bende bugun chicco kulaktan olcer aldim hic arastirmamistim insallah memnun kalirim..

Canım benim plesentaları bir olduğundan Allah korusun birbirinin yemeğini çalma riski var yani biri çok gelişip diğeri gelişemeyebilir ikisi içinde sakıncalı malesef o yüzden takip edilmesi lazım..ayrı plesentaları olsa okadar sıkıntı değil..
En baştan beri 6 kilo almam çok değil bence sadece 3 haftada 4 kilo almama takıldı doktor..
Ama benim karnım birden büyüdü ve de şu anda siz mesela 600-700 gr tek bebek taşıyorsunuz ben toplam 1.5 kilo taşıyorum ve de artı bide suları plesentaları 7.5-8 aylık gibiyim şu anda yani..
Bir de daha ortada bişey yok eşim ailem başladı ekmek yeme onu yeme bunu yeme..
Ne biliyim biraz üzüldüm bakalım yarın kendim bi tartılıyım da..pztsi de şekeri yaptırıyım..
Tam kan sayımı ve idrar testi de istedi..

üzme canını canım sen 3 canlısın inşallah herşey yolunda gider o günleri hep beraber görürüz inşallah onlarda ne çok biliyormuş canım kolaysa kendileri yemesin ne olur üzülme cimcimeleri de üzme annesi onlar ekmeklerini paylaşırlar düzelir Allah ın izniyle

0-3 ay çok fazla alma canım çok çabuk büyüyolarmış yani 0-3 aylık kıyafeti max 2 ay giyer.. İlla almak istiyosan büyük al..
aynen öyle yapacağım artık almcam nasip olursa bebek bakmaya gelenler de hediye getirirse ev kiyafet dolacak zaten

canım bebeğin doğum tarihini nasıl değiştirdin ben değiştiremiyorum normalde 1 hafta ilerideyiz 30 ekim benimkinide değiştirebilirmisin sana zahmet olmassa

İnşallh canım..

canım bebeğin doğum tarihini nasıl değiştirdin ben değiştiremiyorum normalde 1 hafta ilerideyiz 30 ekim benimkinide değiştirebilirmisin sana zahmet olmassa

Canım doğum tarihini ilk girdiğin yerden değiştiriceksin.
Yukardaki kullanıcı kontrol panelinden..

Slm zeyy. Ben de cok kilo aliyorum:((4. Aydan itibaren ayda 4 kilo. Dr nasil basardin dedi. Cok uzerinde durmadi.hizla kilo alarak da devam ediorum. Bizim evde de yemek sorunu var anlayamadigim ben cok istahli degilim nasil boyle kilo aliorum. Esimde bogazima bogazima dizio yemekleri. Sunu ye.bunu ye vs. Bu ayi bi atlatalim her sey daha iyi olacak allahin izniyle.saglkkla kal.

Kilo sorunu yaşayanlar arasına beni de alın henüz 23.haftadayım ve 8 kilo aldım zaten 65 ile hamile kalmıştım yahu yemekle de aram yok normal yiyorum ve sürekli yürüyüş yapıyorum üstelik hantallaşmadım da hareketli biriydim zaten hala da öyleyim ama nasıl oluyor da bu kadar kilo aldım ya?

Sagol canim, bende öyle yapayim, hani dejenfekte olsun diye belki 60,70de yikaniyordur dedim. Bende bi hijyen programi var da 70 derece.

Valla ben sabahları hep aç karnına ve tuvaletim yokken tartılıyorum doğrusu da o..ilk günden beri öyle takip ediyorum doktora gittiğimde hem toktum hem 2 lt su içmiştim hemde tuvaletim vardı doktora bunları söyledim farketmez dedi..etmez olur mu hiç..
Yarın sabah tartılıcam ak koyun karakoyun çıksın bakalım ortaya

Bana da eşim bugün başladıhem ödem oluyosun hem turşu yiyosun diyo..e aşeriyorum!!! Yediğimde günde 1-2 tane yani..
Bide ben de aç geziyorum resmen 6 kilo aldığımı da sanmıyorum..sadece ellerim ve ayaklarım şiş başka bi şişlik hissetmiyorum..

Sıcakların da etkisi çok şişkinlikte, normal birinin bile bu sıcaklarda eli ayağı şişiyor bizim nasıl şişmesin?
Benim ayaklarım tombul tombul oldular ayakkabılarım artık olmuyor
Turşuya dikkat aman tehlikeli :)

O zaman limon yalıycam napalım

Kizlar dun gece gogus ucumda islaklik hissettim azicik siktim sivi gordum sut mu geliyor acaba cok heyecanlandim

Canım benden önce sarı akıntı geliyodu sonra bildiğin süt gelmeye başladı elleme kurcalama sıkma sakın..doktota sordum bu haftalarda süt bezleri üretime başlar normal dedi elleme erken doğumu tetikler dedi..eski usul buzdolabında bez soğutup göğsüne soğuk kompres yap ve sıkı sütyen tak dedi..bol sütyenle rahat kaldıkları için üretim artıp süt gelmeye devam ediyomuş..

Canimaldginin koduvarmi welwell de birkac urun cikiyo cunku kodunu verebilirsen bende bakiyim

Sagol canim, bende öyle yapayim, hani dejenfekte olsun diye belki 60,70de yikaniyordur dedim. Bende bi hijyen programi var da 70 derece.

Yok cnim yapms bence oyle zate genelde 30-40 yazio iclerindede dezentekte icin enguxel utu ben yuksek buhsrda utuledim ozellikle zibinlarini falan direk cildine degecek olanlari yuksek isida hem defor e olur hemde kuculebilirler zaten minicikler :) bendede hijyen programi 90 var ama hic atma derim ilerde belki meyveler sutlerleke yaptikca 50 falan yapsriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…