2014 Kasım Anneleri

Sagol canim benim. Dedigin gibi yapayım.. utulerken dikkat ederim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
canim cok haklisin benimde ilk bebegim kurtaj oldugu icin yasak vardi sonrasinda iste cesaret insana hemen gelmiyo... cok istekli oldugum oyle cok gunler oldu ki bisi de diyemedim ben bazi utangacliklarimi da atamadim hala ustumden canim deli gibi istese de utandigima ne cilve yapabiliyorum ne belli edebiliyorum nasil asicam bunu bilmiyorum hep ondan bekliyorum burasi yeri degil belki diger arkadaslardan ozur diliyorum

aynen canim senin gibiyim biliyosun bi de yaparken bisileri ters yapariz bilmeyiz diye korkuyorum mesela gogusleri uyarmak erken doguma sebep olur diye okudum simdi ondan da cekiniyorum anlican aklimda deli sorular

Bugün kızım için mobilya baktık babasıyla. Ne zamandır aklimdaydi.
İnternetten sürekli baksam da dokunmadan, açıp kapamadan olmuyor.
Rengarenk, Meltem, Çilek, Caploonba, Newjoy mağazalarındaki ürünlere baktık.
Ama fiyatlar bizi hayal kırıklığına uğrattı.
1800-5000 arasında değişiyor.
Beğendiğimiz çoğu takım 2200-2500 civarı.
Bu fiyata 3 kapılı dolap-büyüyen beşik-sifonyer dahil.
Siz nereden ve kaça aldınız? :26:
Bir de hangi parçaları mutlaka almak lazım?
Siz neler aldınız?

Son düzenleme:

Biz caploonba dan aldık bugün canım haftaiçi gelicek inşallah..
Dolap şifonyer ve duvar rafı aldık 1.200 birde park yatak alıcaz sonra..

28. Haftadayim ve herzaman donan ben bu ara acayip yanıyorum kızlar:))avuçlarımin içi fırın gibi

28. Haftadayim ve herzaman donan ben bu ara acayip yanıyorum kızlar:))avuçlarımin içi fırın gibi
Bizde bugün 27. Haftamiza başladık inşallah güzel kizimla ve 4,5 kilo almışım az mi almışım bayanlar ve yaklaşık 6 haftadır gittmiyorum kontrole memelekette olduğum için 6 haftada 1,5 kilo aldım sizce nasil bana az gibi geliyor

Ben toplamda 3 kg aldm ama ilk aylar hep verdim. Bana çok dedi doktor.

Önemli olan fazla kilo almak değilki son aylarda alınıyor zaten bende 4 kilo aldım fazla almakta istemiyorum arkadaşım yeni doğum yaptı 20 kilo aldı bebeği 2600 gr doğdu yani yemekle pek fazla alakası yok bence

Mutlu pazarlar herkese :) sabahın bir körü açtım gözlerimi ne derdim varsa , kahvaltı soframı hazırladım eşim uyansın diye bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet kızlar an itibariyle tartıldım tam 67 kiloyum karnım aç ve tuvaletim yok..
Yani toplam 6 değil 4 kilo almışım..
Söylemesi ayıp 2 gündür kabızdım ve dün sabah baya iyi kahvaltı edip 2 lt de su içmiştim demekki 2 kg fark ettiriyomuş doktora bir dahaki gidişime aç gidicrm gıcık etti beni

Fark etmez mi hiç hıh nedir bu senin de benim de bu doktorumuzdan çektiğimiz benimki de ilgisizleşti hem de kiloma takmış durumda bende 8 kilo almışım toplamda çok deyip moralimi bozuyo oğlum doğsun gözüne yumyuk atsın

Ayy erkek doktor mu seninkide bırak bacım hiç halden anlamıyolar
Benim kızlarda doğsun götürcem aç bıyaktın bizi desinler duygu sömürüsü yapsınlar ya 6 ayı bitirmişiz Allaha şükür üçün beşin lafını yapıyolar

Sen daha şanslısın hele bi sağlıkla doğsunlar sal üzerine ikisini de bıdı bıdı başının etini yesinler hahaha :99:

İlaçlarımı kullanıyorum buarada kızlar kendimi daha iyi hissediyorum. Benden size tavsiye ufak diye önemsemediğimiz her seyi önemseyin doktorunuza sorun. Ben karnım şiştiğinde gazdır dedim önemsemedim sık sık tuvalete de gidiyordum bendeki belirtiler bunlardı ve kasılmalarım başlamış meğer. Dikkat edin bu belirtileriniz var ise hemen doktora söyleyin. Hele ki iltihap direk erken doğum sebebi benimkini antibiyotikle kurutmaya çalışıyorlar şükür bugün iyiyim

Günaydın arkadaslar ben 52 ile başladım. Suan 67 kiloyum. 15 kilo aldım 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

KASIM 2014 ANNELERİ

Merhaba,

Ne zamandır yazıyorum bu başlığa ama listeye eklenmediğimi yeni fark ettim

Beklenen doğum tarihim 30-11-2014, gerçi önden gidiyorum Kasım sonunu beklemem sanırım bebişimin cinsiyeti kız. 1. hamileliğim. Ekleyebilirsen çok sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…