- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Yok cnim yapms bence oyle zate genelde 30-40 yazio iclerindede dezentekte icin enguxel utu ben yuksek buhsrda utuledim ozellikle zibinlarini falan direk cildine degecek olanlari yuksek isida hem defor e olur hemde kuculebilirler zaten minicikler :) bendede hijyen programi 90 var ama hic atma derim ilerde belki meyveler sutlerleke yaptikca 50 falan yapsriz
canim cok haklisin benimde ilk bebegim kurtaj oldugu icin yasak vardi sonrasinda iste cesaret insana hemen gelmiyo... cok istekli oldugum oyle cok gunler oldu ki bisi de diyemedim ben bazi utangacliklarimi da atamadim hala ustumden canim deli gibi istese de utandigima ne cilve yapabiliyorum ne belli edebiliyorum nasil asicam bunu bilmiyorum hep ondan bekliyorum burasi yeri degil belki diger arkadaslardan ozur diliyorumBenim hamileliğimde hiç risk olmadığı için doktorum hiç yasaklamadı, açıkçası bende risk olmadığı sürece eşimden uzaklaşmayı hiç düşünmedim. Evliliğimde cinsellik önemli benim için, sonuçta her dediğine inandığımız doktorlarımız eğer risk yok diyorsa , eşler arası etkileşimin kaybolmasını pek uygun bulmuyorum ben. Doğumdan sonra zaten lohusalık döneminde de oldukça uzak kalacağız, ben cinselliğe sadece bir kaç dakikalık zevk yada kadınlık görevim olarak bakmıyorum. Eşimle yaşadığım en özel anlar, en özel paylaşımlar , en mutlu anlar. Risk olmadığı sürece yaşanması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü eşler arası bu güzel paylaşımlar, yaşanan zevk ve rahatlama hissi bebeği olumlu etkiliyor. Benim bebeğim aşk bebeği, annesinin karnında bile anne-babasının aşkını hissetmeli diye düşünüyorum.Bu arada, biz hiç ara vermedik, aksine benim fazlaca çalışan hormonlarım yüzünden aklım hep oradaSürekli eşimi besliyorum valla, bal-kaymak-muz-reçel-tatlı artık aklına ne gelirse
Bizim ilk aylar risk çoktu o zaman yasaklamıştı doktor, 3-3,5 aydan sonra yasağı kaldırdı ama bu sefer de benim canım pek istemiyordu. Ama yavaş yavaş normale dondüm, biz hemen hemen 4. aydan beri haftada 1 kez yapıyoruz wallaama fazlası zararlı olabilir. Sadece nazik olun, çok sık yapmayın dedi doktorum bize.
çok geçmiş olsun canım, inşallah biyopsin de iyi çıkar da için ferahlar. Ama mr temiz çıkmış zaten, korkma canım
Bugün kızım için mobilya baktık babasıyla. Ne zamandır aklimdaydi.
İnternetten sürekli baksam da dokunmadan, açıp kapamadan olmuyor.
Rengarenk, Meltem, Çilek, Caploonba, Newjoy mağazalarındaki ürünlere baktık.
Ama fiyatlar bizi hayal kırıklığına uğrattı.
1800-5000 arasında değişiyor.
Beğendiğimiz çoğu takım 2200-2500 civarı.
Bu fiyata 3 kapılı dolap-büyüyen beşik-sifonyer dahil.
Siz nereden ve kaça aldınız? :26:
Bir de hangi parçaları mutlaka almak lazım?
Siz neler aldınız?
Biz caploonba dan aldık bugün canım haftaiçi gelicek inşallah..
Dolap şifonyer ve duvar rafı aldık 1.200 birde park yatak alıcaz sonra..[/QUOTEE
Aaa aynı gün bakmisiz
Hangi modeli aldınız?
Bizde bugün 27. Haftamiza başladık inşallah güzel kizimla ve 4,5 kilo almışım az mi almışım bayanlar ve yaklaşık 6 haftadır gittmiyorum kontrole memelekette olduğum için 6 haftada 1,5 kilo aldım sizce nasil bana az gibi geliyor28. Haftadayim ve herzaman donan ben bu ara acayip yanıyorum kızlar:))avuçlarımin içi fırın gibi
Bizde bugün 27. Haftamiza başladık inşallah güzel kizimla ve 4,5 kilo almışım az mi almışım bayanlar ve yaklaşık 6 haftadır gittmiyorum kontrole memelekette olduğum için 6 haftada 1,5 kilo aldım sizce nasil bana az gibi geliyor
Ben toplamda 3 kg aldm ama ilk aylar hep verdim. Bana çok dedi doktor.
Bizde bugün 27. Haftamiza başladık inşallah güzel kizimla ve 4,5 kilo almışım az mi almışım bayanlar ve yaklaşık 6 haftadır gittmiyorum kontrole memelekette olduğum için 6 haftada 1,5 kilo aldım sizce nasil bana az gibi geliyor
Bir
Aaa aynı gün bakmisiz
Hangi modeli aldınız?
Evet kızlar an itibariyle tartıldım tam 67 kiloyum karnım aç ve tuvaletim yok..
Yani toplam 6 değil 4 kilo almışım..
Söylemesi ayıp 2 gündür kabızdım ve dün sabah baya iyi kahvaltı edip 2 lt de su içmiştim demekki 2 kg fark ettiriyomuş doktora bir dahaki gidişime aç gidicrm gıcık etti beni
Fark etmez mi hiç hıhnedir bu senin de benim de bu doktorumuzdan çektiğimiz benimki de ilgisizleşti hem de kiloma takmış durumda bende 8 kilo almışım toplamda çok deyip moralimi bozuyo oğlum doğsun gözüne yumyuk atsın
Ayy erkek doktor mu seninkide bırak bacım hiç halden anlamıyolar
Benim kızlarda doğsun götürcem aç bıyaktın bizi desinler duygu sömürüsü yapsınlar ya 6 ayı bitirmişiz Allaha şükür üçün beşin lafını yapıyolar
KASIM 2014 ANNELERİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?