Ben toplamda 3 kg aldm ama ilk aylar hep verdim. Bana çok dedi doktor.
Sana da çokdediyse yani ben brsleyememekten çok korkuyorum abur cubur yemiyorum sağlıklı besleniyorum ondan mi almıyorum acaba yaa
acaba diyordum benim gibi kiloGünaydın arkadaslar ben 52 ile başladım. Suan 67 kiloyum. 15 kilo aldım 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya kizlar sizi de karniniz tas gibi oluyomu arasira.gecende dra soyledim bebektir dedi.nstyede soktu ama o sirada yoktu bisey cikmadi tabi.yani bu kasilmalari nasil ayirt edicez ya .drum kasilma olirsa haber ver dedi ama ben anlamiyorumki
Ya kizlar sizi de karniniz tas gibi oluyomu arasira.gecende dra soyledim bebektir dedi.nstyede soktu ama o sirada yoktu bisey cikmadi tabi.yani bu kasilmalari nasil ayirt edicez ya .drum kasilma olirsa haber ver dedi ama ben anlamiyorumki
Yemek sonrasi degil ama gun icinde fln oluyo ara ara ama ayirt edemem galiba.agri deseniz klasik kasik agrimiz oluyo off kafam kazan gibi.sali kontrole gitcem yine hemde seker yukletiririmBenimde akşamları yemek sonrası midem Karnım taş gibi oluyor, ne kasılması ya korkutmayın şimdi beni. Kasılma olsa ağrı falan da olmaz mı? Dün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda dedi doktorum. 868 gr 35 cm ile hızla büyüyor bebeğim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slmlar herkese iyi pazarlar... Kızlar dün Havuzlu hana gittik ilk gidisimiz olduğu için biraz aradık yerini birde yakın otoparklar dolmustu erken gitmemize ramen yürümek zorunda kaldık in,çık,yürü kalabalık derken epey yorulmusum.Hafta sonu olduğu için sanırım çok kalabalıktı dükkanlar dar birde gidecek olan arkadaslar hafta içi giderse daha rahat alısveris yapabilirler.Fiyarlar dısarıya göre biraz daha uygun ama umduğum kadar fazla çesit bulamadım genelde her dükkanda aynı seyler var yada model aynı renkler farklı pijaması,emzirme yastığı,fırçası,tulumu derken 500 tl ye yakın harcamısız.eksiklerimiz var hala küvet,puset,araba vs. almadık bebek arabaları çok pahalı geldi bana handaki dısardan bakıcaz artık.Enerjimi toplar kendime gelebilirsem aldıklarımızı eklerim buraya...
Slmlar herkese iyi pazarlar... Kızlar dün Havuzlu hana gittik ilk gidisimiz olduğu için biraz aradık yerini birde yakın otoparklar dolmustu erken gitmemize ramen yürümek zorunda kaldık in,çık,yürü kalabalık derken epey yorulmusum.Hafta sonu olduğu için sanırım çok kalabalıktı dükkanlar dar birde gidecek olan arkadaslar hafta içi giderse daha rahat alısveris yapabilirler.Fiyarlar dısarıya göre biraz daha uygun ama umduğum kadar fazla çesit bulamadım genelde her dükkanda aynı seyler var yada model aynı renkler farklı pijaması,emzirme yastığı,fırçası,tulumu derken 500 tl ye yakın harcamısız.eksiklerimiz var hala küvet,puset,araba vs. almadık bebek arabaları çok pahalı geldi bana handaki dısardan bakıcaz artık.Enerjimi toplar kendime gelebilirsem aldıklarımızı eklerim buraya...
Anladim canim, bende az aldm aslinda bi tek altt pijema fazla 6 tane yani o da 3 patikli,3 patiksiz, zıbını 3 tane aldim. Bir tane de zibin takimi aldim.. yeter herhalde..boyu kisa olmaz galiba ya, ailecek uzunuz biz..
Yemek sonrasi degil ama gun icinde fln oluyo ara ara ama ayirt edemem galiba.agri deseniz klasik kasik agrimiz oluyo off kafam kazan gibi.sali kontrole gitcem yine hemde seker yukletiririm
Günaydın arkadaslar ben 52 ile başladım. Suan 67 kiloyum. 15 kilo aldım 😞
İlaçlarımı kullanıyorum buarada kızlar kendimi daha iyi hissediyorum. Benden size tavsiye ufak diye önemsemediğimiz her seyi önemseyin doktorunuza sorun. Ben karnım şiştiğinde gazdır dedim önemsemedim sık sık tuvalete de gidiyordum bendeki belirtiler bunlardı ve kasılmalarım başlamış meğer. Dikkat edin bu belirtileriniz var ise hemen doktora söyleyin. Hele ki iltihap direk erken doğum sebebi benimkini antibiyotikle kurutmaya çalışıyorlar şükür bugün iyiyim
Evet kızlar an itibariyle tartıldım tam 67 kiloyum karnım aç ve tuvaletim yok..
Yani toplam 6 değil 4 kilo almışım..
Söylemesi ayıp 2 gündür kabızdım ve dün sabah baya iyi kahvaltı edip 2 lt de su içmiştim demekki 2 kg fark ettiriyomuş doktora bir dahaki gidişime aç gidicrm gıcık etti beni
Bugün kızım için mobilya baktık babasıyla. Ne zamandır aklimdaydi.
İnternetten sürekli baksam da dokunmadan, açıp kapamadan olmuyor.
Rengarenk, Meltem, Çilek, Caploonba, Newjoy mağazalarındaki ürünlere baktık.
Ama fiyatlar bizi hayal kırıklığına uğrattı.
1800-5000 arasında değişiyor.
Beğendiğimiz çoğu takım 2200-2500 civarı.
Bu fiyata 3 kapılı dolap-büyüyen beşik-sifonyer dahil.
Siz nereden ve kaça aldınız? :26:
Bir de hangi parçaları mutlaka almak lazım?
Siz neler aldınız?
Ben zaten hamile kalmadan 93 tüm, suan 96. Normalde kilom var, bana 110 olursun diyor.kızlar doktor size nasıl çok diyor anlayamıyorum.. ben 27+3 deyim toplamda 10 kilo aldım ama çok zayıf olduğum için herkes nerene aldın on kiloyu diyor göbeğim belli sadece.. doktorum da birşey demedi..
Dedigin gibi :) patiklileri azalttımm zaten. Hayirlisi..Cnm yeter bence aldiklarin , olurda yetmezse iki dk ni alir satin almak :)
Cabuk uzayacaklar hele patikli altlar hemen kuculuo bacaklari geriliomus :)
Gule gule kullan cnm
Ya 35 tlye falan hastane cikisu duyunca ben demistim keske bende gidebilsem die,
Gittim hastane cikisina 200 verdim ama 20 li, almayacam daha birsey yaherseyi alasim gelio, zaten 0-3 cabuk geciomus olmuyormus kiyafetler,
Bebek arabasi uygun birseyde idare eder aslinda, cok ucuk fiyatlar var ya, yazinda baston ince olanlardan alinir ohh tmm, :)
Iyi pazarlar canım ne güzel alışveriş yapmışsınmerak ediyorum neler aldın:)) bence kendini iyi hissedince hemen eklemelisin, bizde heyecanla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?