Ya kizlar sizi de karniniz tas gibi oluyomu arasira.gecende dra soyledim bebektir dedi.nstyede soktu ama o sirada yoktu bisey cikmadi tabi.yani bu kasilmalari nasil ayirt edicez ya .drum kasilma olirsa haber ver dedi ama ben anlamiyorumki
Zeyy masallh var :) supersin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 76 kiloya ciktim toplam 7,5 oldu :)
Hamurisi abur cubur yemiyrm, 2 kilosu gogsumdur herhaldecok agirlar, iyiki buyuk goguslu degilim zor tasinirdi bunlar :):)
7,5 da bundan sonra alsam 15 olur, Allh bereket versin
Hicc umrumda degil bebeklerimiz iyi olsunda :)
Slmlar herkese iyi pazarlar... Kızlar dün Havuzlu hana gittik ilk gidisimiz olduğu için biraz aradık yerini birde yakın otoparklar dolmustu erken gitmemize ramen yürümek zorunda kaldık in,çık,yürü kalabalık derken epey yorulmusum.Hafta sonu olduğu için sanırım çok kalabalıktı dükkanlar dar birde gidecek olan arkadaslar hafta içi giderse daha rahat alısveris yapabilirler.Fiyarlar dısarıya göre biraz daha uygun ama umduğum kadar fazla çesit bulamadım genelde her dükkanda aynı seyler var yada model aynı renkler farklı pijaması,emzirme yastığı,fırçası,tulumu derken 500 tl ye yakın harcamısız.eksiklerimiz var hala küvet,puset,araba vs. almadık bebek arabaları çok pahalı geldi bana handaki dısardan bakıcaz artık.Enerjimi toplar kendime gelebilirsem aldıklarımızı eklerim buraya...
Iyi günlerde kullan hepsini Eminönü'ne gidip park sorun oluyor zaten otoparklarda bile yer bulamıyorsun bende gitmek istiyorum fakat eşimi ikna etme çabasındayım arabayı nereye parkedicen deyip duruyor
Uzulme cunku zayiflar en cok kilo alan kesim :) 15 kulaga cik gelio ama eminim kilolu durmuosundur :)
Ya kizlar sizi de karniniz tas gibi oluyomu arasira.gecende dra soyledim bebektir dedi.nstyede soktu ama o sirada yoktu bisey cikmadi tabi.yani bu kasilmalari nasil ayirt edicez ya .drum kasilma olirsa haber ver dedi ama ben anlamiyorumki
emzirme yastığı 25 tl yan yatma yastığı 15 tl Eki Görüntüle 1207295 Eki Görüntüle 1207297 göğüs ucu kremi 7-8 tl fanaldı sanırım tam hatırlamıyorum,bakım seti ates ölçer falan da var içinde 45 tl,biberon bebekte gaz olayını önlüyormus cam 250 ml 35 tl 125 ml 30 tl ydi değiscez Eki Görüntüle 1207302 kapı süsü 15 tl,askı 5 tl sanırım,banyo havlusu içi tülbentli 20 tl(tülbentli olanlar suyu çabuk emiyormus),patik 2,5 tl
Valla canim bilsem bende anlamiyorum drum kafami karistirdi.baska dra gittim o kasilmadir oyle bebek durmaz dedi.kendi drumda bebek o kasilma degil dddi yani kasilmami bebekmi vallahi anlamadim.drum kasilma olursa haber ver dedi nidilat baslariz dedi ama ben daha ayirt edemiyorumki.bazen gaz gibi sikistiriyo bazen sadece sertlik.bu hamilelikte delirmezsem iyidir[/QUOTE]Geceleri uyaniorum bazen sirtustu vaziyette. Karnim sert ve bebeklerden solda olani saga dogru zorla gidiomus gibi.oldugu taraf da baya siskin.ben hemen sola dogru yatip elimle ovaliorm gecio. Kasilma mi simdi bu. Offfff ya takarim simdi ben buna:((
Valla canim bilsem bende anlamiyorum drum kafami karistirdi.baska dra gittim o kasilmadir oyle bebek durmaz dedi.kendi drumda bebek o kasilma degil dddi yani kasilmami bebekmi vallahi anlamadim.drum kasilma olursa haber ver dedi nidilat baslariz dedi ama ben daha ayirt edemiyorumki.bazen gaz gibi sikistiriyo bazen sadece sertlik.bu hamilelikte delirmezsem iyidir
mrb kızlar.benimde arada oluyo o tarz toplanmalar karnımda.dr. a söledim bebektir o dedi.ayırtedebilmek için ise toplanma olduğu sırada karnını elinle kontrol et her tarafı taş gibi olmuşsa kasılmadır değilse değildir dedi.magnorm verdi rahimi rahatlatıyomuş.
bi yerde de okumuştum toplanma oldugu zaman pozisyon değiştirdiğinde geçiyorsa kasılma değildir yazıyodu.
Benim arada bir oluyo üstteki bebek sepsert yapıyo karnımı elimle seviyorum konuşuyorum geçiyo hemen ben poposunu veyq sırtını dönüyodur diye düşünüyorum kasılma olsa nasıl anlıycaz harbiden..
Zaten doğum ve sonraki hafta içinde rahat 8-10 kilo gider canım kasma kendini..
Benim de soldaki bebek. Sert yapio karnimi oldugu taraf siskinlesio. Oksuom karnimi sola donuom. Bi yaramazlik yoktur icerde umarim.
Güle güle sağlıkla kullansın paşam. Hepsi çok güzelve de uygun geldi bana. Biz dün antalyada çikolata Shop diye bi yer var. Oraya baktık fikir olsun diye. Bu kapı süsünün aynısına 35 dediler. Sanırım havuzlu han gerçekten çok uygun.
Bende kasılma çıktığında karnım patlayacak zannettim ne oturabiliyorsun ne yatabiliyorsun ne de yürüyebiliyorsun bir de sık sık tuvalete çıkıyosun bendeki belirtileri bunlardı. Nstye girdim sancı çıkrıBenim arada bir oluyo üstteki bebek sepsert yapıyo karnımı elimle seviyorum konuşuyorum geçiyo hemen ben poposunu veyq sırtını dönüyodur diye düşünüyorum kasılma olsa nasıl anlıycaz harbiden..
Zaten doğum ve sonraki hafta içinde rahat 8-10 kilo gider canım kasma kendini..
Bende kasılma çıktığında karnım patlayacak zannettim ne oturabiliyorsun ne yatabiliyorsun ne de yürüyebiliyorsun bir de sık sık tuvalete çıkıyosun bendeki belirtileri bunlardı. Nstye girdim sancı çıkrıözel bölgen atıyor gibi bebek orda gibi bi his oluyor yani bende öyle oldu. Amman kızlar belirtiler olursa hemen hastaneye gidin.
Bende kasılma çıktığında karnım patlayacak zannettim ne oturabiliyorsun ne yatabiliyorsun ne de yürüyebiliyorsun bir de sık sık tuvalete çıkıyosun bendeki belirtileri bunlardı. Nstye girdim sancı çıkrıözel bölgen atıyor gibi bebek orda gibi bi his oluyor yani bende öyle oldu. Amman kızlar belirtiler olursa hemen hastaneye gidin.
Ayy anladım canım mutlaka farklı bir duygu yaratır zaten acaba mı demezsin ters.giden bişey var dersin illaki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?