Benim kasılmalarım da seninki gibi batma seklinde oturup kalkıslarda ağrı sürekli idrara çıkma hissi oluyor
Canım benden önce sarı akıntı geliyodu sonra bildiğin süt gelmeye başladı elleme kurcalama sıkma sakın..doktota sordum bu haftalarda süt bezleri üretime başlar normal dedi elleme erken doğumu tetikler dedi..eski usul buzdolabında bez soğutup göğsüne soğuk kompres yap ve sıkı sütyen tak dedi..bol sütyenle rahat kaldıkları için üretim artıp süt gelmeye devam ediyomuş..
Bende kasılma çıktığında karnım patlayacak zannettim ne oturabiliyorsun ne yatabiliyorsun ne de yürüyebiliyorsun bir de sık sık tuvalete çıkıyosun bendeki belirtileri bunlardı. Nstye girdim sancı çıkrıözel bölgen atıyor gibi bebek orda gibi bi his oluyor yani bende öyle oldu. Amman kızlar belirtiler olursa hemen hastaneye gidin.
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Aynen öyle mutlaka anlarsınız bir sıkıntı olduğunu Rabbim yaşatmasın ...
Aynen öyle mutlaka anlarsınız bir sıkıntı olduğunu Rabbim yaşatmasın ...
Canim birsey soracağım ama nasıl soracagimi bilemedim
Bir de benim bebeklerden biri solda digeri sagda. Soldaki bebegi ezerim die pek sola yatamiorum. Zaten rahat da edemiorum. Sirt ustu daha rahatim.sen saga sola donerken bi sıkıntı yasio musun.
emzirme yastığı 25 tl yan yatma yastığı 15 tl Eki Görüntüle 1207295 Eki Görüntüle 1207297 göğüs ucu kremi 7-8 tl fanaldı sanırım tam hatırlamıyorum,bakım seti ates ölçer falan da var içinde 45 tl,biberon bebekte gaz olayını önlüyormus cam 250 ml 35 tl 125 ml 30 tl ydi değiscez Eki Görüntüle 1207302 kapı süsü 15 tl,askı 5 tl sanırım,banyo havlusu içi tülbentli 20 tl(tülbentli olanlar suyu çabuk emiyormus),patik 2,5 tl
Kızlarıma yaptığım saç bantlarıEki Görüntüle 1207675
Emzirme yastıklarında türler var ya kola takılan minder olan sence nasıl olanı almalı
merhaba canım,
ben önce çileğe baktım;2 model beğendim fakat dediğin gibi fiyatlar baya yüksek :26:
sadece oda takımıyla kalsa da neyse,bunun duvar kağıdı abajuru lambası halısı tülü perdesi de var
baktım hepsini istediğim gibi yapamıcam
bende oda hevesimi 2 yıl sonraya bıraktım,hem o zaman bebek odasından ziyade korsanlı genç odası takımlarına filanda bakabilirim...
ayrı odadan vazgeçip yatak odama(bu arada odam çok müsait 25 metrekare) ikeadan beşik ve çekmeceli şifonyer aldım,çok da içime sindi,500 liraya hallettim herşeyini...
yatağın üzerine 2 çerçeve aldım,şifonyerin üstüne de sepet alıcam,ohh miss
Eki Görüntüle 1207556
Iyi geceler güzel annişler
Kızlarıma yaptığım saç bantlarıEki Görüntüle 1207675
Eline koluna sağlık Zeyy. Mükemmel olmuşlarprensesler sağlıkla taksınlar inşallah
Günaydın kızlarr sağlık ocağına gidiyorum..
Tam kan idrar şeker testi veee aşımı yaptırmaya..
Sağol canım inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?