2014 Kasım Anneleri

Canim birsey soracağım ama nasıl soracagimi bilemedim

Canım bu dediğin o bölgede nabiz atiyor gibi bişey mi? Yani ritmik bir atma gibi mi? Benim öyle.oluyor gün içinde.ama ağrı olmuyor o anda

Yorumlarınızı bekliyorum kızlar

merhaba canım,

ben önce çileğe baktım;2 model beğendim fakat dediğin gibi fiyatlar baya yüksek :26:
sadece oda takımıyla kalsa da neyse,bunun duvar kağıdı abajuru lambası halısı tülü perdesi de var
baktım hepsini istediğim gibi yapamıcam
bende oda hevesimi 2 yıl sonraya bıraktım,hem o zaman bebek odasından ziyade korsanlı genç odası takımlarına filanda bakabilirim...

ayrı odadan vazgeçip yatak odama(bu arada odam çok müsait 25 metrekare) ikeadan beşik ve çekmeceli şifonyer aldım,çok da içime sindi,500 liraya hallettim herşeyini...

yatağın üzerine 2 çerçeve aldım,şifonyerin üstüne de sepet alıcam,ohh miss

Aynen öyle mutlaka anlarsınız bir sıkıntı olduğunu Rabbim yaşatmasın ...

amin inşallah hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi..

Canim birsey soracağım ama nasıl soracagimi bilemedim

sor canım özelden yaz istersen..

Bir de benim bebeklerden biri solda digeri sagda. Soldaki bebegi ezerim die pek sola yatamiorum. Zaten rahat da edemiorum. Sirt ustu daha rahatim.sen saga sola donerken bi sıkıntı yasio musun.

benimkiler altlı üstlü paralel şekilde duruyolar aralarında zar olduğu için yer değiştiremiyolar yani alttaki üste veya üstteki alta geçemiyo..birde ayaklı başlı duruyolar yani birinin başını olduğu yerde diğerinin ayakları var ondan sürekli bibirlerinin kafasını tekmeliyolar
ama bende sağa veya sola yatarken sıkıntı yaşıyorum çoğu zaman..hangi tarafa yatıyosan o tarafta başı olan sıkışıyo..zaten bi yandan bi yana dönerken mutlaka kasıklarım acıyo..bebekler kayıyo..
ben en rahat koltukta oturur gibi yatağa oturup başımın altına salondaki koltuk yastıklarından 3-4 yastık koyup öyle uyuyorum..

Emzirme yastıklarında türler var ya kola takılan minder olan sence nasıl olanı almalı

Emzirme yastıklarında türler var ya kola takılan minder olan sence nasıl olanı almalı

Canım bu sekilde kullanan arkadaslarım önermisti bana daha kullanıslı oluyormus hem emzirme döneminde emzirme uzun sürdüğü için annenin daha rahat oturmasını sağladığından belinin ağrımasını önlüyor hemde bebisler oturmaya basladığı zaman bunu kullana biliyorsun çukur yere oturtunca devrilmesini önlüyor. bu sekilde

Çok mantıklı geldi canım.güle güle kullan.

Iyi geceler kızlar Hepinize Allah rahatlık versin. Keşke bende uyuyabilsem. Dişimde çok fena ağrı var napıcam bilmiyorum..

Günaydin kızlar. Geri uyucam :) öptüm hepinizi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…