2014 Kasım Anneleri

canım bebeğin doğum tarihini nasıl değiştirdin ben değiştiremiyorum normalde 1 hafta ilerideyiz 30 ekim benimkinide değiştirebilirmisin sana zahmet olmassa

Canikom yukardan kullanıcı kontrol paneline tıklıyosun, çıkan sayfada solda profili düzenle diyosun, eğer doğru çalışırsa şuna tıklarsan da olur http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile
aşağıya doğru bebeğimin yaklaşık doğum tarihi var, onu değiştirerek düzeltebilirsin.
Benim usg de doğum tarihi 29 ekim gözüküyordu başta, ama şimdi son adet tarihim ile uyumlu oldu bebek, bende bu şekilde düzelteyim dedim.. Ekim annesi olcam ama gitmem burdan, sizinleyim banane

Yok yine aynısı oldu.. benim bilgisayarda mı bi sıkıntı var acaba

yok canım link kabul etmiyo sanırsam.
Yazı Bu:

*Sizce hangi doğum çeşidi tercih edilmeli? Fikirlerinizi bizimle paylaşın!

...Bu soruya bir doğum psikoterapisti olarak cevabım hangisi olursa olsun eğer herşey yolunda ve sağlıklı ise doğumu bebeğin başlatması. Yani bebeğin dünyaya gelmeye hazır olmasının beklenmesi.

...Ben normal doğumun daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Sezaryen ameliyat olduğu için daha korkutucu geliyor bana ama zorunlu olduğu durumlar da var tabii ki

...sezaryen bir doğum çeşidi değil, gerekli durumlarda bir kurtarma operasyonudur. sezaryen doğum diye bir şey yoktur. sezaryen ameliyatı olmak doğurmak değildir.

bebek hazır olduğunda dünyaya gelmelidir. sırf anne doğum sancısından korkuyor ya da doktorun kolayına geliyor diye gelişimini tamamlamamış bir bebeği vadesinden önce yaka paça dışarı çıkarmaya kimsenin hakkı yok. sezaryenle alınan bebekler ciğerleri gelişmediği için astıma daha çok yakalanıyor ayrıca dünyaya gelişleri doğal ve huzurlu değil tramvatik ve korku dolu oluyor. doğurmaktan korkan kadınlar hamile kalmamalı ya da epidural anestezi ile ağrı duymadan doğurmayı tercih etmeli. doğurmak kadına kendini güçlü hissettiren muhteşem bir deneyim. kendinizi bundan mahrum etmeyin.

izlediğiniz filmlerin doğum sahnelerindeki çığlık atan, doğurması saatler süren kadınları unutun. hiç biri gerçeği yansıtmıyor. korkmayın, doktorlara körü körüne güvenip sezaryene teslim olmayın. kendinizi doğaya, doğala bırakın.

Ben de bu bayram tatilinden beri çok düşündüm normal doğum istiyorum.. eşime dedim sen yaparsın falan diyo sürekli gaza getiriyo beni
Akşam yarım saat yürüyüş yaptım.. hep dua etmeye başladım inşallah normal olur hepimizin

Dostum normal doğum yaptırsın diye ben dışardan özel doktora gidiyom bi ton para verecem normal doğum olsun diye, herkes normal zor kötü zannediyo, ben sezaryenli doğmuşum, doktor nası kesmişse neşteri bi daldırmış kafama kadar, 3 dikişli doğmuşum. Yani olacağı varsa oluyo her ikisinde de, akışına bırakmak en iyisi.

Annemler bizim sitede oturuyor.. son sahurda sabah ezanında kapının önünden bağrışmalar gelmiş herkes yatıyomuş annemde koşmuş inmiş komşusu karı koca doktorlar kadın doğuruyor.. tüp bebekmiş 2 gün sonraya sezaryene alcaklarmış adamda ortopedi doktoruymuş annemler bi bakmış bebeğin başı görünüyo.. koşmuş evden batikon makas getirmiş.. adam demiş ben yapamam anlamam branşım değil.. kadınlar orda doktorsun yaparsın falan deyince doğurtturmuş annem almış bebeği göbeğini kesmişler sarmışlar 112 gelmiş o arada hastaneye gitmişler beraber.. annem anlatıyo şok oldum resmen film gibi.. bi anda sancısı gelmiş kadının asansörden inmesiyle kapının önünde doğurmuş

Ohaaaaaa bak yaa, bebekanneyi kestirmek istememiş. Annene de helal olsun soğukkanlı kadınmış. Başa gelince mecbur yapılcak. Ay inşallah bize de öyle çabuk bir doğum nasip olur ne güzel.

Ohaaaaaa bak yaa, bebekanneyi kestirmek istememiş. Annene de helal olsun soğukkanlı kadınmış. Başa gelince mecbur yapılcak. Ay inşallah bize de öyle çabuk bir doğum nasip olur ne güzel.

Ayyy inşallah valla bende aynısını dedim anneme böyle kolay doğursam hemen.. arkadaşımız da gece sancılanmış hastaneye gidince uzun sürer annemleri arama daha demiş eşine doğumhaneye almışlar yarım saate doğurmuş ailesi geldiğinde kucağında bebek yatıyomuş millet şaşırmış ne zaman doğurdun diye.. inşallah bizim de böyle bi hikayemiz olur

Pozitif doğum hikayelerine evet diyoruz :)
olumsuz şeyleri olabildiği kadar burda paylaşmayalım kızlar. Moral motive çoook önemli bizler için.

Pozitif doğum hikayelerine evet diyoruz :)
olumsuz şeyleri olabildiği kadar burda paylaşmayalım kızlar. Moral motive çoook önemli bizler için.

Aynen aynen kötü paylaşımlar olmasın bak ben ne cici şeyler anlattım ya zaten bunları duyunca bi cesaret geldi bana bende yaparım demeye başladım..
Bu arada annemin böyle kös kös bi öksürmesi vardı her yerine baktılar bişey çıkmadı sinirsel dediler antidepresan başlandı düşük dozlu annem yarım saat öncesin de ilacını almış millet de demiş abla ne soğuk kanlısın sen annem de demiş evet öyleyimdir tabi.. yoksa annem aşırı panik bi kadın

Hadi bakalım git gel.. kızların cicileri de çok güzel olmuş güle güle kullansınlar

Şeker için bekliyorum kızlar içtim çok kötü değildi tadı içtikçe küp şeker yiyomuşsun gibi oluyo..
Birazdan tekrar kan alcaklar..
Bu arada normal doğum bende çok istiyodum ama ikiz olduğu için işler karışık:2:

Günaydın kızlarr sağlık ocağına gidiyorum..
Tam kan idrar şeker testi veee aşımı yaptırmaya..

günaydın kasım gülleri

iyisinizdir inşallah

Günaydın
Yine bi tatil bitti döndük kürkçü dükkanına

Kızlar günaydın ]
Günaydın :)

ben de tam kan idrar yaptırdım. bugün sonuçları alıp doktorumuza gidicez. normalde bgn şeker yüklemesi de vardı ama biz yaptırmaktan vazgeçtik. gidince söyleyeceğiz doktora. bakalım 2li testte olduğu gibi kararımızdan caydıracak mı bizi. .

ayy oğluşu görcez bugüüünn :)

💑💓

sizinle doğumumuz aynı güne denk geliyor allah nasip ederse :) bebiş kız mı erkek mi ??? bende cuma günü yaptırcam şeker yüklemesi ve bir kaç test daha.

yaa ne güzel eşin destekmiş. benim bu işlerden anlamayan kocamın kafasını kim dolduruyor bir bulsam.......

adam tutturmuş sezeryan daha iyiymiş diye. bilmez etmez haa. ekipte birileri anlattı herhalde buna kötü doğum senaryolarını, gelip gidip normal doğumda çocuğun boğulma riski var diyo. ayyy delircem. diyorum ki siz 3 kardeşsiniz hepiniz normal, biz 3 kardeşiz hepimiz normal... Allah bunun yolunu vermiş. ötesi ne??

annem gelsin de azcık anlatsın yaa. bu adam beni anlamıyo, annemi can kulağıyla dinler :)

💑💓

Allahtan ben sağlık çalışanıyım diye eşim böyle konularda senden daha iyi mi bilicem diyor destek oluyor hep..
Oğlunla randevun iyi geçer inşallah haber verirsin bize de

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, herkese mutlu haftalar diliyorum. Benim iş yerinde son haftam sonra 15 günlük bir tatile çıkıyorum. Allah kısmet ederse cuma akşamı tatil için çıkacağız yola. Bu arada ben hep hafta sonu bebeğimin kilosunu 868 gr yazdım galiba ama sabah elime kağıt geçti, meğersem 886 gr'mış benim tombik kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…