2014 Kasım Anneleri

kızlar biberon konusunda çok kararsız kaldım set olarak ta satılıyor içinde dört beş tane var farklı boyutlarda sizce gereklimidir tek mi almalıyım ebatı nasıl olmalı cam mı olmalı fikri olan var mı

Allah nazarlardan saklasın canım
sıcaklarla başım belada benimde geçende iki kere kendimi bayılacak kadar kötü hissettim
klima yada vantilatörsüz hiç bir ortamda bulunamıyorum

Cok onceden birgun nasip olurda cocuk sahibi olursak erkek olursa Can kiz olursa Ece diye kararlastirmistik ismini.. Daha once devam etmeyen gebelik kayiplarimiz oldu.Bu gebeligim devam ederde saglikla kucagima alabilirsem kizimi adi Ece olacak insallah :)

Ben tek isim beğeniyorum hep.
Bence Demir, Derin
Ya da Eren, Ela güzel olur

Mert, Melis de fena olmaz aslında

Ben de Arya istiyordum hep ta 5-6 yıl öncesinden. Ama diziler saolsun o kadar çok koyan var ki yeni dönemde vazgeçtim.

Yakın bir zamanda Zeynep diye bir bebek gördüm o kadar tatlıydı kiii. Acaba Zeynep mi olsa diyorum şimdi

Annisler bebislerimiz isimleri ne olcak acaba kararverenler veremeynler ne duusnuyor :)

Eğer kızım olsaydın ismi ya Eylül ya da İlkim olacaktı ikinci isim koymazdım ama erkek olduğu için Poyraz Ege olacak nasipse Poyrazı eşim istedi izmirli olduğum için Egeyi de ben seçtim Rabbim adıyla yaşatsın yakışıklı oğlumu... kızlarda kendi soyadını kullanması durumunu düşününce kıza tek isim yeter bence.

ben avent in cam 120 ml aldım bşr tane başka da almıcam eğer gerekirse cam olmayan 240 alıcam biraz büyüyünce cam tehlikeli olabiliyormuş. O setler bana da fazla geldi...

Annisler bebislerimiz isimleri ne olcak acaba kararverenler veremeynler ne duusnuyor :)

Ben içimde bir CAN taşıyorum oğluşum benim CANım bizim CANımız

Benim erkek bebeğim olacak Yaman olsun istiyoruz sence nasıl ama açıkça söyle.. annemler beğenmedi bi türlü

Bu sene yaman senesi olacak galiba
daha yeni arkadaşlarımız verdiği bebeğine bu ismi bence çok güzel bende CAN ismine takmasaydım bu kadar YAMAN düşünürdüm

bence demir ve derin yada eren ve ela
tek isim sevenlerdenim

ben avent in cam 120 ml aldım bşr tane başka da almıcam eğer gerekirse cam olmayan 240 alıcam biraz büyüyünce cam tehlikeli olabiliyormuş. O setler bana da fazla geldi...

evet güzel mantıklı peki ateşölçer konusunda ne düşünüyorsun dijital mi olmalı markası ne olmalı

Canim ya benimde idrarrim geliyo oyle olunca ama baska bisey olmuyo

dediğim gibi tüm belirtileri bir arada değerlendirmek lazım sadece idrara sık çıkma kasılma anlamına gelmeye bilir. Bendeki belirtilerdi anlattıklarım.

Ok guzel cnim ben hep egeyi istemistim bekarligimdan beri fakaat benden once dogum yapan kuzenim oglunun adini koyunca ben vazgectim gecen gun haberturkkte isim analizi yaoan biri vardi doga isimlerini ve 3 harfli isimleri koymayin diyodu cok fazlada kulak vermedim insanin icine sinenleride engelliuolar :) :) adiyla saglikla gelsin kzuun cnim

evet güzel mantıklı peki ateşölçer konusunda ne düşünüyorsun dijital mi olmalı markası ne olmalı

Ben weewell in uzaktan ölçerini düşünüyoeum 100 lira civarında. Bir pediadtrist anne blogunda önermiş. Sütü banyo suyunu falan da ölçmüş lazım olunca.
Ama henüz almadım.

ya biz evlendiğimizden beri hep oğlumuz olursa yaman olsun diyoduk eşim Adıyamanlı hatta iki sene öncesinden açılmış face hesabı var bebişin milet aayy ne biçim isim falan deyince bozulduk açıkcası... can ismi de çok güzel tüm tanıdığım canlar sarışın bakalım sizin nasıl olacak

Bende 240 ml aldim avemt cam. Iyi yapmadim mi acaba. Baktm 120 ile 240 arasnda buyuk bir fiyat farki yoktu..

amin inşallah sağlıkla...ben o uzmanları hiç dinlemiyorum inanmıyorum da benim ismim de 3 harfli hiç sorun yaşamadım çok şükür çok şanslı bir insanımdır. Gönlümden geçen her şey mutlaka olur. Doğa isimleri neden konulmuyormuş her çıkan birşey uyduruyor aman dediğin gibi dinlememek lazım

Valla banada söylediler can için ama ne takıcam yaaa anası karar vermiş babası onaylamış halt yesin onlar
bende bizden sarışın çıkarmı acaba diye soruyorum bazen eşime ama yok çıkmaz diyor ikimizde koyu saçlara sahibiz bi umut işte çok severim sarışın bebek

bende avent 120 ml cam 260 ml BPA sız olan plastik aldım.. arkadaşımın kızı 3 aylık havalar sıcak olduğundan arada su takviyesi yapıyor o bile şimdiden biberonu eliyle kendi tutmak istiyor kendi tutmayınca kızıyor.. büyük boyutlu biberonlarda cam kesinlikle tehlikeli her an suratına düşüp yaralayabilir.. bu biberonları da plastik diye görmemek lazım zararsızlar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…