Maşallah canım, biz de bayramdan önceki cumartesi günü gördük, gözlerime inanamadım büyüdüğünü görünceMaşallah iyiydi, kalbi de iyi görünüyor dedi doktor çok şükür. Bir sonraki kontrol de tatil dönüşü. Haftaya tatile gidiyoruz, döndüğümüz gün de randevumuz var Hem o gün şeker yüklemesi de yapılacak.
Ben de iyiyim canım, sadece şu sıcaklar mahvediyor beni
Bu isim isi iyi olmus cunku ben ikilemde kaldim yardimci olursaniz sevinirim.
1. Demir eren
Derin ela
2.eren
Elanur
Sizce hangi iki isim ikizlerime daha cok yakisir? Hangisinin soylenisi daha hos. Karar veremedim. Iki isim koymak mi tek isim mi.Babalarina gore ise kesinlikle ikincisi.yorum yapanlara simdiden tesekkurler.
Annisler bebislerimiz isimleri ne olcak acaba kararverenler veremeynler ne duusnuyor :)
kızlar biberon konusunda çok kararsız kaldım set olarak ta satılıyor içinde dört beş tane var farklı boyutlarda sizce gereklimidir tek mi almalıyım ebatı nasıl olmalı cam mı olmalı fikri olan var mı
Annisler bebislerimiz isimleri ne olcak acaba kararverenler veremeynler ne duusnuyor :)
Benim erkek bebeğim olacak Yaman olsun istiyoruz sence nasıl ama açıkça söyle.. annemler beğenmedi bi türlü
Bu isim isi iyi olmus cunku ben ikilemde kaldim yardimci olursaniz sevinirim.
1. Demir eren
Derin ela
2.eren
Elanur
Sizce hangi iki isim ikizlerime daha cok yakisir? Hangisinin soylenisi daha hos. Karar veremedim. Iki isim koymak mi tek isim mi.Babalarina gore ise kesinlikle ikincisi.yorum yapanlara simdiden tesekkurler.
ben avent in cam 120 ml aldım bşr tane başka da almıcam eğer gerekirse cam olmayan 240 alıcam biraz büyüyünce cam tehlikeli olabiliyormuş. O setler bana da fazla geldi...
evet güzel mantıklı peki ateşölçer konusunda ne düşünüyorsun dijital mi olmalı markası ne olmalı
Canim ya benimde idrarrim geliyo oyle olunca ama baska bisey olmuyo
Eğer kızım olsaydın ismi ya Eylül ya da İlkim olacaktı ikinci isim koymazdım ama erkek olduğu için Poyraz Ege olacak nasipse Poyrazı eşim istedi izmirli olduğum için Egeyi de ben seçtim Rabbim adıyla yaşatsın yakışıklı oğlumu...kızlarda kendi soyadını kullanması durumunu düşününce kıza tek isim yeter bence.
evet güzel mantıklı peki ateşölçer konusunda ne düşünüyorsun dijital mi olmalı markası ne olmalı
Ben içimde bir CAN taşıyorumoğluşum benim CANım bizim CANımız
Bu sene yaman senesi olacak galiba
daha yeni arkadaşlarımız verdiği bebeğine bu ismi bence çok güzel bende CAN ismine takmasaydım bu kadar YAMAN düşünürdüm
bence demir ve derin yada eren ve ela
tek isim sevenlerdenim
ben avent in cam 120 ml aldım bşr tane başka da almıcam eğer gerekirse cam olmayan 240 alıcam biraz büyüyünce cam tehlikeli olabiliyormuş. O setler bana da fazla geldi...
Canım bu dediğin o bölgede nabiz atiyor gibi bişey mi? Yani ritmik bir atma gibi mi? Benim öyle.oluyor gün içinde.ama ağrı olmuyor o anda
Ben weewell in uzaktan ölçerini düşünüyoeum 100 lira civarında. Bir pediadtrist anne blogunda önermiş. Sütü banyo suyunu falan da ölçmüş lazım olunca.
Ama henüz almadım.
Ok guzel cnim ben hep egeyi istemistim bekarligimdan beri fakaat benden once dogum yapan kuzenim oglunun adini koyunca ben vazgectim gecen gun haberturkkte isim analizi yaoan biri vardi doga isimlerini ve 3 harfli isimleri koymayin diyodu cok fazlada kulak vermedim insanin icine sinenleride engelliuolar :) :) adiyla saglikla gelsin kzuun cnim
bi inceliyim bende. böylebişey buldum nasıl acaba http://www.hepsiburada.com/liste/me...px?productId=sgmedicare01&categoryId=26012173
ya biz evlendiğimizden beri hep oğlumuz olursa yaman olsun diyoduk eşim Adıyamanlıhatta iki sene öncesinden açılmış face hesabı var bebişin milet aayy ne biçim isim falan deyince bozulduk açıkcası... can ismi de çok güzel tüm tanıdığım canlar sarışın bakalım sizin nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?