2014 Kasım Anneleri

Çok tesekkür ederiz teyzesi daha cicileri Elif sera nın olsun

nerden aldığınızı öğrenebilir miyim acaba ? güle güle kullanın allahın izni ile

bıktım bu enfeksiyondan yaa ( yeter ama. kendimi bildim bileli idrar yolu enfeksiyonu..... yine lökosit çıkmış tit de. ve çok fazla

💑💓

Hadi ya bazı enfeksiyonlar bazı bünyeleri çok seviyor maalesef kolay kolay söküp atılmıyor.. ne dedi doktorun gösterdin mi ilaç kullanıyodun heralde dimi..

Maşallah canım, biz de bayramdan önceki cumartesi günü gördük, gözlerime inanamadım büyüdüğünü görünce Maşallah iyiydi, kalbi de iyi görünüyor dedi doktor çok şükür. Bir sonraki kontrol de tatil dönüşü. Haftaya tatile gidiyoruz, döndüğümüz gün de randevumuz var Hem o gün şeker yüklemesi de yapılacak.
Ben de iyiyim canım, sadece şu sıcaklar mahvediyor beni

bıktım bu enfeksiyondan yaa ( yeter ama. kendimi bildim bileli idrar yolu enfeksiyonu..... yine lökosit çıkmış tit de. ve çok fazla

💑💓
geçmiş olsun canım, benim doktorum üretra kısa olduğu için hamile bayanlarda tit'te çoğu zaman lökosit bakteri fln çıkar, önemli olan idrar kültürü dedi. Bana kültür ve antibiyogram yaptı geçen hafta. Çok şükür üreme olmadı. Sana kültür yapıldı mı?

Hadi ya bazı enfeksiyonlar bazı bünyeleri çok seviyor maalesef kolay kolay söküp atılmıyor.. ne dedi doktorun gösterdin mi ilaç kullanıyodun heralde dimi..

vardı bi ara, ilaç kullandm. geçti. yeniden istemişti tam kan tam idrar. bi baktm az önce sonuca.... off. kendimi bildim bileli demeyeceğim kendimi bilmeden beri var bu hastalık. o kadar da dikkat ediyorum oysa. sırf bebeğim için. daha önce pek umurasamazdım. alışmıştm. tabi bu kötü ama neyse işte şimdi bebeğim için çaba sarf ediyorum. ama başaramamışım.
daha gitmedim doktora, ikindine doğru giderm.
💑💓

Son düzenleme:

Olsun endişe etme kar zarar hesabı yaparsan ilaç kullanman daha faydalı kullanmamandan.. enfeksiyon bebeğe zarar vermeden hamileliği bi atlat ondan sonra bence işin ehli birine git iyice bir araştırılsın..

hımm adını duymuştum :) bende dün civilde gezerken kapı süsleri gördümde ordada 17 liraydı acaba civilden mi aldınız diye sordum :)

Anladım canım civilden de alısveris yapmıstım oranın ürünleri de güzel hosuma gitmisti fiyat olarak da uygun zamanla eksikleri civilden alırız artık

Kizlar cok mutluyum yaptigim diyet ise yaradi aclik 76 tokluk 107 olmus yuppii:))

carputi bize havuzlu handa alacak birsey bırakmamıssın

Nihahahaa gizlice dolanıp herşeyi topladım :82: yok bee aynı şeyler vardı hep alacak pek bişey bulamadım ama aldım yine bişeyler koyucam foruma takatim yok ama gerçekten fiyatlar uygun bazı ürünlerde

Nihahahaa gizlice dolanıp herşeyi topladım :82: yok bee aynı şeyler vardı hep alacak pek bişey bulamadım ama aldım yine bişeyler koyucam foruma takatim yok ama gerçekten fiyatlar uygun bazı ürünlerde

Aynen bende senin gibi düsünüyorum havuzlu han havuzlu han deyince bende çok çesit bulurum sanmıstım ama umduğumu bulamadım yine de aldım birdaha çıkamam diye alısveris topiğine ekledim belki aynı seyleri almısızdır:))

Ask olsun unutukurmusun cnim hic :) benimde persemeb kontrolum var cuma seker yuklemsi yapilcs haftaya persemebde 2.doz asilar kan ve idrari ne icin yaptircaksinki cnim benim arada enfeksiyona bakiyor doktorum ama 2 ayda bir falan birde esimle kan uyusmazligimiz var onun icin kanda birseye bakiolar

Annisler bebislerimiz isimleri ne olcak acaba kararverenler veremeynler ne duusnuyor :)

gördüm seninkiler yine güzel ya ben ne baksam ayıcık fil kuzucuk baskıları gitmedik demeyiz aman napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…