- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Çok tesekkür ederiz teyzesi daha cicileri Elif sera nın olsunHerkese iyi haftalarrrumarım iyisinizdir, geçmişe bi göz atayım dedim ama çenenize sağlık kızlar maşallahınız var çok hızlı geçmek zorunda kaldım. İşyerinde öğle molasındayım Allahtan
Sağol canımm cemi cümlemizin inşallah
Sizinkide çok güzelmiş çok kibar, söylemesi de kolay. Bizimki kesin değil ama benim içime sinen bu oldu
Canım benim kontrol ay sonlarına denk geliyor genelde 21 inde gidicem kısmetse, şeker yüklemesi yapılacak, kan sayımı yaptırdım biraz düşük çıktı ama ilaç içemiyorumiçmeye çalış dedi, pekmez falan yiyorum ama ne kadar fayda eder bilmem
Güle güle kullanın canım hepsi de çok güzeller
Al benden de o kadar, sıcaklar bizi çok etkiliyor sanırım, ben evde bezleri ıslatıp ıslatıp ayaklarıma koyuyorum, nefesim daralır gibi oluyo ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Hele de biraz yemek yersem tamam Allahım yardım etsin şu sıcakları atlatalım rahatlarız diye düşünüyorum
Ne güzel şeyler almışsınızz hepsi de çok güzel iyi günlerde kullanın canım
Wuhuuu pek marifetliyiz sanırım harika olmuş bunlar ellerine sağlık
Aynen canım oğlumda ilk 3 ay anam ağlamıştı bulantı ve kusmalardan ama sonrasında zıpır zıpırdım, bunda daha şimdiden oflayıp tıslıyorum ne olacak halimiz bilmem
emzirme yastığı 25 tl yan yatma yastığı 15 tl Eki Görüntüle 1207295 Eki Görüntüle 1207297 göğüs ucu kremi 7-8 tl fanaldı sanırım tam hatırlamıyorum,bakım seti ates ölçer falan da var içinde 45 tl,biberon bebekte gaz olayını önlüyormus cam 250 ml 35 tl 125 ml 30 tl ydi değiscez Eki Görüntüle 1207302 kapı süsü 15 tl,askı 5 tl sanırım,banyo havlusu içi tülbentli 20 tl(tülbentli olanlar suyu çabuk emiyormus),patik 2,5 tl
bıktım bu enfeksiyondan yaa( yeter ama. kendimi bildim bileli idrar yolu enfeksiyonu..... yine lökosit çıkmış tit de. ve çok fazla
💑💓
nerden aldığınızı öğrenebilir miyim acaba ? güle güle kullanın allahın izni ile
Maşallah canım, biz de bayramdan önceki cumartesi günü gördük, gözlerime inanamadım büyüdüğünü görünceÇok şükür biz iyiyiz canım cumartesi gördüm oğlumu kocaman olduk artık iyi gidiyor
ben bayram öncesi yıllık izinden dolayı evdeydim yazamadım ondan uzun oldu ara
sen nasılsın oğluşun nasıl ?
bu tarifi yazdım bi kenara aklımızda bulunsun kime neyin iyi geleceği belli olmuyor bazen
geçmiş olsun canım, benim doktorum üretra kısa olduğu için hamile bayanlarda tit'te çoğu zaman lökosit bakteri fln çıkar, önemli olan idrar kültürü dedi. Bana kültür ve antibiyogram yaptı geçen hafta. Çok şükür üreme olmadı. Sana kültür yapıldı mı?bıktım bu enfeksiyondan yaa( yeter ama. kendimi bildim bileli idrar yolu enfeksiyonu..... yine lökosit çıkmış tit de. ve çok fazla
💑💓
Tesekkür ederizEminönü mahmutpasa da havuzlu handan aldık
Hadi ya bazı enfeksiyonlar bazı bünyeleri çok seviyor maalesef kolay kolay söküp atılmıyor.. ne dedi doktorun gösterdin mi ilaç kullanıyodun heralde dimi..
vardı bi ara, ilaç kullandm. geçti. yeniden istemişti tam kan tam idrar. bi baktm az önce sonuca.... off. kendimi bildim bileli demeyeceğim kendimi bilmeden beri var bu hastalık. o kadar da dikkat ediyorum oysa. sırf bebeğim için. daha önce pek umurasamazdım. alışmıştm. tabi bu kötü ama neyse işte şimdi bebeğim için çaba sarf ediyorum. ama başaramamışım.
daha gitmedim doktora, ikindine doğru giderm.
💑💓
hımm adını duymuştum :) bende dün civilde gezerken kapı süsleri gördümde ordada 17 liraydı acaba civilden mi aldınız diye sordum :)
Hadi ya bazı enfeksiyonlar bazı bünyeleri çok seviyor maalesef kolay kolay söküp atılmıyor.. ne dedi doktorun gösterdin mi ilaç kullanıyodun heralde dimi..
carputi bize havuzlu handa alacak birsey bırakmamıssın
Anladım canım civilden de alısveris yapmıstım oranın ürünleri de güzel hosuma gitmisti fiyat olarak da uygun zamanla eksikleri civilden alırız artık
Nihahahaa gizlice dolanıp herşeyi topladım :82: yok bee aynı şeyler vardı hep alacak pek bişey bulamadım ama aldım yine bişeyler koyucam foruma takatim yokama gerçekten fiyatlar uygun bazı ürünlerde
günaydın kızlarrrr, herkese hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün yeni bir hafta olsun inşallahvalla 2 hafta kayboldum, unutuldum galiba, sitem edebilir miyim niye kimse bana cevap vermiyor diye:26::26:
neyse hadi hatırlatırız kendimizi tekrardan
bu hafta hem şeker yüklemem hem de 2. doz aşım var, ama doktor kan ya da idrar istemedi, yaptırmalı mıyım acaba?
Aynen bende senin gibi düsünüyorum havuzlu han havuzlu han deyince bende çok çesit bulurum sanmıstım ama umduğumu bulamadım yine de aldım birdaha çıkamam diye alısveris topiğine ekledim belki aynı seyleri almısızdır:))
Anladım canım civilden de alısveris yapmıstım oranın ürünleri de güzel hosuma gitmisti fiyat olarak da uygun zamanla eksikleri civilden alırız artık
Annisler bebislerimiz isimleri ne olcak acaba kararverenler veremeynler ne duusnuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?