- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
32 den sonra farklı izin mi düşünüyordun canım? ben de öyle düşünüyordum ama yeni doğum yapan bir arkadaşım onları ekletemezsn demişti, ben de araştıracaktım anlaşılan ekletemiyoruz, bilfiil çalışmak zorundayız, bakalım, sağlık olsun, kurban bayramına kadar çalışabilsem iyi
Valla banada söylediler can için ama ne takıcam yaaa anası karar vermiş babası onaylamış halt yesin onlar
bende bizden sarışın çıkarmı acaba diye soruyorum bazen eşime ama yok çıkmaz diyor ikimizde koyu saçlara sahibiz bi umut işte çok severim sarışın bebek
Doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabileceği tabip raporuyla onaylanan ve doğum sonrası analık iznine eklenmesi gereken azami beş haftalık süre içerisinde kanuni izinlerini kullanan kadın memurun, doğum sonrası analık iznine sadece doğum öncesi analık izni içerisinde Kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği sürelerin eklenmesi gerekmekte olup, bu süre içerisinde alınan kanuni izinler doğum sonrası analık iznine ilave edilemeyecektirçalısabilir raporu alırsan 32 den sonra aldığın izin ve raporlar doğum sonrası izne yansımaz diyooo...
yok dursun bişey olmaz ben iki boyundan da aldım hiç olmadı su içer ek gıdalara geçince meyve suyu içer.. lazım olursa alırsın bitane ufak boyundan
ne güzel canım, emeceğine dair olumlu enerji üretmişsin bile, bence de öyle düşünmek lazım, sonuçta sen vereceksin, ölçüyü sen ayarlayacaksın, sorun olmaz, büyükten zarar gelmez, elbet lazım olacak o boy
Seninki de cam mı canım.. agir gelmez umarim yaa. Saglikli diye cam aldim.
Insallah emer ya. Çok istiyorum.. ilerde ek gida veririm diye dusundum.. ya da sagıp vermemiz gerekir falan.. ne olur ne olmaz iste :) degistrmiyorum o zaman gerekrse minik alirim :)
Ne güzel zayıf hamile kalmışsın al gitsin kilo boşver senin limitin çokbende 47-48 dim ilk bebeğimi kaybedince ondan biraz kilo kaldı ikincisine 53 kilo ile başladım.. bünye meselesi çok zor kilo alıyorum ben metabolizmam hızlı çalışıyor
Adiyla yasasin cnim eren ismi baya revasta saniri bende oglusumun adini ahsap renkli yazdircam insallah odasina
Evet canım aynen öyle düsünüyordum okul açılınca seminere giderim 2 hafta,çocuklar 15 inde geliyor onlar olunca sıkıntılı olur kosuyorlar koridorda bahçede çarparlar diye seminer sonrasını raporla geçirir bayram sonu da izne ayrılırım diyordum ama evdeki hesap kanuna uymadıbebise bakacak kimsemiz yok burda malesef doğum sonrası daha önemliydi benm için.Hayırlısı artık...Allah tan ücretsiz izin 24 aya kadar veriliyor yoksa nereye nasıl bırakıcaz minnosları
Ben de Ekim koyucam, beğenen de var beğenmeyende, sallamıyoz biz.
Benim eskilerden tanıdığım bir içim su olan bi Can vardı şöyle esmer mi esmer, boylu poslu bir cengaverdi bi o kadarda yokişikliydi, öyle aklımda kalmış yani yoksa başka bişi diill :103: Can olsun da esmer olsun sarışın olsun Birgenim yaww ne farkeder :)
çalışan annişler halk arasında doğum parası yasal olarak geçici iş göremezlik ödeneği var bileniniz var mı doğumdan sonra başvurup ödeniyormuş. Maaşımızın yüzde 80 i hesaplanıp ne kadar rapor aldıysak o gün kadar maaş üzerind3n hesaplanıp ödenecekmiş..
ha söyle güzel haberlerle gelin ya ağzın bal yisin emi
bende 15 eylüle kadar çalışıp izne çıkacam mecbur çocuklar gelince zor olur doğum sonrası daha önemli ama ne yapalım ücretsiz izin alacaz artıkyoksa benimde bakacak kimsem yok
sen okul öncesiydin bildiğim kadarıyla demi?eğer öyleyse senin daha zor sürekli pesinden kosmak zorundasın hiç düsünme bile izni bizimkiler yine het hütle durduruluyor da seninkiler daha ufak dokunmadan iletisim kuramıyorlar
ha söyle güzel haberlerle gelin ya ağzın bal yisin emi
Yok büyük olanı cam almadım ağır olur şimdiki biberonlar BPA sız zaten plastik diye tedirgin olmamak lazım çevremdekilerin tecrübesi bu yönde bende dinledim açıkcası
Iste tatlim ben cam aldim, o yuzden mi degssem diyorum.
0-3 yeter ama 3-6 az gibi sonra alırım diye düşündüysen olabilir. bu hastane çıkışlarının 0-3 olanı da mı varmış ben yenidoğan aldım 0-3 takımları ayrı aldım çünkü fark az da olsa var aradaKızlar merhaba,
Bir tane 20'li hastane çıkışı 0-3 ay,
Bir tane 5'li hastane çıkışı 0-3 ay,
1 tane kadife tulum 0-6 ay ama kalıbı küçük sanki,
1 tane penye tulum ayaksız, 0-3 ay,
Birde görümcemin gönderdiği çıtlıçıtlı bodyler falan var, (kullanılmış)
Bunlar yetmez mi bebeğe??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?