2014 Kasım Anneleri

Evet canım aynen öyle düsünüyordum okul açılınca seminere giderim 2 hafta,çocuklar 15 inde geliyor onlar olunca sıkıntılı olur kosuyorlar koridorda bahçede çarparlar diye seminer sonrasını raporla geçirir bayram sonu da izne ayrılırım diyordum ama evdeki hesap kanuna uymadı bebise bakacak kimsemiz yok burda malesef doğum sonrası daha önemliydi benm için.Hayırlısı artık...Allah tan ücretsiz izin 24 aya kadar veriliyor yoksa nereye nasıl bırakıcaz minnosları

Ben de Ekim koyucam, beğenen de var beğenmeyende, sallamıyoz biz.
Benim eskilerden tanıdığım bir içim su olan bi Can vardı şöyle esmer mi esmer, boylu poslu bir cengaverdi bi o kadarda yokişikliydi, öyle aklımda kalmış yani yoksa başka bişi diill :103: Can olsun da esmer olsun sarışın olsun Birgenim yaww ne farkeder :)

paşa paşa çalışıcaz demekki izin kullanamıcaz 32.haftadan sonra bu hiç ii olmadı:18:

çalışan annişler halk arasında doğum parası yasal olarak geçici iş göremezlik ödeneği var bileniniz var mı doğumdan sonra başvurup ödeniyormuş. Maaşımızın yüzde 80 i hesaplanıp ne kadar rapor aldıysak o gün kadar maaş üzerind3n hesaplanıp ödenecekmiş..

yok dursun bişey olmaz ben iki boyundan da aldım hiç olmadı su içer ek gıdalara geçince meyve suyu içer.. lazım olursa alırsın bitane ufak boyundan

Seninki de cam mı canım.. agir gelmez umarim yaa. Saglikli diye cam aldim.

Insallah emer ya. Çok istiyorum.. ilerde ek gida veririm diye dusundum.. ya da sagıp vermemiz gerekir falan.. ne olur ne olmaz iste :) degistrmiyorum o zaman gerekrse minik alirim :)

Yok büyük olanı cam almadım ağır olur şimdiki biberonlar BPA sız zaten plastik diye tedirgin olmamak lazım çevremdekilerin tecrübesi bu yönde bende dinledim açıkcası

ama boyum kısa fazla kilo kötü duruyo. boyum 1 57.

bende 15 eylüle kadar çalışıp izne çıkacam mecbur çocuklar gelince zor olur doğum sonrası daha önemli ama ne yapalım ücretsiz izin alacaz artık yoksa benimde bakacak kimsem yok

Öyle tabi nasıl olursa olsun bu dünyada ki en güzel bebek en yakışıklı çocuk olacak benim Her anne için aynısı geçerli tabi
Ekim'i çok beğendiğimi biliyorsun zaten söylememe gerek yok

ha söyle güzel haberlerle gelin ya ağzın bal yisin emi

bende 15 eylüle kadar çalışıp izne çıkacam mecbur çocuklar gelince zor olur doğum sonrası daha önemli ama ne yapalım ücretsiz izin alacaz artık yoksa benimde bakacak kimsem yok

sen okul öncesiydin bildiğim kadarıyla demi?eğer öyleyse senin daha zor sürekli pesinden kosmak zorundasın hiç düsünme bile izni bizimkiler yine het hütle durduruluyor da seninkiler daha ufak dokunmadan iletisim kuramıyorlar

Evet okul öncesi birde ağlayan sızlayan anne paçasına yapışıp sınıfa girmek istemeyenleride düşünürsek kesin çıkmam lazım

Kızlar merhaba,

Bir tane 20'li hastane çıkışı 0-3 ay,

Bir tane 5'li hastane çıkışı 0-3 ay,

1 tane kadife tulum 0-6 ay ama kalıbı küçük sanki,

1 tane penye tulum ayaksız, 0-3 ay,

Birde görümcemin gönderdiği çıtlıçıtlı bodyler falan var, (kullanılmış)

Bunlar yetmez mi bebeğe??

Son düzenleme:
Yok büyük olanı cam almadım ağır olur şimdiki biberonlar BPA sız zaten plastik diye tedirgin olmamak lazım çevremdekilerin tecrübesi bu yönde bende dinledim açıkcası

Iste tatlim ben cam aldim, o yuzden mi degssem diyorum.

slm kızlar tatilden döndüm tatile gidicem durumlar nasıl nasıl gidiyor hamilelik alışverişler yapılıyor mu resim atıyor musunuz??

0-3 yeter ama 3-6 az gibi sonra alırım diye düşündüysen olabilir. bu hastane çıkışlarının 0-3 olanı da mı varmış ben yenidoğan aldım 0-3 takımları ayrı aldım çünkü fark az da olsa var arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…