2014 Kasım Anneleri

sayfa 2738 de canım alıntı yapıp bi daha paylaşmıştım,hemen senin mesajın üstünde yer alıyor

teşekkürler canım baktım şimdi

iyi sonuçlarla dön inşallah canım

bence 1. şık canım, ikiz olsunlar ne olacak farz et ayrı zamanlarda doğan 4 çocuğun var, çift isme neden engel olsun ki bu durum

hayırlı olsun canım, ismiyle yaşasın oğluşun

çok güzel canım ismiyle yaşasın prenses
bilgi için teşekkürler bizim iki isim koymamızın sebebi sünnet olmasından dolayı ama herkes aynı ismi kullanıcak tabiiki

bunu bilmiyordum canım, zaten kararlıydım çift isim konusunda, şimdi daha da içime sindi,ben dünyada iz bırakan kişilere bakıyorum çoğunluğu iki isimli, ve 2 ismin çocuğa verdiği yüksek enerjiye inanıyorum, inşallah doğru isimleri seçmek nasip olur hepimize

hayırlı olsun canım

zeynep ismi bence de çok güzel ama arkadaşlarımda zeynep ve defne ismi o kadar üst üste denk geldi ki yoksa düşünebilirdim
kız olsun erkek olsun ne olacak? ben içime sineni yaparım, hem belli mi olur belki eşi ile aynı soyisim denk gelecek bazı soyisimler fazlasıyla yaygın

can da yaman da çok güzel, oğluşlar isimleriyle yaşasın inşallah

Ben weewell in uzaktan ölçerini düşünüyoeum 100 lira civarında. Bir pediadtrist anne blogunda önermiş. Sütü banyo suyunu falan da ölçmüş lazım olunca.
Ama henüz almadım.

ben de onu düşünüyorum , biberon olarak da şimdilik 1 tane 120 lik düşünüyorum cam olmayacak, cam çok ağır ve bence tehlikeli

ve teyzoşları bizim duru ismimiz hazır ama yanına bir türlü karar veremedik, burda bir arkadaş ada önermişti, onu düşünebiliriz

aynen bende sorup soruşturunca büyük olanı bpa sız alırım diye düşündüm yoksa zaten fazla bi fiyat farkı yoktu büyükle küçük arasında

Ay degistireyim mi bende ya kararsz kaldim, bu 240 ml her zaman kullanamaz mi, ya ben emer diye 120 ml almak istemedim,çok ufak çunku.. benim aldigim biberonda 1m+ yaziyor, 1 ay ustu yani.. simdi sz böyle deynce tedirgin oldum

orası hiç belli olmaz canım, geçmiş nesillerden sürpriz yapıverir kuzu, arkadaşım çok esmer, eşi ona keza, oğlu hem sarışın hem renkli gözlü, büyük dedesi öyleymiş, babasının kopyası ama renkler farklı, çok tatlılar

Benim de kızımın adı son olarak Almila olacak.. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay degistireyim mi bende ya kararsz kaldim, bu 240 ml her zaman kullanamaz mi, ya ben emer diye 120 ml almak istemedim,çok ufak çunku.. benim aldigim biberonda 1m+ yaziyor, 1 ay ustu yani.. simdi sz böyle deynce tedirgin oldum

ne güzel canım, emeceğine dair olumlu enerji üretmişsin bile, bence de öyle düşünmek lazım, sonuçta sen vereceksin, ölçüyü sen ayarlayacaksın, sorun olmaz, büyükten zarar gelmez, elbet lazım olacak o boy

yok dursun bişey olmaz ben iki boyundan da aldım hiç olmadı su içer ek gıdalara geçince meyve suyu içer.. lazım olursa alırsın bitane ufak boyundan

Doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabileceği tabip raporuyla onaylanan ve doğum sonrası analık iznine eklenmesi gereken azami beş haftalık süre içerisinde kanuni izinlerini kullanan kadın memurun, doğum sonrası analık iznine sadece doğum öncesi analık izni içerisinde Kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği sürelerin eklenmesi gerekmekte olup, bu süre içerisinde alınan kanuni izinler doğum sonrası analık iznine ilave edilemeyecektir çalısabilir raporu alırsan 32 den sonra aldığın izin ve raporlar doğum sonrası izne yansımaz diyooo...

vücudu çatlayanlar var mı

Ya ben 4 kilo aldım popişim çatladı geçen kaşıyodum tatlı tatlı bi baktım çatlak var şaşırdım nasıl oldu lierac kullanıyodum oraya çok sürmüyodum şimdi hep sürüyorum artmaz inşallah.. iç çamaşırın altında kalıyo gözüm görmüyor yine sinir oldum

şuana kadar mı dört kilo aldın yani hamile kaldığından itibaren

32 den sonra farklı izin mi düşünüyordun canım? ben de öyle düşünüyordum ama yeni doğum yapan bir arkadaşım onları ekletemezsn demişti, ben de araştıracaktım anlaşılan ekletemiyoruz, bilfiil çalışmak zorundayız, bakalım, sağlık olsun, kurban bayramına kadar çalışabilsem iyi

Sansin daim olsun cnim beni kesinlikle bende dinlemiyorum yoksa hicbir ismi koyamicaz beni ismimle ilgli bile bidolu sey soyledi eskiden bunlarmi varmis diyoru :)

Evet 53 ile hamile kaldım aç 57 tok 58 çıkıyorum.. ama 4 kilonun hepsi popomda Jennifer Lopez olucam böyle giderse

yaa harikasıın ben kilo alıyorum :18: 47 ile hamile kaldım şuan tok 53 kiloyum. birde şimdiden sonrası var kaçar kilo alınıyor genelde bu aylarda

yaa harikasıın ben kilo alıyorum :18: 47 ile hamile kaldım şuan tok 53 kiloyum. birde şimdiden sonrası var kaçar kilo alınıyor genelde bu aylarda

Ne güzel zayıf hamile kalmışsın al gitsin kilo boşver senin limitin çok bende 47-48 dim ilk bebeğimi kaybedince ondan biraz kilo kaldı ikincisine 53 kilo ile başladım.. bünye meselesi çok zor kilo alıyorum ben metabolizmam hızlı çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…