sayfa 2738 de canım alıntı yapıp bi daha paylaşmıştım,hemen senin mesajın üstünde yer alıyor
teşekkürler canım baktım şimdi
Ask olsun unutukurmusun cnim hic :) benimde persemeb kontrolum var cuma seker yuklemsi yapilcs haftaya persemebde 2.doz asilar kan ve idrari ne icin yaptircaksinki cnim benim arada enfeksiyona bakiyor doktorum ama 2 ayda bir falan birde esimle kan uyusmazligimiz var onun icin kanda birseye bakiolar
iyi sonuçlarla dön inşallah canım
Bu isim isi iyi olmus cunku ben ikilemde kaldim yardimci olursaniz sevinirim.
1. Demir eren
Derin ela
2.eren
Elanur
Sizce hangi iki isim ikizlerime daha cok yakisir? Hangisinin soylenisi daha hos. Karar veremedim. Iki isim koymak mi tek isim mi.Babalarina gore ise kesinlikle ikincisi.yorum yapanlara simdiden tesekkurler.
bence 1. şık canım, ikiz olsunlar ne olacak farz et ayrı zamanlarda doğan 4 çocuğun var, çift isme neden engel olsun ki bu durum
bizim isim daha bebek düşünmeden önce belli olmuştu hiç te isim araştırmadım. Yekta koymak istiyoruztabi ikinci isim olarak ta Muhammed muhammed yekta ama yekta diyerek seslenicez bazı özel anlarda muhammed deriz diye düşündük
hayırlı olsun canım, ismiyle yaşasın oğluşun
merhaba isimleri görünce hemen yazmak istedim:) çünkü bizde eşimle oğlumuz olursa demir kızımız olursada ela ismini koyacağız diye karar vermiştik:) kızımız olacağı için ismide ela olacak.bence ilk eşleşme çok güzel:)
çok güzel canım ismiyle yaşasın prenses
bilgi için teşekkürler bizim iki isim koymamızın sebebi sünnet olmasından dolayı ama herkes aynı ismi kullanıcak tabiiki
bunu bilmiyordum canım, zaten kararlıydım çift isim konusunda, şimdi daha da içime sindi,ben dünyada iz bırakan kişilere bakıyorum çoğunluğu iki isimli, ve 2 ismin çocuğa verdiği yüksek enerjiye inanıyorum, inşallah doğru isimleri seçmek nasip olur hepimize
Cok onceden birgun nasip olurda cocuk sahibi olursak erkek olursa Can kiz olursa Ece diye kararlastirmistik ismini.. Daha once devam etmeyen gebelik kayiplarimiz oldu.Bu gebeligim devam ederde saglikla kucagima alabilirsem kizimi adi Ece olacak insallah :)
hayırlı olsun canım
Ben tek isim beğeniyorum hep.
Bence Demir, Derin
Ya da Eren, Ela güzel olur
Mert, Melis de fena olmaz aslında
Ben de Arya istiyordum hep ta 5-6 yıl öncesinden. Ama diziler saolsun o kadar çok koyan var ki yeni dönemde vazgeçtim.
Yakın bir zamanda Zeynep diye bir bebek gördüm o kadar tatlıydı kiii. Acaba Zeynep mi olsa diyorum şimdi
zeynep ismi bence de çok güzel ama arkadaşlarımda zeynep ve defne ismi o kadar üst üste denk geldi ki yoksa düşünebilirdim
kız olsun erkek olsun ne olacak? ben içime sineni yaparım, hem belli mi olur belki eşi ile aynı soyisim denk gelecekEğer kızım olsaydın ismi ya Eylül ya da İlkim olacaktı ikinci isim koymazdım ama erkek olduğu için Poyraz Ege olacak nasipse Poyrazı eşim istedi izmirli olduğum için Egeyi de ben seçtim Rabbim adıyla yaşatsın yakışıklı oğlumu...kızlarda kendi soyadını kullanması durumunu düşününce kıza tek isim yeter bence.
Ben içimde bir CAN taşıyorumoğluşum benim CANım bizim CANımız
Bu sene yaman senesi olacak galiba
daha yeni arkadaşlarımız verdiği bebeğine bu ismi bence çok güzel bende CAN ismine takmasaydım bu kadar YAMAN düşünürdüm
bence demir ve derin yada eren ve ela
tek isim sevenlerdenim
can da yaman da çok güzel, oğluşlar isimleriyle yaşasın inşallah
Ben weewell in uzaktan ölçerini düşünüyoeum 100 lira civarında. Bir pediadtrist anne blogunda önermiş. Sütü banyo suyunu falan da ölçmüş lazım olunca.
Ama henüz almadım.
ben de onu düşünüyorum , biberon olarak da şimdilik 1 tane 120 lik düşünüyorum cam olmayacak, cam çok ağır ve bence tehlikeli
ve teyzoşları bizim duru ismimiz hazır ama yanına bir türlü karar veremedik, burda bir arkadaş ada önermişti, onu düşünebiliriz