2014 Kasım Anneleri

işten geldim. kafam allak bullak. biriyle tartıştım, tahlil sonucum kötü çıktı vs. algılayamıyorm.

ben derdimi anlataym da siz bu bildiklerinizle şu garibana cevap verin olur muuu

şimdi ben de 32 de çalışabilir kağıdı alıp yaklaşk bir hafta sonra senelik izine ayrılıp, izin dönüşü 37ye kadar kalan süre olan 2 haftayı da çalışarak geçirmek istiyordum. yani benim hesabım tutmıyormuymş? aktaramıyor muymuşum 5 haftamı? :what:
edit:evet anladım sanırım. senelik iznimi kullandığım zaman izin süresi eklenmeyecek pofff
💑💓

Son düzenleme:

Bende senin gibi 20li hastane çıkışı aldım
4badi 2tulum 2patikli don
benimde kuzenimin gönderdiği kullandığı eşyalar onlarında içinden birşeyler çıkar
o yüzden abartmadım kıyafet işini baktım bebek doğunca az geliyor annem yada eşim hemen gider alır diye düşünüyorum

50-56 cm yazıyor, idil baby, ama idil baby nin kalıpları küçük diyorlar

3-6 ayı bile var hastane çıkışlarının, bebetto ve aziz bebe markalarında biliyorum

ya sen baya aldın sanki, çok güzeller se4nin aldıklarını çok begendim ben zaten çok tatlılar tulumların falan çok güzel

ben öyle hiç almadım,

yeni doğan kıyafetleri yeter mi ki bu kadar? onu bilemedim,

hediye falan gelecek, 3-6 ihtiyaca göre satın alabilirim açıkcası

aa iyi bak sevindim şimdi, burada alınanlara bakınca az mı diye düşündüm gerçi dediğin gibi çıkılır alınır bi günlük işi var :)

rahatladım şimdi, daha masraf yapmayım, sağol

Ben olsam degisirdim cami tutmaya calisacak ne kdr dikkat ederim desek bile arkadaslar bebek bakmak kolay degil uykusuzluk yorgunluk olacak dikkatsiz bi zamana denk gelir Allah korusun

evet bende carputiyi dinledim, carputinin aldıklarının aynısını aldım :)

120 ml avent cam
260 ml sıfır bpa avent

e bebekten aldım.

ama emzik renk seçimi olmadığından alamadım

carputi senin ki geldi mi? ne renk yollamışlar? :)

Allah nazarlardan saklasın canım
sıcaklarla başım belada benimde geçende iki kere kendimi bayılacak kadar kötü hissettim
klima yada vantilatörsüz hiç bir ortamda bulunamıyorum
Amin canım hepimizinkini saklasın
Aynen ya, çok zormuş yaz hamileliği. Ben de klima olmadı mı elimde yelpazeyle geziyorum Diva gibi

eşimle hesapladık 5 bin 6 bin arası yapıyo maaşıma göre Allah berek versin tabi kesin böyle ise

Memurlar zaten dogum iznine ayrildiklarinda da her ay maaslarini aldiklari icin devlet memurlari icin gecerli degil diye biliorm. Yanlis miyim?

yenidoğan bence yeter canım ihtiyaca göre de dediğin gibi çıkar alırsın mahrumiyet bölgesi diye birşey kalmadı heryerde giyim var. Buarada çok teşekkür ederim beğendiğine sevindim bana hediye pek gelmez ailemden uzağım maddi olarak birşeyler gelir altın gibi ondan herşeyini aldım gelen de azmolur bana yeterli gelmez ondan kadar aldım. Sen bence doğru yapmışsın 0-3 yeter 3- 6 da alırsın

Evet canım 32.haftada doktorundan 37.haftaya kadar çalısabilir diye rapor alman gerekiyormus bunu almadan son haftaya kadar çalısırsan önceki çalıstığın süreler doğum sonrası izne eklenemiyormus,tabi 32-37 hafta arası aldığın izin ve raporlarda bu durumda doğum sonrası izne dahil olmuyor illaki çalıstığın süre ekleniyormuuus...su videoyu sende izle sonuna doğru anlatıyor doktor.kimle tartıstıysan salla gitsin kendine soğuk birsekler ısmarla benden http://www.youtube.com/watch?v=P3lgMCN6Vpk

geçmiş olsun cnm ne oldu ?? ne tahlili, ne çıktı

sağol cnm, sizlere danışmadan hareket etmek istemiyorum

iyi oldu

Kızlar mesela ben özel bir şirkette sigortalı olarak çalışıyorum 16 hafta rapor hakkım var yani 112 gün ve raporum bittiğinde brüt ücretimin genel toplamından 3/2 biraz fazla ücreti toplu olarak sgk dan alıcam şurdan hesaplayabilirsiniz http://tcilesorgulama.com/dogum-parasi-sorgulama.html
Ama memur olarak çalışıyorsanız maaşınız düzenli almaya devam ediyorsunuz kesinti yok ekstra ücret yok
bizim gibi 4 ay evde maaşsız bekleyip sonra toplu almıyosunuz yani

Aman tabiki pembe yolladilar magazasindan degistirdim mavisiyle kurumsal olduklari icin sorun olmuyomus hemen degistiler

Aman tabiki pembe yolladilar magazasindan degistirdim mavisiyle kurumsal olduklari icin sorun olmuyomus hemen degistiler

iyiki almamışım o zaman, pembe gelse eşim deli olurdu, burada e bebek mağazasıda yok

iyi uğraşmadım :)

güle güle emsin inşaşşah:)

:) ayy canım benim eyvallah. en iyisi su napalım, hayırlısı. annem bakacak zaten. çok da sorun değil yaa. yorumun iyi geldi haa sağol :)
geçmiş olsun cnm ne oldu ?? ne tahlili, ne çıktı

idrar. yine enfeksiyon çıktı. delirtiyo beni. bıktım artık valla. ilaç kullansan bi dert kullanmasan bi dertt.
bi de eşim... tahlil kötü çıktı dedim. ne oldu dedi. enfeksiyon varmış dedim. ben de korktum başka bişey var sandım dedi. ama başka zaman olmasıyla şu an yani hamile iken olması başka dedim. HAYIRLISI dedi
Allahımm yaa bitane patlatasım geliyo suratına. öyle mi tepki verilir yahu.

💑💓

hiç öyle düşünmemiştim doğru maaştan kesinti olmuyor sadece ek ders almıyoruz o zaman bizi kapsamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…