Iste tatlim ben cam aldim, o yuzden mi degssem diyorum.
Doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabileceği tabip raporuyla onaylanan ve doğum sonrası analık iznine eklenmesi gereken azami beş haftalık süre içerisinde kanuni izinlerini kullanan kadın memurun, doğum sonrası analık iznine sadece doğum öncesi analık izni içerisinde Kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği sürelerin eklenmesi gerekmekte olup, bu süre içerisinde alınan kanuni izinler doğum sonrası analık iznine ilave edilemeyecektirçalısabilir raporu alırsan 32 den sonra aldığın izin ve raporlar doğum sonrası izne yansımaz diyooo...
32 den sonra farklı izin mi düşünüyordun canım? ben de öyle düşünüyordum ama yeni doğum yapan bir arkadaşım onları ekletemezsn demişti, ben de araştıracaktım anlaşılan ekletemiyoruz, bilfiil çalışmak zorundayız, bakalım, sağlık olsun, kurban bayramına kadar çalışabilsem iyi
Kızlar merhaba,
Bir tane 20'li hastane çıkışı 0-3 ay,
Bir tane 5'li hastane çıkışı 0-3 ay,
1 tane kadife tulum 0-6 ay ama kalıbı küçük sanki,
1 tane penye tulum ayaksız, 0-3 ay,
Birde görümcemin gönderdiği çıtlıçıtlı bodyler falan var, (kullanılmış)
Bunlar yetmez mi bebeğe??
0-3 yeter ama 3-6 az gibi sonra alırım diye düşündüysen olabilir. bu hastane çıkışlarının 0-3 olanı da mı varmış ben yenidoğan aldım 0-3 takımları ayrı aldım çünkü fark az da olsa var arada
eşimle hesapladık 5 bin 6 bin arası yapıyo maaşıma göre Allah berek versin tabi kesin böyle ise
Bende senin gibi 20li hastane çıkışı aldım
4badi 2tulum 2patikli don
benimde kuzenimin gönderdiği kullandığı eşyalar onlarında içinden birşeyler çıkar
o yüzden abartmadım kıyafet işini baktım bebek doğunca az geliyor annem yada eşim hemen gider alır diye düşünüyorum
Ben olsam degisirdim cami tutmaya calisacak ne kdr dikkat ederim desek bile arkadaslar bebek bakmak kolay degil uykusuzluk yorgunluk olacak dikkatsiz bi zamana denk gelir Allah korusun
Amin canım hepimizinkini saklasınAllah nazarlardan saklasın canım
sıcaklarla başım belada benimde geçende iki kere kendimi bayılacak kadar kötü hissettim
klima yada vantilatörsüz hiç bir ortamda bulunamıyorum
eşimle hesapladık 5 bin 6 bin arası yapıyo maaşıma göre Allah berek versin tabi kesin böyle ise
çalışan annişler halk arasında doğum parası yasal olarak geçici iş göremezlik ödeneği var bileniniz var mı doğumdan sonra başvurup ödeniyormuş. Maaşımızın yüzde 80 i hesaplanıp ne kadar rapor aldıysak o gün kadar maaş üzerind3n hesaplanıp ödenecekmiş..
50-56 cm yazıyor, idil baby, ama idil baby nin kalıpları küçük diyorlar
3-6 ayı bile var hastane çıkışlarının, bebetto ve aziz bebe markalarında biliyorum
ya sen baya aldın sanki, çok güzeller se4nin aldıklarını çok begendim ben zaten çok tatlılar tulumların falan çok güzel
ben öyle hiç almadım,
yeni doğan kıyafetleri yeter mi ki bu kadar? onu bilemedim,
hediye falan gelecek, 3-6 ihtiyaca göre satın alabilirim açıkcası
işten geldim. kafam allak bullak. biriyle tartıştım, tahlil sonucum kötü çıktı vs. algılayamıyorm.
ben derdimi anlataym da siz bu bildiklerinizle şu garibana cevap verin olur muuu
şimdi ben de 32 de çalışabilir kağıdı alıp yaklaşk bir hafta sonra senelik izine ayrılıp, izin dönüşü 37ye kadar kalan süre olan 2 haftayı da çalışarak geçirmek istiyordum. yani benim hesabım tutmıyormuymş? aktaramıyor muymuşum 5 haftamı?:what:
edit:evet anladım sanırım. senelik iznimi kullandığım zaman izin süresi eklenmeyecekpofff
💑💓
işten geldim. kafam allak bullak. biriyle tartıştım, tahlil sonucum kötü çıktı vs. algılayamıyorm.
ben derdimi anlataym da siz bu bildiklerinizle şu garibana cevap verin olur muuu
şimdi ben de 32 de çalışabilir kağıdı alıp yaklaşk bir hafta sonra senelik izine ayrılıp, izin dönüşü 37ye kadar kalan süre olan 2 haftayı da çalışarak geçirmek istiyordum. yani benim hesabım tutmıyormuymş? aktaramıyor muymuşum 5 haftamı?:what:
edit:evet anladım sanırım. senelik iznimi kullandığım zaman izin süresi eklenmeyecekpofff
💑💓
yenidoğan bence yeter canımihtiyaca göre de dediğin gibi çıkar alırsın mahrumiyet bölgesi diye birşey kalmadı heryerde giyim var. Buarada çok teşekkür ederim beğendiğine sevindim bana hediye pek gelmez ailemden uzağım maddi olarak birşeyler gelir altın gibi ondan herşeyini aldım gelen de azmolur bana yeterli gelmez ondan kadar aldım. Sen bence doğru yapmışsın 0-3 yeter 3- 6 da alırsın
ay keske o kadar olsa ama hiç sanmıyorum 200-300 olur belki ama 5 bin falan çokk zor...nette söyle birsey buldum aksam esim gelsin inceleyelim hem sizde bakın http://www.calismadunyasi.com/dogum...hesaplanir-dogum-parasi-icin-gerekli-evraklar
Memurlar zaten dogum iznine ayrildiklarinda da her ay maaslarini aldiklari icin devlet memurlari icin gecerli degil diye biliorm. Yanlis miyim?
evet bende carputiyi dinledim, carputinin aldıklarının aynısını aldım :)
120 ml avent cam
260 ml sıfır bpa avent
e bebekten aldım.
ama emzik renk seçimi olmadığından alamadım
carputi senin ki geldi mi? ne renk yollamışlar? :)
Aman tabiki pembe yolladilar magazasindan degistirdim mavisiyle kurumsal olduklari icin sorun olmuyomus hemen degistiler
:) ayy canım benim eyvallah. en iyisi suEvet canım 32.haftada doktorundan 37.haftaya kadar çalısabilir diye rapor alman gerekiyormus bunu almadan son haftaya kadar çalısırsan önceki çalıstığın süreler doğum sonrası izne eklenemiyormus,tabi 32-37 hafta arası aldığın izin ve raporlarda bu durumda doğum sonrası izne dahil olmuyor illaki çalıstığın süre ekleniyormuuus...su videoyu sende izle sonuna doğru anlatıyor doktor.kimle tartıstıysan salla gitsin kendine soğuk birsekler ısmarla benden
geçmiş olsun cnm ne oldu ?? ne tahlili, ne çıktı
Kızlar mesela ben özel bir şirkette sigortalı olarak çalışıyorum 16 hafta rapor hakkım var yani 112 gün ve raporum bittiğinde brüt ücretimin genel toplamından 3/2 biraz fazla ücreti toplu olarak sgk dan alıcam şurdan hesaplayabilirsiniz http://tcilesorgulama.com/dogum-parasi-sorgulama.html
Ama memur olarak çalışıyorsanız maaşınız düzenli almaya devam ediyorsunuz kesinti yok ekstra ücret yok
bizim gibi 4 ay evde maaşsız bekleyip sonra toplu almıyosunuz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?